- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 36
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.441
aminnnnÖğrendik kuzum, oğlumuz olacak inşallah :)
Umudumuzu bekliyoruz ve hep dualar ediyoruz tümm anne olmak isteyenler o duyguyu yaşasın diye, tüm bebiş bekleyenler sağlıkla kucağına alsın diye...
Sağlıkla kucağına da alırsın İnşallah.
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKAyy Maşallah Maşallah topiğimiz yavaş yavaş hamişlerle doluyor taze hamiş cici anne adayları arkadaşlarım gözünüz aydın Allah kucaklarınızı doldursun darısı da bizlere olsun İnşallah.Güzel haberlerinizi aldıkça sizler adına çok mutlu oldum.Bana ve bekleyen diğer arkadaşlara umut ışığı oldunuz.İnşallah bir gün burada bizler de sevindirici haberlerimizi paylaşacağız.Denizlilisrsy,Ozgursakine2011ve diğer arkadaşlar bizlerde atağa kalkalım hamişler kervanına bizlerde dahil olalım İnşallah.
Ayy çok sevindim değerine sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip eder inşallah Rabbim... Valla hayırlısı diyorum nasip diyorum ama içimdeki sıkıntı da geçmiyor Rabbim başka dert sıkıntı vermesinE eklips evet bugün bizi habersiz bırakma. kızlar benim değer 600'lere çıkmış, inşallah bir problem yoktur.icequeen87 canım doktorlar bazen fark edemiyor, bakıyor bakıyorlar ama sadece belli bir şeye odaklanınca diğerlerini göremiyorlar. inşallah bir sıkıntı çıkmaz..
CanimmmmmmArkadaşlar maalesef negatif...umarım hersey gönlünüzce olur ve guzel haberler devam eder lütfen kimse ümidini kesmesin
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Bize de bol bol dua et.E eklips evet bugün bizi habersiz bırakma. kızlar benim değer 600'lere çıkmış, inşallah bir problem yoktur.icequeen87 canım doktorlar bazen fark edemiyor, bakıyor bakıyorlar ama sadece belli bir şeye odaklanınca diğerlerini göremiyorlar. inşallah bir sıkıntı çıkmaz..
İnşallah duaların kabul.olur canim ben 3 haftadr binden bacaarimdan rahatsizim surekli doktora gidip giyorum henüz kesin birşey dönemediler film sonuçları salı çıkacak bu dönemde inan diyorum ki Rabbim.önce bjze sağlık versin hagirli zamanda da evlatlarimizi inşallahDenizlilisrsy J jasmine7676 mrym5579 ve tabiki ben uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi taaa benim aşılama topiginden beri ve büyüdük büyüdük koca bir aile olduk aramıza yeni katılanlar çocuk sahibi oldu, bi biz mi kaldık şimdi bu acidan balınca fenaa
Ben eski arkadaşlardanmavi zeyus ile başladık ve sırayla çocuk sahibi olacağız inşallah açısından bakmayi daha iç açıcı buldum
En kısa sürede bize de bulaşsa ne iyi olur demi
Canim cok cevap yazamasamda topiği takipteyim inşallah bulaşır bizeveDenizlilisrsy J jasmine7676 mrym5579 ve tabiki ben uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi taaa benim aşılama topiginden beri ve büyüdük büyüdük koca bir aile olduk aramıza yeni katılanlar çocuk sahibi oldu, bi biz mi kaldık şimdi bu acidan balınca fenaa
Ben eski arkadaşlardanmavi zeyus ile başladık ve sırayla çocuk sahibi olacağız inşallah açısından bakmayi daha iç açıcı buldum
En kısa sürede bize de bulaşsa ne iyi olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?