- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.821
Aman bizde de yok aşk meşk de şarkıda ki gibi ne yapArsan aşk ile yapUgrasiyos bakalim calismalara baslicazorganik belkide ask kismi bizimkine pek uymaz :)
amin inşallahhh benim 12 tane yumurtam toplandı 9 u hayatta kaldı 2 si transfer edildi.7si donduruldu.Hafi insallah senden pozitifi aliriz canim hakkinda hayirlisi olur insallah
AYY NE GUZEL ANNEN YAKINSA GIT TABI INSAN DAHA RAHAT EDER .Aynennn oyle bende kayinvalidemlere soylememistim cunku burnumdan getiriyor ama oglu durmadi simdi persembe asilama yapilicak sabah anahtariyla girer eve biz gidince sinir harbine sokar beni bende caresini buldum ama cikinca dosdogru annemlere gidicem :)) onada kesin bi kulp takatda takmicam valla saygisizligum hic olmadi bugune kdr ama bu defa gerekirse laflarinin altinda kalmicam
Rabbim nasip ettiyse olur daha otesinde hicbirsey yapamiyoruz ne yazikki
Igneyi yapalimda yarin sabah bari iliskiye girelim hemen catlamaz simdi gece yapsak sabah en mantiklisi sanki
Ahanda tedbir bizden gerisi rabbimden
Tıbbi genetik testleri neleri kapsıyor? Benim burda gittiğim tüp bebek merkezi de genetik incelemesi olan bir yer. Ama bana ve eşime ailenizde sorunu olan var mı diye sordular ikimizde de olmadığını söyleyince yapmaya gerek yok dediler. Benim genetik hastalığım olduğunu söyledim o hastalığın çok da etkili olmadığını onun için boş yere test yaptırmamamı söylediler, biz de inandık yaptırmadık. Fakat yumurtalarımın kalitesini çok etkilemiş şu an toplama sonrası çok olsa da nerdeyse yumurtam kalmıyor. O dediğiniz testlerde neler var? Olmadı ben de yaptırayımArkadaşlar tümmm testleri ve hatta dr.umun istemedi bir kac fazladan testi bile Zeynep Kamil de yaptirdik, çok ama çok rahatti, önce tibbi genetikten randevu aldik, direk bolume gittik dr.a anlattik durumu istek kagitlarini verdik, sperm sonuclari yanimdaydi onu da gosterdim, gayette guzel anlatti, ilgilendi sagolsun, kan verme bolumune gidip kan verdik sonra tupleri getirip lab.a teslim ettik bir bucuk ayi bulurmuş sonuç cikmasi ama zaten bizim vaktimiz var.
Bu arada esim için randevu almamiştik, orda ona da kayit açtilar
Yani vaktiniz varsa bu yöntemi deneyebilirsiniz
Benim şimdi bi hsg filmi kaldi onu da ay sonu adet bitiminden sonra cektirecegim
Testler icin izin formu imzaladik altta anne baba kismi var oraya imzalar attik içim bir hoş oldu :)
yaa sakın öyle demeyinn benim 17 tane toplanmıştı doktorum da çok iyi olduğunu söylüyordu fakat ertesi gün aradığımda 4 tanesi döllenebildi dediler. O kadar çok ağladım kii sonra eşim ya iyi de biz zaten 4 çocuk mu istiyoruz diye olasılık hesapları yaptı bana:)) biraz rahatlamıştım ki sabah doktorum aradı 2 ye düştü hemen transfer edilmeli dedi. O anı size anlatamam ne büyük beklentilerdeydim sonrasında ne oldum.o yüzden hiç üzülmeyin az olsun ama sağlıklı olsun yeter ki...Kızlar 9 tane yumurta toplanmıştı dün 7 si olgunmus 5i döllenmiş inşallah hepsi 5. Gune gelir. Aslında 5 olduğunu duyunca üzüldüm ağladım bile moralimi çok bozdum az oluşmuş diye allah herşeyin hayirlisini verir insallah
Bende ilk gün kendimi uzdum ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter. Bugün aradılar çok şükür iyiymiş hepsi dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. Sizin kalan 2 embriyo transfer oldu mu peki?Yaa sa
yaa sakın öyle demeyinn benim 17 tane toplanmıştı doktorum da çok iyi olduğunu söylüyordu fakat ertesi gün aradığımda 4 tanesi döllenebildi dediler. O kadar çok ağladım kii sonra eşim ya iyi de biz zaten 4 çocuk mu istiyoruz diye olasılık hesapları yaptı bana:)) biraz rahatlamıştım ki sabah doktorum aradı 2 ye düştü hemen transfer edilmeli dedi. O anı size anlatamam ne büyük beklentilerdeydim sonrasında ne oldum.o yüzden hiç üzülmeyin az olsun ama sağlıklı olsun yeter ki...
Tıbbi genetik testleri neleri kapsıyor? Benim burda gittiğim tüp bebek merkezi de genetik incelemesi olan bir yer. Ama bana ve eşime ailenizde sorunu olan var mı diye sordular ikimizde de olmadığını söyleyince yapmaya gerek yok dediler. Benim genetik hastalığım olduğunu söyledim o hastalığın çok da etkili olmadığını onun için boş yere test yaptırmamamı söylediler, biz de inandık yaptırmadık. Fakat yumurtalarımın kalitesini çok etkilemiş şu an toplama sonrası çok olsa da nerdeyse yumurtam kalmıyor. O dediğiniz testlerde neler var? Olmadı ben de yaptırayım
AYY NE GUZEL ANNEN YAKINSA GIT TABI INSAN DAHA RAHAT EDER .
BENIM OYLE BI SANSIM YOK...YURTDISINDAYIM KIZKARDESIM YANIMDA OLSA NE IYI OLURDU.
SUAN HANGI TEDAVIYI UYGULUYORSUN CNMSADECE IGNEMI YOKSA ASILAMA MI???
Aman bizde de yok aşk meşk de şarkıda ki gibi ne yapArsan aşk ile yap
Yarin bizde alicaz sonuclarimizi bakalim ne bekliyor biziGenetik testleri ve diğerlerini başarısız deneme ve kimyasal gebelik yaşadığım için istedi dr.um bizden
Amh
Faktör V Leıden Mutasyonu
Anti Kardiolipin IgG
Antı Kardiolipin IgM
Lupus Antikuagulan
Kandan bakılan karyotip analizi var o hem eşime hem bana yapıldı
Bizden istedikleri testler bunlar arkadaşım, Zeynep Kamil'de Genetik dr.u da ekstra bir iki test daha yazıyorum dedi onların detayını bilmiyorum, tedavi sürecinde misiniz şu an siz, bizim dr.muz bu testlerin sonucunu görmeden bir yol çizemeyiz dedi sonuçlar çıkınca gideceğiz tekrar
Merhaba benimde transferim oldu beklemedeyim. Cuma günü yapildiTüp bebek trasferi olup bekleme de olan varmi aranizda arkadaslar
Oldu evet ama tutmadı malesef. Yalnız benim böyle demem sakın sizin moralinizi bozmasın benim yumurta kalitem çok iyi olmadığı için uzun süre yaşayamıyorlar zaten.bence transfer de sırf yapmış olmak için yapıldı. Çünkü ben 5.güne kadar bekleyelim diye çok dedim doktorum hemen yapılmalı belki vücut ısısı daha iyi gelir dedi. Benim ilk günden umudum yoktu. İnşallah sizi için de hayırlısı neyse o olsunBende ilk gün kendimi uzdum ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter. Bugün aradılar çok şükür iyiymiş hepsi dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. Sizin kalan 2 embriyo transfer oldu mu peki?
Ne güzel dualar, dilekler bunlarr:) aminnnn inşallahh hepimiz içinBakalim yarin esimin sonuclari nasil cikicak pekmez ise yaramismi gorcez bide climaraforte bantla estrofem yazdirdim saglik ocagina ostrejen salgiliyormus vucuda tup bebekte kullaniliyormus onlari kullanicam bakalim
Birde eger sonuc pozitif cikarsa kortizon destegide alicam
Esiminde benimde pek umudumuz yok ama yapilabilecek baska birseyde yok ne yazikki
Birde bugun disimi cektirdum agri kesici falanda almadim tam azi dis oglenden beri agri cekiyorum yanagim yine sisti disci bekleyelim dicem ama orasi su an copluk gibi heran heryere cop yayabilir eger bebek tutarsa mudahale etmemiz cok daha zor olur dedi cektirdik
Bu kdr emek veriyoruz insallah elimiz bos cikmayiz sonunda rabbim gonlumuzden gecenleri hakkimizda hayirli eylesin herbirimize tez zamanda saglikli hamilelik versin azada noksansiz saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin evlat acisiyla sinamasin bos gebelik mol gebelik dis gebelik gibi kotuluklerden korusun insallaaahhhh amin
Yarin bizde alicaz sonuclarimizi bakalim ne bekliyor bizi
Benim aşılamam ya da düşüğüm yok ama sadece 1 tane başarısız tüp bebek denemem var acaba yine yaparlar mı ki? Trombofili testi yapıldı, hsg çekildi. Başka da bişey yapılmadı. Bdn sizin bu dediklerinizi kaydettim bundan sonraki tedavimde sorayım o zamanGenetik testleri ve diğerlerini başarısız deneme ve kimyasal gebelik yaşadığım için istedi dr.um bizden
Amh
Faktör V Leıden Mutasyonu
Anti Kardiolipin IgG
Antı Kardiolipin IgM
Lupus Antikuagulan
Kandan bakılan karyotip analizi var o hem eşime hem bana yapıldı
Bizden istedikleri testler bunlar arkadaşım, Zeynep Kamil'de Genetik dr.u da ekstra bir iki test daha yazıyorum dedi onların detayını bilmiyorum, tedavi sürecinde misiniz şu an siz, bizim dr.muz bu testlerin sonucunu görmeden bir yol çizemeyiz dedi sonuçlar çıkınca gideceğiz tekrar
Benim aşılamam ya da düşüğüm yok ama sadece 1 tane başarısız tüp bebek denemem var acaba yine yaparlar mı ki? Trombofili testi yapıldı, hsg çekildi. Başka da bişey yapılmadı. Bdn sizin bu dediklerinizi kaydettim bundan sonraki tedavimde sorayım o zaman
Zaman zaman bitmis durumda oluyoruz maalesef. Anlatsan da bizi bizden başka kimse anlatamiyorum emin ol canım. Aynı ruh haline zaman zaman bende burunuyorum. Dua edip denemekten başka caremiz yok maalesef. Kaç kez denedin bilmiyorum ama ben bazen geçmiş yılların sayfalarını okuyorum uç beş yıl öncesine . hemen hemen herkes bebeğine kavuşmuş. O zaman bi güç geliyor bana canım. Umidimizi kaybetmeyelim, uzulecegiz aglayacagiz ama pes etmek yok. Rabbim gücünü de sabrını da verecektirGünaydın kızlar.Ben bu hafta o kadar karamsarım ki.Sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyor sürekli ağlıyorum.Başından beri yaşadığım o kadar çok olumsuzluk varki.Rezerv azlığı mı ararsın,pıhtılaşma mı ararsın,rahim ağzı yetmezliğimi ararsın ve daha kim bilir başka neler çıkacak.Bu artık o kadar gözümü korkutmuşki meğerse şimdiye kadar güçlü numarası yapıyormuşum.Gücüm takatim kalmamış meğer.Bu hafta yıkılmış hissediyorum.Doktorum bundan sonra tek transfer dedi onun da tutup tutmayacağı belli değil.Ttutsa kucağıma alamıyorum bir türlü.Bu zamana kadar hiç dondurlacak kadar yumurtam çıkmadı,her seferinde yeniden yeniden tedavi nasıl dayanacağım bilmiyorum.ve en önemlisi bizim tedavi gördüğümüzü kimse bilmiyor o yüzden içimi döküp rahatlayamıyorum.Bu saatten sonra söylesek herkes ayaklanacak darılanlar bile olacak biliyorum.O kadar doluyum ki elimden gelen sadece hüngür hüngür ağlamak.Gelecekten ÇOOK KORKUYORUM.
Zaman zaman bitmis durumda oluyoruz maalesef. Anlatsan da bizi bizden başka kimse anlatamiyorum emin ol canım. Aynı ruh haline zaman zaman bende burunuyorum. Dua edip denemekten başka caremiz yok maalesef. Kaç kez denedin bilmiyorum ama ben bazen geçmiş yılların sayfalarını okuyorum uç beş yıl öncesine . hemen hemen herkes bebeğine kavuşmuş. O zaman bi güç geliyor bana canım. Umidimizi kaybetmeyelim, uzulecegiz aglayacagiz ama pes etmek yok. Rabbim gücünü de sabrını da
Haklısın kimse bizi anlamıyor.ben 5 aylık doğumla ikizlerimi kaybettim haftadında kayınvalidem bi düğünde Göbek atıyordu düşün.ben 1 aşılama ve 4 tüp denedim 1 i kimyasal biri 2 aylık ikiz.biri 5 aylık ikiz kaybım var ve artık çok umutsuzum.acaba diyorum Kıbrıs'ta donörle mi denesem,Kök Hücre tedavisi mi görsem,rahmime mi baktırsam.okudukça kafam daha çok karışıyor.herseyden deva arar oldum.Allahım kalplerimizdekini yaştır mı acaba bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?