- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.921
bende cumartesi vurum öğlen pazar akşam ilişki oldu dün tekrar gittim kontrole çağırmıştı çatlamış ama bi tane de sonradan büyüyen yumurta vardı. dün akşam 12 gün sonra test yaptır dedi ama benim zaten 8-9 gün sonra adetim gelecek anlamadım nasıl olacak?valla benim doktorda umutsuz olduğu için çarşamba yada salı gittim o zaman 15 mm 14 mm 13 mm 5 yumurta vardı ilacı bıraktırdı cuma çatlatma dedi öğlen 12 gibi ama biz sabah evden çıkmadan vurduk o gün ilişki ertesi gün ilişki perşembede ilişki vardı sonrası eşimin oğlu geldi olay bitti bidaha çatlamışmı falan diye çağırmadı zaten adet olmazsan test yaptır olursan gel bidaha deneyelim dedi
Kızlar selam arada sırada küçük kramplar giriyor başka bir belirti falan yok henüz haa bir de canım acayip tatlı şeyler istiyor sürekli çikolata yiyorum:))
bende cumartesi vurum öğlen pazar akşam ilişki oldu dün tekrar gittim kontrole çağırmıştı çatlamış ama bi tane de sonradan büyüyen yumurta vardı. dün akşam 12 gün sonra test yaptır dedi ama benim zaten 8-9 gün sonra adetim gelecek anlamadım nasıl olacak?
bide çatlatmayı vurulduğum gün ilişki olmadı ama o akşam acaip belim ağrıdı acaba erken mi çatladı o günde mi ilişki olmalıydı biz yapmadıkkk ayy içim daraldı. inşallah o gün yapamadığımız için boşa gitmez.
Fıtık mı acaba gerçekten bende öyle sanmıştım ilk 15 gün sabredebiliyirsan sabret canımkızlar benim fıtık azdı belim tutuldu acaba iğne yaptırsam bişey olurmukş yahu(
Kızlar dün akşamdan bu yana acayip şekilde kasık ve karın ağrım başladı bazen ağrı öyle seviyeye geliyor ki dayanamayacak duruma geliyorum hatta hastalanacam galiba diye ağlayıp durdum bugün de hocayı arayıp sordum ağrın olabilir normal dedi parol iç dedi parol geçirmez ki dedim baska bir ilaç içme dedi ne yapacağımı şaşırdım daha önce başına böyle birşey gelen var mı aranızda?[/QUOTE
Evet sadece parol iç diğerleri zararlı olabilir. Bebeğimde tutunuyor olabilir adet öncesi tutunma olduğunda adetaylı olacakmış hissi veren bel ve kaşık ağrısı normal olabiliyor sabretmeye çalis. Güzel haberler alacağız inşallah.
Ne bildin fıtık olduğunu. İnşallah bebektir inşallah bebektirkızlar benim fıtık azdı belim tutuldu acaba iğne yaptırsam bişey olurmukş yahu(
inşallah gerçeğini yaşaman nasip olur tatlım.valla bende karıştırdım artık ne zaman ilişki oldu ne zaman olmadı çatladımı çatlamadımı saldım çayıra mevlam kayıra hesabı pek kafa yoramadım oğlan gelince düzen alt üst oldu planların hiç biri birbirine uymadı o yüzden umudum yok benim adetime daha 13 gün falan var ben test falan yaptırmayı düşünmüyorum adet zamanında anlarız nasıl olsa valla kasamıcam artık kendimi kasıla kasıla bi acayip oldum yeter yani
eneee meryemmm kızzz hazır çatlatma iğnesi olmuşken test yapsana kesin pozitif çıkıcak azıcık yüzün güler hiç olmazsa :)))))
benim aklıma geldide ammannnn sanki bişeymi olcak dedim güldüm kendi kendime
Fıtık mı acaba gerçekten bende öyle sanmıştım ilk 15 gün sabredebiliyirsan sabret canım
:)) değil değil kan testi yaptılar zaten iğneyi yapmadan önce 3.11 çıktı yok yani bebek falan fıtığım varki zaten benim hem bel hem boyun başa gelen çekilicek yapcak bişey yokNe bildin fıtık olduğunu. İnşallah bebektir inşallah bebektir
Allah im.ne olur bebek olsun ne olur.
ne bilem kuzum ben öle 15 gün bel ağrısıyla birde spor yapmaya çalıştım :) geçmiş olsun toplarsın umarım en kısa zamandafıtık yahu sabredilecek gibi değil hareket kabileyim nerdeyse 0 a iniyor illaki iğne yaptımam lazımdıki sabah akşam yaptırdım mecbur
Valla bende bebek.yokken hiç 3.11 alan çıkmıyordu tamam 5 in altı negatif ama 0.100 falan çıkıyordu ayrıca sen catl atma iğnesi olali ne kadar oldu ki. Tüp bebekte bile embriyo konulduğu halde çoğu test 10 günden önce yüksek oranda negatif çıkıyor. He ama çatlama iğnesiniğnesi yapalım ne kadar oldu etkisi varmı hala bilemem ama ebelik testi için erken diye düşünüyorum negatif sen bile:)) değil değil kan testi yaptılar zaten iğneyi yapmadan önce 3.11 çıktı yok yani bebek falan fıtığım varki zaten benim hem bel hem boyun başa gelen çekilicek yapcak bişey yok
Valla bende bebek.yokken hiç 3.11 alan çıkmıyordu tamam 5 in altı negatif ama 0.100 falan çıkıyordu ayrıca sen catl atma iğnesi olali ne kadar oldu ki. Tüp bebekte bile embriyo konulduğu halde çoğu test 10 günden önce yüksek oranda negatif çıkıyor. He ama çatlama iğnesiniğnesi yapalım ne kadar oldu etkisi varmı hala bilemem ama ebelik testi için erken diye düşünüyorum negatif sen bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?