2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canım hepsi süper olcak diye birşey yok ayrıca melinasmom u duydun mu hiç bilmiyorum o da bilmem kaç kere tüp bebek denemiş kaç tane dış gebeliği olmuş... En sonunda tatlı mı tatlı bir kızı olmuş. Hem de çok kaliteli bir embriyo da değilmiş. İnternetten bak istersen. Çok zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış olumlu düşün ben en son öyle yapmıştım güzel haberi almıştım malesef farklı nedenlerden dolayı düştü... Grip olmuştum ateşim çok yükselmişti... Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

umutsuz kar tanesi şu mübarek günlerde Rabbim evladının sana sıkısıkı tutunmasını nasip etsin inşallah, olumsuz düşünme, karamsar olma sunnycat'in de dediği gibi kalite önemli değil, ilk tüp denememde 5.gun embriyosuyla hamile kaldım ama kimyasal oldu, bu sayfalarda çok okudum düşük kalite dedikleriyle hamile kalan, şu saatten sonra stresten uzak dur, en büyük dusman stres biliyorsun :)

Denizlilisrsy cidden hepimize her zaman pozitif konuşuyorsun kendine gelince mantık diyorsun, şimdi misal ben %0 morfolojiyle doğal yolla hamile kaldım bunun neresi mantıklı :)
İyi düşün iyi olsun arkadaşım

Hakkında hayırlısı olsun olumlu düşün korku seni alt etmesin

burdayım tatlım ozgskne2011 sessiz sessiz okuyorum yazdıklarınızı. bende boş durmayayım dedim son adetim tuhaftı. dr a gitmiştm adet oluyorsun dedi öle deyince takip yapalım dedim madem. yani bnde başa döndüm. klomen içtim 5 tane, 1 tane 17mm filan iki tane de 15mm vardı salı günü çatlatma vermedi yarın öğlen tekrar gitcem ama sanki çatladı gibi hissediyorum bugün. birliktede olmadık yakın zamanda inşallah boşa gitmez.
bi umut gidiyoruz işte
maşallah size kocaman kocaman

Kızlar 5 embriyomdan sadece 1 tane kalmış ama çok şükür onun kalitesi çok iyi dedi hoca ve miniğimi bana transfer etti bugün karnının içinde öyle rasgele dolaşacak yarın tutunmaya çalışacak dedi İnşallah olumlu olacak dedi dondurmak için embriyom kalmadı bu durum beni bayağı üzdü açıkçası ama Rabbimden ümit kesilmez bir tane oldu o da benim gönlümce olur İnşallah.

İnşallah karnındaki tutar da gerek kalmaz dondurulmusa. Şimdi. Senin.en aslı görevin dinlenmek ve seni strese sokacak fikirlerden uzak durmak. Allah im.muradina kavuştursun insallah

Dinlen hiç bişey yapma bol su iç inşallah miniğin sana sımsıkı tutunur canım

Kızlar crinone jel verdi doktorum ama nasıl kullanacağım diye sormadım reçeteye de bakmadan eczaneye verdik progestan kapsülden günde 6 tane kullanıyordum jeli günde kaç tane kullanayım sizce?

Kızlar selam yat yat vakit geçmiyor neler yapıyorsunuz kimler nerede bakayım hayırlısı ile günler geçseydi biraz uzanıyorum biraz kalkıp geziniyorum biraz nette araştırma yapıyorum ama biraz kafam karıştı sizce günde ne kadar uzanıyım ne kadar yürüyüş yapıyım?

Stres yapma canın nasıl isterse öyle yap. Ben bu tarz şeylerin etkisine pek inanmıyoRum açıkçası. Relaxs ol, bebeğinin sana tutundugunu düşün. Elini karnına koy bol bol ayetel kursi oku, Allah in isimlerini oku. İnşallah güzel haberler alacağız senden

Benimde canım nar çekti dün gece saçma sapan. Eşime söyledim saat 11 diye yoktur diye inat etti çıkıp bakmadı bile. Israr ettim dalga geçti benle sinir oldum bütün gün laf soktum durdum bugün baktım gerçekten bulamadım.

kız bu mevsimde nar ne arasın yaz günü meşhur kelamdır ayva sarı nar kırmızı sonbahar diye :) nar suyu alıp iç birazda nefsini körlet bari

ohhhh oohhhhhh aşermelerde başlamış maşallah maşallah ruhsan valla çok haklısın kuzum olmaz demeemelide ben pek pozitif bakmak istemiyorum sanırım hayal kırıklığından yoruldum iyice mrym5579 sende bendensin desene klomenli klomenli olduk bu ay seninle :)

neyse beklicez gari görcez ebemizin hörekesini

öle olduk canım, ben cumartesi iğneyi vuruldum dün ilişki oldu bugün akşamda kontrole gitcem. bakalım çatlamış mı ne durumdayız?
sen hangi aşamadasın? Denizlilisrsy

öle olduk canım, ben cumartesi iğneyi vuruldum dün ilişki oldu bugün akşamda kontrole gitcem. bakalım çatlamış mı ne durumdayız?
sen hangi aşamadasın? Denizlilisrsy

valla benim doktorda umutsuz olduğu için çarşamba yada salı gittim o zaman 15 mm 14 mm 13 mm 5 yumurta vardı ilacı bıraktırdı cuma çatlatma dedi öğlen 12 gibi ama biz sabah evden çıkmadan vurduk o gün ilişki ertesi gün ilişki perşembede ilişki vardı sonrası eşimin oğlu geldi olay bitti bidaha çatlamışmı falan diye çağırmadı zaten adet olmazsan test yaptır olursan gel bidaha deneyelim dedi

kız bu mevsimde nar ne arasın yaz günü meşhur kelamdır ayva sarı nar kırmızı sonbahar diye :) nar suyu alıp iç birazda nefsini körlet bari
Ay gelde gönlüne atlat ablacım ya zaten nar suyu bulsan narı da bulcam. Amaaaaaa Allah in sevdiği kuluymusum valla bugün okulda kızlara nar bulduğunuz yerde alın mutlaka diye tembihliyordum ki birtanesi benim sınıfta var içi kötü olmadıysa al onu dedi almayı unutmuşum çıkarken yarın. Mutlaka alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…