- 25 Kasım 2015
- 5
- 7
- 1
- 43
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.841
Merhaba canım ben yeni katılanlardanim.Çevredekilere anlatan ne olcak hep aynı cümleler olsun bir daha denersin.Neler yaşandığını bilmiyorlar ne umutlarla besiliyoruz.O yüzden ancak biz anlarız birbirimizi benimde transferim oldu bekliyorum suan.Zaman geçmıyo aklıma geldikçe ani bir kalp çarpıntısi acaba varmı yok mu seni çok iyi anlıyorum.Olacakla öleceğin önüne geçilmez.Rabbim bizi görüyor bizde bir gün mutlu haberi vericez.Sende en azından bir kaç kişiyle paulaş içine atma.Ben bu sefer çok az kişiye söyledim..Bana bu sebepten küsen küsün.Günaydın kızlar.Ben bu hafta o kadar karamsarım ki.Sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyor sürekli ağlıyorum.Başından beri yaşadığım o kadar çok olumsuzluk varki.Rezerv azlığı mı ararsın,pıhtılaşma mı ararsın,rahim ağzı yetmezliğimi ararsın ve daha kim bilir başka neler çıkacak.Bu artık o kadar gözümü korkutmuşki meğerse şimdiye kadar güçlü numarası yapıyormuşum.Gücüm takatim kalmamış meğer.Bu hafta yıkılmış hissediyorum.Doktorum bundan sonra tek transfer dedi onun da tutup tutmayacağı belli değil.Ttutsa kucağıma alamıyorum bir türlü.Bu zamana kadar hiç dondurlacak kadar yumurtam çıkmadı,her seferinde yeniden yeniden tedavi nasıl dayanacağım bilmiyorum.ve en önemlisi bizim tedavi gördüğümüzü kimse bilmiyor o yüzden içimi döküp rahatlayamıyorum.Bu saatten sonra söylesek herkes ayaklanacak darılanlar bile olacak biliyorum.O kadar doluyum ki elimden gelen sadece hüngür hüngür ağlamak.Gelecekten ÇOOK KORKUYORUM.
Cnm benim pıhtılaşma testlerimde mutasyon yok ama normalde kan değirimde sıkıntı var yani akışkanlığı normale göre az bu Yüzden tüm gebeliklerimde sulandırıcı iğne kullandım.keşke tek sorunum bu olsaBen de 9.haftada kaybettim bebeğimi . bende de pıhtılaşma var canım. Nerde gordn tedavilerini
Cnm benim pıhtılaşma testlerimde mutasyon yok ama normalde kan değirimde sıkıntı var yani akışkanlığı normale göre az bu Yüzden tüm gebeliklerimde sulandırıcı iğne kullandım.keşke tek sorunum bu olsa
Cnm ben 1 aşılama 4 tüp denedim biri kimyasal biri 2 aylık ikiz, diğeri 5 aylık ikiz kaybım var.Allahım kalplerimizden geçeni yaşattırır umarım bizlereZaman zaman bitmis durumda oluyoruz maalesef. Anlatsan da bizi bizden başka kimse anlatamiyorum emin ol canım. Aynı ruh haline zaman zaman bende burunuyorum. Dua edip denemekten başka caremiz yok maalesef. Kaç kez denedin bilmiyorum ama ben bazen geçmiş yılların sayfalarını okuyorum uç beş yıl öncesine . hemen hemen herkes bebeğine kavuşmuş. O zaman bi güç geliyor bana canım. Umidimizi kaybetmeyelim, uzulecegiz aglayacagiz ama pes etmek yok. Rabbim gücünü de sabrını da verecektir
Günaydın kızlar.Ben bu hafta o kadar karamsarım ki.Sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyor sürekli ağlıyorum.Başından beri yaşadığım o kadar çok olumsuzluk varki.Rezerv azlığı mı ararsın,pıhtılaşma mı ararsın,rahim ağzı yetmezliğimi ararsın ve daha kim bilir başka neler çıkacak.Bu artık o kadar gözümü korkutmuşki meğerse şimdiye kadar güçlü numarası yapıyormuşum.Gücüm takatim kalmamış meğer.Bu hafta yıkılmış hissediyorum.Doktorum bundan sonra tek transfer dedi onun da tutup tutmayacağı belli değil.Ttutsa kucağıma alamıyorum bir türlü.Bu zamana kadar hiç dondurlacak kadar yumurtam çıkmadı,her seferinde yeniden yeniden tedavi nasıl dayanacağım bilmiyorum.ve en önemlisi bizim tedavi gördüğümüzü kimse bilmiyor o yüzden içimi döküp rahatlayamıyorum.Bu saatten sonra söylesek herkes ayaklanacak darılanlar bile olacak biliyorum.O kadar doluyum ki elimden gelen sadece hüngür hüngür ağlamak.Gelecekten ÇOOK KORKUYORUM.
Cnm benim sağolasın.zaten KK olmasa Kafayı yerdik herhalde,hepimiz farklı dertlerden muzdarip olsak da amacımız,yaşadıklarımız çektiğimiz Acılar ortak.ben çok yoruldum.hem yaşadıklarımdan hem de güçlü görünmeye çalışmaktan.Ben hayatta hiçbir şeyi kolay elde etmedim.biliyordum bu da kolay olmayacaktı ama bu kadar da zor olmasaydı keşke.artık hamilelere bakamaz oldum.onlara imrendiğim onları kıskandığım için de çok Pişmanlık duyuyorum ama elimde değil.Canım benim çok zor süreçlerden geçiyoruz, çok ama çok sabır gerekiyor hepimiz zaman zaman olumsuz düşünüyoruz, ama bu öyle bir aşk ki başka hiç bir aşka benzemiyor, anne olma duygusu, anne olmak sanırım silkelenip kendimize gelmemizin en büyük nedeni, ben de googlede tüp bebek hikayeleri okuyorum, çok uzağa da gitmeye gerek yokwhiterose00 dediği gibi kk sayfalarında çok kişi paylaşmış yaşadıklarını onları okuyup olacak diyorum inşallah Allah'ın izniyle olacak...
İyi düşünmeye çalış, üzme kendini diyemiyorum üzülüyor insan biliyorum, az üz kendini diyeyim bari, sevgiler...
Cnm benim sağolasın.zaten KK olmasa Kafayı yerdik herhalde,hepimiz farklı dertlerden muzdarip olsak da amacımız,yaşadıklarımız çektiğimiz Acılar ortak.ben çok yoruldum.hem yaşadıklarımdan hem de güçlü görünmeye çalışmaktan.Ben hayatta hiçbir şeyi kolay elde etmedim.biliyordum bu da kolay olmayacaktı ama bu kadar da zor olmasaydı keşke.artık hamilelere bakamaz oldum.onlara imrendiğim onları kıskandığım için de çok Pişmanlık duyuyorum ama elimde değil.
Benimde cuma gunu yapildi canim hic bi belirti felan varmi sende canimMerhaba benimde transferim oldu beklemedeyim. Cuma günü yapildi
Bennn ggellldiiimmmm
Benim hesap umutsuzluga kapilanlar var aramizda yine :))
Genetik testlerimi aldim tam 4 genemimde heterozigot var masalllahhhh hemotojiyede gittim hamilelikte 08 lik yani en yuksek doz igne kullanilicak dedi evde 06 lik vardi 100 luk coraspirinle birlikte progestan ve folikasitimi aldim ignemi yaptim gerisi allahtan artik
68 milyon spermimiz olmus yani esimin sonuclari yukselmis pekmezin faydasi var yanliz catlatma ignesinden 41 saat sonra asilamam yapildi ve fazla yatirmadilar anca 15 dakika
Umut 0 en azindan prosodur yerine getirilmis oldu
Dogumhanede 36 haftalik ama 38 haftaya uyumlu bir kadin vardi nts ye bagli onun bebeginin kalbinin sesini duydukca daha cok dua ettim
Umudumuz yok ama hevesimiz inancimiz var bu defa yatmiyorumda oyle olursa olur olmazsa canim sagolsun
Amin cnm hayirlisi olsun insallah genetik kotu cnm 4 gende birden tasiyiciyim 2 gendede polimorfizim iyi degil yani bebehin olmasini engellemez ama dusuk sebebi oluyorlar bu konuda hala tartisma ve arastirma halindeyiz dedi hemotolog igne kullanman iyi olur ama gebelik ogrenilince dedi ben yinede gunde 1 tane yapicamHoş geldinnnnn,
Aşılamadan sonra ben de çok yatmamıştım sonrasında araştırdım aşılamadan sonra çok yatırmıyorlarmış,
genetik sonuçlar iyi mi çıktı kötü mü orayı tam anlayamadım :)
Haydi bakalım güzel sonuçlar olsun, güzel haberler ver bizlere, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım
kızlar bi arkadaşla konuşurken bana PRESEED JELİ önerdi.Hamile kalmak için aranızda kullanan oldu mu hiç
Değerlerin kaç seninKızlar dusuk amh , yuksek fsh olup hamile kalan yok mu hiç
Eneeeee keske olsayaaaaaa keskeeeDenizlilisrsy , sırf rapor için aşılama yaptırıp, üstelik tüp niyetiyle burda konu açıp, hiç umudun yokken bir güzel herkesten önce hamile kalırmışsın, ne kadar iyi olur, ne güzel sürpriz olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?