2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Çok acı allah kimseye yaşatmasin.Amin

Insallllahhh insallahhhh pozitif olmuyorum negatife biraz yakinim en azindan hayal kirikli yasamamayi umud ediyorum bu sekilde nasipp

Eneeee netttiiiinnn ne aldiriyon benleri acaba dursun durdugu yerde bu kdr sene durmus bebek tedavisi oncesi olcak seymi ablam bu yahu cok gecmis olsun oynatma artik kendinle

Fsh 14,5 , amh 0,22 . Yasim 27
Canım benim amh 0,75.4 tüp denemesinden üçü tutmuştu.hıı tabi amhı yüksek arkadaşlar kadar yumurtamız olmuyor ama unutma 1 tanesi yeterli bizim için.ben 3 aydr kaliteyi arttırmak için bal polen arısütü alıyorum sabah 1 Kaşık.valla eşime söyledim bu hafta acaba Kıbrıs'ta falan donör MÜ bulsak yumurta için.o da seninki bitene kadar deneriz olmadı onu da deneriz dedi.yumurta benim olmasa da ben taşıyacağım sonuçta o bebeği karnımda benim bebeğim olacak sonuçta.bilmiyorum kızlar ne düşünür bu Konuşa ama.offf benim kafam Karışık.neyse canım bi yerde okudum bi kaç gün içinde 0,08 amh ile doğal yoldan hamile kalmış bi bayan bebeğinin kalp atış videosunu paylaşmıştı bir yazıyla.Ol der ve olur unutma

Canım eşimin bir arkadaşı ve eşi kıbrısa gittiler yumurta transferi mi ne diyorlar tam bilmiyorum, gerçi onların sonuç negatif oldu, bu tamamen senin ve eşinin kararı açıkçası bin kişiden bin ayrı söz duyarsın bunun için, benim eşim sıcak baksa ben evlat edinmek istiyorum (gerçi bizim çok çok zor ikimizin de engel durumu var) eşim olur dese yine de tüm şartları zorlayacağım ama o istemedikten sonra yapacak bir şey yok,

Bu arada bende gecen hafta arı sütü-polen-bal karışımına başladım ama ben sabah aksam bir şeker kaşıgı yiyorum çok mu yiyorum ki?

Ve bugün hsg filmi için randevu aldım haftaya ctesi çekilecek, doç.dr. çekecekmiş Konrad da Ekrem mi dedi unuttum adını dr.un ona benzer bir isim, inşallah agrısız sancısız rahat bir çekim olur, birbirimize dua edelim arkadaşlar

tarihimiz benli güzellerle dolu ablacık kalsın yaw, o kadar ialcın yanına bide bununu ekledin dikkat et kendine çok geçmiş olaun ablacık

Ah cnm her kafadan ayrı ses çıkar tabiki.sırf bu Yüzden tedavilerimizi bile kimseyle paylaşmadık.arı sütü bal polen i ben sabah 1 tatlı kaşığı yiyorum.akşam yemiyorum arı sütünün fazlası zararmış.gerçi sen hazr karışım mı aldın bilmiyrm ben ayrı ayrı Alıp kendim karıştırıyorum.cnm hsg den de inan hiç korkma ilacı enjekte ederken biraz Sancı oluyor sadece.katedrale alıştığımız için onu söylemiyorum bile o acı vermiyor zaten.15 dk bitmiş olacak işin hiç merak etme inşlh sorun da çıkmaz.

en yakın arkadaşım doğum yaptı,onu görmeye gideceğim iş çıkışı. hamilelik haberini de ilk ben öğrenip beraber ağlamıştık, şimdi doğdu öykü kız.
ben pek yanında olamadım bu süreçte aslında, sanırım kıskandım biraz ama öle kötü huyla değil. çok istedik ya,kavuşmadık da ondan hani.
kısmet ne desekki, bunları yazarken bile gözlerim doluyor, kalbim deli gibi. herkes teyze oldun diyor.
bu sınav ne ağırmış, tabi ki beterin beteri var işte ama en çok istediğimizle sınanıyoruz!!
isyan etmeden nasip eder inş yaradan...

Kuzummmmmm
Herkezde var bu psikoloji sıkma kendini bebise bol bol masaah de..
Gecen gun bende is yerine gittim elemanimin biri elini uzat dedi uzattim elini surfu avcuma bulassinmis onun hemennolmusmus cocuguda benimde oluversinmis cok durmadim hemen ciktim direksiyonu o kdr sıkmışımki ellerim acimis bunlar zor sinavlar gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…