- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.901
Cnm neden kortizon alıyorsun?oh be şükür girebildik ben daha iyiyiyim kortizon almaya devam herkesler nasıll :)
benlerimi yaktırmıştım ilaçlar bir alerji yaptı yüzüm gözüm şişti yaratığa döndümCnm neden kortizon alıyorsun?
Aaa tamam cnm hatırladım ben olayıydı seninkibenlerimi yaktırmıştım ilaçlar bir alerji yaptı yüzüm gözüm şişti yaratığa döndüm
ay yok tatlım umutlanmak istemiyorum. işteyim burda revirde vardır belki dedim ama yokmuş evde de yok.mrym bir test yaptir canım bence hamilesin
Cnm iyi bak,sanki Silinen Msj yok.bu arada Cumartesi hsg çektirecektin sanırım nasıl geçtiArkadaşlar merhaba kk açılmış sonunda ama eski mesajlar gitmiş, kendi yazdığım mesajlardan bakıyordum bazı unuttuğum detayları bu iyi olmadı inşallah geri gelir, çok unutkanım ve her zaman not alma alışkanlıgını edinemedim
Test günü yaklaşan kimler var, pozitif sonuçlar bekliyoruz,
Hayırlı haftalar dilerim hepinizee :)
Cnm iyi bak,sanki Silinen Msj yok.bu arada Cumartesi hsg çektirecektin sanırım nasıl geçti
Tmm cnm ben ilk anlamamışım malesef kişisel yazdığımız msjlar silinmişBen eski yazdığım mesajları profilimden göremiyorum, senin görünüyor mu canım, önümüzdeki cumartesi çektircem hsgyi yazarım çekimden sonra nasıl geçtiğini
Hehehehe benimkide ayni seyi soyledi dun :)))kaç gündür uğraşıyorum girdim ama face üzerinden link değişmiş anlaşılan telefonumda kayıtlı eski linkten hala giremiyorum, burası olmadanda zor oluyormuş, eşimde diyor ki acaba hangi koca kk yı kıskandı, çekemedi de virüs mü gönderdi, duamı etti de yıktı acaba gibi bir yorum yaptı
Sorma kuzum geldi yine basima bıt bıttt simdi bizdeler hic geliyoruz bile demezler hatta anahtarlariyla girerler eve bizimkisi bal yapmaz arı ki aman yapmasin bide ona bıdırdanır aman diyimDenizlilisrsy sen unut ama yine dikkat et, temizliğide kaynanan yapsın çok konuşacağına
kızlar google daki linkten giremiyorum uğraştırıyor garip bir sayfa çıkıyor nasıl yapıyorsunuz ya, ne olmuş böyle siteye saçma sapan, birde büyük ihtimal herkez giriş teki zorluklardan bıktı giremedi. benide bir aydınlatın yaw
Valla çok şükür daha iyiyim sadece psikolojım bozuk başıma daha hangi salak şey gelecek acaba diye kortizon iğneden hâpa geçtik azalarak bitecek iyi olcam inşallahHehehehe benimkide ayni seyi soyledi dun :)))
J jasmine7676 abaaaaammmmm nirdesin nasil oldun
Kizlar bizim hamilelerde kayboldu yahu
deme öyle üzme kendini, stresi vesveseyi at kafandan zaten gelince üst üste gelir bilirim ama rahata ereceğiz inşallah.Valla çok şükür daha iyiyim sadece psikolojım bozuk başıma daha hangi salak şey gelecek acaba diye kortizon iğneden hâpa geçtik azalarak bitecek iyi olcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?