- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.881
Sagol cnm benim hepimizn hakkinda hayirlisi olsun insallahJ jasmine7676 canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.Denizlilisrsy hadi hayırlı olsun aşılaman. Allah'tan ümit kesilmez. Hiç ummadığın anda bakarsın oluvermiş bugün eşim de bir fikirle gelmiş. Ben acıbademde tedavi oluyordum yaklaşık 1 yıldır. Şimdi tüpü şişli memorialde yaptıralım, en iyi yer orasıymış dedi. Aramızda ist şişli memorialde tüp yaptıran veya yaptıracak var mı?? Fiyatı ne biliyor musunuz?
Hadi yaaaa baya uzunmus 2 ay neyse yuzduk yuzduk geldik kuyruguna dayyanicaz artik caresi yokC
canım genelde 2 adet sonra başlanıyor.
Valla suç ben aldırmak ta degil de ilaçların bana alerji yapmasında İşte başıma gelecek varmış ...tarihimiz benli güzellerle dolu ablacık kalsın yaw, o kadar ialcın yanına bide bununu ekledin dikkat et kendine çok geçmiş olaun ablacık
Ben iki kere kullandım canım maalesef bende etkili olmadıkızlar bi arkadaşla konuşurken bana PRESEED JELİ önerdi.Hamile kalmak için aranızda kullanan oldu mu hiç
Ben de inceledim bayaa ama kafama yatmadı.o kadar uğraşıyoruz sonuçta bi zararı olur diye korktumBen iki kere kullandım canım maalesef bende etkili olmadı
Yaaa doğru ben yazarken isme bakmamıştım.sen aşılamada beklemedesin neden bu kadar umutsuzsun yahu.tutsun da bak Gör inşlh.benim doktorum bi aşılama yaptı 4üzleri oldu 5 yıldr bebekleri olmuyormuş düşün.merkezde tanıştığım bi ark vardı 2 aşılama 2 tüp yapmıştı.hiç pozitif görmemişti.9 haftalık hamileymiş ve kendiliğinden olmuş Pkoluydu.Allahın mucizeleri bitmiyorHadi yaaaa baya uzunmus 2 ay neyse yuzduk yuzduk geldik kuyruguna dayyanicaz artik caresi yok
cok zor malesef kuzucumm sabahtan beri ağlıyorum.Kuzummmmmm
Herkezde var bu psikoloji sıkma kendini bebise bol bol masaah de..
Gecen gun bende is yerine gittim elemanimin biri elini uzat dedi uzattim elini surfu avcuma bulassinmis onun hemennolmusmus cocuguda benimde oluversinmis cok durmadim hemen ciktim direksiyonu o kdr sıkmışımki ellerim acimis bunlar zor sinavlar gercekten
Yaaa doğru ben yazarken isme bakmamıştım.sen aşılamada beklemedesin neden bu kadar umutsuzsun yahu.tutsun da bak Gör inşlh.benim doktorum bi aşılama yaptı 4üzleri oldu 5 yıldr bebekleri olmuyormuş düşün.merkezde tanıştığım bi ark vardı 2 aşılama 2 tüp yapmıştı.hiç pozitif görmemişti.9 haftalık hamileymiş ve kendiliğinden olmuş Pkoluydu.Allahın mucizeleri bitmiyor
Anacim insallah olur totem yapiyorum ben yikilmiyim diye tupe odakli beynim :)cok zor malesef kuzucumm sabahtan beri ağlıyorum.
dayanmaya calışıyoruz işte.
sen tüp bebeği neden soruyosun canım du bkalım belki güzel şyler olacak.Denizlilisrsy
Bi test yaptir yahu ne kaybediceksin kuzumya ben hala adet olamadım perşembeden beri sadece leke var, hiç böle olmazdım lekeden sonra akşamına adet olurdum. bel ağrısı karın ağrısı.
bide olmadıkça umutlanıyorum deli gibi
Öyle bir bağımlılık yapmış ki KK kendimi çok yalnız ve eksik hissettim iki gundur.Ohhh nihayet açılmış KK vallahi o kadar alışmışımki açıp açıp baktım haftasonu açıldı mı diye.günaydın arkadaşlar,hepimiz için umut dolu güzel bir hafta olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?