- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.461
benimde bugün transferimin 5.günü kaç gündür hiç en ufak bi belirti his yoktu ama bugun sabahtan beri inanılmaz bir karın ağrım var ne oluyor anlamıyorum kaç gündür en ufak sızlama bile yoktuKızlar tamamen şans olayı diye düşünüyorum. Butun adet belirtilerini yaşadım ağrı sivilce. Kesin tutmadı dedim 2 gün çok umutsuz yattım. Sonra dedim kısmet. Şimdi umutsuzlugum gitti ama hiçbirşey hissetmiyorum. Tamamen nötr durumdayım. Aslında 6.hissim çok güçlüdür ilk kez şimdi içimden bisey gelmiyor.
Canim anladigim kadariyla istanbulda merkez soruyorsun.ben istanbulda yaptirsam kesinlikle aret beye giderdim.istanbul tup bebek merkezinde.ablam ve arkadasim orda yaptirdi ikiside ilk denemede tuttu.basarisi ilgisi klinigi cok iyi her anlamda.ben antalyadayim esim istemiyor baska sehire gitmeyi.imkanin varsa gidip gorusmeni tavsiye edrim.hakkinda hayirlisi osun.Rabbim yardimcimiz olsunbahçecide 1 i transfere giden biri gitmeyen 2 denemem var sorunumuz şiddetli OAT ,tane ile sperm çıkışımız var sizce hangi doktorla devam etmeliyim,,2 denemeyi aytun hn la yaptım ama tekrar tekrar aynı şeyler hevesimi kaçırdı değişikliğe ihtiyacım var merkezden memnunum ama değişik bir doktorla denemek istiyorum benim gibi olup başarı yakalayanlar doktorunuz kimdi ?
evet tatlım bi biz kaldık, üstelik benim yakın zamanda tüp bebek deneyemeyeceğimi düşünürsek ben size kardeşler yaparım inşallah :)Denizlilisrsy @jasmine7676 mrym5579 ve tabiki ben uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi taaa benim aşılama topiginden beri ve büyüdük büyüdük koca bir aile olduk aramıza yeni katılanlar çocuk sahibi oldu, bi biz mi kaldık şimdi bu acidan balınca fenaa
Ben eski arkadaşlardanmavi zeyus ile başladık ve sırayla çocuk sahibi olacağız inşallah açısından bakmayi daha iç açıcı buldum
En kısa sürede bize de bulaşsa ne iyi olur demi
Denizlilisrsy @jasmine7676 mrym5579 ve tabiki ben uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi taaa benim aşılama topiginden beri ve büyüdük büyüdük koca bir aile olduk aramıza yeni katılanlar çocuk sahibi oldu, bi biz mi kaldık şimdi bu acidan balınca fenaa
Ben eski arkadaşlardanmavi zeyus ile başladık ve sırayla çocuk sahibi olacağız inşallah açısından bakmayi daha iç açıcı buldum
En kısa sürede bize de bulaşsa ne iyi olur demi
Canm antlayda hangi merkeze gidyrsn bende antlyadymCanim anladigim kadariyla istanbulda merkez soruyorsun.ben istanbulda yaptirsam kesinlikle aret beye giderdim.istanbul tup bebek merkezinde.ablam ve arkadasim orda yaptirdi ikiside ilk denemede tuttu.basarisi ilgisi klinigi cok iyi her anlamda.ben antalyadayim esim istemiyor baska sehire gitmeyi.imkanin varsa gidip gorusmeni tavsiye edrim.hakkinda hayirlisi osun.Rabbim yardimcimiz olsun
Euro fertil da yaptiriyorum cnm .sen nerede yaptiriyosunCanm antlayda hangi merkeze gidyrsn bende antlyadym
Ben ilk denememi izmirde yaptrdm kimyasal oldu 2.yi akdeniz üniverstesnde yaptrdm 7. Haftada düşük yaptm malesefEuro fertil da yaptiriyorum cnm .sen nerede yaptiriyosun
Benim 1 tane donmus var ama onu tek kullanmak istemiyorum.ramazandan sonra tekrar ayni yerde tedaviye baslayacam .doktorumdan cok memnunum ilgi alaka cok iyi.ne zaman istersem ulasabiliyorum.yani hastane ortami cok rahat bu onemli biliyosunBen ilk denememi izmirde yaptrdm kimyasal oldu 2.yi akdeniz üniverstesnde yaptrdm 7. Haftada düşük yaptm malesef3. İçin nereye gitsem ne yapsam diye düşünyrm kara kara..ama il dışına çıkmak istemyrm.. Karar aşamasındaym yani canm. Sen hangi aşamadasın?
benim eşim çok araştırdı şuan antalya tüp bebekde çok iyi iller arasında bencede antalyada yaptır. bende antalyada yaptırdımBenim 1 tane donmus var ama onu tek kullanmak istemiyorum.ramazandan sonra tekrar ayni yerde tedaviye baslayacam .doktorumdan cok memnunum ilgi alaka cok iyi.ne zaman istersem ulasabiliyorum.yani hastane ortami cok rahat bu onemli biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?