2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Neden kimyasal olsn karartma icini hemen..olumsuz düşünceleri at kafandan vucudun stresten de etkilenir umutsuz olma hemen

Neden kimyasal olsn karartma icini hemen..olumsuz düşünceleri at kafandan vucudun stresten de etkilenir umutsuz olma hemen
11. gün değerim kanda 7,38 çıktı canım çok düşük yani. Pztesi tekrar baktır dedi dr um ama pek umutlanma kimyasal olabilir dedi

A.selam canm meraK ettim neden yarı yıl tatilinde düşünüyorsunuz?

benım amh 0.18 fsh 14.73. tüp yaptırdınız mı,yaptırdıysanız kaç kere ve en onemlısı tuttu mu?

Bu ararda rahim filmi yaptiran var mi. Benim ikinci transferde de sorun cikinca doktor rahim filmi cektirmmiz gerek tutummada sorun var dedi. Simdi rahim filmi cektirecegim ama o hast gitmek istemiyorum her kadin dogumcu yapar mi.
Çok geçmiş olsun canım ben çektirdim kendi doktoruma değil de başka doktora ama dediği güvenilir doğru yerde yaptırmak zarar vermemesi lazım iyi araştırmanı tavsiye ederim

benım amh 0.18 fsh 14.73. tüp yaptırdınız mı,yaptırdıysanız kaç kere ve en onemlısı tuttu mu?
canım konulara yorum yazarken yaZdığın konunun altındaki cevapla butonunu kullanırsan yazdığın kişi daha rahat anlar direk yazınca ben anlayamadım mesala bazılarını kime yazdığını, örnek olarak söylüyorum bana sorsaydı bazı soruları farketmezzdim. hem bu senin işinide kolaylaştırır,
kedi konusına gelince arkadaş sadee fikrimîzi sormuş öyle demesen daha iyi olur sanki çünkü onlarda can ne yapsın onlardanda geçmek istememiş, kıyamamış hem bu devirde hayvan bakacak kadar vicdanlı insanlar bulmak çok zor.
sürexiniz çok zor hepimizin sınavı ağır, paylaşalımki yüklerimiz hafiflesin

Sağol canım sonraki konuşmalarda olayın rengi biraz değişti... Doktorum kimyasal olabilir dedi hakkımızda hayırlısı
Tüp bebekte
Aynısı bende yavrum sağ tarafta ilk asilamadan beri muayene eden bütün dr lara söyledim hersey normalden başka birşey duymadım

dedıgın gıbı yapmıstım zaten,cevapla butonuna tıklayarak yazdım. suanda da aynısını yapıyorum. hayvan bakacak kadar vıcdanlı ınsanlar dedıgın zaman bakmayanlar vıcdansız mı demek oluyor. evet dedıgın gıbı zor sureclerden gecıyoruz. benım gıbı fsh yuksek olanları yumurtası az oluyor. yıne dedıgın gıbı zor sureclerden gecerken belkı de 1-2 tane ancak yumurta sahıbı olabılecek bır ınsan olarak, 1 tane mı olsa 2 tane mı olsa,kedıyi de yollayamam cumlesını duyunca,bu zor surecten gecn ben ve benım gıbıler dusunebılırler,biz olsa dıye oluyoruz,bazı ınsanlar da kedıyı dusunuyor dıyebılır. bı de bu acıdan bak.

maddı manevı olarak 1 tane mı 2 tane mı dedıgı ıcın anlıyorum ama kedı konusunu anlayamıyorum kusura bakma. calıstıgını anlarım,evı kucuk anlarım ama dıgerını malesef. suandakı bu psikolojiyle anlayamıyorum.zamanım azalıyor yumurta acısından,uzuntuluyum,belkı 1 tane ancak yumurtam olacak,bunlar kolay seyler degıl. evlat ıcın herkes neler yapıyor.kendımızden vazgecıyoruz,ne acılar cekıyoruz fızıksel ve ruhen.

"ozgursakine2011" sana yazdım. cevapla butonunu tıklamama ragmen yazmak ıstedım.
tatlım cevapla buronuna basınca otomatik alıntı yapar benim sana yazdığım şekilde sen yapılan alıntıları siliyor olabilir misin acaba çünkü hiç alıntı çıkmamış, neyse ya ben sana yardımcı olmak için söylemiştim nasıl istersen öyle yap, birde senin üzüntünü çok çok iyi anlayabilecek durumdayım çünkü yımurta rezervim benimde tükenmek üzere ve üstelik kalp atışlarını duymaya gittiğim gün kürtaj masasına yatırmaya çalıştılar yani bir kaybım var anlıycağın ama bu kadar stresle ve bu kadar sert eleştirilerle birbirimize yardımcı olamayız ki, ben sans o vicdanlı dedim ama bakmayanlarda ne kadar vicdansız demedim rica ediyorum cümlemin altından yeni anlamlar çıkarma olur mu? ve bu stresin ve üzüntün senin yumurtaları aynı zamanda kalitesini ciddi anlamda kötü etkileyecek, çünkü birde bu sebepten negatif tüp denemem var, yine söylüyorum stresin sadece sana zarar verir

Son düzenleme:
B bursa_83 konuyu açan arkadaşımız Denizlilisrsy arkadaşımızın amacı anlatıp rahatlama çalışmamız, bir nevi terapi yani. sana bir önerim var tabi uygulamak senin kararın aynı dertten muzdarip olduğumuz için, ben doğal arı sütü kullanıyorum yumurta sayısı değil ama yumurta kalitesi ciddi önemli çünkü kalite iyi olunca 1 yumurtada yetiyor ve bizde rezerv az olunca haliyle kalitede kötü oluyor, arı sütü bal polen karışımı kullan sitede araştır ilk aydan sonuç alan var ama en az 3 ay kullanacaksın, çok iyi geliyormuş ben 1 aydır kullanıyorum ilaçsız sadece bu ay sağda 3 yumurtam var solu göremedi doktor.

ben sadece anlayamıyorum ve ılgınc yazdım,sert elestırmedım ben. ilk yorumum tek bır cumleden ıbarettı. valla sert elestırenler neler neler yazıyor. herkesın acısı kendısıne zor,allah sana da bana da kolaylık versın. ıkımız de rezerv acısından aynı durumdayız ama bırbırımızı anlayamadık.ne dıyelım. benım amacım kımseyı elestırmek degıl,herkes kendı yasadıgını bılır,kımse kımseyle burda acısını da yarıştırmıyor. herkesın bunyesı farklı,psikolojisi farklı,şartları farklı,acı eşiği farklı.

ben anlatmasın rahatlamasın demıyorum. boyle dedıgın zaman da sankı ben topa tuttum o arkadasımızı gıbı oluyor. orada bır suru sey yazmıs,evının kucuk oldugunu,evınden calıstıgını,2 cocuga maddı olarak bakmanın zor oldugunu,annesıyle ya da kayınvalıdesıyle sureklı yasamak ıstemedıgını. bunların hıcbırı hakkında bısey yazmadım dıkkat edersen,bunların hepsını anlıyorum ben,hak da verıyorum ama sadece kedı kısmını anlamıyorum dedım. bunu anlayamıyorum demek sert elestırı oluyorsa ben ozur dılerım,bır daha yorum yazmayayım. onerılerın ıcın ( bal ) tesekkur ederım. (imasız bır tesekkur). ılk defa bırıyle boyle bır konusma yaptıgım ıcın uzuldum.

arkadaşım sen niye böyle yapıyorsun ya, ne kadar normal ve şefkatle yaklaşıyorum hala kimse kimseyle acısını yarıştırmıyor diyorsun, Allah aşkına konuyu en sade sekliyle kapatıp yumuşatıp sana bir öneride bulunuyorum ve sen orda manasız bir teşekkür yazmışsın ki ben zaten onu yazmasanda içten tşk ettiğini anlayabilirsim ayrıca şu son yazdıklarına kadar üzülcek bir tartışma yaşadığımızı hatta tartıştığımızı bile düşünmedim biz tartışıyormuysuk yada sen neden ısrarla hala seni yargıladığımı falan düşünüyorsun ayrıca ben seni anladım anlıyorum kendimden verdiğim örnekler bir daha söylüyorum acımı yarıştırmaya çalışmaktan değil, halinden dolayı stres yaptığın için seni anladığımı anlatmaya çalışıp beterin beteri bar demekti çünkü durumumu öğrendiğimde yarın menopoza girecekmiş gibi hissetmiştim. ben seni anlıyorumda sana kendimi anlatamıyorum ortada yargılamak gibi bir durum yok at lütfen şunu kafandan
sert eleştirme lafınıda bana hayvan bakmayan vıcdansızmı yazmışsın onun için demiştim pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…