- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.901
Canım hepsi süper olcak diye birşey yok ayrıca melinasmom u duydun mu hiç bilmiyorum o da bilmem kaç kere tüp bebek denemiş kaç tane dış gebeliği olmuş... En sonunda tatlı mı tatlı bir kızı olmuş. Hem de çok kaliteli bir embriyo da değilmiş. İnternetten bak istersen. Çok zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış olumlu düşün ben en son öyle yapmıştım güzel haberi almıştım malesef farklı nedenlerden dolayı düştü... Grip olmuştum ateşim çok yükselmişti... Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın öğlen 1 de transferim var bana da dua eder misiniz bugün moralim çok bozuktu embriyolog aradı ve embriyolarımın durumunun pek de iyi olmadığını söyledi hepsinin de aynı kalitede olmadığını söyledi 3.gün transferi yapacak hoca içinden en uygununu seçip transfer edecekmiş dondurmak için yumoşum kalacak mı belli değil sizce yumurta seçiminde nelere dikkat ediliyor ve hangi kriterdeki yumurta transfer ediliyor?
Hakkında hayırlısı olsun olumlu düşün korku seni alt etmesinKızlar hastanedeyim transfer sıramı bekliyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin nolur hayırlısıyla olumlu geçip olumlu sonuçlanır tedavim İnşallah minnaklarım sımsıkı tutunur annelerine İnşallah:)
İnşallah karnındaki tutar da gerek kalmaz dondurulmusa. Şimdi. Senin.en aslı görevin dinlenmek ve seni strese sokacak fikirlerden uzak durmak. Allah im.muradina kavuştursun insallahKızlar 5 embriyomdan sadece 1 tane kalmış ama çok şükür onun kalitesi çok iyi dedi hoca ve miniğimi bana transfer etti bugün karnının içinde öyle rasgele dolaşacak yarın tutunmaya çalışacak dedi İnşallah olumlu olacak dedi dondurmak için embriyom kalmadı bu durum beni bayağı üzdü açıkçası ama Rabbimden ümit kesilmez bir tane oldu o da benim gönlümce olur İnşallah.
Dinlen hiç bişey yapma bol su iç inşallah miniğin sana sımsıkı tutunur canımKızlar 5 embriyomdan sadece 1 tane kalmış ama çok şükür onun kalitesi çok iyi dedi hoca ve miniğimi bana transfer etti bugün karnının içinde öyle rasgele dolaşacak yarın tutunmaya çalışacak dedi İnşallah olumlu olacak dedi dondurmak için embriyom kalmadı bu durum beni bayağı üzdü açıkçası ama Rabbimden ümit kesilmez bir tane oldu o da benim gönlümce olur İnşallah.
Tüp bebekte iki kullanılıyor genelde ama açıp doktoruna sorsanKızlar crinone jel verdi doktorum ama nasıl kullanacağım diye sormadım reçeteye de bakmadan eczaneye verdik progestan kapsülden günde 6 tane kullanıyordum jeli günde kaç tane kullanayım sizce?
Stres yapma canın nasıl isterse öyle yap. Ben bu tarz şeylerin etkisine pek inanmıyoRum açıkçası. Relaxs ol, bebeğinin sana tutundugunu düşün. Elini karnına koy bol bol ayetel kursi oku, Allah in isimlerini oku. İnşallah güzel haberler alacağız sendenKızlar selam yat yat vakit geçmiyor neler yapıyorsunuz kimler nerede bakayım hayırlısı ile günler geçseydi biraz uzanıyorum biraz kalkıp geziniyorum biraz nette araştırma yapıyorum ama biraz kafam karıştı sizce günde ne kadar uzanıyım ne kadar yürüyüş yapıyım?
kız bu mevsimde nar ne arasın yaz günü meşhur kelamdır ayva sarı nar kırmızı sonbahar diye :) nar suyu alıp iç birazda nefsini körlet bariBenimde canım nar çekti dün gece saçma sapan. Eşime söyledim saat 11 diye yoktur diye inat etti çıkıp bakmadı bile. Israr ettim dalga geçti benle sinir oldum bütün gün laf soktum durdum bugün baktım gerçekten bulamadım.
öle olduk canım, ben cumartesi iğneyi vuruldum dün ilişki oldu bugün akşamda kontrole gitcem. bakalım çatlamış mı ne durumdayız?ohhhh oohhhhhh aşermelerde başlamış maşallah maşallahruhsan valla çok haklısın kuzum olmaz demeemelide ben pek pozitif bakmak istemiyorum sanırım hayal kırıklığından yoruldum iyice mrym5579 sende bendensin desene klomenli klomenli olduk bu ay seninle :)
neyse beklicez gari görcez ebemizin hörekesini
öle olduk canım, ben cumartesi iğneyi vuruldum dün ilişki oldu bugün akşamda kontrole gitcem. bakalım çatlamış mı ne durumdayız?
sen hangi aşamadasın?Denizlilisrsy
Ay gelde gönlüne atlat ablacım yakız bu mevsimde nar ne arasın yaz günü meşhur kelamdır ayva sarı nar kırmızı sonbahar diye :) nar suyu alıp iç birazda nefsini körlet bari
Ay gelde gönlüne atlat ablacım yazaten nar suyu bulsan narı da bulcam. Amaaaaaa Allah in sevdiği kuluymusum valla bugün okulda kızlara nar bulduğunuz yerde alın mutlaka diye tembihliyordum ki birtanesi benim sınıfta var içi kötü olmadıysa al onu dedi almayı unutmuşum çıkarken yarın. Mutlaka alıcam [/QUOTE marketlerde var ya kuzum %100 nar suyu diye satılan onları diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?