- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.561
Bende söyle belirtiler var cok çabuk yoruluyorum bi agliyasim geliyo bi gülesim duygusal olarak bitkin durumdayim bide nasıl söylesem onu hissediyorum iç gudusel bişi galiba o hissin tarifi yok ben edemiyorum bide benim midem çok bulaniyo bugün az önce ilk defa afedersiniz ama kustumsende belirti herhangi bişey varmı canım ben daha kese bile görmedim ama çok halsiz yorgunum baş dönmesi falan başladı daha çok erken acaba psikolojik mi kendim yapıyorum bu durumu anlamadim
Arkadasim kusura bakma da bu ne bicim insanlik ya ??
canım bende bugün başladım dondurulmuş tedavisine 14 nisan kontrol 19 nisanda transfer olcak 5. gün embriyosu senin bi bilgi verdiler mi ne zaman olcağına dair belki aynı gün transfer oluruz :)Kızlar ben 2. tedavime başladım. Donrudurulmuş embriyolarla deneyeceğiz. Dualarınızda bana yer verin lütfen.
Ben 30 Martta basladım. 8 Nisan da kontrole çağırdılar. 16 Nisan olabilir dediler. Benim de 5. gün bu arada.canım bende bugün başladım dondurulmuş tedavisine 14 nisan kontrol 19 nisanda transfer olcak 5. gün embriyosu senin bi bilgi verdiler mi ne zaman olcağına dair belki aynı gün transfer oluruz :)
benim adetin 21. günü oluyor bana geç gibi geldi ama vardır doktorun bir bildiği hayırlısı artık canımBen 30 Martta basladım. 8 Nisan da kontrole çağırdılar. 16 Nisan olabilir dediler. Benim de 5. gün bu arada.
Benim de 20. günü oluyor canım. Hayırlısı olsun. Güzel sonuç alalım da birkaç gün geç olsun önemli değil.benim adetin 21. günü oluyor bana geç gibi geldi ama vardır doktorun bir bildiği hayırlısı artık canım
Ben yaşamadım canımgünaydın bacıcıklarımmm
histereskopi olanlar ardından adet gecikmesi ve akıntı sorunu yaşadınızmı acep :/
Kaçıncı haftadasın canım?Dün hafif bi çok az kahve rengine yakın bi akıntı geldi hemen doktora gittim ultrasyonda bide ne göreyim kalbi atiyordu doktor canlanma dedi o kalbi görünce çok duygulandim ne güzel bi duygu bu rabbim herkese nasip etsin bu arada normalmis o akintilar herhangi bi problem yok
Hayırlı kandiller size deHerkesler nerelerdeeee
Canlar hayırlı kandiller dualarımızda birbirimizi unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?