2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

AYY NE GUZEL ANNEN YAKINSA GIT TABI INSAN DAHA RAHAT EDER .
BENIM OYLE BI SANSIM YOK...YURTDISINDAYIM KIZKARDESIM YANIMDA OLSA NE IYI OLURDU.
SUAN HANGI TEDAVIYI UYGULUYORSUN CNMSADECE IGNEMI YOKSA ASILAMA MI???

Tıbbi genetik testleri neleri kapsıyor? Benim burda gittiğim tüp bebek merkezi de genetik incelemesi olan bir yer. Ama bana ve eşime ailenizde sorunu olan var mı diye sordular ikimizde de olmadığını söyleyince yapmaya gerek yok dediler. Benim genetik hastalığım olduğunu söyledim o hastalığın çok da etkili olmadığını onun için boş yere test yaptırmamamı söylediler, biz de inandık yaptırmadık. Fakat yumurtalarımın kalitesini çok etkilemiş şu an toplama sonrası çok olsa da nerdeyse yumurtam kalmıyor. O dediğiniz testlerde neler var? Olmadı ben de yaptırayım

Yaa sa
yaa sakın öyle demeyinn benim 17 tane toplanmıştı doktorum da çok iyi olduğunu söylüyordu fakat ertesi gün aradığımda 4 tanesi döllenebildi dediler. O kadar çok ağladım kii sonra eşim ya iyi de biz zaten 4 çocuk mu istiyoruz diye olasılık hesapları yaptı bana:)) biraz rahatlamıştım ki sabah doktorum aradı 2 ye düştü hemen transfer edilmeli dedi. O anı size anlatamam ne büyük beklentilerdeydim sonrasında ne oldum.o yüzden hiç üzülmeyin az olsun ama sağlıklı olsun yeter ki...

Bende ilk gün kendimi uzdum ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter. Bugün aradılar çok şükür iyiymiş hepsi dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. Sizin kalan 2 embriyo transfer oldu mu peki?

Genetik testleri ve diğerlerini başarısız deneme ve kimyasal gebelik yaşadığım için istedi dr.um bizden

Amh
Faktör V Leıden Mutasyonu
Anti Kardiolipin IgG
Antı Kardiolipin IgM
Lupus Antikuagulan
Kandan bakılan karyotip analizi var o hem eşime hem bana yapıldı

Bizden istedikleri testler bunlar arkadaşım, Zeynep Kamil'de Genetik dr.u da ekstra bir iki test daha yazıyorum dedi onların detayını bilmiyorum, tedavi sürecinde misiniz şu an siz, bizim dr.muz bu testlerin sonucunu görmeden bir yol çizemeyiz dedi sonuçlar çıkınca gideceğiz tekrar

Aman bizde de yok aşk meşk de şarkıda ki gibi ne yapArsan aşk ile yap

Bakalim yarin esimin sonuclari nasil cikicak pekmez ise yaramismi gorcez bide climaraforte bantla estrofem yazdirdim saglik ocagina ostrejen salgiliyormus vucuda tup bebekte kullaniliyormus onlari kullanicam bakalim
Birde eger sonuc pozitif cikarsa kortizon destegide alicam
Esiminde benimde pek umudumuz yok ama yapilabilecek baska birseyde yok ne yazikki
Birde bugun disimi cektirdum agri kesici falanda almadim tam azi dis oglenden beri agri cekiyorum yanagim yine sisti disci bekleyelim dicem ama orasi su an copluk gibi heran heryere cop yayabilir eger bebek tutarsa mudahale etmemiz cok daha zor olur dedi cektirdik
Bu kdr emek veriyoruz insallah elimiz bos cikmayiz sonunda rabbim gonlumuzden gecenleri hakkimizda hayirli eylesin herbirimize tez zamanda saglikli hamilelik versin azada noksansiz saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin evlat acisiyla sinamasin bos gebelik mol gebelik dis gebelik gibi kotuluklerden korusun insallaaahhhh amin

Yarin bizde alicaz sonuclarimizi bakalim ne bekliyor bizi

Bende ilk gün kendimi uzdum ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter. Bugün aradılar çok şükür iyiymiş hepsi dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. Sizin kalan 2 embriyo transfer oldu mu peki?
Oldu evet ama tutmadı malesef. Yalnız benim böyle demem sakın sizin moralinizi bozmasın benim yumurta kalitem çok iyi olmadığı için uzun süre yaşayamıyorlar zaten.bence transfer de sırf yapmış olmak için yapıldı. Çünkü ben 5.güne kadar bekleyelim diye çok dedim doktorum hemen yapılmalı belki vücut ısısı daha iyi gelir dedi. Benim ilk günden umudum yoktu. İnşallah sizi için de hayırlısı neyse o olsun

N
Ne güzel dualar, dilekler bunlarr:) aminnnn inşallahh hepimiz için

Benim aşılamam ya da düşüğüm yok ama sadece 1 tane başarısız tüp bebek denemem var acaba yine yaparlar mı ki? Trombofili testi yapıldı, hsg çekildi. Başka da bişey yapılmadı. Bdn sizin bu dediklerinizi kaydettim bundan sonraki tedavimde sorayım o zaman

Benim 1 aşılama 2 tüp tedavim var ilk tüp denemesinde de kimyasal gebelik, o yüzden istedi dr.um ama siz yine bir sorun dr.unuza gerek görürse yaptırırsınız, bir de benim de eşimin de yaşı var yani ben 39 eşim 41 yaşında belki bunun da etkisi vardır bilemiyorum onu tam, size belki gerek yoktur, genetik bölümündeki dr. bize de sordu ailede tedaviyle hamile kalan var mı, ya da düşük ve uzun süre hamile kalamayan vs. hem eşime hem bana sordu, yok dedik biz demek ki bunları da dikkate alıyorlar.

Hayirli geceler arkadaslar biz bi karar aldik bidahaki denemeyi dokuz eylul Üniversitesinde yaptiracagiz bilmiyorum bu karar dogrumu yalnismi ama nasibimizi bide baska yerde deneyelim dedjik aslinda aklimizda yoktu boyle bisey bigun ayni anda farkki yerlerden bi doktro ismi geldi bende son olan olaylardan sinra sonra zaten biraz fena olmustum degistirmeye karar cerdik bakalim her isin basi nasip Rabbim gonlumuzdekini hayirlsiyla önünüze geltirsin insallah arkadaslar hayirli geceler optum hepinizi muck muck

Günaydın kızlar.Ben bu hafta o kadar karamsarım ki.Sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyor sürekli ağlıyorum.Başından beri yaşadığım o kadar çok olumsuzluk varki.Rezerv azlığı mı ararsın,pıhtılaşma mı ararsın,rahim ağzı yetmezliğimi ararsın ve daha kim bilir başka neler çıkacak.Bu artık o kadar gözümü korkutmuşki meğerse şimdiye kadar güçlü numarası yapıyormuşum.Gücüm takatim kalmamış meğer.Bu hafta yıkılmış hissediyorum.Doktorum bundan sonra tek transfer dedi onun da tutup tutmayacağı belli değil.Ttutsa kucağıma alamıyorum bir türlü.Bu zamana kadar hiç dondurlacak kadar yumurtam çıkmadı,her seferinde yeniden yeniden tedavi nasıl dayanacağım bilmiyorum.ve en önemlisi bizim tedavi gördüğümüzü kimse bilmiyor o yüzden içimi döküp rahatlayamıyorum.Bu saatten sonra söylesek herkes ayaklanacak darılanlar bile olacak biliyorum.O kadar doluyum ki elimden gelen sadece hüngür hüngür ağlamak.Gelecekten ÇOOK KORKUYORUM.

Zaman zaman bitmis durumda oluyoruz maalesef. Anlatsan da bizi bizden başka kimse anlatamiyorum emin ol canım. Aynı ruh haline zaman zaman bende burunuyorum. Dua edip denemekten başka caremiz yok maalesef. Kaç kez denedin bilmiyorum ama ben bazen geçmiş yılların sayfalarını okuyorum uç beş yıl öncesine . hemen hemen herkes bebeğine kavuşmuş. O zaman bi güç geliyor bana canım. Umidimizi kaybetmeyelim, uzulecegiz aglayacagiz ama pes etmek yok. Rabbim gücünü de sabrını da verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…