- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.781
Apseli diş çekilmez delimiisn sen Sakın ha asn demir eksikliğiyle ilgili değilde genlerinde ailemden bir hastalık taşıyorsan onunla ilgiliymis izmirde tüp bebek yaptıranlar topiğinde bir arkadaşla konuştum ama bebek olup olmamasıyla bir ilgisi yokPoziyif olmak icin inanki caba sarf ediyorum du bakalim bende bi bakiyim neymis bu asn
Sizi okudukca daha pozitif oluyorum da disim yine basladi yahu bunu persembeden once cektirmem lazim ama apse var diye hic bir doktor yanasmiyor antibiyotiklerde bir ise yaramiyor bakalim dis hastanesinin aciline gidip yalvaricam artik nolur cekin diye
alaala merak ettim şimdi öğrenince yaz bizede ne hastalığıymış acabaApseli diş çekilmez delimiisn sen Sakın ha asn demir eksikliğiyle ilgili değilde genlerinde ailemden bir hastalık taşıyorsan onunla ilgiliymis izmirde tüp bebek yaptıranlar topiğinde bir arkadaşla konuştum ama bebek olup olmamasıyla bir ilgisi yok
o ne hastaalığı acepİlla belirli bir hastalık değil aileden genetik geçişli herhangi bir hastalık olabilir konuştuğum arkadaşta ankilozan spondolit varmış mesela o hastalık benim annemde ee var
Ahmet mete ışıkara ve suna Pekuysal 8n hastalığı romatizmanin bir türüo ne hastaalığı acep
anladım canım bu kadar çok sordum çünkü buralardan sizlerden çok şey öğrendim, belki birgün lazım olur, evet ama bu söylediğin çocuk olup olmamayı etkilemez bencedeAhmet mete ışıkara ve suna Pekuysal 8n hastalığı romatizmanin bir türü
Yaw ben şimdi daha detaylı baktımda bu şeyin hastalıkla falan bir ilgisi yok bu direk fsh la ilgili bir testanladım canım bu kadar çok sordum çünkü buralardan sizlerden çok şey öğrendim, belki birgün lazım olur, evet ama bu söylediğin çocuk olup olmamayı etkilemez bencede
Aslinda bence bunları seninde yaptırman gerekiyor sende bu genetik testleri falan yaptirip ondan sonra yaptırsan tüp bebegiYaw ben şimdi daha detaylı baktımda bu şeyin hastalıkla falan bir ilgisi yok bu direk fsh la ilgili bir test
anladım canım bu kadar çok sordum çünkü buralardan sizlerden çok şey öğrendim, belki birgün lazım olur, evet ama bu söylediğin çocuk olup olmamayı etkilemez bencede
Yani bana biraz daha fazla ilaç vermek zorunda kalabilirlermis ohss olursam da seyri ciddi olabilirmiş ne bileyim kafam karistianladım canım bu kadar çok sordum çünkü buralardan sizlerden çok şey öğrendim, belki birgün lazım olur, evet ama bu söylediğin çocuk olup olmamayı etkilemez bencede
valla abla ben pek birşey anlamadım ya şimdi bu ne ile alakalı, bende yaptırayım ama benim hiç kaybım yok ilki boş gebelik oda yumurta rezerv azlığı nedeniyle kaliyitediz yumurta kaynaklı, ilk tüpte de yaşanan aksaklıklar ile tescillendi ama önce fsh ile alakalı ise fsh da rezervlerle alakalı yada bağlantılı değilmi, ay bu nedir yawwwYani bana biraz daha fazla ilaç vermek zorunda kalabilirlermis ohss olursam da seyri ciddi olabilirmiş ne bileyim kafam karisti
Hoş buldum saol araniza beni de kabul ettiginiz icinNe demekkkk hos geldinnnn sefa getirdin
Bu sanırım fsh in üretilmesini n temelinde ki genle alakali Yani bunu düsük için yapmıyorlar tüp bebek uygulamasından önce yapıyorlar sanırım düşükler için yaptıkları trombofili paneli ve karyotip analizi yapıyorlar fshr geninde yapılan analizler kadın infertiletisi ile ilgili neyse yaw boşver sizin polenler yumurta bombası yapacak Bu defa inşallah hhhhvalla abla ben pek birşey anlamadım ya şimdi bu ne ile alakalı, bende yaptırayım ama benim hiç kaybım yok ilki boş gebelik oda yumurta rezerv azlığı nedeniyle kaliyitediz yumurta kaynaklı, ilk tüpte de yaşanan aksaklıklar ile tescillendi ama önce fsh ile alakalı ise fsh da rezervlerle alakalı yada bağlantılı değilmi, ay bu nedir yawww
oyyy oyyyy ne karışık şeyler bunlar, 7 aralıkta iğnelere başlıycam eğer bu seferde tutmazsa yaptırırım artık inşallah arı sütü polen işe yararda hiç gerek kalmaz bütün bunlara ama yazdım bir kenara araştıracağım bunu.Bu sanırım fsh in üretilmesini n temelinde ki genle alakali Yani bunu düsük için yapmıyorlar tüp bebek uygulamasından önce yapıyorlar sanırım düşükler için yaptıkları trombofili paneli ve karyotip analizi yapıyorlar fshr geninde yapılan analizler kadın infertiletisi ile ilgili neyse yaw boşver sizin polenler yumurta bombası yapacak Bu defa inşallah hhhh
http://www.mikrogenlab.com/duyurular/5-FSH_Receptor_(FSHR)_Gen_Polimorfizmleri_Tayini bak burda açıklıoroyyy oyyyy ne karışık şeyler bunlar, 7 aralıkta iğnelere başlıycam eğer bu seferde tutmazsa yaptırırım artık inşallah arı sütü polen işe yararda hiç gerek kalmaz bütün bunlara ama yazdım bir kenara araştıracağım bunu.
Cekmediler zaten dilguyu cikartip kokteki apseyi bosalttilar carsamba tekrar gidicem discinin soyledigi eger hamilelik olusursa mudahele edemeyiz o yuzden simdiden caresine bakmak zorundayimApseli diş çekilmez delimiisn sen Sakın ha asn demir eksikliğiyle ilgili değilde genlerinde ailemden bir hastalık taşıyorsan onunla ilgiliymis izmirde tüp bebek yaptıranlar topiğinde bir arkadaşla konuştum ama bebek olup olmamasıyla bir ilgisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?