2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Merhaba canım ben yeni katılanlardanim.Çevredekilere anlatan ne olcak hep aynı cümleler olsun bir daha denersin.Neler yaşandığını bilmiyorlar ne umutlarla besiliyoruz.O yüzden ancak biz anlarız birbirimizi benimde transferim oldu bekliyorum suan.Zaman geçmıyo aklıma geldikçe ani bir kalp çarpıntısi acaba varmı yok mu seni çok iyi anlıyorum.Olacakla öleceğin önüne geçilmez.Rabbim bizi görüyor bizde bir gün mutlu haberi vericez.Sende en azından bir kaç kişiyle paulaş içine atma.Ben bu sefer çok az kişiye söyledim..Bana bu sebepten küsen küsün.

Ben de 9.haftada kaybettim bebeğimi . bende de pıhtılaşma var canım. Nerde gordn tedavilerini
Cnm benim pıhtılaşma testlerimde mutasyon yok ama normalde kan değirimde sıkıntı var yani akışkanlığı normale göre az bu Yüzden tüm gebeliklerimde sulandırıcı iğne kullandım.keşke tek sorunum bu olsa

Hepimizin sorunu farklı hepimizin istedi aynı ama Rabbim görüyor insalalh olacak birgün. Bizde esimde sorunlar var. Kim bilir daha hangi sorunlar eklenecek. Yeter ki bir tane bile çocuğumuz olsun su dünyada. Rabbim bizi bir başımıza ve yalnız birakmasin

Cnm ben 1 aşılama 4 tüp denedim biri kimyasal biri 2 aylık ikiz, diğeri 5 aylık ikiz kaybım var.Allahım kalplerimizden geçeni yaşattırır umarım bizlere

Canım benim çok zor süreçlerden geçiyoruz, çok ama çok sabır gerekiyor hepimiz zaman zaman olumsuz düşünüyoruz, ama bu öyle bir aşk ki başka hiç bir aşka benzemiyor, anne olma duygusu, anne olmak sanırım silkelenip kendimize gelmemizin en büyük nedeni, ben de googlede tüp bebek hikayeleri okuyorum, çok uzağa da gitmeye gerek yok whiterose00 dediği gibi kk sayfalarında çok kişi paylaşmış yaşadıklarını onları okuyup olacak diyorum inşallah Allah'ın izniyle olacak...
İyi düşünmeye çalış, üzme kendini diyemiyorum üzülüyor insan biliyorum, az üz kendini diyeyim bari, sevgiler...

Cnm benim sağolasın.zaten KK olmasa Kafayı yerdik herhalde,hepimiz farklı dertlerden muzdarip olsak da amacımız,yaşadıklarımız çektiğimiz Acılar ortak.ben çok yoruldum.hem yaşadıklarımdan hem de güçlü görünmeye çalışmaktan.Ben hayatta hiçbir şeyi kolay elde etmedim.biliyordum bu da kolay olmayacaktı ama bu kadar da zor olmasaydı keşke.artık hamilelere bakamaz oldum.onlara imrendiğim onları kıskandığım için de çok Pişmanlık duyuyorum ama elimde değil.

Çok klasik olacak ama hani bir laf vardır ya hayatımı yazsam roman olurdu diye heh bak ben yazsam 21 ciltlik bir set olurdu :)
dediğin gibi herkes farklı dertlerden muzdarip, bir yavrum olsun diye sürekli kullanmak zorunda olduğum ilaçlarımı dr.kontrolunde bıraktım (kronik hastalığım var ve kullanmadığım her an risk altındayım) bir yıldır kullanmıyorum, yaşadığımız tümm sıkıntılara rağmen ihtiyaç duymadım ilaçlara, diyorum ki mucizeme kavuşma umuduyla dimdik ayakta durabiliyorum demek ki, benim şansım çevremde beni çok iyi anlayan dostlarımın olması ve ailelerin destek olması ve tabi ki en önemlisi eşimin desteği, sıkıldığımda dertleşeceğim yakınlarım var, bunaldığımda ağladığımda omuzuna başımı dayayabileceğim birileri var bir de kk var daha ne olsun :)

Canlar şu yalan dünyada inanın hiçbir şey insanın canından daha önemli değildir sizlere dün bir arkadaşın anlattığı olaydan bahsedeyim biraz da kendini üzen arkadaşlarımın moralleri biraz olsun düzelir belki bir kadın anne olmak uğruna ölüme nasıl yürür kısaca anlatayım 21 yaşında gencecik bir kadın iki yıllık evliliğin ardından bir defa tedaviyle gerçekleşmiş hamilelik ve ardından düşük sonrasında yapılan testler ve bu testlerin sonucunda doktor bayana kesinlikle hamile kalmamasını söylemiş çünkü bayanın vücudu pıhtı üretiyormuş sürekli bu yüzden hamile kalması hem düşükle sonuçlanacak hemde bayanın hayatı tehlikeye girecekmiş ama bayan doktoru değiştirmiş ve başka doktorlar sakınca olmayacağını söylemişler üç ay sonra yeniden tedavi ve yeni bir hamilelik gerçekleşmiş bayan 9 ay boyunca yerinden kalkmadan yatmış düşük olmasın diye bu arada pıhtı bacağına geçmiş ee haliyle hamile olduğu için kimse birşey yapamamış doğum gerçekleştikten sonra kadın hastanede üç gün daha kalmış ve hastaneden çıkamadan fenalaşıp hemen yoğun bakıma almışlar yoğun bakımda üç hafta daha yaşadıktan sonra vefat etmiş çünkü doğumun ardından bacağındaki pıhtı kalbine atmış ve gencecik bir anneyi evladını doğru düzgün göremeden hayattan koparmış ve annesiz büyümeyle sınav edilmiş bir kız bebek kız şimdi altı yaşında ve amcası ve yengesi ile kalıyor yengesi ilgileniyor.Allah kimseyi ne evlat acısı ile ne de anne baba acısı ile sınamasın hanımlar ben dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum ama kendime moral vermeye de çalışıyorum beterin beteri var Allahım hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşallah.

Bennn ggellldiiimmmm
Benim hesap umutsuzluga kapilanlar var aramizda yine :))
Genetik testlerimi aldim tam 4 genemimde heterozigot var masalllahhhh hemotojiyede gittim hamilelikte 08 lik yani en yuksek doz igne kullanilicak dedi evde 06 lik vardi 100 luk coraspirinle birlikte progestan ve folikasitimi aldim ignemi yaptim gerisi allahtan artik
68 milyon spermimiz olmus yani esimin sonuclari yukselmis pekmezin faydasi var yanliz catlatma ignesinden 41 saat sonra asilamam yapildi ve fazla yatirmadilar anca 15 dakika
Umut 0 en azindan prosodur yerine getirilmis oldu
Dogumhanede 36 haftalik ama 38 haftaya uyumlu bir kadin vardi nts ye bagli onun bebeginin kalbinin sesini duydukca daha cok dua ettim
Umudumuz yok ama hevesimiz inancimiz var bu defa yatmiyorumda oyle olursa olur olmazsa canim sagolsun

Hoş geldinnnnn,
Aşılamadan sonra ben de çok yatmamıştım sonrasında araştırdım aşılamadan sonra çok yatırmıyorlarmış,
genetik sonuçlar iyi mi çıktı kötü mü orayı tam anlayamadım :)
Haydi bakalım güzel sonuçlar olsun, güzel haberler ver bizlere, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım

Amin cnm hayirlisi olsun insallah genetik kotu cnm 4 gende birden tasiyiciyim 2 gendede polimorfizim iyi degil yani bebehin olmasini engellemez ama dusuk sebebi oluyorlar bu konuda hala tartisma ve arastirma halindeyiz dedi hemotolog igne kullanman iyi olur ama gebelik ogrenilince dedi ben yinede gunde 1 tane yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…