2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

tatlım cinsiyeti öğrendin mi ben mi kaçırdım acaba ruhsan

Öğrendik kuzum, oğlumuz olacak inşallah :)
Umudumuzu bekliyoruz ve hep dualar ediyoruz tümm anne olmak isteyenler o duyguyu yaşasın diye, tüm bebiş bekleyenler sağlıkla kucağına alsın diye...

Teşekkür ederim inşaallah sağlıklı bi şekilde buyur yavrucugum şimdide kalp atışı stresi basladi

Canım bizler zorlu süreçlerden geçiyoruz, ki zaten bize özelde değil çoğu anne adayı böyle, keseyi görsek, kalp atışını duysak, ikili test geçse, tüm testler geçse gitse, kıpırtılarını duysak, benim her kontrolde dr.uma ilk sorum kalbi atıyor mu, iyi mi oluyor, doğduktan sonra da devam edecek başka şeyler var, ilk zamanlar aşırı kaygılıydım öncesinde kimyasal gebelik yaşadığım için, sonra psikologumun da desteğiyle oldukça hafifledi bu durum, olumlu düşünüyorum, bol bol dua ediyorum
İnşallah bebişinin pıtpıtlarını da duyacaksın, tekmelerini de hissedeceksin, min.stres o kadar rahat hamilelik öyle değil mi

Haklisin canım zor bi süreç her aşamasında da allah büyük

Arkadaşlar karnım aşırı derecede gergin azıcık bişey yapsam nefes nefese kalıyorum bi de boğazıma sanki bişey takılıyor gibi oluyor bazen rahat oturup kalkamıyorum sizde de böyle olmuşmuydu ilaçlardan mı acaba

Evet canım çok heyecanlıyım eşime bugun yaptırsak mı dedim sonra vazgeçtim çünkü bizimkiler 2.gun embrıyosu....yasım 41. Allah bize bir mucize gönderir mi acaba....çok dua ediyorum

Ayy Maşallah Maşallah topiğimiz yavaş yavaş hamişlerle doluyor taze hamiş cici anne adayları arkadaşlarım gözünüz aydın Allah kucaklarınızı doldursun darısı da bizlere olsun İnşallah.Güzel haberlerinizi aldıkça sizler adına çok mutlu oldum.Bana ve bekleyen diğer arkadaşlara umut ışığı oldunuz.İnşallah bir gün burada bizler de sevindirici haberlerimizi paylaşacağız.Denizlilisrsy,Ozgursakine2011ve diğer arkadaşlar bizlerde atağa kalkalım hamişler kervanına bizlerde dahil olalım İnşallah.

30 martta iğnelere baslayacakmisim tayin den dolayı çektik tedaviyi öne uzak dusersek ankaraya yada uzunca ayrı kalırsak o süreçte bekleriz diye ama ne yalan soyliyim heccc heveskar değilim bir görevi yerine getirir misali hissediyorum kendimi sifir heyecan yani ama arkadaşlara çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…