- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.141
gördüm canım bi tık üsttesin benden :) ne denir ki daha verecek çok sınavımız varmış demek ki...Buda benim sonucum senden beterim 4 gende pihtilasma 2 gen supheli 2 si normal
yok canım ya, hatta dahada artmış ped yetişmiyor valla şimdi idrar testi yapacaktım bende, ben kanaat getirdim benimki kimyasal canım bu kadar kanama mantıklı gelmiyor banaozgskne2011 nasıl oldun, kesildi mi kanama canım
Ben once 06 lik igneyle baslicam sonra duruma gore 08lik en yuksek doz ayarlicaz demisti drumgördüm canım bi tık üsttesin benden :) ne denir ki daha verecek çok sınavımız varmış demek ki...
en azından sorunu biliyoruz, gerisi Rabbim ne nasip ederse.
yok canım ya, hatta dahada artmış ped yetişmiyor valla şimdi idrar testi yapacaktım bende, ben kanaat getirdim benimki kimyasal canım bu kadar kanama mantıklı gelmiyor bana
yok canım ya, hatta dahada artmış ped yetişmiyor valla şimdi idrar testi yapacaktım bende, ben kanaat getirdim benimki kimyasal canım bu kadar kanama mantıklı gelmiyor bana
Ben once 06 lik igneyle baslicam sonra duruma gore 08lik en yuksek doz ayarlicaz demisti drumhayirlisi artik ne diyelim bebegi bulmak mesele bulsan beslemek mesele beslesen saglik mesele mesele mesele mesele...
kızlar durum bu şaşırdım kaldım yarın öğrenicez ama doğruysa testtte beta hcg 20 ve sonrasını ölçüyormuş
o zaman desene benim değer baya artmış koyuldu çünkü iyiceGüzel, ben denemek için kanda çıktıktan sonra yine yapmıştım kanda 80 kusur çıkmıştı ertesi gün idrar testi yaptım tekrar yine bile silik çıkmıştı, hatta niye hala silik çıktı ki diye dertlenmiştim 1 hafta sonra tekrar yaptıgımda baya koyu çizgi çıktı,
Hadi bakalım yarın katlanmış değerini göreceğiz inşallah
inan şaşkınlıktan bildiğim duaları unutuyorum dilim dolanıyor ama hep Allah ım bebeğim sana emanet diyorum ya Rabbim büyük ne mucizeler gördük şurda adwt olup şakır şakır bebeği alırsam kucağıma bir muczede benimki olacak hala ya test yapmasaydım adetim diye ağlayıp zırlayıp bebişimi üzecektim demekozgecigim. çok güzel..hadi inşallah kuzummm..duaya devammm..umut kesilmez çıkmadık candan
inan şaşkınlıktan bildiğim duaları unutuyorum dilim dolanıyor ama hep Allah ım bebeğim sana emanet diyorum ya Rabbim büyük ne mucizeler gördük şurda adwt olup şakır şakır bebeği alırsam kucağıma bir muczede benimki olacak hala ya test yapmasaydım adetim diye ağlayıp zırlayıp bebişimi üzecektim demek
tşk ederim canım amin inşallah, ben memnun kaldım açıkcası kısmet artık, umarım olumlu sonuçlar alırsın belki karşılaşırızozgskne2011 canım inan forumu sadece senin durumuna bakmak için açıyorum Allahın izniyle tamamına erecek ve bebişini kucağına alacaksın bu arada anatoliya süreci sürdürmene çok sevindim başarı yüzdesi yüksek bir yer bende oraya başlayacağım büyük ihtimalle öpüyorum güzel haberlerini bekliyorum inşallah :) maşallah maşallah :)
Bizim daha üç yıl dolmadı canım ayrıca eylüle anca rahatlıycaz maddi açıdan sen bebişini kucağına al ben yanına arkadaş yapıcam inşallah :)tşk ederim canım amin inşallah, ben memnun kaldım açıkcası kısmet artık, umarım olumlu sonuçlar alırsın belki karşılaşırız
şu an yazdığından bir tane okudum canım rabbim kabul etsin inşallah. Abdestsiz okudum işteyim öyle okunuyormubayanlar ben de tefriciyeye başladım,, 4444 tefriciye adadım hayırlı ve sağlıklı bir evlat için öyle yüzlerce dua beklemiyorum sizden 1 tane okusanız kafidir benim için ,,önemli olan ;kimin duasının makbul olacağı belli olmadığı için yalnız tamamlamak istemiyorum duamı katkınız olursa çok sevinirim,,kaç tane okuduydanız bu topiğe yazarsanız çok sevinirim,,şimdiden okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...duasiyla-gelir-evladim-4444-tefriciye.894362/
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
okunur canım Allah kabul etsin hastaysan bile okunur,,Allah razı olsun canımşu an yazdığından bir tane okudum canım rabbim kabul etsin inşallah. Abdestsiz okudum işteyim öyle okunuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?