2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

lütfen ozgecim ne kafanı dagatacaksa onu yap..bu yasadiklarimiz hiç kolay değil..beterin beteri vardir biliriz burda okuyor ogreniyoruz...bizler negatifi alinca uzuluyoruz..ve nice anne baba adaylari tedavinin devamini bile getiremiyor..buraya kadar bile geldiysek hala umut var demektir...1 yumurta 1 sperm ve bir de rahim varsa insallah bir gun bebeklerde olacak..rabbim sabrını versin umudumuzu kaybettirmesin..

evde çok ağlarım gerek yok iznede, inkarında anlamı yok adet oldum
canim agla ama yipratma bazen negatif almakta hayirli bastan tutmadi diyorsun tutupda kaybetmek dahada zor iki kez bu kaybi yasadim dogsaydi su kadar olcakti diye kafayi yiyorum bizlerinde zamani gelicek allahin izniyle insallah bende 3.tup bebek icin yaz sonrasini bekliyorum artik

Canım benim ne desek teselli olmaz, dediğin gibi Allahtan gelene razıyız

slm kızlar,
bebegı olacaklara allah saglıkla kucaklaınıza almayı nasıp etsın.
tedavıye baslayanlar veya denemelerı dvm edenler umudunuz en kısa surede sızınle olsun....

2. denemem olacak benımde bugun kan verdım 1 hafta sonra kontrol sonra transfer gunum bellı olcak bakalım

Canım dularımdasın, inşallah Rabbim dualarını dualarımızı kabul etsin, şimdiden heyecanla bekliyorum sonucu

Sok oldum bildiğin şok oldum hayırlısı gerçekten canım canınız sağolsun yaşınız genç

müjdemi desem ön. süprizmi desem bilemedim
kızlar iş arkadaşlarımın ve eşimin ısraıyla 9 da hastanede kan verdim yarım saat önce sonuç 52.46 çıktı merkezle görüştüm kanama kırmızı olduğu için tedirginler haliyle ve söylemediler ama kimyasal olmasından da endişeliler sanırım şimdi eve gidicem yatıcam 2 pedlik kanamam şuan durdu ama perşembede yüksek çıkarsa yeniden görüşelim dediler tani eşimî görseniz dedim sana hamilesin diye nasıl gururlu, çok şaşkınım şuan birazda korku var, yerleşme kanaması yaşadım daha önce böyle olmuyor zaten rengi kırmızı olunca tehlikeli dedi merkezdeki kız, el mahkum perşembeyi bekliycez kesin sonuç için, H hasret57 maalesef benimde var bir kaybım bilirim o acıyı kalp atışı duymaya diye gittik kürtajdan çıktık şimdi yine başlıyoruz bakalım hayırlısı,

Canımmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyy çokkk sevindim, dinlen ne olur, progestan iğne verir belki dr. bir konuş, iğne verirse birini bulabilirseniz eve gelip vurdurun, dinlen hep çok dinlen, inşallah bebişin sizinle kalır,
Benim iş arkadaşımın kız kardeşi bildigin normal adet olmuş hamileyken hem de iki ay üst üste, hep iyi düşünelim çok iyi düşünelim
Ay nasıl sevindim anlatamam

abla karıştı işler birşeyler oldu anlamadım
Ayrıca canım degerin gayet iyi görünüyor, kimyasal da deger düşük olur demezler mi hep yani benim kimyasal oldugunda 19 kusurdu ilk degerim, tedbirini al sen yat dinlen, ay yahu benim ellerim titriyor yazarken, siz ne durumdasınız kim bilir :)

sağol canım arkadaşlarda öyle örneklerle ikna ettiler bilmem neyimiz şu kafar ay adet gördü de gitsen me olurda suratın hamile gibide, nasılsa hamile suratı onuda hiç bilmem
tuhaf oldum hep olumsuz düşünüyordum adette oldum diye hiç takılmadıydım hatta aşırı iyiydim ama sonucu eşim gözüme soktu resmen yok iş miş doğru eve dedi hayal gibi birazdan yataktan düşüp uyanacağım sanki

ruhsan ben hala şoku atlatamadım, rüya gibi

Hayırlısı kuzum duacınım hayırlısı

ozgecigim kendi haberini aldım sandimmm coooookkkkkk mutlu oldum ..lutfen dinlen uzan..birak işi. .yazık yahuu..vallaha allah şahit dedimki keşke kan verseydi bugün ama yazmak istemedim kafam karissin istemedim...cokk sevindim çok c animmm
sana burdan bol bol dua gönderiyoruz bunu bil..inşallah değerlerin kat ve kat artar..lutfen sadece uzan dinlen ise gitmek bile hataydı..çok şükür rabbime

Hayırlısı kuzum duacınım hayırlısı

tşk ederim Dualarınız için Allah razı olsun, perşembeyide görürüz inşallah, kanamam devam ediyor evdeyim zaten kaldırdım ayakları yatıyorum, rengi giderek turunculaşıyırmu benmi öyle sanıyorum bilemedim, ama pedler doluyor tabi su gibi geliyor valla tek skıntım şun beni zorlayan bir bel ağrım var, ne getirecek günler bize bekleyip göreceğiz
ama ben hep belirti aradım durdum ilk hamileliğim gibi olcak sandım bu güne kadar hiç belirti olmadı ateş basması dışında alev topu gibiydim valla, soğuk soğul yerlere atasım geliyordu kendimi en çokta hani şu şişwn göğüs hikayesi varya işte o yok ne şişti ne ucu acıdı nede kahverengi kısım büyüdü yalnız bugün arkadaş diyorki gözlerinin rengi koyulaştı elaydı ve açıktı baya nerdeyse kahverengiye yaklaştı 2-3 gündür dedi bunuda ilk defa duydum

insalllah yukselir canim adet olup hamile olan cok allahimin mucizeleri cok insallah biride seni bulmustur

goguslere takilma benimde ilkinde buyudu koyulasti ikincide tik yoktu her hamilelikte degisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…