- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.101
müjdemi desem ön. süprizmi desem bilemedim
kızlar iş arkadaşlarımın ve eşimin ısraıyla 9 da hastanede kan verdim yarım saat önce sonuç 52.46 çıktı merkezle görüştüm kanama kırmızı olduğu için tedirginler haliyle ve söylemediler ama kimyasal olmasından da endişeliler sanırım şimdi eve gidicem yatıcam 2 pedlik kanamam şuan durdu ama perşembede yüksek çıkarsa yeniden görüşelim dediler tani eşimî görseniz dedim sana hamilesin diye nasıl gururlu, çok şaşkınım şuan birazda korku var, yerleşme kanaması yaşadım daha önce böyle olmuyor zaten rengi kırmızı olunca tehlikeli dedi merkezdeki kız, el mahkum perşembeyi bekliycez kesin sonuç için, @dnya maalesef benimde var bir kaybım bilirim o acıyı kalp atışı duymaya diye gittik kürtajdan çıktık şimdi yine başlıyoruz bakalım hayırlısı,
canım senin dış gebeliğinde ilk tahlilde beta hcg kaç çıkmıştı hatırlıyormusunCanım iyi ki test yaptırmışsın bak. Ne olursa olsun test şart! İnşallah kırmızılar bi daha gelmez.. inş değer artar ve bebiş sımsıkı sana tutunur..
1 tane okudum gülüm ezbere bilsem hepsini okurum sabaha kadar ama okuyarak zor oluyo kusura bakmabayanlar ben de tefriciyeye başladım,, 4444 tefriciye adadım hayırlı ve sağlıklı bir evlat için öyle yüzlerce dua beklemiyorum sizden 1 tane okusanız kafidir benim için ,,önemli olan ;kimin duasının makbul olacağı belli olmadığı için yalnız tamamlamak istemiyorum duamı katkınız olursa çok sevinirim,,kaç tane okuduydanız bu topiğe yazarsanız çok sevinirim,,şimdiden okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...duasiyla-gelir-evladim-4444-tefriciye.894362/
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Dediğin gibi oldu doktor hemen ilaç başlattı. Düşer dedi. İnşallah iyi olur. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.Korkma sana hemen ilaç başlar drun..zaten çok yüksek değil düşer. aynı zamanda tedavi gördüğümüz bir arkadaşın yüksek olduğu farkedildi tedavi sırasında hemen ilaç başladılar..normale döndü transferi yapıldı şuan gebe. .ve de bayağı yüksekti onunki. tabi en doğru kararı drun verir bu konuda. Herkesin durumu farklı olabilir de
Allah tamamına erdirsin İnşallah.müjdemi desem ön. süprizmi desem bilemedim
kızlar iş arkadaşlarımın ve eşimin ısraıyla 9 da hastanede kan verdim yarım saat önce sonuç 52.46 çıktı merkezle görüştüm kanama kırmızı olduğu için tedirginler haliyle ve söylemediler ama kimyasal olmasından da endişeliler sanırım şimdi eve gidicem yatıcam 2 pedlik kanamam şuan durdu ama perşembede yüksek çıkarsa yeniden görüşelim dediler tani eşimî görseniz dedim sana hamilesin diye nasıl gururlu, çok şaşkınım şuan birazda korku var, yerleşme kanaması yaşadım daha önce böyle olmuyor zaten rengi kırmızı olunca tehlikeli dedi merkezdeki kız, el mahkum perşembeyi bekliycez kesin sonuç için, @dnya maalesef benimde var bir kaybım bilirim o acıyı kalp atışı duymaya diye gittik kürtajdan çıktık şimdi yine başlıyoruz bakalım hayırlısı,
EVET YORUMLARI ALALIM
BENİM BABAM 51YAŞINDA KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ O YÜZDEN RİSK GRUBUNDAYMIŞIM
VE HAMİLE KALINCA DA İĞNE 9 AY BOYUNCA
ŞİMDİ DE CORASPİNE BAŞLAMIŞTIM ZATEN BÖLE İŞTE
amin canım aminAllah tamamına erdirsin İnşallah.
Selam, ates olcme yontemi kullanarak da anlayabilirsin sanirim adet mi yoksa yerlesme kanamasi mi diye. Bildigim kadariyla sabah uyandiginda atesin dusukse ornegin 36,4 gibi ise adet, 36.7 ve yuksekse yerlesme kanamasi oluyo bu rakamlar afaki benim ortalamalarim ama senin de 36.7 den yuksekse bu iyiye isaret olabilir canim. Baska belirtilerinde degisiklik yok mu gogus agrin var mi mesela cunku adetin kimyasal da olsa ikinci gunu hormonlar normale doneceginden gogus agrin da ciddi sekilde azalmis olmalicanım senin dış gebeliğinde ilk tahlilde beta hcg kaç çıkmıştı hatırlıyormusun
hoşgeldin canımSelam, ates olcme yontemi kullanarak da anlayabilirsin sanirim adet mi yoksa yerlesme kanamasi mi diye. Bildigim kadariyla sabah uyandiginda atesin dusukse ornegin 36,4 gibi ise adet, 36.7 ve yuksekse yerlesme kanamasi oluyo bu rakamlar afaki benim ortalamalarim ama senin de 36.7 den yuksekse bu iyiye isaret olabilir canim. Baska belirtilerinde degisiklik yok mu gogus agrin var mi mesela cunku adetin kimyasal da olsa ikinci gunu hormonlar normale doneceginden gogus agrin da ciddi sekilde azalmis olmali
Ne guzel yuzune yansimis masallah ates basmasi ile yuksek ates biraz farkli o yuzden yarin sabah yataktan kalkmadan ates olcerin varsa olcsene canim hem bundan sonrasi icin de fikir verir. İnsallah guzel haberler vereceksin bize inaniyorum ben. Bu arada kac embriyo koydurdun iki taneyse yerlesme kanamasi ondan cok olabilir belkihoşgeldin canım
bende ateş basması ve alev topu gibi dolaşmam dışında tık yoktu sadee çooookkkk sıcaktı ve soğuk yerlere yapışıyordum resmen, ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne bacak çekilmesi yoktu birde okuldaki birarkadaşın dediğine göre hamile suratım varmış açık renk gözlerim koyulaşmış
canım senin dış gebeliğinde ilk tahlilde beta hcg kaç çıkmıştı hatırlıyormusun
Benim k8myasalkda 23 çıktı 3 gün sonra değerim 100 olmuştu ama şiddetli ve parçalı kanamam başladı hizlada düştü degerhoşgeldin canım
bende ateş basması ve alev topu gibi dolaşmam dışında tık yoktu sadee çooookkkk sıcaktı ve soğuk yerlere yapışıyordum resmen, ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne bacak çekilmesi yoktu birde okuldaki birarkadaşın dediğine göre hamile suratım varmış açık renk gözlerim koyulaşmış
Birde benim çok ağrım olmuştu tek taraflı canım hayırlısımollify anım ateş ölçerimiz yok malesef çünkü hiç ihtiyacımız olmamıştı üstüne çocukda olmayınca şu anakadar yokluğunu hiç farketmemiştim ama 2 gün önceydi sanırım işyerinde vardı onunla bir ölçmüştük 38 çıkmıştı hem sıak basması hem bu ateş bana cihaz güven vermemişti ondan saonrada birdaha aklıma gelmedi neyse perşembeye kadar sabredeyim eşimede söylerim yarın alırsa bir tane akşam ölçeriz artık, sağol bilgilerini paylaştığın için
mavi zeyus canım nötrluk anlamında valla hiç beklemiyordum kendimden bu derece sakinlik şoku atlatamadın herhalde diyorlar yok dedim geçti ama yapacak birşey yok perşembeden önce bekliycez mecbur ve kendime inanamıyorum eskiden olsa yastığa gömülür ve saatlerce ağlar heba ederdim kendimi Rabbime teslimiyet ne güzel şey yine söylüyorum vekilim Allah, bebeğimde bende ona emanetiz ne gelirse razıyım ve J jasmine7676 banada perşembe 104 ve üzeri olursa kimyasal olma ihtimalini geçmiş olacağız dediler ve merkezdeki hemşire bugün için sonucunuz normalin üzerinde 10 gün yani perşembe genelde 30 lu civarlarda olurdu falan dedi ya doktora güvenmek lazım şimdi bir arkadaş aradı korkma benim ablam şakır şakır 4 gün adet oldu diyor çocukta şimde 6 yaşında , kısmet artık he birde bende parça yok su gibi gidiyor
Ben demedimmi sanaaaaaa iyidir o bebek iyidir teyzesini kuzusu kiz agladim ben simdi bunu okirken rabbim.ne mucizelerin var lutfen bizi daha faazla imtihan etme lutfen bizlere tekrar evlat acisi yasatma amannnn cok fena oldum salya sumuk dagittin sakine beni kizim igne falan yapmadilarmibya dusuk onleyici allah askina acile gitde simdi telastan ilacin adida aklima gelmedi progestan ignesimiydi neydi bibyapsinlarmüjdemi desem ön. süprizmi desem bilemedim
Igne yolu gozukmus kusum sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?