- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.801
genel uygulama 36 saat sonra canım benim ilkinde 16 saat sonra yapılmıştı kimyasal oldu 2.de tam 42 saat sonra yapılabildi ve tuttu biliyorsun takma kafayaCekmediler zaten dilguyu cikartip kokteki apseyi bosalttilar carsamba tekrar gidicem discinin soyledigi eger hamilelik olusursa mudahele edemeyiz o yuzden simdiden caresine bakmak zorundayim
Igneyide kestik bugun yumurta catlatma ignesi yapilicak da neden 36 saat sonra asilama yapiliyor benim daha onceki 24 saat sonra yapilmisti yumurtalar catlayip gitcek yahu
Cnm çok anlamadım neyi sordun ama.ben ünv de özel yaptırıyorum.tüp için .2500 ücreti hastaneye ödüyorum 3000 e yakın da ilaçlara veriyorum ama ilaç kişiden kişiye değişir tabi kirkadaşlar üniversite hastanesinde tüp bebek için rapor almadan yaptirabiliyormuyuz bnm bi Komşum aynı hastane tüp bebek merkezine gidiyoruz eşi azospermi sadece ilaçlara 700 TL vermis eşinden istenilennevraklar hazirmjs ve kndi hsg fln cektirmemjs tüp bebek için tedaviye başlamışlardı ama.eşinin sperm leri şekli bozuk olduğu için hiç döllenme bile olmadı .bizde esimde sayıda fln azlık.var. bndede pko var bnde rapor cikarttr.adn hsg çektirip sonra tüp yaptirabilirmiyim .hemşire o arkdasa 3.rapor hakkı daha çok özelde kullanmak.içinmiş ozamn devlet %50 sini karsiliyorms bn şimdi araştırmada yanı devlte bağlı olduğu ocinnzaten bi miktarını karsiliyormjus yine .dogrumu anlamisim bilginiz varmj
Ahhh cnm hayırlı olsun Allah kucağına aldığın günleri de göstersinGünaydın kızlar transferin 12. Gününde beta hcg degerim 196 geldi darısı tüm bekleyenlere
Tsk ederim inşallah canım sıra 15 gun daha beklemede kalp atisi ve keseAhhh cnm hayırlı olsun Allah kucağına aldığın günleri de göstersin
Değerin gayet iyi inşlh o günleri de göreceksin.kaçıncı gün transferi ve kaç tane transfer edilmiştiTsk ederim inşallah canım sıra 15 gun daha beklemede kalp atisi ve kese
Günaydın kızlar transferin 12. Gününde beta hcg degerim 196 geldi darısı tüm bekleyenlere
MRB CNM.HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN INS.Yillardir diktor doktor heziyorum hepsi sebep yok dediler simdiye kdr kistin var diyen bile olmamisti annemdede miyom vardi sanirim.genetik bu isler polikistiklilerin ne kdr zor cocuk sahibi oldugunu biliyorum zor elde edilen hamileliklerininde husranla sonuclandiginida biliyorum geldigimden beri migrenim tuttu daha esim gelmedi eve bende bugun itibariyle yillik izne ciktim kafamda sarilmis patatezler migrenim.ve ben bununla mucadele edicek psikolojimin gucumun olup olmadigini sorguluyorum hastaneye annemle babamda gelmislerdi bugun kimsenin agzini bicak acmadi eve gelene kdr zor hastasin dediler cok zorsun.. o kdr desarj oldumki anlatamam
J jasmine7676 benim.icimde bit kadar bile umut yok sanirim mucadeleden vazgecicem ablam
@ozgursakine2011 dogru konulmamis bu teshis kalmisti buda oldu
Kendi doktorum hala polikistik olmadigimi soyluyorki simdiye kdrki gittigim tum doktorlar ayni sekilde adimiz sebepsizdi
Uzulsemmi sevinsemmi anlamadim bu migrenle hastaneyi bulurum.ben yine
Takmiyim bencede akintimda cok zaten herhalde dayanamadi catladi benm yumurtalar :)) ben yinede bu gece degerlendirme yapem bari kocaylagenel uygulama 36 saat sonra canım benim ilkinde 16 saat sonra yapılmıştı kimyasal oldu 2.de tam 42 saat sonra yapılabildi ve tuttu biliyorsun takma kafaya
Hey masalllahhhhh rabbim katla katlana yukseltsinnnGünaydın kızlar transferin 12. Gününde beta hcg degerim 196 geldi darısı tüm bekleyenlere
Cumlemizin hakkinda hayirlisi olsunMRB CNM.HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN INS.
BU KADAR CABUK PES ETME SIKI DUR.LTFN BU KARAMSARLIGI BIRAK .
DAHA YOLUN BASINDASIN.SORUNU OGRENIP ONA GORE ADIM ATACAKSIN DAHA NE ISTER INSAN.
AYRICA BEN ESIMLE BILE HASTANEYE GITMEK ISTEMEZKEN SEN NICIN AILENLE GIDIYORSUN KENDIN GIDEBILIRSIN.BUYUKLER FAZLA BIRSEY ANLAMADIGI GIBI MORALDE VEREMIYOR.CAGIN SORUNU FARKLI.
BEN 6 YILDIR UGRASIYORUM USTELIK GURBETTE DIL BILMEMEK KIMSESIZ OLMAK COK ZOR.KENDINIZI BIRAZ DAHA SANSLI GORUN KIZLAR.INANINKI BETERIN BETERI VAR.RABBIM FERAHA CIKARSIN HEPINIZI.
PKO OLSA BILE BU DUNYANIN SONU DEGIL CNM.Cumlemizin hakkinda hayirlisi olsun
Ailemle gidiyorum cunku yanliz gittigim zaman kendimi cok daha kotu hissediyorum annem ben gelme desemde yanimdan ayrilmaz zaten esim hic eslik etmez bana sagolsun
Simdiye kdr gic polikistik dememislerdi bana adet bitimine yakin polikistuk dediler simdide geri adim attilar yok polikistik degilmissin dediler bunlar canimi sıkıyor iste
benimde transferden sonraki 4.günüm merakla bekliyoruzEki Görüntüle 1664220
Tüp bebek yaptırıcak olan yaptırmayı düşünen arkadaşlar hepinizi bekliyoruz birbirimize bu zor süreçte destek olalım
Hafi insallah senden pozitifi aliriz canim hakkinda hayirlisi olur insallahbenimde transferden sonraki 4.günüm merakla bekliyoruz
Aynennn oyle bende kayinvalidemlere soylememistim cunku burnumdan getiriyor ama oglu durmadi simdi persembe asilama yapilicak sabah anahtariyla girer eve biz gidince sinir harbine sokar beni bende caresini buldum ama cikinca dosdogru annemlere gidicem :)) onada kesin bi kulp takatda takmicam valla saygisizligum hic olmadi bugune kdr ama bu defa gerekirse laflarinin altinda kalmicamPKO OLSA BILE BU DUNYANIN SONU DEGIL CNM.
GUCLU OL.INSALLAH KAVUSUCAZ BEBISLERIMIZE.
BEN IKI ASILAMAMDA AILELERE SOYLEDIM VE BIN PISMAN OLDUM.
ESIMIN ANNESI EVE GELINCE NE YANINDA AYAK UZATABILIYORDUM NE RAHAT EDEBILIYOR INSAN.
ANNEM DESEN ELI YETISMIYOR O TURKIYEDE .SUREKLI ARIYOR NE HISSEDIYORSUN GIBI SORULAR IYICE STRES OLDUM.HELE BIDE O NEGATIFI ONLARA SOYLEYEMEMEK BENI MAHFETTI.ATLATMAK COK ZOR OLDU.
SIMDI TUP ICIN GIDIYORUZ.KIMSEYE SOYLEMIYCEM TABI ESIM DURURSA.O ZATEN BUTUN ISIMI GORUR.
SEN NSL RAHATSAN OYLE DAVRAN.RABBIM OL DERSE OLUR GERCI.
Valla insanın kendi anasıda üstüne titre eken dEli ediyor insanı yada biz delirmeye meyilliyiz sen çalışmalara ağırlık ver bacimm organik aşk çocuğu b3kliyorum sendenAynennn oyle bende kayinvalidemlere soylememistim cunku burnumdan getiriyor ama oglu durmadi simdi persembe asilama yapilicak sabah anahtariyla girer eve biz gidince sinir harbine sokar beni bende caresini buldum ama cikinca dosdogru annemlere gidicem :)) onada kesin bi kulp takatda takmicam valla saygisizligum hic olmadi bugune kdr ama bu defa gerekirse laflarinin altinda kalmicam
Rabbim nasip ettiyse olur daha otesinde hicbirsey yapamiyoruz ne yazikki
Igneyi yapalimda yarin sabah bari iliskiye girelim hemen catlamaz simdi gece yapsak sabah en mantiklisi sanki
Ahanda tedbir bizden gerisi rabbimden
Ugrasiyos bakalim calismalara baslicazValla insanın kendi anasıda üstüne titre eken dEli ediyor insanı yada biz delirmeye meyilliyiz sen çalışmalara ağırlık ver bacimm organik aşk çocuğu b3kliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?