2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Sağlıkla kucağına da alırsın İnşallah.
Transferden sonra neler yaptın bize biraz anlatır mısın? Transferden sonra kaç saat yattın? Diğer günler yattın mı yoksa normal hayata döndün mü?

QUOTE="mini87, post: 45656283, member: 576692"]Sağlıkla kucağına da alırsın İnşallah.
Transferden sonra neler yaptın bize biraz anlatır mısın? Transferden sonra kaç saat yattın? Diğer günler yattın mı yoksa normal hayata döndün mü?[/QUOTE]
Insallah canim, yarinki sonucumu ogreneyim, biraz daha rahatlayacagim. Transfere sıkışık girdim. Transferin sonrasinda yani daha kalkmadan baş asagi 180 derece 10 dk durdum. Sonra yatağa gecip 20 dk yattiktan sonra tuvalete girdim. Çok detay oldu. Sonra 3 gün boyunca hiç bir iş yapmadım, uzandim hep. Sonrasinda normal hayatima geri dondum. Bu arada Saraçoğlu nun dediğini yaptim. Embryonun tutunmasini kolaylastirmak icin transferden sonra 1 hafta boyunca sabah ve aksam olmak uzere 1 bardak taze sıkılmış havuc suyu ictim. Sonra bunu 1 bardaga dusurdum. Hatta suan iciyorum. Bu kadar iste. Bu sure boyunca cay, kahve, maydonoz, ada cayi, cikolatadan uzak durdum. Insallah Allah hepimize saglikli hamilelikler ve bebisler verir.

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKK

AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN

Kızlar doktor kontrolünden çıktım 8-9 tane 10 mm yumurtam varmış ama 8 mmlik de polip varmış anlamadığım bu polip ne zaman oluştu vardıysa da şimdiye kadar neden farketmediler hiç neyse bi dahaki kontrol pazartesi hakkımızda hayırlısı inşallah

Ayy çok sevindim değerine sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip eder inşallah Rabbim... Valla hayırlısı diyorum nasip diyorum ama içimdeki sıkıntı da geçmiyor Rabbim başka dert sıkıntı vermesin

Arkadaşlar maalesef negatif...umarım hersey gönlünüzce olur ve guzel haberler devam eder lütfen kimse ümidini kesmesin
Canimmmmmm
Bu durumda diyebileceğim tek şey Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah ama bu durumu yaşayan biri olarak söyluyorum ne kadar etkili olur bilemiyorum tabi. İçim yanıyor birisi olmadı yazınca. Ama dediğin gibi inancla devam etmeliyüz.
mavi zeyus ikiz olmasın canım benmı yanlış hatırlıyorum sana iki transfer yapılmıştı galiba.

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Bize de bol bol dua et.

Denizlilisrsy J jasmine7676 mrym5579 ve tabiki ben uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi taaa benim aşılama topiginden beri ve büyüdük büyüdük koca bir aile olduk aramıza yeni katılanlar çocuk sahibi oldu, bi biz mi kaldık şimdi bu acidan balınca fenaa
Ben eski arkadaşlardan mavi zeyus ile başladık ve sırayla çocuk sahibi olacağız inşallah açısından bakmayi daha iç açıcı buldum
En kısa sürede bize de bulaşsa ne iyi olur demi

İnşallah duaların kabul.olur canim ben 3 haftadr binden bacaarimdan rahatsizim surekli doktora gidip giyorum henüz kesin birşey dönemediler film sonuçları salı çıkacak bu dönemde inan diyorum ki Rabbim.önce bjze sağlık versin hagirli zamanda da evlatlarimizi inşallah

Canim cok cevap yazamasamda topiği takipteyim inşallah bulaşır bizeve mavi zeyus çık sevindim Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…