- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
çook güzel canım hadi gözünaydın, bundan sonrada herşey çok güzel olur inş belki tüpe kadar hamile kalırsın sonuçta bi kere oldu bi daha neden olmasın ki
bu ara bu poleni nerden alıyosunuz marka vs var mı?
hadi sende bir adet ol ve dinlensin vucüdün biraz. belki de polenden dolayı zamansız yumurtladın ve onunla hamile kaldı sonuçta faydası varmış, çok mu uzun süredir kullanıyırsun ben 1 aydır kullanıyorum.
Evet canım genelde tup bebek merkezleri spermiyogramda morfoloji bakıyor. Diğer hastaneler sadece sayı ve hareketliliğe bakıyorlar o yüzden sorun yok deyip gönderiyorlar oysa ki infertilitenin büyük sebebi morfolojiDogru peki bu morfoloji spermiyogramdanmi bakiliyor yoksa ayri bir tahlilmi yapiliyor
Ben bugun merkeze sordum yapmiyoruz dedi bizim spermiyogramlarimizdada hep hareketlilige bakilmis ya kendi druma gittigimde bi sorayim bakalimEvet canım genelde tup bebek merkezleri spermiyogramda morfoloji bakıyor. Diğer hastaneler sadece sayı ve hareketliliğe bakıyorlar o yüzden sorun yok deyip gönderiyorlar oysa ki infertilitenin büyük sebebi morfoloji
Hamile kaldığında da bütün adet belirtileri oluyor ama ağrısı üşümesi sivilcesi bende hepsi oldu hatta 2.ay adet zamanım geldiğinde gene oldu bu kriter değilGünaydın kızlar... Deminden beri ağlıyorum.... Sabaha karşı titreyerek uyandım bu kulağa normal gelebilir ama benim için adetimin yaklaştığının habercisidir... Çok kötü oldum biliyorum herşeyin hayırlısı hep öyle dua ettim ama sanki hiç bebeğimiz olmayacakmış gibi geliyor. Hepimizin sıkıntısı aynı... O kadar çok şey kafamda dönüyor ki cümleleştiremiyorum...
Gunaydin cumleten gunaydin canimGünaydın kızlar... Deminden beri ağlıyorum.... Sabaha karşı titreyerek uyandım bu kulağa normal gelebilir ama benim için adetimin yaklaştığının habercisidir... Çok kötü oldum biliyorum herşeyin hayırlısı hep öyle dua ettim ama sanki hiç bebeğimiz olmayacakmış gibi geliyor. Hepimizin sıkıntısı aynı... O kadar çok şey kafamda dönüyor ki cümleleştiremiyorum...
Hamile kaldığında da bütün adet belirtileri oluyor ama ağrısı üşümesi sivilcesi bende hepsi oldu hatta 2.ay adet zamanım geldiğinde gene oldu bu kriter değil
Teşekkür ederim kızlarGunaydin cumleten gunaydin canim
Once cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun fıstıklar
Aglamak rahatlatiyorsa bence aglamanda sakinca yok ama fazla yipratma kendini olucak bizimde birgun pıtır pitır pembiş tenli mis kokulu bebislerimiz olucak sadece bekleme süreci biraz sancılı geçiyor sadece biraz daha sabırsunnycat
Herkese günaydın kızlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu mutlu olsun. Canım sende dök içini ağla ama bu kadar karamsar düşünme. Allah nasip edene kadar denemeye devam edicez umudumuzu kaybetmeyelim birbirimize destek için burdayız.Günaydın kızlar... Deminden beri ağlıyorum.... Sabaha karşı titreyerek uyandım bu kulağa normal gelebilir ama benim için adetimin yaklaştığının habercisidir... Çok kötü oldum biliyorum herşeyin hayırlısı hep öyle dua ettim ama sanki hiç bebeğimiz olmayacakmış gibi geliyor. Hepimizin sıkıntısı aynı... O kadar çok şey kafamda dönüyor ki cümleleştiremiyorum...
Kendini doldurma canm hayir olucak tabikide rabbim sagliklisini hayirlisini nasip ettigi an bizde guzel haberler alica aglama uzulme ben oyle kotu olunca yolun sonuna geldim belkide imtihanim biticek rabbim vericek yuzumu guldurcek dyorum uzme kendini bliyrm ck zor hepimiz aybi seyleri yasiyoruz ki sansliyi burdayz yksa kime anlatcazGünaydın kızlar... Deminden beri ağlıyorum.... Sabaha karşı titreyerek uyandım bu kulağa normal gelebilir ama benim için adetimin yaklaştığının habercisidir... Çok kötü oldum biliyorum herşeyin hayırlısı hep öyle dua ettim ama sanki hiç bebeğimiz olmayacakmış gibi geliyor. Hepimizin sıkıntısı aynı... O kadar çok şey kafamda dönüyor ki cümleleştiremiyorum...
Zaten sizlerle toparlayabiliyorum canım. Allah sınıyor haklısın beterinden korusun inşallah sonunda yüzümüz gülsün hepimizinKendini doldurma canm hayir olucak tabikide rabbim sagliklisini hayirlisini nasip ettigi an bizde guzel haberler alica aglama uzulme ben oyle kotu olunca yolun sonuna geldim belkide imtihanim biticek rabbim vericek yuzumu guldurcek dyorum uzme kendini bliyrm ck zor hepimiz aybi seyleri yasiyoruz ki sansliyi burdayz yksa kime anlatcaz
Amin inşallahhBugün transferi yapilicak arkadasimız vardi dua edelim herşey yolunda gitsin 14 gün sonra bize mujdeli haber versin bebisleri annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah
Öyle canım haklısın... Allah en kısa sürede emeklerimizin karşılığını versin inşallahHerkese günaydın kızlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu mutlu olsun. Canım sende dök içini ağla ama bu kadar karamsar düşünme. Allah nasip edene kadar denemeye devam edicez umudumuzu kaybetmeyelim birbirimize destek için burdayız.
Aminnn inşallah güzel haberlerini alalımBugün transferi yapilicak arkadasimız vardi dua edelim herşey yolunda gitsin 14 gün sonra bize mujdeli haber versin bebisleri annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah
Adet yaklaşınca belırlı alametler gordumde bu alametı ılk defa duyuyorum sen hamıle olunca yandı kocanGünaydın kızlar... Deminden beri ağlıyorum.... Sabaha karşı titreyerek uyandım bu kulağa normal gelebilir ama benim için adetimin yaklaştığının habercisidir... Çok kötü oldum biliyorum herşeyin hayırlısı hep öyle dua ettim ama sanki hiç bebeğimiz olmayacakmış gibi geliyor. Hepimizin sıkıntısı aynı... O kadar çok şey kafamda dönüyor ki cümleleştiremiyorum...
Ne kadar saçma bir yazı yazmışsın. Aç araştır netten öğrenirsin bu alameti de.Adet yaklaşınca belırlı alametler gordumde bu alametı ılk defa duyuyorum sen hamıle olunca yandı kocan
Günaydın kızlar... Deminden beri ağlıyorum.... Sabaha karşı titreyerek uyandım bu kulağa normal gelebilir ama benim için adetimin yaklaştığının habercisidir... Çok kötü oldum biliyorum herşeyin hayırlısı hep öyle dua ettim ama sanki hiç bebeğimiz olmayacakmış gibi geliyor. Hepimizin sıkıntısı aynı... O kadar çok şey kafamda dönüyor ki cümleleştiremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?