2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Bu progestan ister ağız yolu ile isterse vajınal olarak kullanılmıyor mu. Ben. Kutusu aynı diye biliyordum sadece kullanımları farkli sanıyordum. Birşey daha öğrendim, ben olsan farketmezdim

Progestan tablet kapsül yuvarlak hap şeklinde fitil gibi değil ama hoca fitil gibi de kullanılabilir dedi nasıl kullanacağım bilemedim kaymaz mı kızlar nasıl kullanacağım yaa hocaya detaylı da soramıyorum ki

Progestan tablet kapsül yuvarlak hap şeklinde fitil gibi değil ama hoca fitil gibi de kullanılabilir dedi nasıl kullanacağım bilemedim kaymaz mı kızlar nasıl kullanacağım yaa hocaya detaylı da soramıyorum ki
Onu bilmiyorum bana bu kadın doğumcu dedi ki ağızdan alınanlar daha çok pıhtılaşmaya yol açar o yüzden tüp bebekciler vajinal verir dedi ozgskne2011 cim bana ağızdan verilen i jele çevirdi

Onu bilmiyorum bana bu kadın doğumcu dedi ki ağızdan alınanlar daha çok pıhtılaşmaya yol açar o yüzden tüp bebekciler vajinal verir dedi ozgskne2011 cim bana ağızdan verilen i jele çevirdi
Heeeee sen onu diyorsun. Canım bu progestan kapsül yuvarlak beyaz bişey. Bunu doktor ağızdan dediyse agizdan, vajınal dediyse vajinadan kullaniliyor. Malum benim aşılama 4 tane ya baya kullandım. İşaret parmağında vajinanin içine itebildigin kadar itiyorsun. 10 dkadar kadar yatıp kalkıyorsun umutsuz kar tanesi

kızlaaar bende bu ay inofolik ve klomen kullandım solda 3 sağda 2 tane faal yumurtam olmuş 15mm 14mm 13mm sadece 5 gün kullandım ilacı devam etme onlar büyümeye devam eder dedi doktor bile şaşırdı niyeyse cuma günü çatlatma iğnesi yapılıcak sonra çalış çalış çalış ama eşiminde çocugu geliyor pazar günü nasıl olcaksa işte...
zaten bizim sorunumuz yumurta değilki hareket problemi kendiliğinden nasıl olsun umut dünyası
bi denemediğimiz en basit tedavi yöntemi kalmıştı onuda denemiş olucaz içimde kalmıcak sözde...
arı sütü de içiyoz keçiboynuzu pekmezi devam of anam offf

Organik olacak kkkk bas gaza Denizlilisrsy m bas gaza

Kızlarrr bugün merkezden aradılar 6 yumurtamın 5 tanesi döllenmiş çok şükür bundan sonraki aşamada neler olacak bilgi verilmedi 3.gün transferi yapacakmış hoca sizce 3.gün embriyosu mu daha iyi 5.gün embriyosu mu?hangisi daha kolay tutunur ve olumlu sonuçlanır sizce bir de çok merak içerisindeyim bundan sonra süreç nasıl olacak?

çatlakkkkkkkkk ablam benim anlatın bakalım kızlar bebişler nasılll
Bugün 10.haftamız başladı Kalbimiz güzel atıyor şükür gelişim tam haftasında ve doktor perinatolog la görüşmemi istedi yaş ve kilodan dolayi küçük kanama alanları var crione ve aspirin folik devam magnezyum başladı birde preeklamsi adayı olduğum için kadın korktu benden :)ama bu defa ben çok iyimser im fazla takmayin hersey olacağına varır dedim doktora

Denizlilisrsy benim yine bulantılarım şiddetlendi klozet ve oda arasında mekik dokuyorum ama şikayetci değilim. Benim kontrol bayram tatilinden önce olacak şuan iyi gidiyor bir sıkıntımız yok inşallah. Senden guzel haberler bekliyoruz. mrym5579 yok tabi yine ortalarda.
J jasmine7676 Allah in izniyle bebiş sapasağlam doğacak inşallah. Sen her zaman güçlu ve pozitif bir kadın oldun ve bize de güç verdin

5 tane olması çok güzel. 3.gün 5. gün farketmiyor canım. Bir arkadaşıma 5.gün konmuştu tutmadı bana 3. gün konmuştu tuttu. Önemli olan sağlıklı olması ve gebeliğin devam etmesi. Şimdi rahim yatağını hazırlayıp transferini yapacaklar. Progestan prospektüsünde ağız yoluyla yazıyor ancak ben de vajinadan almıştım. Doktorun ne şekilde önerdiyse öyle kullan canım

Doktorda şaşırmıştır senin tepkine :))

iyi olucak ablası bak görürsün bu kadar olduya gerisi gelicek allahın izniyle

maşallah maşallah sizlere devamıda sağlıkla gelicek inşallah benden umut etmeyin tüp bebekle bile olmayan klomenle hiç olmaz zaten sorunumuz yumurtlama değil hareket haliylede şans yok denilebilir hayırlısı.....

İyimser yaklaşıyorum ablamda mantık biraz daha ağır basıyo sanırım valla bu tüp bebek negatifi beni fena sarstı hala atlatmış değilim bide hap bebek deniyek bakalım
Kizzz olmaz olmaz deme işte 4 asilama 3 tüp veren Allah vakti zamanı gelince veriyor işte 1 kere negatif tüp oldu diye hep olacak değil ya. Deme öle deme deme. Ol derse olur.

Kızlar yarın öğlen 1 de transferim var bana da dua eder misiniz bugün moralim çok bozuktu embriyolog aradı ve embriyolarımın durumunun pek de iyi olmadığını söyledi hepsinin de aynı kalitede olmadığını söyledi 3.gün transferi yapacak hoca içinden en uygununu seçip transfer edecekmiş dondurmak için yumoşum kalacak mı belli değil sizce yumurta seçiminde nelere dikkat ediliyor ve hangi kriterdeki yumurta transfer ediliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…