- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.861
nerden bildin olmayacağını canım, belki olacak bekleyip görelimEneeeee keske olsayaaaaaa keskeee
Görelim bakalımnerden bildin olmayacağını canım, belki olacak bekleyip görelim
sancı oluyor arada batma şeklinde bunlar kullanılan ilaçlardan diye biliyorum sende varmı???Benimde cuma gunu yapildi canim hic bi belirti felan varmi sende canim
Çok acı allah kimseye yaşatmasin.AminCanlar şu yalan dünyada inanın hiçbir şey insanın canından daha önemli değildir sizlere dün bir arkadaşın anlattığı olaydan bahsedeyim biraz da kendini üzen arkadaşlarımın moralleri biraz olsun düzelir belki bir kadın anne olmak uğruna ölüme nasıl yürür kısaca anlatayım 21 yaşında gencecik bir kadın iki yıllık evliliğin ardından bir defa tedaviyle gerçekleşmiş hamilelik ve ardından düşük sonrasında yapılan testler ve bu testlerin sonucunda doktor bayana kesinlikle hamile kalmamasını söylemiş çünkü bayanın vücudu pıhtı üretiyormuş sürekli bu yüzden hamile kalması hem düşükle sonuçlanacak hemde bayanın hayatı tehlikeye girecekmiş ama bayan doktoru değiştirmiş ve başka doktorlar sakınca olmayacağını söylemişler üç ay sonra yeniden tedavi ve yeni bir hamilelik gerçekleşmiş bayan 9 ay boyunca yerinden kalkmadan yatmış düşük olmasın diye bu arada pıhtı bacağına geçmiş ee haliyle hamile olduğu için kimse birşey yapamamış doğum gerçekleştikten sonra kadın hastanede üç gün daha kalmış ve hastaneden çıkamadan fenalaşıp hemen yoğun bakıma almışlar yoğun bakımda üç hafta daha yaşadıktan sonra vefat etmiş çünkü doğumun ardından bacağındaki pıhtı kalbine atmış ve gencecik bir anneyi evladını doğru düzgün göremeden hayattan koparmış ve annesiz büyümeyle sınav edilmiş bir kız bebek kız şimdi altı yaşında ve amcası ve yengesi ile kalıyor yengesi ilgileniyor.Allah kimseyi ne evlat acısı ile ne de anne baba acısı ile sınamasın hanımlar ben dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum ama kendime moral vermeye de çalışıyorum beterin beteri var Allahım hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşallah.
Bennn ggellldiiimmmm
Benim hesap umutsuzluga kapilanlar var aramizda yine :))
Genetik testlerimi aldim tam 4 genemimde heterozigot var masalllahhhh hemotojiyede gittim hamilelikte 08 lik yani en yuksek doz igne kullanilicak dedi evde 06 lik vardi 100 luk coraspirinle birlikte progestan ve folikasitimi aldim ignemi yaptim gerisi allahtan artik
68 milyon spermimiz olmus yani esimin sonuclari yukselmis pekmezin faydasi var yanliz catlatma ignesinden 41 saat sonra asilamam yapildi ve fazla yatirmadilar anca 15 dakika
Umut 0 en azindan prosodur yerine getirilmis oldu
Dogumhanede 36 haftalik ama 38 haftaya uyumlu bir kadin vardi nts ye bagli onun bebeginin kalbinin sesini duydukca daha cok dua ettim
Umudumuz yok ama hevesimiz inancimiz var bu defa yatmiyorumda oyle olursa olur olmazsa canim sagolsun
Fsh 14,5 , amh 0,22 . Yasim 27Değerlerin kaç senin
Olur inşallah en önemlisi sağlık Ablaniz hastanede kortizon lari yiyor kendine geliyor benlerimi yaktirmistim arkasından kullandığım ilaçlar bir alerji yaptı hastanelik oldum bugün gözlerim açıldı çok şükürGörelim bakalım
Umut fakirin ekmegi
Insallllahhh insallahhhh pozitif olmuyorum negatife biraz yakinim en azindan hayal kirikli yasamamayi umud ediyorum bu sekilde nasippDenizlilisrsy tedavin hayırlı olsun canım İnşaAllah hayırlı sonuçlanır kendine olumlu moral vermeye çalış hayırlısını iste belki de hiç beklemediğin zamanda gerçekleşecek mucizen o yüzden moralini yüksek tut pozitifi görmek için pozitif olacağız kızlar:))
Olur inşallah en önemlisi sağlık Ablaniz hastanede kortizon lari yiyor kendine geliyor benlerimi yaktirmistim arkasından kullandığım ilaçlar bir alerji yaptı hastanelik oldum bugün gözlerim açıldı çok şükür
Canım benim amh 0,75.4 tüp denemesinden üçü tutmuştu.hıı tabi amhı yüksek arkadaşlar kadar yumurtamız olmuyor ama unutma 1 tanesi yeterli bizim için.ben 3 aydr kaliteyi arttırmak için bal polen arısütü alıyorum sabah 1 Kaşık.valla eşime söyledim bu hafta acaba Kıbrıs'ta falan donör MÜ bulsak yumurta için.o da seninki bitene kadar deneriz olmadı onu da deneriz dedi.yumurta benim olmasa da ben taşıyacağım sonuçta o bebeği karnımda benim bebeğim olacak sonuçta.bilmiyorum kızlar ne düşünür bu Konuşa ama.offf benim kafam Karışık.neyse canım bi yerde okudum bi kaç gün içinde 0,08 amh ile doğal yoldan hamile kalmış bi bayan bebeğinin kalp atış videosunu paylaşmıştı bir yazıyla.Ol der ve olur unutmaFsh 14,5 , amh 0,22 . Yasim 27
Canım benim amh 0,75.4 tüp denemesinden üçü tutmuştu.hıı tabi amhı yüksek arkadaşlar kadar yumurtamız olmuyor ama unutma 1 tanesi yeterli bizim için.ben 3 aydr kaliteyi arttırmak için bal polen arısütü alıyorum sabah 1 Kaşık.valla eşime söyledim bu hafta acaba Kıbrıs'ta falan donör MÜ bulsak yumurta için.o da seninki bitene kadar deneriz olmadı onu da deneriz dedi.yumurta benim olmasa da ben taşıyacağım sonuçta o bebeği karnımda benim bebeğim olacak sonuçta.bilmiyorum kızlar ne düşünür bu Konuşa ama.offf benim kafam Karışık.neyse canım bi yerde okudum bi kaç gün içinde 0,08 amh ile doğal yoldan hamile kalmış bi bayan bebeğinin kalp atış videosunu paylaşmıştı bir yazıyla.Ol der ve olur unutma
tarihimiz benli güzellerle dolu ablacık kalsın yaw, o kadar ialcın yanına bide bununu ekledin dikkat et kendine çok geçmiş olaun ablacıkOlur inşallah en önemlisi sağlık Ablaniz hastanede kortizon lari yiyor kendine geliyor benlerimi yaktirmistim arkasından kullandığım ilaçlar bir alerji yaptı hastanelik oldum bugün gözlerim açıldı çok şükür
Ah cnm her kafadan ayrı ses çıkar tabiki.sırf bu Yüzden tedavilerimizi bile kimseyle paylaşmadık.arı sütü bal polen i ben sabah 1 tatlı kaşığı yiyorum.akşam yemiyorum arı sütünün fazlası zararmış.gerçi sen hazr karışım mı aldın bilmiyrm ben ayrı ayrı Alıp kendim karıştırıyorum.cnm hsg den de inan hiç korkma ilacı enjekte ederken biraz Sancı oluyor sadece.katedrale alıştığımız için onu söylemiyorum bile o acı vermiyor zaten.15 dk bitmiş olacak işin hiç merak etme inşlh sorun da çıkmaz.Canım eşimin bir arkadaşı ve eşi kıbrısa gittiler yumurta transferi mi ne diyorlar tam bilmiyorum, gerçi onların sonuç negatif oldu, bu tamamen senin ve eşinin kararı açıkçası bin kişiden bin ayrı söz duyarsın bunun için, benim eşim sıcak baksa ben evlat edinmek istiyorum (gerçi bizim çok çok zor ikimizin de engel durumu var) eşim olur dese yine de tüm şartları zorlayacağım ama o istemedikten sonra yapacak bir şey yok,
Bu arada bende gecen hafta arı sütü-polen-bal karışımına başladım ama ben sabah aksam bir şeker kaşıgı yiyorum çok mu yiyorum ki?
Ve bugün hsg filmi için randevu aldım haftaya ctesi çekilecek, doç.dr. çekecekmiş Konrad da Ekrem mi dedi unuttum adını dr.un ona benzer bir isim, inşallah agrısız sancısız rahat bir çekim olur, birbirimize dua edelim arkadaşlar
Kuzummmmmmen yakın arkadaşım doğum yaptı,onu görmeye gideceğim iş çıkışı. hamilelik haberini de ilk ben öğrenip beraber ağlamıştık, şimdi doğdu öykü kız.
ben pek yanında olamadım bu süreçte aslında, sanırım kıskandım biraz ama öle kötü huyla değil. çok istedik ya,kavuşmadık da ondan hani.
kısmet ne desekki, bunları yazarken bile gözlerim doluyor, kalbim deli gibi. herkes teyze oldun diyor.
bu sınav ne ağırmış, tabi ki beterin beteri var işte ama en çok istediğimizle sınanıyoruz!!
isyan etmeden nasip eder inş yaradan...
canım genelde 2 adet sonra başlanıyor.Kizceler bu adilamadan sonra ne kadr beklemek lazim tup bebis icin bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?