2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Arkadaşlar merhaba kk açılmış sonunda ama eski mesajlar gitmiş, kendi yazdığım mesajlardan bakıyordum bazı unuttuğum detayları bu iyi olmadı inşallah geri gelir, çok unutkanım ve her zaman not alma alışkanlıgını edinemedim
Test günü yaklaşan kimler var, pozitif sonuçlar bekliyoruz,
Hayırlı haftalar dilerim hepinizee :)

oh be sonunda düzelmiş noldu böle yahu.
ya ben hala adet olamadım gögüslerim şişti, hatta böle güzel oldular :)
kan pıhtıları geliyor minik minik ama hala kendi ortada yok. hiç böle olmazdım çok merak ediyorum

Cnm iyi bak,sanki Silinen Msj yok.bu arada Cumartesi hsg çektirecektin sanırım nasıl geçti

Ben eski yazdığım mesajları profilimden göremiyorum, senin görünüyor mu canım, önümüzdeki cumartesi çektircem hsgyi yazarım çekimden sonra nasıl geçtiğini
Tmm cnm ben ilk anlamamışım malesef kişisel yazdığımız msjlar silinmiş cumartesileri karıştırdım ben Hayırlısı inşlh cnm

kaç gündür uğraşıyorum girdim ama face üzerinden link değişmiş anlaşılan telefonumda kayıtlı eski linkten hala giremiyorum, burası olmadanda zor oluyormuş, eşimde diyor ki acaba hangi koca kk yı kıskandı, çekemedi de virüs mü gönderdi, duamı etti de yıktı acaba gibi bir yorum yaptı

Heyttttt yettim sonunda yahu sonunnndaaaa ne cektirdin beeee haftasonu gecmek bilmedi
Zaten bekliyos burda gergin gerginnn
Iyiyim ben kislar da evde feci cnm sıkılıyor belirti melirti yok arayanda yok zaten :))
Siz ben asilama yaptirmamisim gibi dusunun
Ben ole yapiyorumda esimle anasi bide benim annemgil baski kurmaya calisiyolar aman kipordama aman disari cikma aman temizlik yapmam leyn evi pislik goturuyo ben yerimden kalkmiyom

Hehehehe benimkide ayni seyi soyledi dun :)))
J jasmine7676 abaaaaammmmm nirdesin nasil oldun
Kizlar bizim hamilelerde kayboldu yahu

Denizlilisrsy sen unut ama yine dikkat et, temizliğide kaynanan yapsın çok konuşacağına
kızlar google daki linkten giremiyorum uğraştırıyor garip bir sayfa çıkıyor nasıl yapıyorsunuz ya, ne olmuş böyle siteye saçma sapan, birde büyük ihtimal herkez giriş teki zorluklardan bıktı giremedi. benide bir aydınlatın yaw

Sorma kuzum geldi yine basima bıt bıttt simdi bizdeler hic geliyoruz bile demezler hatta anahtarlariyla girerler eve bizimkisi bal yapmaz arı ki aman yapmasin bide ona bıdırdanır aman diyim
Ben googledan forum seceneginden giriyorum direk

Hehehehe benimkide ayni seyi soyledi dun :)))
J jasmine7676 abaaaaammmmm nirdesin nasil oldun
Kizlar bizim hamilelerde kayboldu yahu
Valla çok şükür daha iyiyim sadece psikolojım bozuk başıma daha hangi salak şey gelecek acaba diye kortizon iğneden hâpa geçtik azalarak bitecek iyi olcam inşallah

Valla çok şükür daha iyiyim sadece psikolojım bozuk başıma daha hangi salak şey gelecek acaba diye kortizon iğneden hâpa geçtik azalarak bitecek iyi olcam inşallah
deme öyle üzme kendini, stresi vesveseyi at kafandan zaten gelince üst üste gelir bilirim ama rahata ereceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…