- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.161
napalim canim dedigin gibi bizim sinavimiz bu benden snr evlenenler hep hamile doguran dogurana hamile birini gordugumde bile kotu oluyorum bizlerin sabirdan duadan baska caremiz yok1 saat arayla 2 iş arkadaşımdan hamilelik haberi aldım, üstelik birini ilk öğrenmekte bana nasip oldu :)
bende adet olmanın saatini sayıyorum, ağlamaklı surat, her gece şiş gözlerle yalvarıyorum...
daha çok sınavım var galiba
Biz de olucaz merak etmeyin ! Herkes bir gun anne olucak !napalim canim dedigin gibi bizim sinavimiz bu benden snr evlenenler hep hamile doguran dogurana hamile birini gordugumde bile kotu oluyorum bizlerin sabirdan duadan baska caremiz yok
kimse yardımcı olmayacakmı yaarkadaşlar bugün tüp bebeğe heyet için gittim şubat adet 2.günü gel dediler süreç nasıl işliyor yardımcı olurmusunuz hiç bilgim yok kısmetse ilk olacak
heralde rapor icin diyosun bende almayi dusunuyorum hic bir fikrim yokkimse yardımcı olmayacakmı ya
Canım ben de tam bilmiyorum ama şöyle anlatayım.adetin 2. Günü senden hormon tahlili için kan alıyorlar bu test sonucunun çıkması 15 gün ila 1 ay arası Sürüyor.bu süre içersinde eşinin de 3 kez örnek vermesi gerekiyor.bir de sizden SGK evlilik cüzdanı,nüfus kayıt Örneği gibi evraklar istiyorlar.durumunuz uygunsa rapor çıkartıyorlar.yani senin tedavin Şubat'ta başlamaz sanırım.sizdeki sıkıntı nedir peki?ona göre bazı prosedürler değişir.sana o gün gittiğinde Ayrıntılı anlatırlar ne yapman gerektiğini.kabaca tarif etmeye çalıştımarkadaşlar bugün tüp bebeğe heyet için gittim şubat adet 2.günü gel dediler süreç nasıl işliyor yardımcı olurmusunuz hiç bilgim yok kısmetse ilk olacak
İğneler 10-12 gün gibi tatlı bi serüven minik tatlı hormon iğneleri korkma adetinle başlarlar yumurtalarını yeterli büyüklük ve sayıya ulaştırmak için,, hormon iğnelerinin sonuncusu çatlatma iğnesidir onu yaptıktan sonra merkezin sana verdiği saatte yumurtaların toplanır ( korkma 5 dakika içinde anestizi alarak yapılır) ayılman 7 dakikayı bulmaz onun alabinde spermle senden alınan döllenir sıkıntı yoksa sağlık olarak taze taze 3 veya 5 gün sonra bebişlerğn sendeler,,, eğer dondurulması gerekirse transfer olmadan 16-17 gün sadece hormon ilacı kullanıp transfere girersin iğne değillerdir korma :) arkasından da tüp bebek tedavisinin en zor kısmına gelinir hamile misin değil misin beklemesi 12 ve 15 gün arasında değişir işte o bekleme kısmı için 100 hormon iğnesini tercih edersin :)) yeterinceanlatabilmişimdir umarım :))kimse yardımcı olmayacakmı ya
375 gibiKızlar Gonalf 450 den 600 ünite çıkıyor ya.gonalf 300 den kaç ünite çıkıyor bileniniz var mı
Hımm sanki bana daha fazla gelirmiş gibi gelmişti.teşekkürler375 gibi
02 lik de var tatlim seninkide cok dusuk degil ama bizimkinden daha iyiSen yazınca baktım benim iğnenin üstünde 04 yazıyor bu düşük doz oluyor o zaman öyle mi canım
Senin mutluluguna olunur be kuzum benim duruyo tabi ben bu defa oldu dedim sana oldu iste konus sen miniginle bol bol iyi olucak hersey muckDenizlilisrsy canım vajınal jelin için de doktorum progestan hap kadar içeriği ayrıca ekstra takviye olduğunu söyledi için rahatım yetmedi burdaki doktora sordum oda duyunca hıı o zaman sen onu bırakmadan kullan o daha iyi dedi kutunun üzerindeki içerik kısmınıda okudum var gerçekten, bu arada bak 5 dk var iki resmin arasında iyice koyuldu bebiş duruyor vallahi
Hişş sacmalama ya ne o oyle her gece sis gozler dalan olmazsa sonunda olum yok ya belki bizi bekleyen baska melekler vardir inan benim esim bi razi olsa hemen suan gidip cocuk esirgemenin onune yalvarmaya baslicam yani demem o ki olmazsa olmaz neler var hayatta hic avantajlarimiz bitmiyorki1 saat arayla 2 iş arkadaşımdan hamilelik haberi aldım, üstelik birini ilk öğrenmekte bana nasip oldu :)
bende adet olmanın saatini sayıyorum, ağlamaklı surat, her gece şiş gözlerle yalvarıyorum...
daha çok sınavım var galiba
tatlım herey güzel olacak evet ama bugün bir arkadaşımn eşiyle görüştüm oda kadın doğumcu durumumu öğrenince arkadaş aramış eşinide tanırım biraz anlatırken adam aldı telefonu anlattım durumumu ve beni önce bir güzel tatlı tatlı rahatlattı sonra hayatın gerçeklerine geldi sıra, daha geçen hafta benim gibi bir vakayla karşılaşmış, anne olmak bizimgibiler için güzel şey ama bazen erken tanının ve tedavininde çok öenmli olduğunu dış gebelik ihtimalimin yüksek olduğunu ama beta hcg takibi yapmanın faydalı olacağını, asla ihmal etmemem gerektiğini bir an önce anlaşılmasının benim için en faydalısı olduğunu vs. vs. gibi şeyler anlattı. çok kibardı dedimki tüm doktorlar böyle olsa.Senin mutluluguna olunur be kuzum benim duruyo tabi ben bu defa oldu dedim sana oldu iste konus sen miniginle bol bol iyi olucak hersey muck
sabah 9 da randevum var canım, 2 saatte kan tahlili sürse 11 civarı belli olur yarım saatte ben oyalansam 11:30 de, yuvarlayalım 12 olsunSakine kan vermeye kacta gidiceksin tatlim ben gun icinde ok giremez oldum ya pc de bi sorun var is yerinde telefondanda musterilerle gorusmekten siteye girmeye firsat bulamiyorumhaber verde takip edem saatinde bacim
Canim benim tüp bebek yapmak zorunda olan kadınlar için tüpün bir önemi yok hatta dış gebelik olmaması için yokluğu daha iyi konuyu papağan gibi kuzenim e getiriyorum ama tüpü n biri alındı diğeri de 100 100 yapışık ti tüp normal yada asilamayla hamile kalmak için onemlitatlım herey güzel olacak evet ama bugün bir arkadaşımn eşiyle görüştüm oda kadın doğumcu durumumu öğrenince arkadaş aramış eşinide tanırım biraz anlatırken adam aldı telefonu anlattım durumumu ve beni önce bir güzel tatlı tatlı rahatlattı sonra hayatın gerçeklerine geldi sıra, daha geçen hafta benim gibi bir vakayla karşılaşmış, anne olmak bizimgibiler için güzel şey ama bazen erken tanının ve tedavininde çok öenmli olduğunu dış gebelik ihtimalimin yüksek olduğunu ama beta hcg takibi yapmanın faydalı olacağını, asla ihmal etmemem gerektiğini bir an önce anlaşılmasının benim için en faydalısı olduğunu vs. vs. gibi şeyler anlattı. çok kibardı dedimki tüm doktorlar böyle olsa.
yarn herşeye hazırlıklı olmamda fayda var, Tmam bir evlat istiyorum ama zaten rezerv azlığı var zar zor yumurtluyorum birde tüplerim falan zarar görsün istemiyorum, beterin beteri var Allah korusun.
En zararsız şekilde hatta sıfır zararla çıkmak istiyorum, tüplerimiz bizim gibi kadınlar için ne kadar önemli?
deemek doğru bildiğim yanlışlardan biride buymuş iyide nasıl yumutlauacağım ozaman, onudamı yanlış biliyorum yoksa, kafam karıştı neyseCanim benim tüp bebek yapmak zorunda olan kadınlar için tüpün bir önemi yok hatta dış gebelik olmaması için yokluğu daha iyi konuyu papağan gibi kuzenim e getiriyorum ama tüpü n biri alındı diğeri de 100 100 yapışık ti tüp normal yada asilamayla hamile kalmak için onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?