2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

gördüm canım bi tık üsttesin benden :) ne denir ki daha verecek çok sınavımız varmış demek ki...
en azından sorunu biliyoruz, gerisi Rabbim ne nasip ederse.
Ben once 06 lik igneyle baslicam sonra duruma gore 08lik en yuksek doz ayarlicaz demisti drum hayirlisi artik ne diyelim bebegi bulmak mesele bulsan beslemek mesele beslesen saglik mesele mesele mesele mesele...

yok canım ya, hatta dahada artmış ped yetişmiyor valla şimdi idrar testi yapacaktım bende, ben kanaat getirdim benimki kimyasal canım bu kadar kanama mantıklı gelmiyor bana

Kimyasal falan degil sunlari cikar bi aklindan allah allah ya delirtme insani benim arkadasim 9 ay kanamali kanamali yatti kalmadi dogurdu gecen hafta oglusunu aldi kucagina kalbini bozma kuzum ama su progestani bi al yahu bi allll cok pahali bi ilac degil esine soyle gelirken getirsin al gunde 3 tane

yok canım ya, hatta dahada artmış ped yetişmiyor valla şimdi idrar testi yapacaktım bende, ben kanaat getirdim benimki kimyasal canım bu kadar kanama mantıklı gelmiyor bana

Benim kimyasal da hiç böyle olmamıştı ya az az kahve lekeden az az kanamaya dönmüştü iki gün sürdü kesildi sonra, inşallah bebişin seninledir ve seninle kalır, anlıyorum ben seni sen kendini kötüye hazırlıyorsun iyi düşün arkadaşım

Ben once 06 lik igneyle baslicam sonra duruma gore 08lik en yuksek doz ayarlicaz demisti drum hayirlisi artik ne diyelim bebegi bulmak mesele bulsan beslemek mesele beslesen saglik mesele mesele mesele mesele...

Sen yazınca baktım benim iğnenin üstünde 04 yazıyor bu düşük doz oluyor o zaman öyle mi canım

kızlar durum bu şaşırdım kaldım yarın öğrenicez ama doğruysa testtte beta hcg 20 ve sonrasını ölçüyormuş

Güzel, ben denemek için kanda çıktıktan sonra yine yapmıştım kanda 80 kusur çıkmıştı ertesi gün idrar testi yaptım tekrar yine bile silik çıkmıştı, hatta niye hala silik çıktı ki diye dertlenmiştim 1 hafta sonra tekrar yaptıgımda baya koyu çizgi çıktı,
Hadi bakalım yarın katlanmış değerini göreceğiz inşallah

Denizlilisrsy canım vajınal jelin için de doktorum progestan hap kadar içeriği ayrıca ekstra takviye olduğunu söyledi için rahatım yetmedi burdaki doktora sordum oda duyunca hıı o zaman sen onu bırakmadan kullan o daha iyi dedi kutunun üzerindeki içerik kısmınıda okudum var gerçekten, bu arada bak 5 dk var iki resmin arasında iyice koyuldu bebiş duruyor vallahi

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 76
o zaman desene benim değer baya artmış koyuldu çünkü iyice

ozgecigim. çok güzel..hadi inşallah kuzummm..duaya devammm..umut kesilmez çıkmadık candan
inan şaşkınlıktan bildiğim duaları unutuyorum dilim dolanıyor ama hep Allah ım bebeğim sana emanet diyorum ya Rabbim büyük ne mucizeler gördük şurda adwt olup şakır şakır bebeği alırsam kucağıma bir muczede benimki olacak hala ya test yapmasaydım adetim diye ağlayıp zırlayıp bebişimi üzecektim demek

Ayyy aynısı bana da oluyordu Ayetel Kürsiyi okuyamıyordum dilim dolanıyordu aynı yerleri okuyordum hep, aç internetten oku canım bol bol ben öyle yapıyordum
Ya bu topik sürprizlerle, mucizelerle dolu bir topik zaten, böyle de devam edecek daha çokkk bebiş haberi alacağız, hep birlikte günleri sayacağız inşallah

ozgskne2011 canım inan forumu sadece senin durumuna bakmak için açıyorum Allahın izniyle tamamına erecek ve bebişini kucağına alacaksın bu arada anatoliya süreci sürdürmene çok sevindim başarı yüzdesi yüksek bir yer bende oraya başlayacağım büyük ihtimalle öpüyorum güzel haberlerini bekliyorum inşallah :) maşallah maşallah :)

tşk ederim canım amin inşallah, ben memnun kaldım açıkcası kısmet artık, umarım olumlu sonuçlar alırsın belki karşılaşırız

tşk ederim canım amin inşallah, ben memnun kaldım açıkcası kısmet artık, umarım olumlu sonuçlar alırsın belki karşılaşırız
Bizim daha üç yıl dolmadı canım ayrıca eylüle anca rahatlıycaz maddi açıdan sen bebişini kucağına al ben yanına arkadaş yapıcam inşallah :)

arkadaşlar bugün tüp bebeğe heyet için gittim şubat adet 2.günü gel dediler süreç nasıl işliyor yardımcı olurmusunuz hiç bilgim yok kısmetse ilk olacak

şu an yazdığından bir tane okudum canım rabbim kabul etsin inşallah. Abdestsiz okudum işteyim öyle okunuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…