2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

canımımmmm ağlama lütfen
ne günler gördük geçirdik beraber inşallah çok güzelleride olacak umarım iyidir ama hala inatlaşıp kan testine gitmeseydim bugün ilan etmiştim negatif sonucumu, ne olduğumu bilemedim. canım hem kendi doktorumla telden konuştum hemde burdaki başka bir doktora gittim ve ikiside şuan kullandığım jelin iğneden daha etkili olduğunu tufalet dışında kalkmamam gerektiğini söyledi bende döndüm geldim eve en erken müdahale ikinci kanda sonuç 100 üzeri çıkarsa ancak öyle olabilirmiş. dua ederek bekliyoruz. ve sen, eşim birde burdaki arkadaşlar hep olumlu dediler bir bendim herhalde ilk defa ciddi anlamda olumsuza hazırlanan oda tutmadı ya

Denizlilisrsy nerde acaba bugün hiç gelmedi
Geldim taze annecik geldim ozgskne2011 vallahi sayfaya girdigimden beri herseyi tektek okudum ve hala zirliyom bacim keske igne vursalardi yada sen esine aldirsaydin progestani en azindan hap olarak alsaydin be kuuzum hic bir zarari yokki biliyorsun benim dis gebelikte ilk degerim 59 cikmisti 2 gun sonra 56 cikti sonra 60larda bi rakam sonra 230 lerde sonra 110 larda sonra 200 lerde derken kirmizilar basladi derken derken sureci bikiyorsun iste ama bak gorursun bu nazli bebisinde oyle bir sey olmicak goruceksin dikkat et kendine lutfen sakin ama sakinnn kalkma yat kipirdama bile belinin altina ayaklarinin altina yastik tepecigi yap hersey guzel olucak gorursun ben dedim bu is bu defa tamam.

sayfada eskilerden birini görüne ailemden birini görmüş gibi oluyorum ondan gözlerim arıyor sizleri
doktorları biliyorsun işte dediğim dedik burasıda küçük yer diğer doktorumla kavgalıyım malum yanlış teşhis oyalama politikaları bi bu kaldı elimizde bununda suyunu gittik merkezdekide öyle deyince iyi dedik, devlet hastanesine eşim mümkün değil olmaz dedi,domuz gribi kaynıyormuş gelecekseniz maskeyle gelin gerekmedikçe hiç gelmeyin demişler arkadaşaları olanla idare ettik
hiç çıkmıyorum yataktn eşim sağolsun bebek gibi bakıyor arada arkadaşlarım arıyor geliriz hemen diye ama şua benimde dış gebelik yada kimyasal gebelik gibi risklerim var aslında normaldede olsa ilk teste asla hamilesin demiyorlar illa ikinciyi istiyorlar ama bugün farkettim biz hiç pozitiflerimizi sevinçle karşılayamıyoruz galiba da dokuz ay yüreğimiz ağzımızda olacak

Aynen oyle olucak tatlim ama olsun 9 ayin sonunda kavusalimda annesi bebesi birbimize 9 ay yatalim kalp dinleme cihazlari alalim hapsurdukmu doktora gidelim falan
Hem aklina oyle seyler getirme dis bos kimyasal mol cart curt degil bu icinde minicicik bi mercimek tanesi anasinin kuzusu teyzesinin teyzelerinin melegi kuzunla dinlenin bol bol getirme akoina boyle seyleri

Ağrın yok dimi canim

Canım ilk testi ikinciyi geçtim, dr. benim keseyi görünce tebrikler hamilesin dedi, şaşırdım o öyle dedi diye, keseyi görmeden hamilelik netleşmiyor mu nedir bilemedim ki, ve evet kesinlikle doğup kucağımıza almadan rahat yok bize, millet tarlada bağda bahçede geçiriyor hamileliğini, ya benim kuzenim düğünde horon teptiği akşam gitti doğum yaptı hem de normal doğum :) Arkadaşım ikinci hamileliğinde ilk dr. kontrolune gittiğinde 2 aylık hamileymiş, biliyordum hamile olduğumu ama gitmedim hemen dr.a demişti :) böyle bir sürü olay var çevremizde, ama işte biz çok mücadele ediyoruz yavrularımıza kavuşmak için o yüzden de biraz daha evhamlı biraz daha tedbirli oluyoruz normal olarak

Datse merhaba benim kontrolüm de ayın 18inde sanırım aynı zamanlarda transferimiz olacak., şuan bant kullanıyorumbenim de 2.deneme olacak...hayırlısıyla bu sefer kavuşuruz bebeklerimize inşallah

ve birde beni şaşaırtan en mükemmel olay şu;
hani biz bugüne kadar kocalarla çocuk çalışması yapmaktan gına gelir ya, ama kimisi tek atışta tam isabet yapar koca ayda sadece 1 gün korunmaz ondada gider tutar yada ilk gecede hamile kalır falan hastasıyım dedeeeeeee

özgeciğim inşallah bebeğin hala seninledir ve sağlıklıdır.inşallah, yavruşun sıkı sıkıya tutunur da gitmez hiçbiryere:)

Yaa aynen ayrıca istenmeyen gebeliklerin çoğu korunurken oluyor onu da bdv'de çok okudum

Buda benim sonucum senden beterim 4 gende pihtilasma 2 gen supheli 2 si normal
amannnnn ben boşa demiyorum bazen cehalet mutluluktur diye, ee bu kadar kuralayınca herkeste mutlaka çıkar birşey ama sen üzülme bildiğin daha iyi tabiki çünkü kayıp zor biliyoruz en azından önlem alınmış olur

Kızlar epey mesaj birikmiş öncelikle hakkımızda ne hayırlı ise o olsun İnşaAllah hepimiz bir gün anne olma duygusunu tadacağız gün doğmadan neler doğar üzülmeyelim umutlu olalım ki bebeklerimiz bizleri fazla bekletmesinler tefriciye isteyen arkadaş elimden geldiğince okumaya devam ediyorum Rabbim kabul etsin biran önce kucaklarımızı doldursun İnşaAllah.

Hoscakal bildiğim kadarıyla ohss yumurtalıkların ilaçlar ile aşırı uyarılması durumu ve yine bildiğim kadarıyla tüp tedavisi o ay icin iptal edilebiliyor ama en doğru kararı doktorun ile birlikte hareket ederek verirsiniz hakkında hayırlısı olsun umarım tedavin istediğin süreçte devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…