- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #5.001
Canım ben ege üni mezunu olmama rağmen hastanesine hiç gitmislıgim yoktur aşılama lari Tepecik te yaptırdım daha küçük hastaneler daha iyi geliyor bana Kuzenim de 9 eylülde yaptirdi 9 eylü de Erbil doğan kesinlikle öneririm ama ilaçlar la beraber 10 000 i geçti Kuzenim in sizin 3 yılın dolmasına ne kadar varşimcik bacılar bendee doktoruma gittim bugün baktı çatlamamış 1 tane yumurta kalmış bu e2 hormonunu yüksek çıkartabilir dedi tedaviyi 1 ay erteleriz o zman dedi paket fiyat ilaçlar her işlem dahil 5 bin istiyor eşim bide ege ünive. ne gidelim diyor sizce ben şimdi napıyım bayramdan sonra egeye gitsemmi yoksa burda hemen başlasammı bilemedim ben şimdi ya
J jasmine7676 abla nasıl ege ünivestsitesi sen biliyosundur çok gel git yaptırıyolarmış sanırım
of anam of
Canım ben ege üni mezunu olmama rağmen hastanesine hiç gitmislıgim yoktur aşılama lari Tepecik te yaptırdım daha küçük hastaneler daha iyi geliyor bana Kuzenim de 9 eylülde yaptirdi 9 eylü de Erbil doğan kesinlikle öneririm ama ilaçlar la beraber 10 000 i geçti Kuzenim in sizin 3 yılın dolmasına ne kadar var
Ekime kadar sabret sakinleş rahatla bence 3 ay var biraz ilaçlardan kimyasallar dan Arın ekimde raporunu haket 3 hakkın olacak raporunu çıkar bu olacaksa zaten birileri vesile olacak ama maddi manevi yıpratma kendiniekimde soluyo 3 yıl abla bizim etrafımızda 3 kişi var hepsi egede tedavi görmüş 1 i ikizlere hamile 2 sinin çocukları elinde bilmiyorumki ya telefonda ortalama 5 bin dediler maliyet e burasıda aynı
Ekime kadar sabret sakinleş rahatla bence 3 ay var biraz ilaçlardan kimyasallar dan Arın ekimde raporunu haket 3 hakkın olacak raporunu çıkar bu olacaksa zaten birileri vesile olacak ama maddi manevi yıpratma kendini
Valla kuzum o zaman gelip burdaki Dr lar ortam vs göreceksin neresi içine siniyorsa orda başlayacaksın bu doktor meselelerinde elektrik önemli :)hakkında hayırlısı olsunyok abla ya ekimde ekimden sonra bidaha denerim olmadı ama eşim beklemiyo artık 5 ay olmuş ytüp deneyi klomenle çözüm bulamazsın dedi bugün doktorum hiç bişey olarak görüyo yani hareket probleminiz var yumurta değil dedi kıssadan hisse beklemicez yani önümüzdeki ay muhtemeln başlıcaz tedaviye ama burasımı orasımı ona karar veremedim işte
Sen bugün işe başladın galiba:)geçmiş bayramınınz kutlu olsun kızçelerrr
Canim aşılama da maliyet ne ki yaptırdığı n yerde ben geçen yıl devlette 250 tl fark ödedim sadece bu arada kocaya folik ve Omega 3 e başladın mi 3 aşılama olunca tüp raporu çıkarabiliyor musun bunlara cevap istiyorum :)kızlar napıosunuz bakem? ben adetimi oldum güzelce dr gittim tekrar takip yapalım diye peşpeşe olmaz dedi. aşılama konusunda ısrarcı eşimde bakarız dedi. bende bilemedim bi sonraki adette denesem mi acaba? 3.aşılama olacak yapsam mı yapmasam mı bilemedim. acaba vakit ve para kaybı mı bilemedim. eşim sanki tamam diyecek gibi ama ben kararsız kaldım şimdik.
Bencede canım vücuduna yazık o kadar ilaç hem biliyorsun şimdi kardan bebek muhabbeti var dondurulmuş embriyo koymadaki temel mantık Rahmi ilacın etkilerinden temizlemek bu ilaçlar rahmi inceltiyormus biliyorsun rahat bırak biraz beynini bedenini sakin ol canım benim bir caresizligin içinde debeleniyormuş psikolojisine sokma kendiniGünaydın bacılar
bende dün ege üniversitesine gittim eylülün 8 ine dosya açmak için gün verdiler git gel 4 ay sürüyormuş tedavi bende randevumu bugün aradım kasım ayının 1 ine aldırdım çünkü hem rapor süremiz doluyor ekimde hemde önümüzdeki ay burda tekrar tüp bebek deneyeceğim tutmazsa 2 ay bekleyip egede denemiş olucam raporlu olarak
ön görüşme yaparken bana aşılama yapıcaz dediler 2 aşılmam var zaten benim resmi olarak dediğim halde ona biz karar veririz gibi bi cümleyle dik dik konuştular eşim illede ege diyo benim kafam almadı pek beynim allak bullak oldu sanki benim düşüncem en mantıklısı gibi geliyor ama eşim istemiyor ege yi bekleyelim başka bir yere gitmeyelim vücuduna yazık o kdr ilaç ilaç ilaç diyo
napcam ben yaaa
Bencede canım vücuduna yazık o kadar ilaç hem biliyorsun şimdi kardan bebek muhabbeti var dondurulmuş embriyo koymadaki temel mantık Rahmi ilacın etkilerinden temizlemek bu ilaçlar rahmi inceltiyormus biliyorsun rahat bırak biraz beynini bedenini sakin ol canım benim bir caresizligin içinde debeleniyormuş psikolojisine sokma kendini
ben aşılamanın birini istanbul gatada, diğerini de marmara araştırma hastanesinde yaptırdım. gatanın laboratuarda problem vardı o ara spermi tüp bebek merkeznde verdiğimiz için 750 -900 arasında bi maliyeti olmuştu gitmesi gelmesi ilacı filan. ve ben ilk raporu burada çok kolay aldım. tutmayınca ikinci içinde raporu çıkarıp hastaneyi değiştirdim. ona da 350 filan ilaçlarla beraber. ama bu hastane tüp bebek için dışarı rapor vermiyor. orada yapacaksan rapor veriyor. gata da öle bi sorun yok. şimdi ben zaten şuan tüp bebek raporu için bütün şartları yerine getirdim. hastaneden olmadığı raporunu alınca gata yada başka bi araştırma hastanesinden raporu alabiliyorum.Canım asila
Canim aşılama da maliyet ne ki yaptırdığı n yerde ben geçen yıl devlette 250 tl fark ödedim sadece bu arada kocaya folik ve Omega 3 e başladın mi 3 aşılama olunca tüp raporu çıkarabiliyor musun bunlara cevap istiyorum :)
O zaman çıkar tüp bebek raporunu tüp bebek yaptı r canım bir daha uğraşma aşılama ne ameliyatı olman gerekiyor kiben aşılamanın birini istanbul gatada, diğerini de marmara araştırma hastanesinde yaptırdım. gatanın laboratuarda problem vardı o ara spermi tüp bebek merkeznde verdiğimiz için 750 -900 arasında bi maliyeti olmuştu gitmesi gelmesi ilacı filan. ve ben ilk raporu burada çok kolay aldım. tutmayınca ikinci içinde raporu çıkarıp hastaneyi değiştirdim. ona da 350 filan ilaçlarla beraber. ama bu hastane tüp bebek için dışarı rapor vermiyor. orada yapacaksan rapor veriyor. gata da öle bi sorun yok. şimdi ben zaten şuan tüp bebek raporu için bütün şartları yerine getirdim. hastaneden olmadığı raporunu alınca gata yada başka bi araştırma hastanesinden raporu alabiliyorum.
gelgelelim dr a. benim ameliyatımı takibi filan medıcalparkta bi dr yapıo, seviyrum da iyide. ama bana masraf olmasın diye, bide prosedür gözüyle baktığım için medıcalde denemedim. pahalı bi hastane çünkü. ama drum istersem muayanehanesinde yapacak oda 500-600 filan olacaktır en fazla. şansın artar diyor ama genelde 2den fazlayı önermiyorlarda. bilemedim yani.
kocaya ilaca başlamadım pek içmez çünkü ama şansımı deneyeceğim. :)
uzun oldu öperim çok :)
Canim valla milletçe halimiz malum bugün ikili test sonucunu aldım yaş riski yüksek tabi ama diğerleri ve son sonuç şükür düşük risk çarşamba kontrol var sen ne yaptın neye karar verdinyahu neden herkezin sesi kesildi bebişler ne alemde bacılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?