2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

sende belirti herhangi bişey varmı canım ben daha kese bile görmedim ama çok halsiz yorgunum baş dönmesi falan başladı daha çok erken acaba psikolojik mi kendim yapıyorum bu durumu anlamadim
Bende söyle belirtiler var cok çabuk yoruluyorum bi agliyasim geliyo bi gülesim duygusal olarak bitkin durumdayim bide nasıl söylesem onu hissediyorum iç gudusel bişi galiba o hissin tarifi yok ben edemiyorum bide benim midem çok bulaniyo bugün az önce ilk defa afedersiniz ama kustum
 
Kızlar bu hafta moralim o kadar bozuktu ki anlatamam.Olanlar beni o kadar etkiledi ki durup dururken birden ağlamaya başlıyorum.Bugün okuldayken öğle arası Ankara'dan bir özel hastanaden bir bayan aradı bayanla en son geçtiğimiz yaz görüşmüştük bugün yine aradı tüp bebek ile ilgili uzun uzun görüştük eve gelince eşime konuyu açtım keşke açmaz olsaydım birde bu konudan dolayı canım sıkıldı hiçbir şekilde eşimi ikna edemiyorum bu hastahane konusunda kesinlikle gitmem diyor ne yapacağımı şaşırdım moralim daha da bozuldu.Bu arada beni arayan bayan Ankara'dan HRS Kadın hastalıkları Hastahanesinden aradığını söyledi tüp bebek bölümünden sorumlu hoca Prof.Dr Tarık Aksu dedi bu doktor ve hastahane ile ilgili bilgisi ve tecrübesi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun.
 
Kızlar ben 2. tedavime başladım. Donrudurulmuş embriyolarla deneyeceğiz. Dualarınızda bana yer verin lütfen.
canım bende bugün başladım dondurulmuş tedavisine 14 nisan kontrol 19 nisanda transfer olcak 5. gün embriyosu senin bi bilgi verdiler mi ne zaman olcağına dair belki aynı gün transfer oluruz :)
 
canım bende bugün başladım dondurulmuş tedavisine 14 nisan kontrol 19 nisanda transfer olcak 5. gün embriyosu senin bi bilgi verdiler mi ne zaman olcağına dair belki aynı gün transfer oluruz :)
Ben 30 Martta basladım. 8 Nisan da kontrole çağırdılar. 16 Nisan olabilir dediler. Benim de 5. gün bu arada.
 
günaydın bacıcıklarımmm

histereskopi olanlar ardından adet gecikmesi ve akıntı sorunu yaşadınızmı acep :/
 
Kaçıncı haftadasın canım?
 
Kızlaar napıyorsunuz? Test gününü bekleyen yok muydu? ozgskne2011 canım yeni tedavin hayırlı olsun. Nası gidiyor? Nerde yaptırıyorsun? Diğer kızlar sizler neler yapıyorsunuz? Biz de büyümeye çalışıyoruz. Her hafta küçük bişey çıkıyo. O bitiyo başkası başlıyor. Şimdi de hep yatmam dinlenmem gerekiyor. İnş sağ salim 3 ayı atlatsak çok rahatlayacağım.. hepimize de hala dua ediyorum.
 
Arkadaşlar merhaba,
Tedaviye yeni başlayanlara Allah sabır versin
Bekleyişte olanların Allah yardımcısı olsun geçmek bilmiyor çünkü.
Ama şu var olumluda olsa olumsuz da olsa bu bekleyiş hiç bitmiyor her gün her hafta yine stres..
Allah herkesin yardımcısı olsun ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…