- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.121
canımımmmm ağlama lütfenBen demedimmi sanaaaaaa iyidir o bebek iyidir teyzesini kuzusu kiz agladim ben simdi bunu okirken rabbim.ne mucizelerin var lutfen bizi daha faazla imtihan etme lutfen bizlere tekrar evlat acisi yasatma amannnn cok fena oldum salya sumuk dagittin sakine beni kizim igne falan yapmadilarmibya dusuk onleyici allah askina acile gitde simdi telastan ilacin adida aklima gelmedi progestan ignesimiydi neydi bibyapsinlar
Geldim taze annecik geldimDenizlilisrsy nerde acaba bugün hiç gelmedi
sayfada eskilerden birini görüne ailemden birini görmüş gibi oluyorum ondan gözlerim arıyor sizleriGeldim taze annecik geldimozgskne2011 vallahi sayfaya girdigimden beri herseyi tektek okudum ve hala zirliyom bacim keske igne vursalardi yada sen esine aldirsaydin progestani en azindan hap olarak alsaydin be kuuzum hic bir zarari yokki biliyorsun benim dis gebelikte ilk degerim 59 cikmisti 2 gun sonra 56 cikti sonra 60larda bi rakam sonra 230 lerde sonra 110 larda sonra 200 lerde derken kirmizilar basladi derken derken sureci bikiyorsun iste ama bak gorursun bu nazli bebisinde oyle bir sey olmicak goruceksin dikkat et kendine lutfen sakin ama sakinnn kalkma yat kipirdama bile belinin altina ayaklarinin altina yastik tepecigi yap hersey guzel olucak gorursun ben dedim bu is bu defa tamam.
Aynen oyle olucak tatlim ama olsun 9 ayin sonunda kavusalimda annesi bebesi birbimize 9 ay yatalim kalp dinleme cihazlari alalim hapsurdukmu doktora gidelim falansayfada eskilerden birini görüne ailemden birini görmüş gibi oluyorum ondan gözlerim arıyor sizleri
doktorları biliyorsun işte dediğim dedik burasıda küçük yer diğer doktorumla kavgalıyım malum yanlış teşhis oyalama politikaları bi bu kaldı elimizde bununda suyunu gittik merkezdekide öyle deyince iyi dedik, devlet hastanesine eşim mümkün değil olmaz dedi,domuz gribi kaynıyormuş gelecekseniz maskeyle gelin gerekmedikçe hiç gelmeyin demişler arkadaşaları olanla idare ettik
hiç çıkmıyorum yataktn eşim sağolsun bebek gibi bakıyor arada arkadaşlarım arıyor geliriz hemen diye ama şua benimde dış gebelik yada kimyasal gebelik gibi risklerim var aslında normaldede olsa ilk teste asla hamilesin demiyorlar illa ikinciyi istiyorlar ama bugün farkettim biz hiç pozitiflerimizi sevinçle karşılayamıyoruz galiba da dokuz ay yüreğimiz ağzımızda olacak
Ağrın yok dimi canimsayfada eskilerden birini görüne ailemden birini görmüş gibi oluyorum ondan gözlerim arıyor sizleri
doktorları biliyorsun işte dediğim dedik burasıda küçük yer diğer doktorumla kavgalıyım malum yanlış teşhis oyalama politikaları bi bu kaldı elimizde bununda suyunu gittik merkezdekide öyle deyince iyi dedik, devlet hastanesine eşim mümkün değil olmaz dedi,domuz gribi kaynıyormuş gelecekseniz maskeyle gelin gerekmedikçe hiç gelmeyin demişler arkadaşaları olanla idare ettik
hiç çıkmıyorum yataktn eşim sağolsun bebek gibi bakıyor arada arkadaşlarım arıyor geliriz hemen diye ama şua benimde dış gebelik yada kimyasal gebelik gibi risklerim var aslında normaldede olsa ilk teste asla hamilesin demiyorlar illa ikinciyi istiyorlar ama bugün farkettim biz hiç pozitiflerimizi sevinçle karşılayamıyoruz galiba da dokuz ay yüreğimiz ağzımızda olacak
sayfada eskilerden birini görüne ailemden birini görmüş gibi oluyorum ondan gözlerim arıyor sizleri
Buda benim sonucum senden beterim 4 gende pihtilasma 2 gen supheli 2 si normalIgne yolu gozukmus kusum sanada
Dediğin gibi oldu doktor hemen ilaç başlattı. Düşer dedi. İnşallah iyi olur. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
slm kızlar,
bebegı olacaklara allah saglıkla kucaklaınıza almayı nasıp etsın.
tedavıye baslayanlar veya denemelerı dvm edenler umudunuz en kısa surede sızınle olsun....
2. denemem olacak benımde bugun kan verdım 1 hafta sonra kontrol sonra transfer gunum bellı olcak bakalım
arada klasik adet krampları olur gelir geçer cinsten öyle şeyler var başkada yokAğrın yok dimi canim
ve birde beni şaşaırtan en mükemmel olay şu;Canım ilk testi ikinciyi geçtim, dr. benim keseyi görünce tebrikler hamilesin dedi, şaşırdım o öyle dedi diye, keseyi görmeden hamilelik netleşmiyor mu nedir bilemedim ki, ve evet kesinlikle doğup kucağımıza almadan rahat yok bize, millet tarlada bağda bahçede geçiriyor hamileliğini, ya benim kuzenim düğünde horon teptiği akşam gitti doğum yaptı hem de normal doğum :) Arkadaşım ikinci hamileliğinde ilk dr. kontrolune gittiğinde 2 aylık hamileymiş, biliyordum hamile olduğumu ama gitmedim hemen dr.a demişti :) böyle bir sürü olay var çevremizde, ama işte biz çok mücadele ediyoruz yavrularımıza kavuşmak için o yüzden de biraz daha evhamlı biraz daha tedbirli oluyoruz normal olarak
özgeciğim inşallah bebeğin hala seninledir ve sağlıklıdır.inşallah, yavruşun sıkı sıkıya tutunur da gitmez hiçbiryere:)müjdemi desem ön. süprizmi desem bilemedim
kızlar iş arkadaşlarımın ve eşimin ısraıyla 9 da hastanede kan verdim yarım saat önce sonuç 52.46 çıktı merkezle görüştüm kanama kırmızı olduğu için tedirginler haliyle ve söylemediler ama kimyasal olmasından da endişeliler sanırım şimdi eve gidicem yatıcam 2 pedlik kanamam şuan durdu ama perşembede yüksek çıkarsa yeniden görüşelim dediler tani eşimî görseniz dedim sana hamilesin diye nasıl gururlu, çok şaşkınım şuan birazda korku var, yerleşme kanaması yaşadım daha önce böyle olmuyor zaten rengi kırmızı olunca tehlikeli dedi merkezdeki kız, el mahkum perşembeyi bekliycez kesin sonuç için, @dnya maalesef benimde var bir kaybım bilirim o acıyı kalp atışı duymaya diye gittik kürtajdan çıktık şimdi yine başlıyoruz bakalım hayırlısı,
aminnnnnnnnnözgeciğim inşallah bebeğin hala seninledir ve sağlıklıdır.inşallah, yavruşun sıkı sıkıya tutunur da gitmez hiçbiryere:)
ve birde beni şaşaırtan en mükemmel olay şu;
hani biz bugüne kadar kocalarla çocuk çalışması yapmaktan gına gelir ya, ama kimisi tek atışta tam isabet yapar koca ayda sadece 1 gün korunmaz ondada gider tutar yada ilk gecede hamile kalır falan hastasıyım dedeeeeeee
amannnnn ben boşa demiyorum bazen cehalet mutluluktur diye, ee bu kadar kuralayınca herkeste mutlaka çıkar birşey ama sen üzülme bildiğin daha iyi tabiki çünkü kayıp zor biliyoruz en azından önlem alınmış olurBuda benim sonucum senden beterim 4 gende pihtilasma 2 gen supheli 2 si normal
amannnnn ben boşa demiyorum bazen cehalet mutluluktur diye, ee bu kadar kuralayınca herkeste mutlaka çıkar birşey ama sen üzülme bildiğin daha iyi tabiki çünkü kayıp zor biliyoruz en azından önlem alınmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?