- 27 Mayıs 2013
- 111
- 116
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Maslak acibademde bülent traş doktorumuz. Bizim morfoloji %1 olduğu için en uygun yöntemin mikroçip olduğunu söyledi. Bu yöntem en sağlıklı spermleri seçip o spermlerle yumurtayı dolluyormus bu sebeple başarıda yukseliyormus.Bide nerde yaptrcan o mikrocip yontemini canm
Ben kurtajdan itibaren basladim esime icirmeye gunde 1 defa ociriyodum sonra kadinlarada yararli diye duydum kistlere falanniyi geliyomus bende iciyorum simdi sabah aksam devam hatta esimin oglu evdeyken oda bizimle birlikte iciyodu özenip garibim niye iciyos diye sormuyoduki bende iccem ama biberonda diyodu (12 yasinda olsada) biberon getirdik onun icin annemden (ölen kardesimin hic kullanamadigi biberondur kendileri) hala mutfakta duruyor gozumun önundeBu arad kecıboynuzu kurunu yapan varmı eşler ıcın
Dogru peki bu morfoloji spermiyogramdanmi bakiliyor yoksa ayri bir tahlilmi yapiliyorMaslak acibademde bülent traş doktorumuz. Bizim morfoloji %1 olduğu için en uygun yöntemin mikroçip olduğunu söyledi. Bu yöntem en sağlıklı spermleri seçip o spermlerle yumurtayı dolluyormus bu sebeple başarıda yukseliyormus.
Canım benim bende transferden önce nar suyu içmiştim ilaçlarla beraber işe yaramıştıYeni katılan arkadaşlar merhabalar, hoşgeldinizIki gün giremedim foruma ne muhabbetler dönmüş
Ben bugün doktoruma muayeneye gittim, adetimin 14. günü rahim kalınlığım 6,8 mm. Bilmeyenler için dondurulmuş embriyolarım var, onlar transfer edilecek, rahim hazırlanıyor bu süreçte transfer için.. Doktor bey, cilimara forte verdi ek olarak, östrojen bandı bunlar...Östrojenden over dose yaşıcam gibi geliyor
Neyse, haftaya bugün tekrar bakılacak, geçen transferimde baya bir nar suyu tüketmiştim, nar suyu rahmi kalınlaştırıyormuş dedilerdi, işe de yaşamıştı sanki, şimdi tekara nar suyuna başladım, bakalım börücez etkisinisunnycat Canım bozma moralini, bence negatif değil senin, bi arkadaşım da 10. gün idrar testinde negatif görmüştü fekatttt 12. gün kanda herşey çok farklıydı Güzel şeyler olacak canlar, bir gün ama hangi gün bilmiyorum hepimiz istediğimiz miniklere kavuşacağız...Ok?
Amin canımm inşallah hepimiz güzel haberleri alırız. Artık cumaya kadar yapmam kan testimi beklicemay canım bizim kızlar bilir, ilk tüpümde bilmeme rağmen 7. gün falandı galiba gittim idrar testi yaptım sonra da negatif çıkınca höyküre höyküre ağladım. ve yine sabırsızlığıma yenilerek son günlerimde yaptığım idrar testinin pozitifliğine güvenerek kan testinde negatifi alınca yerle bir oldum ki benim idrar testlerim çeşitli sebeplerden pozitifdi aldandım. bu çok değişik bir psikoloji doktoru dinleyememek ! bizi üzüyor aslında ki topikte son gününe kadar negatifi alıp kanda pozitif gören insanlar var, inşallah canım sende onlardan olur kanda pozitifi görür ve bebeğini sağlıkla kucağına slırsın.
ya cansın sen. keşke seninle aynı yerde olsaydık,MERYEMMM Kuzummmmm herşeyde bir hayır vardır bidenem zorunda deyiliz zatende diyosya rehabilitasyon amaçlı yahuu :))
senin için üzücü bir durum biberon meselesi ama ne güzel benimsemişsin çocuğu takdir ettim valla, ama sıpa 12 yaşında biberona biraz büyük kaçmışBen kurtajdan itibaren basladim esime icirmeye gunde 1 defa ociriyodum sonra kadinlarada yararli diye duydum kistlere falanniyi geliyomus bende iciyorum simdi sabah aksam devam hatta esimin oglu evdeyken oda bizimle birlikte iciyodu özenip garibim niye iciyos diye sormuyoduki bende iccem ama biberonda diyodu (12 yasinda olsada) biberon getirdik onun icin annemden (ölen kardesimin hic kullanamadigi biberondur kendileri) hala mutfakta duruyor gozumun önunde
biz varız burda, onları kim sevsin hıhhhya cansın sen. keşke seninle aynı yerde olsaydık,
ben kolay açamam kendimi duvarlarım vardır, soğuk görünürüm ama içime gireni de bırakmam.
şimdi iş yerimde çook sevdiğim ablam,, çalışma arkadaşım, annem kardeşim bana işi öğreten insan ayrılacak. diğer arkadaşımda doğu iznine ayrılacak. odadaki diğer kızlarla vakit hayatta geçmez sevmezler beni pek. offff çok moralim bozuk bu aralar.
uzun mu oldu ne
çook saol tatlımm iyiki varsınız zaten her anlamda.biz varız burda, onları kim sevsin hıhhh
boşver yap işini çık git, Allah ın kötü gözlerden korusun bizleri
çook saol tatlımm iyiki varsınız zaten her anlamda.
ya bu arada ben bu ay rahim filmi çekildm ya, bu filmden sonra da hamile kalma olasılığı artıyor ya, ben o ihtimale kendimi çok kaptırdımşimdi deli gibi adet belirtilerim var korkuyorum çok. biliyorum olacağım ama ya olmazsam ihtimali bile çok güzel çoookkk ağlayasım var yine.
Allahm bizi de duy lütfen, nasıl yıprandığımızı gör, içimize verdiğin bu duyguları yaşayacak yaşatacak evlatlar nasip eyle.
isyan etmemize izin verme.
çook güzel canım hadi gözünaydın, bundan sonrada herşey çok güzel olur inş belki tüpe kadar hamile kalırsın sonuçta bi kere oldu bi daha neden olmasın kiKizlar, merhaba eve geldim.Denizlilisrsy bril sunnycat ve diğer canlar :) sonuç iyi gibi.. değerim 12'ye düşmüş, regl olmaya başlıyorsun dedi. ancaak rahim filmi istedi. biz burda anestezili çekiyoruz dedi, istediğin bir ay gelebilirsin dedi, ben de 2-3 ay sonra düşünüyorum.. bu arada size pekmezle ilgili birey söyliim, benim eşimin sperm sorunu yok ama kendisi 1-2 ay boyunca kuşburnuzu pekmezi içti ve sonuç mükemmeldi. %90 hızlı hareket %10 yavaş hareket.. tabii buna rağmen aşılama tutmamıştı.. her neyse yani çok işe yarıyor. ben de yeni yeni içmeye başladım ama bu sefer de eşim içmeyi bıraktı, ben bir de arı poleni yiyorum.
bende arı sütü ve ğolene bşaladım bir ay oldu acayip zindelik veriyor kaçta yatarsam yatayım sabah 7 ye 10 kala saat gibi uyanıyorum ve vucüt yorgunluğu hissetmiyorum ama yumoşlarıma ne yapı bilmiyorum henüz ciddi anlamda fayda içi en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş, tüpe gidince yumoşlardan anlıycam nekadar işe yarıycanı, ama benimki saf ve doğal öarka değil yerinden aaldı eşim ve ciddi paraymış hakikisi ama herşeyi geçtim artık anne olmak istiyorum sadceceçook güzel canım hadi gözünaydın, bundan sonrada herşey çok güzel olur inş belki tüpe kadar hamile kalırsın sonuçta bi kere oldu bi daha neden olmasın ki
bu ara bu poleni nerden alıyosunuz marka vs var mı?
Ben varim yavrummmmm biz variz burda sıkıldıkca gir foruma gel yamacımıza ben sararım seni uzaktan uzaga kokuşuruzya cansın sen. keşke seninle aynı yerde olsaydık,
ben kolay açamam kendimi duvarlarım vardır, soğuk görünürüm ama içime gireni de bırakmam.
şimdi iş yerimde çook sevdiğim ablam,, çalışma arkadaşım, annem kardeşim bana işi öğreten insan ayrılacak. diğer arkadaşımda doğu iznine ayrılacak. odadaki diğer kızlarla vakit hayatta geçmez sevmezler beni pek. offff çok moralim bozuk bu aralar.
uzun mu oldu ne
Sorma bide kardes muhabbeti donunce iyice nazlandi bu geldiginde bana babayla biraz soğuklar ama biz panpayız şukürsenin için üzücü bir durum biberon meselesi ama ne güzel benimsemişsin çocuğu takdir ettim valla, ama sıpa 12 yaşında biberona biraz büyük kaçmış
hadi sende bir adet ol ve dinlensin vucüdün biraz. belki de polenden dolayı zamansız yumurtladın ve onunla hamile kaldı sonuçta faydası varmış, çok mu uzun süredir kullanıyırsun ben 1 aydır kullanıyorum.canım bu ay inşallah hayırlı haberlerini alırız, kızlar inşallah hepimiz bu 2016 yılında hamile kalırız..
Valla pek iyi yapmissin yahu bende dans kurslarina gitmek istiyorum ama vakit yok ne yazikki aksamlari gec cikiyorum isten sonrasi zaten malum yemek bulasik utu camasir falan fistik yat zibar sürkülasyon devam etsinbende öğlene kadar oluldayom öğleden sonra boşum diye belediyenin kurslarına başvurmuştum, rehabilite amaçlı kafayı yemiyim diye boşlukta ordan aradılar 2 kasımda başlıyormuş biri kurdela nakışı biride kuran öğretimi, bide eşime dedim ki savunma sporlarından birine gitmek istyorum tekvando, karete vs, çünkü kadınların tehlike anında savunma gücü olması gerektiğine inanıyorum onada tamam dedi yeni tüp aşamasına kadar oyalanacağım artık
Aģla leyn çatlak ağla nolcak sanki aģlayınca hayrettin bişi ya benimde sol kasiğimda bi kadilma var ama anlayamadim hea neyse pazartesi nasil.olsa univ.tedeki dr kontrol etcek baksin bakalim ne var ne yok ićerdeçook saol tatlımm iyiki varsınız zaten her anlamda.
ya bu arada ben bu ay rahim filmi çekildm ya, bu filmden sonra da hamile kalma olasılığı artıyor ya, ben o ihtimale kendimi çok kaptırdımşimdi deli gibi adet belirtilerim var korkuyorum çok. biliyorum olacağım ama ya olmazsam ihtimali bile çok güzel çoookkk ağlayasım var yine.
Allahm bizi de duy lütfen, nasıl yıprandığımızı gör, içimize verdiğin bu duyguları yaşayacak yaşatacak evlatlar nasip eyle.
isyan etmemize izin verme.
Sen sifirlandi say degeri artik benim dr da demisti rahim filmini ama tup yapicaksakda gerek yok dedi bende cektirmedim zaten esim en son gecen sene cektirdigimizde ne hale geldigimi bildigi icin asla dedi kestirdi belki rapor icin tekrar isticekler o zaman mecbur çektiricem yada asilama denicez derlerse cektirmicemKizlar, merhaba eve geldim.Denizlilisrsy bril sunnycat ve diğer canlar :) sonuç iyi gibi.. değerim 12'ye düşmüş, regl olmaya başlıyorsun dedi. ancaak rahim filmi istedi. biz burda anestezili çekiyoruz dedi, istediğin bir ay gelebilirsin dedi, ben de 2-3 ay sonra düşünüyorum.. bu arada size pekmezle ilgili birey söyliim, benim eşimin sperm sorunu yok ama kendisi 1-2 ay boyunca kuşburnuzu pekmezi içti ve sonuç mükemmeldi. %90 hızlı hareket %10 yavaş hareket.. tabii buna rağmen aşılama tutmamıştı.. her neyse yani çok işe yarıyor. ben de yeni yeni içmeye başladım ama bu sefer de eşim içmeyi bıraktı, ben bir de arı poleni yiyorum.
Gözün aydın canım daha da iyi haberlere inşallahKizlar, merhaba eve geldim.Denizlilisrsy bril sunnycat ve diğer canlar :) sonuç iyi gibi.. değerim 12'ye düşmüş, regl olmaya başlıyorsun dedi. ancaak rahim filmi istedi. biz burda anestezili çekiyoruz dedi, istediğin bir ay gelebilirsin dedi, ben de 2-3 ay sonra düşünüyorum.. bu arada size pekmezle ilgili birey söyliim, benim eşimin sperm sorunu yok ama kendisi 1-2 ay boyunca kuşburnuzu pekmezi içti ve sonuç mükemmeldi. %90 hızlı hareket %10 yavaş hareket.. tabii buna rağmen aşılama tutmamıştı.. her neyse yani çok işe yarıyor. ben de yeni yeni içmeye başladım ama bu sefer de eşim içmeyi bıraktı, ben bir de arı poleni yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?