- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.881
Yanlış vermişler önemli bir detay bu değiştirKızlar progestan tablet hap şeklinde verdiler eczaneden ama reçetede vajinal tablet olarak kullanılacak yazıyor nasıl olacak bu acaba bana yanlış ilaç mı verdiler?
Onu bilmiyorum bana bu kadın doğumcu dedi ki ağızdan alınanlar daha çok pıhtılaşmaya yol açar o yüzden tüp bebekciler vajinal verir dediProgestan tablet kapsül yuvarlak hap şeklinde fitil gibi değil ama hoca fitil gibi de kullanılabilir dedi nasıl kullanacağım bilemedim kaymaz mı kızlar nasıl kullanacağım yaa hocaya detaylı da soramıyorum ki
Heeeee sen onu diyorsun. Canım bu progestan kapsül yuvarlak beyaz bişey. Bunu doktor ağızdan dediyse agizdan, vajınal dediyse vajinadan kullaniliyor. Malum benim aşılama 4 tane ya baya kullandım. İşaret parmağında vajinanin içine itebildigin kadar itiyorsun. 10 dkadar kadar yatıp kalkıyorsunOnu bilmiyorum bana bu kadın doğumcu dedi ki ağızdan alınanlar daha çok pıhtılaşmaya yol açar o yüzden tüp bebekciler vajinal verir dediozgskne2011 cim bana ağızdan verilen i jele çevirdi
Organik olacak kkkk bas gaza Denizlilisrsy m bas gazakızlaaar bende bu ay inofolik ve klomen kullandım solda 3 sağda 2 tane faal yumurtam olmuş 15mm 14mm 13mm sadece 5 gün kullandım ilacı devam etme onlar büyümeye devam eder dedi doktor bile şaşırdı niyeyse cuma günü çatlatma iğnesi yapılıcak sonra çalış çalış çalış ama eşiminde çocugu geliyor pazar günü nasıl olcaksa işte...
zaten bizim sorunumuz yumurta değilki hareket problemi kendiliğinden nasıl olsunumut dünyası
bi denemediğimiz en basit tedavi yöntemi kalmıştı onuda denemiş olucaz içimde kalmıcak sözde...
arı sütü de içiyoz keçiboynuzu pekmezi devam of anam offf
Organik olacak kkkk bas gaza Denizlilisrsy m bas gaza
Bugün 10.haftamız başladı Kalbimiz güzel atıyor şükür gelişim tam haftasında ve doktor perinatolog la görüşmemi istedi yaş ve kilodan dolayi küçük kanama alanları var crione ve aspirin folik devam magnezyum başladı birde preeklamsi adayı olduğum için kadın korktu benden :)ama bu defa ben çok iyimser im fazla takmayin hersey olacağına varır dedim doktoraçatlakkkkkkkkk ablam benim anlatın bakalım kızlar bebişler nasılll
Bana hem vajinal hemde kapsul vermisti ikisinide kullandimProgestan tablet kapsül yuvarlak hap şeklinde fitil gibi değil ama hoca fitil gibi de kullanılabilir dedi nasıl kullanacağım bilemedim kaymaz mı kızlar nasıl kullanacağım yaa hocaya detaylı da soramıyorum ki
5 tane olması çok güzel. 3.gün 5. gün farketmiyor canım. Bir arkadaşıma 5.gün konmuştu tutmadı bana 3. gün konmuştu tuttu. Önemli olan sağlıklı olması ve gebeliğin devam etmesi. Şimdi rahim yatağını hazırlayıp transferini yapacaklar. Progestan prospektüsünde ağız yoluyla yazıyor ancak ben de vajinadan almıştım. Doktorun ne şekilde önerdiyse öyle kullan canımKızlarrr bugün merkezden aradılar 6 yumurtamın 5 tanesi döllenmiş çok şükür bundan sonraki aşamada neler olacak bilgi verilmedi 3.gün transferi yapacakmış hoca sizce 3.gün embriyosu mu daha iyi 5.gün embriyosu mu?hangisi daha kolay tutunur ve olumlu sonuçlanır sizce bir de çok merak içerisindeyim bundan sonra süreç nasıl olacak?
Bugün 10.haftamız başladı Kalbimiz güzel atıyor şükür gelişim tam haftasında ve doktor perinatolog la görüşmemi istedi yaş ve kilodan dolayi küçük kanama alanları var crione ve aspirin folik devam magnezyum başladı birde preeklamsi adayı olduğum için kadın korktu benden :)ama bu defa ben çok iyimser im fazla takmayin hersey olacağına varır dedim doktora
Denizlilisrsy benim yine bulantılarım şiddetlendi klozet ve oda arasında mekik dokuyorum ama şikayetci değilim. Benim kontrol bayram tatilinden önce olacak şuan iyi gidiyor bir sıkıntımız yok inşallah. Senden guzel haberler bekliyoruz. mrym5579 yok tabi yine ortalarda.
J jasmine7676 Allah in izniyle bebiş sapasağlam doğacak inşallah. Sen her zaman güçlu ve pozitif bir kadın oldun ve bize de güç verdin
inşallah canım benim bu iyimserliği kendine de göstersen biraz 3 senedir benimde olmuyodu canhıraş uğraşmamıza rağmen :)Doktorda şaşırmıştır senin tepkine :))
iyi olucak ablası bak görürsün bu kadar olduya gerisi gelicek allahın izniyle
inşallah canım benim bu iyimserliği kendine de göstersen biraz 3 senedir benimde olmuyodu canhıraş uğraşmamıza rağmen :)
Kizzz olmaz olmaz deme işte 4 asilama 3 tüp veren Allah vakti zamanı gelince veriyor işte 1 kere negatif tüp oldu diye hep olacak değil ya. Deme öle deme deme. Ol derse olur.İyimser yaklaşıyorum ablamda mantık biraz daha ağır basıyo sanırım valla bu tüp bebek negatifi beni fena sarstı hala atlatmış değilim bide hap bebek deniyek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?