- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.102
- 333
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
gebelik olsa bu kadar erken belli olmaz kuzu adetim geçeli ongün oldu demedinmi benmi yanlış anladım yoksa.
sen belki şu pekmezden dolayı çatır çatır yumurtlamışındır ondandır, yinede baktır tabi ama eğer dış gebelik derse profun adını soyadımı yaz kendisinie bir şekilde ulaşıp söyleye söyleye başına getirdiğin içün iki şaplak indiriversin sana benim yerime, şiddet damarlarımı kabartton burda
Bu ararda rahim filmi yaptiran var mi. Benim ikinci transferde de sorun cikinca doktor rahim filmi cektirmmiz gerek tutummada sorun var dedi. Simdi rahim filmi cektirecegim ama o hast gitmek istemiyorum her kadin dogumcu yapar mi.
Evet anestezili yapacagini soyledi doktor ama inancim kalmadi. İki defa iyi embiriyo koymasina ragmen tutunduktan sonra be tutunma asamasinda sorun yasadim. Bana dedigi aspirin yetersiz gelebilir kanda gormedigimiz rahimde tutunma sorunu olabilir dedi. Cok zoruma gitti. Para tuzagi hersey basta yapilmasi gereken isi iki basarisiz sonuc sonrasi yapiyor. O yuzden oradan umudumu kaybettim. 4-5 ay bekleyecegim ama bu surede yapulmayan tahliller varsa ve rahim filmi cekilmesi gerekiyorsa hepsini yaptirmak istiyorumher doktor yapmaz canım ve mutlaka anestezili çektir filmi radyoloji uzmanı olması gerekiyor çekenin
Ben şişli de echomar dı sanırım orada yaptırdım hemde anestezi almadan. Ne zaman başlıcaz diye sorduğumda bitti geçmiş olsun dediler Ben çok memnun kaldım herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederimEvet anestezili yapacagini soyledi doktor ama inancim kalmadi. İki defa iyi embiriyo koymasina ragmen tutunduktan sonra be tutunma asamasinda sorun yasadim. Bana dedigi aspirin yetersiz gelebilir kanda gormedigimiz rahimde tutunma sorunu olabilir dedi. Cok zoruma gitti. Para tuzagi hersey basta yapilmasi gereken isi iki basarisiz sonuc sonrasi yapiyor. O yuzden oradan umudumu kaybettim. 4-5 ay bekleyecegim ama bu surede yapulmayan tahliller varsa ve rahim filmi cekilmesi gerekiyorsa hepsini yaptirmak istiyorum
Birde benim merkez şişli memorial. Semra hn filmi echomar da çektirdiğimi görünce en iyi yere gitmişin zaten dedi hbriniz olsunBen şişli de echomar dı sanırım orada yaptırdım hemde anestezi almadan. Ne zaman başlıcaz diye sorduğumda bitti geçmiş olsun dediler Ben çok memnun kaldım herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Ben Hatay da yasiyorum ve calisiyorum. Bu surecte bir ay Ankara da kaldim bir sonraki tedaviye kadar izin almayacagim cunku sikinti oluyor ister istemez rahatsiz oluyorum. Kendi ilim de bulabilirmiyim bakacagim.Ben şişli de echomar dı sanırım orada yaptırdım hemde anestezi almadan. Ne zaman başlıcaz diye sorduğumda bitti geçmiş olsun dediler Ben çok memnun kaldım herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Canım ist desin diye düşündüm pardon. Yumurta toplamada anestesi verdikleri için sorun olmuyor. Bu şişli echomarı bana kendi dr um tavsiye etti. C kollu makina diolar son teknolojiyle yapıldığı için burayı önderdiler. Diyorum ya hiç bir şey hissetmiyorsun aynı muayene gibi. Senin orada araştırırken bu duruma da bak eğer bu makina yoksa anestesi veriolarmış canın yanıomuş bana böyle demişlerdiBen Hatay da yasiyorum ve calisiyorum. Bu surecte bir ay Ankara da kaldim bir sonraki tedaviye kadar izin almayacagim cunku sikinti oluyor ister istemez rahatsiz oluyorum. Kendi ilim de bulabilirmiyim bakacagim.
Peki canim aci oluyor mu. Ben yumurta top. Gibi oluyor diye duydum ki en son yumurta toplamada iskence cektim ben.
Ben de echomar da yaptirdim hic anaestizi almadan ve agri çekmeden 450 )liraydi mart atinda yapritdimBen şişli de echomar dı sanırım orada yaptırdım hemde anestezi almadan. Ne zaman başlıcaz diye sorduğumda bitti geçmiş olsun dediler Ben çok memnun kaldım herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Tesekkur ederim canm.baktim topige smdi.biraz sans kader kismet isi gibi geldi bana.kalitenin cok fazla etkisi olmuyo sanki ...Canım merhaba hayırlısı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur.. Bir topik buldum sorunun cvbı belki orada olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-embriyo-ile-gebeligi-devam-edenler.324033/
Cnm herseyi denemişin ama bide kabak çekirdeği ve su denesen ya baskada bilmiyorumArkadaşlar bana yardim eder misiniz yumurta toplama işlemin oldu ve uç gündür kabizlik.yasiyorum ne yaptiniz siz basil geçecek bu yardim eder misiniz. Bal ve su, duphalac ilaç, ananas, kayisi ve su demedim geçemedi ne yaauim ki?
Bana da öyle gibi geliyor canım. Şans işi gibi... Benim bir tane çok kaliteli embriyom transfer edildi büyük ihtimalle kimyasalla sonuçlanacak. Bazıları iki tane kaliteli koyduruyor tutmuyor kimisinin de tek koyulmuş ikiz olmuş... Allah herkesin kalbine göre versin üzmeden yormadan...Tesekkur ederim canm.baktim topige smdi.biraz sans kader kismet isi gibi geldi bana.kalitenin cok fazla etkisi olmuyo sanki ...
Bana da artık herşey para tuzağı gibi gelmeye başladı. Sanırım doktorumu değiştiricemEvet anestezili yapacagini soyledi doktor ama inancim kalmadi. İki defa iyi embiriyo koymasina ragmen tutunduktan sonra be tutunma asamasinda sorun yasadim. Bana dedigi aspirin yetersiz gelebilir kanda gormedigimiz rahimde tutunma sorunu olabilir dedi. Cok zoruma gitti. Para tuzagi hersey basta yapilmasi gereken isi iki basarisiz sonuc sonrasi yapiyor. O yuzden oradan umudumu kaybettim. 4-5 ay bekleyecegim ama bu surede yapulmayan tahliller varsa ve rahim filmi cekilmesi gerekiyorsa hepsini yaptirmak istiyorum
Canım doktoruna bir danış istersen böyle durumlarda bitkisel bir şurup vermiş kiminin doktoru... Yaptıklarım dışında aklıma başka bişey gelmedi benim.Arkadaşlar bana yardim eder misiniz yumurta toplama işlemin oldu ve uç gündür kabizlik.yasiyorum ne yaptiniz siz basil geçecek bu yardim eder misiniz. Bal ve su, duphalac ilaç, ananas, kayisi ve su demedim geçemedi ne yaauim ki?
tatlım yüzüne çarpmak gibi olmasın ama sen hiç doğal yoldan hamile kalmadıydın dimi bu kadar takmaÜÜÜÜÜHhüühhhüüüüü
inşallah yumurtalardandır bencede bu kadar erken belli olmaz da düşüyo inadına aklıma napıyım kaçtım kaçtım kaç aydır adamdan en son teslim oldum artık 2 defacık korun dedimmide kızıyor napıyım korkudan çatlıcam yahu
Evet anestezili yapacagini soyledi doktor ama inancim kalmadi. İki defa iyi embiriyo koymasina ragmen tutunduktan sonra be tutunma asamasinda sorun yasadim. Bana dedigi aspirin yetersiz gelebilir kanda gormedigimiz rahimde tutunma sorunu olabilir dedi. Cok zoruma gitti. Para tuzagi hersey basta yapilmasi gereken isi iki basarisiz sonuc sonrasi yapiyor. O yuzden oradan umudumu kaybettim. 4-5 ay bekleyecegim ama bu surede yapulmayan tahliller varsa ve rahim filmi cekilmesi gerekiyorsa hepsini yaptirmak istiyorum
tatlım yüzüne çarpmak gibi olmasın ama sen hiç doğal yoldan hamile kalmadıydın dimi bu kadar takma
boşuna harap ediyprsun kendini
Allah korusun canım inşallah öyle bişey olmamıştır çağırma kötüyüne yüzüme vurması yahu kalmadım tabide ben size diyorum ya kaç zamandır olmaz olmaz olacağı bir tutar oda içimde patlar
Allah korusun canım inşallah öyle bişey olmamıştır çağırma kötüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?