- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.521
allah hepimizin yardımcısı olsun dusmanimi bile bu duruma düşürmesin başına gelmeyen anlamaz vicdanı olanda bunu yapmazKuzenim ikinci bebegine hamile 5 yasinda 1 kizi var ileri derecede pco lu dogru duzgun adet bile olamiyor evlendikleri yil bebek yapmadilar korunmayi biraktiktan 5 ay sora hamile kaldi ve dogurdu simdide 2. Yolda butun aksam migdem bulaniyor bana sürtün sanada bulasir belki elimden su iç ben tepinsem bile cocugum düsmez seninki gibi dısariya falan yapişmaz vs vs vs gibi imalar laf sokmalar uzerine gülmeler neticede hamile terslemek istemedim ama cok canim acidi hemde çok annem bile dayanamadi evden cikar çikmaz aglamaya başladik
Nolursun rabbim daha fazla sınama artik..
Yazık ya kuzen olacak birde Rabbim onu başka türlü sınamaz inşallah diyorum canım...Kuzenim ikinci bebegine hamile 5 yasinda 1 kizi var ileri derecede pco lu dogru duzgun adet bile olamiyor evlendikleri yil bebek yapmadilar korunmayi biraktiktan 5 ay sora hamile kaldi ve dogurdu simdide 2. Yolda butun aksam migdem bulaniyor bana sürtün sanada bulasir belki elimden su iç ben tepinsem bile cocugum düsmez seninki gibi dısariya falan yapişmaz vs vs vs gibi imalar laf sokmalar uzerine gülmeler neticede hamile terslemek istemedim ama cok canim acidi hemde çok annem bile dayanamadi evden cikar çikmaz aglamaya başladik
Sabır canım sabır allah hepimize sabır versin cok karsılasıyoruz boyle seylerle benimse bi arkadas var oda asılamayla cocugu oldu benim neler cektigimi en cok anlıycak gibi cocugunu yanımda oyle bir seviyoki sanki resmen gösteriş yapıyo bizimde olucak allahın izniyle birgun bizde o zön kimseye el surdurmiycez yavrumuzaKuzenim ikinci bebegine hamile 5 yasinda 1 kizi var ileri derecede pco lu dogru duzgun adet bile olamiyor evlendikleri yil bebek yapmadilar korunmayi biraktiktan 5 ay sora hamile kaldi ve dogurdu simdide 2. Yolda butun aksam migdem bulaniyor bana sürtün sanada bulasir belki elimden su iç ben tepinsem bile cocugum düsmez seninki gibi dısariya falan yapişmaz vs vs vs gibi imalar laf sokmalar uzerine gülmeler neticede hamile terslemek istemedim ama cok canim acidi hemde çok annem bile dayanamadi evden cikar çikmaz aglamaya başladik
Ne kadar vicdansız bir kadınmış kuzenin üstelik hamile olduğu için daha hassas düşünmesi gerekirken... Ama malesef böyle insanlar da var aslında Allah onları sınıyor acaba nasıl davranacak diye. Lütfen takılma zor ama takılman senin yararına değil daha da zararına... Allah hakkımızdakini hayırlı yanına çevirsin canımKuzenim ikinci bebegine hamile 5 yasinda 1 kizi var ileri derecede pco lu dogru duzgun adet bile olamiyor evlendikleri yil bebek yapmadilar korunmayi biraktiktan 5 ay sora hamile kaldi ve dogurdu simdide 2. Yolda butun aksam migdem bulaniyor bana sürtün sanada bulasir belki elimden su iç ben tepinsem bile cocugum düsmez seninki gibi dısariya falan yapişmaz vs vs vs gibi imalar laf sokmalar uzerine gülmeler neticede hamile terslemek istemedim ama cok canim acidi hemde çok annem bile dayanamadi evden cikar çikmaz aglamaya başladik
Tatlım hayırlısı olsun hakkında bende 5 tane toplandi 4 du birinci kalitede oldu iki transfer edildi ve suan 5 haftalik gebeyim darısı başına insallahKızlar ayyy çok heyecanlıyım dün toplanan 23 yumurtadan 20si istenen kalitedeymiş ve 14 tanesi çok güzel döllenmiş yarın tekrar arayacaklarmış
Ayy inşallah canım inşallah Rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsinTatlım hayırlısı olsun hakkında bende 5 tane toplandi 4 du birinci kalitede oldu iki transfer edildi ve suan 5 haftalik gebeyim darısı başına insallah
Canim Relax ol ben sağa daa döndüm dolara yüz üstü de yattım transferin 3 gunu ide başladım eğilim kalktım tuttu yani veren rabbim nasibini varsa her sekilde verir nasibini yoksa pamuklara sarsan genede vermez sadece pozitif ol onun orda olduğunu ve tutunacagini hep dusun ben öyle yaptım çok şükür hamileyim suan salı günü keseyi gorcez insallahKızlar ben yeni bugün transfer oldum da sağ ya sola dönmem de sıkıntı olurmu lütfen yardımcı olurmusun
hiç bir sıkıntı olmaz rahat bırak kendini benimde 12. günüm pozitifi gördüm çok şükür çok rahattim allah nasip edecekse hiç bir şey zarar veremez nasibinde yoksa istediğin kadar yat kimildama tutmaz önemli olan kalbini ferah tutmak allah hepimize hayirlisiyla kucağıma almayi nasip etsinKızlar ben yeni bugün transfer oldum da sağ ya sola dönmem de sıkıntı olurmu lütfen yardımcı olurmusun
Amin canim saolhiç bir sıkıntı olmaz rahat bırak kendini benimde 12. günüm pozitifi gördüm çok şükür çok rahattim allah nasip edecekse hiç bir şey zarar veremez nasibinde yoksa istediğin kadar yat kimildama tutmaz önemli olan kalbini ferah tutmak allah hepimize hayirlisiyla kucağıma almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?