- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.181
Canım benim gibi çocuğu olmayan birinin bu soruyu cevaplaması ne kadar objektif olur bilmiyorum ama fikrimi paylaşayım.tabiki ben de çocuğumun bir kardeşi olsun o bebek heyecanını tekrar tatmak isterim.fakat 3/4 denemeden sonra bırakırdım herhalde hele de maddi imkanlarımın yetersizse.o Yüzden sen bikaç kez daha dene istersen.keşkeler insanı yiyip bitiriyor çünkü.inşlh olur baktın olmuyor elimden geleni Yaptım dersinArkadaşlar sessizce sizleri takip ediyorum özgskine sırf seni merak ettiğim için giriyorum bu günlerde herşey gönlünüzce olsun inşallah bir yandan Allaha teslimiyetiniz beni çok duygulandırıyor Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah ben böyle bir dünyadan 2. Çocuğu isteyinceye kadar habersizdim bu uğraşlar sırasında o kadar şükrettimki hiç uğraşmadan Allahım bize çocuğumuzu verdi çünkü.ikincisini beklemek bile bana çok zor geldi çok yıprandım.henüz daha evlada sahip olamasanız da Allah mutlaka sabrınızın mükAfatını verecektir.bu çok ağır bir imtihan mükafatı da büyük olacaktır.imşallah bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız lütfen ümidinizi kesmeyin...ben desizden yorum istiyorum biz de uzun süredir 2.çocuk için uğraşıyoruz 2 defa denedik fakat olmadı dün tekrar doktorumuzla görüşmeye gittik ben çok kararsızım şansımız az ben 41 eşim 42 olduk beş yıldır uğraşıyoruz kaliteli embriyo elde ediliyor ama tutmuyor histeroskopi yapabiliriz diyor doktorumuz eşim çok istiyor ben de istiyorum fakat takrar aynı üzüntü yıkım maddi manevii beni çok düşündürüyor borçla yapıcaz birikmişimiz yok çünkü lütfen cevap verin ileride keşke bir daha deneseydik de demek istemiyoruz tam bir çıkmazdayım
günaydın canımArkadaşlar sessizce sizleri takip ediyorum özgskine sırf seni merak ettiğim için giriyorum bu günlerde herşey gönlünüzce olsun inşallah bir yandan Allaha teslimiyetiniz beni çok duygulandırıyor Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah ben böyle bir dünyadan 2. Çocuğu isteyinceye kadar habersizdim bu uğraşlar sırasında o kadar şükrettimki hiç uğraşmadan Allahım bize çocuğumuzu verdi çünkü.ikincisini beklemek bile bana çok zor geldi çok yıprandım.henüz daha evlada sahip olamasanız da Allah mutlaka sabrınızın mükAfatını verecektir.bu çok ağır bir imtihan mükafatı da büyük olacaktır.imşallah bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız lütfen ümidinizi kesmeyin...ben desizden yorum istiyorum biz de uzun süredir 2.çocuk için uğraşıyoruz 2 defa denedik fakat olmadı dün tekrar doktorumuzla görüşmeye gittik ben çok kararsızım şansımız az ben 41 eşim 42 olduk beş yıldır uğraşıyoruz kaliteli embriyo elde ediliyor ama tutmuyor histeroskopi yapabiliriz diyor doktorumuz eşim çok istiyor ben de istiyorum fakat takrar aynı üzüntü yıkım maddi manevii beni çok düşündürüyor borçla yapıcaz birikmişimiz yok çünkü lütfen cevap verin ileride keşke bir daha deneseydik de demek istemiyoruz tam bir çıkmazdayım
günaydın canımgüzel yazmışsınız ozgecigim. .eklips bende aynısını diyebilirim..bende keşke dememek için 3.denememi yapıyorum kardeş olsun diye.
bu arada ozgecigim sen nasılsın kalamam devam mi hâlâ. .senin kacinci denemendi
Tup bebekte tuplerin bir ozelligi yok cnm hatta basarisiz tup bebek ve birden fazla dis gebelik yasayan kadinlarin ruplerini bile aliyorlar okadirini kadana takma beni biliyosun 10. Haftada kurtaj oldum patlasa benim tup patlardi kuzum korkmatatlım herey güzel olacak evet ama bugün bir arkadaşımn eşiyle görüştüm oda kadın doğumcu durumumu öğrenince arkadaş aramış eşinide tanırım biraz anlatırken adam aldı telefonu anlattım durumumu ve beni önce bir güzel tatlı tatlı rahatlattı sonra hayatın gerçeklerine geldi sıra, daha geçen hafta benim gibi bir vakayla karşılaşmış, anne olmak bizimgibiler için güzel şey ama bazen erken tanının ve tedavininde çok öenmli olduğunu dış gebelik ihtimalimin yüksek olduğunu ama beta hcg takibi yapmanın faydalı olacağını, asla ihmal etmemem gerektiğini bir an önce anlaşılmasının benim için en faydalısı olduğunu vs. vs. gibi şeyler anlattı. çok kibardı dedimki tüm doktorlar böyle olsa.
yarn herşeye hazırlıklı olmamda fayda var, Tmam bir evlat istiyorum ama zaten rezerv azlığı var zar zor yumurtluyorum birde tüplerim falan zarar görsün istemiyorum, beterin beteri var Allah korusun.
En zararsız şekilde hatta sıfır zararla çıkmak istiyorum, tüplerimiz bizim gibi kadınlar için ne kadar önemli?
Arkadaşlar sessizce sizleri takip ediyorum özgskine sırf seni merak ettiğim için giriyorum bu günlerde herşey gönlünüzce olsun inşallah bir yandan Allaha teslimiyetiniz beni çok duygulandırıyor Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah ben böyle bir dünyadan 2. Çocuğu isteyinceye kadar habersizdim bu uğraşlar sırasında o kadar şükrettimki hiç uğraşmadan Allahım bize çocuğumuzu verdi çünkü.ikincisini beklemek bile bana çok zor geldi çok yıprandım.henüz daha evlada sahip olamasanız da Allah mutlaka sabrınızın mükAfatını verecektir.bu çok ağır bir imtihan mükafatı da büyük olacaktır.imşallah bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız lütfen ümidinizi kesmeyin...ben desizden yorum istiyorum biz de uzun süredir 2.çocuk için uğraşıyoruz 2 defa denedik fakat olmadı dün tekrar doktorumuzla görüşmeye gittik ben çok kararsızım şansımız az ben 41 eşim 42 olduk beş yıldır uğraşıyoruz kaliteli embriyo elde ediliyor ama tutmuyor histeroskopi yapabiliriz diyor doktorumuz eşim çok istiyor ben de istiyorum fakat takrar aynı üzüntü yıkım maddi manevii beni çok düşündürüyor borçla yapıcaz birikmişimiz yok çünkü lütfen cevap verin ileride keşke bir daha deneseydik de demek istemiyoruz tam bir çıkmazdayım
kızlar muayene oldum sağlıklı bir gebelik olmadığı kesinleşti ya kimyasal yada dış gebelik ama cumartesi yekrar kan verilecek takip edilecek hayırlısı dedik hayırlısı böyleymiş. çünkü sonucum 52 idi bugün 63 çıktı normalde 100 üzerinde olması gerekiyordu.
sana bakmak için girmiştim teselli etmiyorum üzülme de demiyorum, sadece ve sadece teslim ol ve hayırlısı değilmiş de.kızlar muayene oldum sağlıklı bir gebelik olmadığı kesinleşti ya kimyasal yada dış gebelik ama cumartesi yekrar kan verilecek takip edilecek hayırlısı dedik hayırlısı böyleymiş. çünkü sonucum 52 idi bugün 63 çıktı normalde 100 üzerinde olması gerekiyordu.
canım sen rahim filmini nerde çekilmiştin? ya şimdi bu kürtaj tüplere bi zarar vermiş midir acaba,yani kanama başlamıştı düşük oluyordu ya, benim tüplerde hiç sorun yoktu, acaba tekrar filme gerek olur mu ki?Merhaba histeroskopinin de rahim filmi gibi gebe kalma ihtimalini yükselten uygulamalar olduğunu biliyorum, okuyorum daha doğrusu sosyal paylaşım sitesinde tüp bebek grupları var onlara üyeyim de ben, orada çok sık paylaşımlar yapılıyor Mustafa hoca (Acent) hastalarına uyguluyor ve sonrasında bir süre bekletiyor normal yolla gebelik oluşsun diye ve normal yolla hamile kalanların yorumlarına denk geldim, ben de Rahim filmi çekindim hemen peşinden hamile kaldım, bilemiyorum ne kadar etkisi olmuştur ama olabiliyormuş, dr.unuz bu konuda bilgilendirme yaptı mı size, belki histereokopi sonrası tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız
Rabbim yardımcınız/yardımcımız olsun
İnşallah yavrunuza bir kardeş gelir
canım sen rahim filmini nerde çekilmiştin? ya şimdi bu kürtaj tüplere bi zarar vermiş midir acaba,yani kanama başlamıştı düşük oluyordu ya, benim tüplerde hiç sorun yoktu, acaba tekrar filme gerek olur mu ki?ruhsan
ne kadar ödedin tatlım, bide teknoloji nasıldı, benim ikincide çok canım yanmıştı, ilki süperdi. kullanılan makine çok farklıydı ilkinde ama ikinci de bildiğin röntgen odasında çekilmişti ve çok kötüydü korkuyorum da artık ama bakılsın da istiyorum bi yandan.Ben İzmitte çekildim (konrad görüntüleme merkezi) canım bilmiyorum ki kürtaj zarar verir mi, yani ben açık miyom ameliyatı olmuştum o rahimde olumsuz durum yaratabilir demişti dr. ama kürtaj konusunda fikrim yok açıkçası, kürtaj olan arkadaşlar belki bilir bu konuyu
ne kadar ödedin tatlım, bide teknoloji nasıldı, benim ikincide çok canım yanmıştı, ilki süperdi. kullanılan makine çok farklıydı ilkinde ama ikinci de bildiğin röntgen odasında çekilmişti ve çok kötüydü korkuyorum da artık ama bakılsın da istiyorum bi yandan.
Kurtaj sonrası doktorum benden rahim filmi istedi canım. Yeni tedaviye başlamadan bakmak lazım yeniden dedi. İkinci kez çektirmiş oldumBen İzmitte çekildim (konrad görüntüleme merkezi) canım bilmiyorum ki kürtaj zarar verir mi, yani ben açık miyom ameliyatı olmuştum o rahimde olumsuz durum yaratabilir demişti dr. ama kürtaj konusunda fikrim yok açıkçası, kürtaj olan arkadaşlar belki bilir bu konuyu
İyi ol canım bencede canın sağolsun kimyasal olsaydı hızla düşerdi degerkızlar desteğiniz için çok ama çok tşk ederim ama cidden üzülmüyorum bekilim Allah dedim çıktım yola, hayrınada şerrinede Elhamdülillah, doğurup kaybetmek ve daha neler neler var Allah beterinden saklasın. biran önce bitsinde hayatıma devam edeyim diye bekliyorum, Allah ım büyük, ne ağlamak istiyorum nede üzülüyorum vallahi çok iyiyim ya ben hazırdım zaten, bekliyordum. sorun yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?