2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Apseli diş çekilmez delimiisn sen Sakın ha asn demir eksikliğiyle ilgili değilde genlerinde ailemden bir hastalık taşıyorsan onunla ilgiliymis izmirde tüp bebek yaptıranlar topiğinde bir arkadaşla konuştum ama bebek olup olmamasıyla bir ilgisi yok

alaala merak ettim şimdi öğrenince yaz bizede ne hastalığıymış acaba

İlla belirli bir hastalık değil aileden genetik geçişli herhangi bir hastalık olabilir konuştuğum arkadaşta ankilozan spondolit varmış mesela o hastalık benim annemde ee var

anladım canım bu kadar çok sordum çünkü buralardan sizlerden çok şey öğrendim, belki birgün lazım olur, evet ama bu söylediğin çocuk olup olmamayı etkilemez bencede
Yaw ben şimdi daha detaylı baktımda bu şeyin hastalıkla falan bir ilgisi yok bu direk fsh la ilgili bir test

Eklentiler

• 144830664319797235116.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 35
anladım canım bu kadar çok sordum çünkü buralardan sizlerden çok şey öğrendim, belki birgün lazım olur, evet ama bu söylediğin çocuk olup olmamayı etkilemez bencede
Yani bana biraz daha fazla ilaç vermek zorunda kalabilirlermis ohss olursam da seyri ciddi olabilirmiş ne bileyim kafam karisti

rkadaşlar üniversite hastanesinde tüp bebek için rapor almadan yaptirabiliyormuyuz bnm bi Komşum aynı hastane tüp bebek merkezine gidiyoruz eşi azospermi sadece ilaçlara 700 TL vermis eşinden istenilennevraklar hazirmjs ve kndi hsg fln cektirmemjs tüp bebek için tedaviye başlamışlardı ama.eşinin sperm leri şekli bozuk olduğu için hiç döllenme bile olmadı .bizde esimde sayıda fln azlık.var. bndede pko var bnde rapor cikarttr.adn hsg çektirip sonra tüp yaptirabilirmiyim .hemşire o arkdasa 3.rapor hakkı daha çok özelde kullanmak.içinmiş ozamn devlet %50 sini karsiliyorms bn şimdi araştırmada yanı devlte bağlı olduğu ocinnzaten bi miktarını karsiliyormjus yine .dogrumu anlamisim bilginiz varmj

Yani bana biraz daha fazla ilaç vermek zorunda kalabilirlermis ohss olursam da seyri ciddi olabilirmiş ne bileyim kafam karisti
valla abla ben pek birşey anlamadım ya şimdi bu ne ile alakalı, bende yaptırayım ama benim hiç kaybım yok ilki boş gebelik oda yumurta rezerv azlığı nedeniyle kaliyitediz yumurta kaynaklı, ilk tüpte de yaşanan aksaklıklar ile tescillendi ama önce fsh ile alakalı ise fsh da rezervlerle alakalı yada bağlantılı değilmi, ay bu nedir yawww

Bu sanırım fsh in üretilmesini n temelinde ki genle alakali Yani bunu düsük için yapmıyorlar tüp bebek uygulamasından önce yapıyorlar sanırım düşükler için yaptıkları trombofili paneli ve karyotip analizi yapıyorlar fshr geninde yapılan analizler kadın infertiletisi ile ilgili neyse yaw boşver sizin polenler yumurta bombası yapacak Bu defa inşallah hhhh

oyyy oyyyy ne karışık şeyler bunlar, 7 aralıkta iğnelere başlıycam eğer bu seferde tutmazsa yaptırırım artık inşallah arı sütü polen işe yararda hiç gerek kalmaz bütün bunlara ama yazdım bir kenara araştıracağım bunu.

Cekmediler zaten dilguyu cikartip kokteki apseyi bosalttilar carsamba tekrar gidicem discinin soyledigi eger hamilelik olusursa mudahele edemeyiz o yuzden simdiden caresine bakmak zorundayim
Igneyide kestik bugun yumurta catlatma ignesi yapilicak da neden 36 saat sonra asilama yapiliyor benim daha onceki 24 saat sonra yapilmisti yumurtalar catlayip gitcek yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…