- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 36
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.421
hadi inşallahh tüp dü değilmi? kaçıncıydı? ay merak ettim kusura bakmaKızlar doktorum la konuştum bugunde testi yaptirmami istemişti 46.49 çıktı da h a yaptırma dedi bu cuma degil hafta y a cuma gel keseyi görelim dedi
Teşekkür ederim inşaallah sağlıklı bi şekilde buyur yavrucugum şimdide kalp atışı stresi basladi
Tup canım ilk denemehadi inşallahh tüp dü değilmi? kaçıncıydı? ay merak ettim kusura bakma
Haklisin canım zor bi süreç her aşamasında da allah büyükCanım bizler zorlu süreçlerden geçiyoruz, ki zaten bize özelde değil çoğu anne adayı böyle, keseyi görsek, kalp atışını duysak, ikili test geçse, tüm testler geçse gitse, kıpırtılarını duysak, benim her kontrolde dr.uma ilk sorum kalbi atıyor mu, iyi mi oluyor, doğduktan sonra da devam edecek başka şeyler var, ilk zamanlar aşırı kaygılıydım öncesinde kimyasal gebelik yaşadığım için, sonra psikologumun da desteğiyle oldukça hafifledi bu durum, olumlu düşünüyorum, bol bol dua ediyorum
İnşallah bebişinin pıtpıtlarını da duyacaksın, tekmelerini de hissedeceksin, min.stres o kadar rahat hamilelik öyle değil mi
Canım hayırlı olsun. Sonucunu benden önce öğrenmişsin. Allah tamamına erdirsin.Haklisin canım zor bi süreç her aşamasında da allah büyük
Kızlaaar sonucum 196 çıktıinşallah sağlıklı bi hamileliktir Dua edin 2 gün sonra yeniden kan vericem. Allah hepimize en tez zamanda bebişlerimizle kavuştursun bizleri.
Kızlaaar sonucum 196 çıktıinşallah sağlıklı bi hamileliktir Dua edin 2 gün sonra yeniden kan vericem. Allah hepimize en tez zamanda bebişlerimizle kavuştursun bizleri.
MasAllah canım gözün aydin keşeyi görmekte nasip olsun insallah çok sevindimKızlaaar sonucum 196 çıktıinşallah sağlıklı bi hamileliktir Dua edin 2 gün sonra yeniden kan vericem. Allah hepimize en tez zamanda bebişlerimizle kavuştursun bizleri.
Tebrikler canımbütün gün seni erak etmiştim kucagına sağlıklı bir sekilde al inşallahKızlaaar sonucum 196 çıktıinşallah sağlıklı bi hamileliktir Dua edin 2 gün sonra yeniden kan vericem. Allah hepimize en tez zamanda bebişlerimizle kavuştursun bizleri.
Ayyy maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlaaar sonucum 196 çıktıinşallah sağlıklı bi hamileliktir Dua edin 2 gün sonra yeniden kan vericem. Allah hepimize en tez zamanda bebişlerimizle kavuştursun bizleri.
Evet canım çok heyecanlıyım eşime bugun yaptırsak mı dedim sonra vazgeçtim çünkü bizimkiler 2.gun embrıyosu....yasım 41. Allah bize bir mucize gönderir mi acaba....çok dua ediyorum
30 martta iğnelere baslayacakmisim tayin den dolayı çektik tedaviyi öne uzak dusersek ankaraya yada uzunca ayrı kalırsak o süreçte bekleriz diye ama ne yalan soyliyim heccc heveskar değilim bir görevi yerine getirir misali hissediyorum kendimi sifir heyecan yani ama arkadaşlara çok sevindim.Ayy Maşallah Maşallah topiğimiz yavaş yavaş hamişlerle doluyor taze hamiş cici anne adayları arkadaşlarım gözünüz aydın Allah kucaklarınızı doldursun darısı da bizlere olsun İnşallah.Güzel haberlerinizi aldıkça sizler adına çok mutlu oldum.Bana ve bekleyen diğer arkadaşlara umut ışığı oldunuz.İnşallah bir gün burada bizler de sevindirici haberlerimizi paylaşacağız.Denizlilisrsy,Ozgursakine2011ve diğer arkadaşlar bizlerde atağa kalkalım hamişler kervanına bizlerde dahil olalım İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?