2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

ruhsan ben hala şoku atlatamadım, rüya gibi
Canım neden dr bu kadar rahat.kanama da genelde progestan ve prolutan depot veriyorlar iyi geliyor.bence hiç kalkmadan yat ayakların yukarıda.sadece lavaboya kalk.bu değerle kimyasal olmadı bence de çok düşük ihtimal o Yüzden bebeğe iyi bak.yukarda bahsettiklerimi dr bana uygulattı hep.zira ben ilk 3 Ay'ı hep kanamayla geçirdim

canım şuan bir jel kullanıyorum cronine diye o zaten düşük engelleyiciymiş, bu perşembeeye kadar yeter perşembe günü sonuca göre tekrar konuşuruz dedi birde doktor bunu doğal görüyor ısrarla rengini soruyor şimdi mesela turuncu gibi sanki ama anladığım bu u yerleşme kanaması gibi görüyor galiba

canim yanlis bisey soylemek istemem yaniltmakta istemem turuncu gibiyse dusuk tehlikesi benim oyleydi doktor igne yap demisti genede doktorun bilir insallah oyle degildir

canim yanlis bisey soylemek istemem yaniltmakta istemem turuncu gibiyse dusuk tehlikesi benim oyleydi doktor igne yap demisti genede doktorun bilir insallah oyle degildir
rahat etmedi içim bir türlü, şimdi burdaki bir doktordan randevu aldım, çağırdı gel konuşalım dedi birazdan eşim gelicek gideceğiz.

gittim geldim doktora arkaaşlar yapılabilecek birşey yokdedi oda, sen zaten şuan jel kullanıyorsun diyor, bunun gerçek bir gebelik olduğunun yani kimyasal falan hikayesi olmadığını anlamak için perşembe sonucunu görmem lazım dedi şuan kessin gebesin diyemeyiz dedi yani aynı cümleler dua ederek bekleyeceğim nasibi varsa yaşar yoksa Allah büyük Rabbimin şefati mucizeleri hayrı çokkk

İyi yapmışsın gitmekle canım içinde kalmadı en azından, dinlen ve bol bol dua et, hayırlısı olsun inşallah

aayyyy kalbim ağzımda okudum yahu, neler olmuş gözlerim dolmuştu sonra gülmeye başladım filan.
ozgskne2011 tatlım hayırlısı olsun inş hep onu istedik baştan beri.
dr lar malesef biraz rahatlar, ben çok paniktim ama benimki gayet sakin şimdi düşük yapmayan kadın mı var dedi yüzüme ben kalp atışını duymaya gitmişken.
belki serum filan takmalı iğne yapmalı ne bilim bizler tabiki Allahtan gelene razıyız ama elimizden geleni yapıp sonrasında tevekkül ediyoruz.
hiçbir iş yapma sadece lavaboya git, parça parça gelmediği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. inş kucağına aldığın günleri de görürüz canımmm

sorma canım
ama baya adetliyim anlamadım yani hamilemiyim diye şüphe ediyorum inan dedalarca kan sonucuna baktım virgül yada nokta hatasımı var yoksa test sonucu bwnim mi diye, parça yok ama bildiğin adetliyim yani, çok ilginç bunca şeyden sonra perşembe sonuç iyi gelirse pek azimli olacak demek.

azimli ve nazlı :) hem gelmiyo hemde neler çektiriyolar bizlere

Ozgskne2011 yeni gördüm yazdıklarını hakkında hayırlısı olsun bebişin İnşallah seninledir gördüğün kanama inşallah yerleşme kanamasıdır perşembe gününü bekle bakalım moral bozmak yok inşallah değerin kat kat artacak iyi düşün iyi olsun sonuçlar benim değerim bir kere 91,32 çıkmıştı doktor iki gün sonra bir kere daha bakalım dedi iki gün sonra değerim 9'a düşmüştü kimyasal gebelik dedi doktor çok üzüldük ama nasip olmayınca bir daha da olmadı inşallah senin mutlu haberini alacağız sen bizlere ümit olacaksın.

cNım ya ben en çok şeyi merak ediyorum kimyassal gwbelikte değer benimki gibi yüksekken adet gördünmü yoksa sıfırlanıncamı adet gördün, bana kimyasal olabilir diyolara ama sıfırlanınca adet olsam anlarım ama değer 52 iken bu ya dış gebelik ya düşüyor yada cidden üstüne görüyorum ama şakır şakır yerleşme kanaması olmaz

Canım degerim 9 çıktığında adetimin ikinci günüydü çok da kanama olmamıştı o ay bir daha bakılmadı doktora göre kimyasal gebelik idi bana göre ise düşük ile sonuçlanmıştı hayırlısı olsun İnşaAllah normal gebeliktir seninki çevremdekilerden biliyorum iki ay çok çok kanamalı adet görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen birçok insan var.

EVET YORUMLARI ALALIM
BENİM BABAM 51YAŞINDA KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ O YÜZDEN RİSK GRUBUNDAYMIŞIM
VE HAMİLE KALINCA DA İĞNE 9 AY BOYUNCA
ŞİMDİ DE CORASPİNE BAŞLAMIŞTIM ZATEN BÖLE İŞTE

EVET YORUMLARI ALALIM
BENİM BABAM 51YAŞINDA KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ O YÜZDEN RİSK GRUBUNDAYMIŞIM
VE HAMİLE KALINCA DA İĞNE 9 AY BOYUNCA
ŞİMDİ DE CORASPİNE BAŞLAMIŞTIM ZATEN BÖLE İŞTE
canım bu testlerden hiçbirşey anlamıyorum ama bu gidişe öğreneceğim herhalde bende merak ettim ne varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…