2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

J jasmine7676 canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Denizlilisrsy hadi hayırlı olsun aşılaman. Allah'tan ümit kesilmez. Hiç ummadığın anda bakarsın oluvermiş bugün eşim de bir fikirle gelmiş. Ben acıbademde tedavi oluyordum yaklaşık 1 yıldır. Şimdi tüpü şişli memorialde yaptıralım, en iyi yer orasıymış dedi. Aramızda ist şişli memorialde tüp yaptıran veya yaptıracak var mı?? Fiyatı ne biliyor musunuz?

Sagol cnm benim hepimizn hakkinda hayirlisi olsun insallah

Hadi yaaaa baya uzunmus 2 ay neyse yuzduk yuzduk geldik kuyruguna dayyanicaz artik caresi yok
Yaaa doğru ben yazarken isme bakmamıştım.sen aşılamada beklemedesin neden bu kadar umutsuzsun yahu.tutsun da bak Gör inşlh.benim doktorum bi aşılama yaptı 4üzleri oldu 5 yıldr bebekleri olmuyormuş düşün.merkezde tanıştığım bi ark vardı 2 aşılama 2 tüp yapmıştı.hiç pozitif görmemişti.9 haftalık hamileymiş ve kendiliğinden olmuş Pkoluydu.Allahın mucizeleri bitmiyor

Elifnaz adanada başkent üniversitesine bağlı başkent kışla hastanesi var ben orada doçent doktor erhan şimşek diye bir doktora muayene için gittiğimde kovulmaktan beter muamele gördüm doktorun ilgisi nerdeyse hiç yok sorduğun sorulara doğru düzgün cevap bile vermiyorlar hemşiresi ve diğer personelleri desen aynı çok kötü muamele gördüğümden ve doktordan da hiç memnun kalmadığımdan dolayı bir daha o hastaneye adım atmadım bende tüp bebeğe başladım ama balcalıda fakültede yapılacak tedavim sen özelde yaptırmayı mı düşünüyorsun başkent hastanelerinin birinde tayfun bey diye bir doktor varmış ona çok iyi dediler ama tüp bebek tedavisi yapıyor mu bilmiyorum sen bir araştır tayfun bey ile bir görüş istersen Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize İnşaAllah.

umutsuz kar tanesi günaydın..erhan bey hakkında bende olumsuz görüşler almıştım
benim doktorum tayfun bey..balcalida ilk tup bebek denememi yapmıştım tutmamisti.sonra başkente başladım iki aşılama bir tüp bebek yaptırdım bir kizim oldu çok şükür
tekrar çocuk istiyoruz doğal yoldan olmuyor maalesef. .tekrar başkentte karar kıldık.zaten nerde yaptıysam ücretli olacaktı.psikolojik olarak baskent ağır bastı.ama kafa aynı kafa.aynı heyecan. aynı stres.ilk kez yaptırıyorum gibi.rabbim hakkımızda h ayirlisini versin inşallah hepimize

cok zor malesef kuzucumm sabahtan beri ağlıyorum.
dayanmaya calışıyoruz işte.
sen tüp bebeği neden soruyosun canım du bkalım belki güzel şyler olacak. Denizlilisrsy

ya ben hala adet olamadım perşembeden beri sadece leke var, hiç böle olmazdım lekeden sonra akşamına adet olurdum. bel ağrısı karın ağrısı.
bide olmadıkça umutlanıyorum deli gibi

Orasi oyle oylede negatif olayimki sonucum negatif olursa uzulmeyeyim zaten pozitif olsada sevinemicem dis gebelik falan fistik korkusuna bende kendimi boyle oyaliyorum iste

Ohhh nihayet açılmış KK vallahi o kadar alışmışımki açıp açıp baktım haftasonu açıldı mı diye.günaydın arkadaşlar,hepimiz için umut dolu güzel bir hafta olsun
Öyle bir bağımlılık yapmış ki KK kendimi çok yalnız ve eksik hissettim iki gundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…