- 19 Ocak 2016
- 423
- 78
- 13
- 30
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.541
Canim Relax ol ben sağa daa döndüm dolara yüz üstü de yattım transferin 3 gunu ide başladım eğilim kalktım tuttu yani veren rabbim nasibini varsa her sekilde verir nasibini yoksa pamuklara sarsan genede vermez sadece pozitif ol onun orda olduğunu ve tutunacagini hep dusun ben öyle yaptım çok şükür hamileyim suan salı günü keseyi gorcez insallah
seve seve yardıma da gelirim!!! ya sabır dedim okurken, ama korkma o insanların can yakıcı sözlerinden sonra Rabbim bize de merhamet edip nasip eder belki. Şahsen ben abimin eşinin sözlerinden sonra hamile kaldığım için ona yoruyorum hep. kıskanıyosun demişti de bana kendileri!!!Denizlilisrsy ay o terbiyesiz kuzeninin saçını başını hiç düşünmeden yolabilirim. Nedense bugün gerginim ve kasiklarim sabah beri gereksiz ağrıyor resmen böyle sinirimi çıkaracak yer arıyorum şunu Verde bana bir vereyim ben agzinin payını. Bide hamile diye bişey dememişsın Allah bebeğini kucagina almayı nasip etsin ama cok edepsizmis kendileri.
Senin kalbini kırmış. Gönlünü incinmiş ya bir yerde okumuştum kalp.kırarken dikkat et ya Rabbini gucendirirsen diye.
Biz bu derdi seve seve çekeriz çünkü Rabbim verdi bunu bize peki o kuzenin gereksiz kibrinin karşılığını nasıl alacak acaba
Denizlilisrsy ay o terbiyesiz kuzeninin saçını başını hiç düşünmeden yolabilirim. Nedense bugün gerginim ve kasiklarim sabah beri gereksiz ağrıyor resmen böyle sinirimi çıkaracak yer arıyorum şunu Verde bana bir vereyim ben agzinin payını. Bide hamile diye bişey dememişsın Allah bebeğini kucagina almayı nasip etsin ama cok edepsizmis kendileri.
Senin kalbini kırmış. Gönlünü incinmiş ya bir yerde okumuştum kalp.kırarken dikkat et ya Rabbini gucendirirsen diye.
Biz bu derdi seve seve çekeriz çünkü Rabbim verdi bunu bize peki o kuzenin gereksiz kibrinin karşılığını nasıl alacak acaba
seve seve yardıma da gelirim!!! ya sabır dedim okurken, ama korkma o insanların can yakıcı sözlerinden sonra Rabbim bize de merhamet edip nasip eder belki. Şahsen ben abimin eşinin sözlerinden sonra hamile kaldığım için ona yoruyorum hep. kıskanıyosun demişti de bana kendileri!!!
bu arada benim de ablam 3.ye hamile, büyük kız 10 yaşında küçük 13 aylık, spiral taktırmaya gittiğinde öğrenmiş 1,5 aylık hamile!!! gözünaydın dedim keyifsiz saol dedi, Rabbim ne derse o işte napalım. istemeyene nasip ediyo...
Rabbim görüyor tabiki canım sana döktürdüğü gözyaşının hesabını elbet sorar içimizi ferah tutucaz Rabbim ol diyecek ve olacak inşallahinan çok üzüldüm ama yapabilecek bişeyim yok ortam çok kalabalıktı zaten 30 kişi vardık şimdi orda bişey soylesem kötü olan ben olurdum neticede hamile o iyiliğine söylemiş ben kötü anlamış olurdum rabbim görüyoo sakinem rabbim görüyor daha ne diyimki
kızlar ben az üzülüyomuşum gibi kalktım cumartesi çocuk esirgemeye gittim.
beni ilk gamze karşıladı 5 yaşında. oturduk oynadık bana çay getirdi oyuncak takımla, sonra geldi kucağıma oturdu dedi ki senin oğlun var mı, yok dedim olursa adını umut koy dedi, peki kız olursa dedim elif dedi... benim niyetim hep elif ve ömerdi kısmet olursa...
sonra enes oda 5 civarı oturduk oynadık kalktık diğer arkadaşlarına da bakacağım dedim, hemen gidiyosunuz gitme dedi!!! gel de git, zaman kısıtlı!!!
sonra 7 yaş üzeri okula gidenler, onlar biraz daha çekingen öle hemen boynunuza gelmiyorlar sanırım biraz da farkındalar zor oldu ama onlarla oynaştık.
en son bebekleri istedik enfeksiyon kaparlar diye izin yokmuş çok ısrar ettik. girdik içeri elifff pamuk gibi bembeyaz çok güzel 2 aylık 2 aydırda oradaymış. yine mi elif dedim evet yine elif!!! Allahım dedim evet hikmetinden sual olunmaz ama bizler pamuklara sarıp sarmalayacağımız yavrumuzun peşinden nelere koşup katlanıyoruz ama kimileri de işte...
sonra ayşe 6 aylık, üst damağı yokmuş bu yüzden çok gelişememiş 2 aylık gibi yavrum, ameliyat olması gerekiyormuş...
acaba dedim ailesi öyle olduğu için mi bıraktı? ama diğer sapasağlam!!!
geldiğimden beri içinden çıkamadım hafta sonum ağlamakla geçti, zaten öyle geçiyodu da bu sefer sebebi oldu hiç değilse.
zor ama yakınınızda varsa zaman ayırın gitmeye çalışın zaten 1 yada 1,5 saat izin veriliyor.
uzun oldu, ay yine coştum hadi kaçtım.
küfretçemmm !!!Kuzenim ikinci bebegine hamile 5 yasinda 1 kizi var ileri derecede pco lu dogru duzgun adet bile olamiyor evlendikleri yil bebek yapmadilar korunmayi biraktiktan 5 ay sora hamile kaldi ve dogurdu simdide 2. Yolda butun aksam migdem bulaniyor bana sürtün sanada bulasir belki elimden su iç ben tepinsem bile cocugum düsmez seninki gibi dısariya falan yapişmaz vs vs vs gibi imalar laf sokmalar uzerine gülmeler neticede hamile terslemek istemedim ama cok canim acidi hemde çok annem bile dayanamadi evden cikar çikmaz aglamaya başladik
Nolursun rabbim daha fazla sınama artik..
evet tatlım Rabbim onlara da bizlere sabır versin bolca inşallahmrym5579 sen kendinle baya baya yüzleşmessin ve üstüne iyice sorunu ezmis geçmişsin. Kuzum ben öyle ailelerin terkettigi çocukları görünce bin beter oluyorum Şuan ki halimden Allah affetsin içim dilim isyana yöneliyor o yüzden kaciyorum böyle durumlardan tabi hayatın bir cilvesi daha var ben isim gereği hep cocuklarlayim ve kendi bebeğimi sevmek için debelenirken başkalarının evlatları ile avunuyorum.
Yaptığın çok büyük sevap, biz evlat kokusuna onlarsa bir damla aile sevgisine muhtaç. RABBİM yardım etsin onlara
bana umut derken herhalde ismin anlamının farkındaydı diye düşündüm yaşadığı şartları görünce!!! evet çok güzel bakılıyorlar ama... ama sı iste gerisi yok. ne diyeyim kuzum Allah'ım onlara da bizlere de sabır versin.Canım yıllar önce ilk defa çocuk esirgeme kurumuna gittiğimde içimde oluşan milyonlarca duyguyu ifade edemem, bekardım o zaman günlerce araştırma yaptım, çocuk esirgeme kurumuna mail yolladım, bekar anneler evlat edinebiliyordu, şartların çoğunu sağlayabiliyordum bir kısmı zamanla olabilecekti ama benim bir bacağımda fiziksel bir engel var, yürümeme engel değil ama sağlıklı biri değilim kurum gözünde, neyse ilk maile gelen cevap üstü kapalı olumsuzdu, sonra yine zaman geçti o arada bacağımdan bir operasyon daha oldum fiziksel olarak biraz daha iyiydim, tekrar durumu özetleyen mail yolladım, bu arada ailemi duruma alıştırmaya çalışıyorum vs. kardeşim şiddetle karşı çıktı annem biliyordu ne kadar çok istediğimi o sıcak bakıyordu, ikinci cevap biraz daha olumluydu içimde kocaman bir Umut vardı.. sonra puffff psikolojik bir rahatsızlık ortaya çıktı ağır tedaviler vs vs vs vs
Eşimle tanıştım o ara biz aşık olduk evlendik benim düzenli olarak ilaç kullanmam gerekiyordu belki hiç çocuk sahibi olamayacaktım ama şaşırtıcı bir şekilde durumum düzene girdi, neyse çok uzadı konu eşimle defalarca konuştum öncesinde ikna etmeye çalıştım koruyucu aile olabilirdik, bir defa benimle gel dedim çocuk esirgemeye gidelim sıcak bakmadı (zaten hem kabul etseydi bile belki yıllar sürecek ciddi bir mücadeleye girişmemiz gerekecekti, sağlık durumundan dolayı)
Sonraki süreci burayı takip eden çogu arkadaş biliyor morfoloji sorunu, olumsuz tedaviler, kimasal gebelik ve sonrasında gelen mucizemiz,
Rabbim nasip eder sağlıkla kucağımıza alırsak onun adı Umut 2.adını babası koydu Umut Eren.. ama annesi onu henüz ortada yokken yıllar yıllar önce bekarken bile Umut diye sevdi, yazdıklarını ağlayarak okudum şu an ağlayarak yazıyorum
Allah biliyor her gün ama her gün dua ediyorum anne olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin diye, kimse umudunu kaybetmesin...
Canım maşallah ya bende şimdi bebişlerimi aldım eve geçiyoruz yumurta çok olunca iki tane koydular :) ayyy hamileyim şuan bi nevi :)Kızlar keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atisları için bida gitcem kalbinde duyarSam rahatlicam inşallah darısı hepinizin başına insallah
İnşallah güzel haber l er aliriz senden pozitif olurmu stres yapma güzel güzel tutunsunlar sana beybilerinCanım maşallah ya bende şimdi bebişlerimi aldım eve geçiyoruz yumurta çok olunca iki tane koydular :) ayyy hamileyim şuan bi nevi :)
küfretçemmm !!!
sende belirti herhangi bişey varmı canım ben daha kese bile görmedim ama çok halsiz yorgunum baş dönmesi falan başladı daha çok erken acaba psikolojik mi kendim yapıyorum bu durumu anlamadimKızlar keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atisları için bida gitcem kalbinde duyarSam rahatlicam inşallah darısı hepinizin başına insallah
Arkadasim kusura bakma da bu ne bicim insanlik ya ??Kuzenim ikinci bebegine hamile 5 yasinda 1 kizi var ileri derecede pco lu dogru duzgun adet bile olamiyor evlendikleri yil bebek yapmadilar korunmayi biraktiktan 5 ay sora hamile kaldi ve dogurdu simdide 2. Yolda butun aksam migdem bulaniyor bana sürtün sanada bulasir belki elimden su iç ben tepinsem bile cocugum düsmez seninki gibi dısariya falan yapişmaz vs vs vs gibi imalar laf sokmalar uzerine gülmeler neticede hamile terslemek istemedim ama cok canim acidi hemde çok annem bile dayanamadi evden cikar çikmaz aglamaya başladik
Nolursun rabbim daha fazla sınama artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?