2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Arkadaşlar sessizce sizleri takip ediyorum özgskine sırf seni merak ettiğim için giriyorum bu günlerde herşey gönlünüzce olsun inşallah bir yandan Allaha teslimiyetiniz beni çok duygulandırıyor Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah ben böyle bir dünyadan 2. Çocuğu isteyinceye kadar habersizdim bu uğraşlar sırasında o kadar şükrettimki hiç uğraşmadan Allahım bize çocuğumuzu verdi çünkü.ikincisini beklemek bile bana çok zor geldi çok yıprandım.henüz daha evlada sahip olamasanız da Allah mutlaka sabrınızın mükAfatını verecektir.bu çok ağır bir imtihan mükafatı da büyük olacaktır.imşallah bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız lütfen ümidinizi kesmeyin...ben desizden yorum istiyorum biz de uzun süredir 2.çocuk için uğraşıyoruz 2 defa denedik fakat olmadı dün tekrar doktorumuzla görüşmeye gittik ben çok kararsızım şansımız az ben 41 eşim 42 olduk beş yıldır uğraşıyoruz kaliteli embriyo elde ediliyor ama tutmuyor histeroskopi yapabiliriz diyor doktorumuz eşim çok istiyor ben de istiyorum fakat takrar aynı üzüntü yıkım maddi manevii beni çok düşündürüyor borçla yapıcaz birikmişimiz yok çünkü lütfen cevap verin ileride keşke bir daha deneseydik de demek istemiyoruz tam bir çıkmazdayım

Canım benim gibi çocuğu olmayan birinin bu soruyu cevaplaması ne kadar objektif olur bilmiyorum ama fikrimi paylaşayım.tabiki ben de çocuğumun bir kardeşi olsun o bebek heyecanını tekrar tatmak isterim.fakat 3/4 denemeden sonra bırakırdım herhalde hele de maddi imkanlarımın yetersizse.o Yüzden sen bikaç kez daha dene istersen.keşkeler insanı yiyip bitiriyor çünkü.inşlh olur baktın olmuyor elimden geleni Yaptım dersin

günaydın canım
hayır duaların için Allah razı olsun, kabul olsun inşallah bu aralar çok ihtiyacımız var çünkü. dediğin gibi bir sınav ve birgün aonuçlanacak inşallah. Allah evladını sana bağışlasın kardeş istemen çok doğal ve keşkeler benim en korktuğum şey, pişmanlık yaşamak istemem ama şuanki ruh halimle diyeceğim denerdim, maddi anlamda toparlandıkça, gücümün yettiğince 1 yada 2 deneme daha yapar sonra bırakırdım. şuan bile 3 denemeden sonra uzunca bir ara vermeyi sonrasında ruh halime göre devam etmeyi düşünüyorum ama şunuda gzöardı etme bence eğer denemelerinde harcayacaüiğun para evladının rızkınıda engelliyor, onun ihtiyaçlarını kısmanı gerektiriyorsa o zaman yeniden gözden Geçir derim, bu yolda Allah yardımcın olsun.

güzel yazmışsınız ozgecigim. .eklips bende aynısını diyebilirim..bende keşke dememek için 3.denememi yapıyorum kardeş olsun diye.
bu arada ozgecigim sen nasılsın kalamam devam mi hâlâ. .senin kacinci denemendi

günaydın canım
hala devam aarkadaşım bildiğin adet işte, hastaneseyim kan verdim 11 de sonuç çıkacak bekliyorum akıbetimizi öğreneceğiz. 2. tüptü bu canım

Tup bebekte tuplerin bir ozelligi yok cnm hatta basarisiz tup bebek ve birden fazla dis gebelik yasayan kadinlarin ruplerini bile aliyorlar okadirini kadana takma beni biliyosun 10. Haftada kurtaj oldum patlasa benim tup patlardi kuzum korkma

kızlar muayene oldum sağlıklı bir gebelik olmadığı kesinleşti ya kimyasal yada dış gebelik ama cumartesi yekrar kan verilecek takip edilecek hayırlısı dedik hayırlısı böyleymiş. çünkü sonucum 52 idi bugün 63 çıktı normalde 100 üzerinde olması gerekiyordu.

Merhaba histeroskopinin de rahim filmi gibi gebe kalma ihtimalini yükselten uygulamalar olduğunu biliyorum, okuyorum daha doğrusu sosyal paylaşım sitesinde tüp bebek grupları var onlara üyeyim de ben, orada çok sık paylaşımlar yapılıyor Mustafa hoca (Acent) hastalarına uyguluyor ve sonrasında bir süre bekletiyor normal yolla gebelik oluşsun diye ve normal yolla hamile kalanların yorumlarına denk geldim, ben de Rahim filmi çekindim hemen peşinden hamile kaldım, bilemiyorum ne kadar etkisi olmuştur ama olabiliyormuş, dr.unuz bu konuda bilgilendirme yaptı mı size, belki histereokopi sonrası tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız
Rabbim yardımcınız/yardımcımız olsun
İnşallah yavrunuza bir kardeş gelir

Canım benim hayırlısı olsun, Allah yardımcımız olsun

sana bakmak için girmiştim teselli etmiyorum üzülme de demiyorum, sadece ve sadece teslim ol ve hayırlısı değilmiş de.
her şey çok mükemmel ilerlese de Rabbim ol demedikten sonra olmuyor, ama olmayanı da olduruyor bak örneklerimiz de var önümüzde. az hasarla kısa zamanda toparlanır ve atlatırsın inşallahh ozgskne2011
ha ağlanması gerekiyorsa da hazır ve de nazırım burda

canım sen rahim filmini nerde çekilmiştin? ya şimdi bu kürtaj tüplere bi zarar vermiş midir acaba,yani kanama başlamıştı düşük oluyordu ya, benim tüplerde hiç sorun yoktu, acaba tekrar filme gerek olur mu ki? ruhsan

Ben İzmitte çekildim (konrad görüntüleme merkezi) canım bilmiyorum ki kürtaj zarar verir mi, yani ben açık miyom ameliyatı olmuştum o rahimde olumsuz durum yaratabilir demişti dr. ama kürtaj konusunda fikrim yok açıkçası, kürtaj olan arkadaşlar belki bilir bu konuyu

ne kadar ödedin tatlım, bide teknoloji nasıldı, benim ikincide çok canım yanmıştı, ilki süperdi. kullanılan makine çok farklıydı ilkinde ama ikinci de bildiğin röntgen odasında çekilmişti ve çok kötüydü korkuyorum da artık ama bakılsın da istiyorum bi yandan.

Canım ilaç dahil 400 vermiştik biz, merkez öyle lüks bir yer değil, ama çekim çok rahat geçti ilaç verilirken biraz ağrı oldu ama anlık bir şeydi, beni de çok korkutmuşlardı ama inan gayet iyi geçti, benim tüpler tıkalı değildi kimi diyor ki tüpler tıkalıysa çok sancılı oluyor kimi diyor ilgisi yok bilemiyorum açıkçası, orada anestezili de çekim yapıyorlar sanırım bana sormuşlardı çünkü ben anestezi tercih etmedim
O merkezi bana da zaten arkadaşımız ladycry söylemişti sağolsun, o da orada çektirmiş

Sakinemmm sıkı dur tatlim dis gebelik bu kimyasal falan degil igne yapilicak hersey biticek ve 3 aylik bir bekleme sureci baslicak hic korkma tatlim sana cok zarar vermemis olucak ama cennete giden melegin sana cennetten yeni br melek gondericek kardesini gondericek sana kendini tutmaya calisma bagira bagira agla lutfen seni bizden iyi kimse anlamaz kuzum dayan buda gecicek inanki

kızlar desteğiniz için çok ama çok tşk ederim ama cidden üzülmüyorum bekilim Allah dedim çıktım yola, hayrınada şerrinede Elhamdülillah, doğurup kaybetmek ve daha neler neler var Allah beterinden saklasın. biran önce bitsinde hayatıma devam edeyim diye bekliyorum, Allah ım büyük, ne ağlamak istiyorum nede üzülüyorum vallahi çok iyiyim ya ben hazırdım zaten, bekliyordum. sorun yok yani

Kurtaj sonrası doktorum benden rahim filmi istedi canım. Yeni tedaviye başlamadan bakmak lazım yeniden dedi. İkinci kez çektirmiş oldum

İyi ol canım bencede canın sağolsun kimyasal olsaydı hızla düşerdi deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…