2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Elif naz merhaba sitede bir sorun olmuş galiba kaç gündür giremiyordum siteye bugün gördüm yazdığını biz balcalıda başlamıştık tedaviye doktorumuz asistan doktorlar ve hoca da İbrahim hoca bugün muayene oldum ilaçlarımı yazdı ilaçlara başladık yalnız bizi tüp bebekten önce bir kez daha aşılama yapmaya ikna etti ne için gittik neye başladık hayırlısı bakalım sen balcalı ve İbrahim hoca ile ilgili deneyim ve bildiklerini paylaşır mısın benimle Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnşaAllah.

Kızlarr uzun zamandan sonra tüp bebek düşünürken yeniden aşılama defteri açıldı bizim için değişik hiçbir şey hissedemiyorum nedense tedaviye yeni başladık ama pek de ümidim yok açıkçası hatta şimdiden yeni tüp bebek merkezi arayışına girdim bile eşimle bu yüzden tartışma yaşıyorum hep ümitsiz oluyorsun diye kızıyor bana ama ne yapayım ya olmazsa diye benim arayışlarımda bıktım artık yıpranmış hissediyorum kendimi daha şimdiden kimse anlamak istemiyor beni benim de elimden dua etmek geliyor ancak Rabbim ne verirse hayırlısını versin İnşaAllah.

amin umutsuz kar tanesi inşallah tedavim olumlu geçer..ben 2010 yılında balcalida yaptırdım.aynen asistanlar ve dr.ıbrahim bey ilgileniyirdu.bende 7 tane embriyo oluşmuş bir tane yerleştirmişti.tutmadı. ama baskent hastanesi ile aralarında çok fark var. ikisini de deneyen biri olarak söylüyorum. tabii herşey kısmet

tüp bebek tedavisi uzun ve stresli bir süreç. bu yüzden gittiğin hastane çok önemli.ama yinede ne yaparsam yap herşey takdir herşey kısmet. .hayırlısı olsun inşallah

CANIM ADANADA SEYHAN BAŞKENT HASTANESİNE ÇOK GÜZEL DİYORLAR İSTERSEN BİR ARASTIR CANIM ARKADAŞIM ÇOK MEMNUN KALDI VE ŞİMDİ YAVRUSU KOCAMAN OLDU

Sende benim durumumdasin cnm sonuc bekliyoruz daha dogrusu ben haric herkez sonuc bekliyor ama bennolmiyacagina neredeyse eminim hatta 2 ay daha tup tedavisi icin beklemek zorunda kalicam nasil gecer 2 y diye dusunuyorum hakkimizda hayirlisi olsun

kızlar herkese merhaba benimde uzun protokol halen iğnelerini oluyorum 3 aralıkta kontrolüm var sonrasında diğer iğneleride verecekler aşağı yukarı transfer aralık ortaları gibi olacak umarım 2016 bana meleğimi getirecek ilk tüp denemem daha önce 4 aşılama oldum başarısızdı hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah uzun protokolle gebe kalan varmı aranızda bilgi verirseniz sevinirim.

H
Sende benim durumumdasin cnm sonuc bekliyoruz daha dogrusu ben haric herkez sonuc bekliyor ama bennolmiyacagina neredeyse eminim hatta 2 ay daha tup tedavisi icin beklemek zorunda kalicam nasil gecer 2 y diye dusunuyorum hakkimizda hayirlisi olsun
He valla ben bekliyorum

Sen sonuc bekliuosun galuba
hayır ben daha transfer olacagım. 16 aralıkta. ilaclarımı kullanıyorum. gunum belli. ayın ucunde ne kontrolun var. yumurtlama iğneleri mi oluorsun ?
birde bu ilk tedavı denemem. uzun protokoldandı. epey uzun surdu. bir yıl falan. beklemede geçtiğimiz süreleri sayarsam.

Benimde uzun protokol bastirici igneleri oluyorum suan ayin ucunde benimde kontrol ama yumurta cogaltici ve gelistirici igneleri o gun vercek sanirim ama transfer belli degil benimde hayirlisi olur ikimizinde insallah

Benimde uzun protokol bastirici igneleri oluyorum suan ayin ucunde benimde kontrol ama yumurta cogaltici ve gelistirici igneleri o gun vercek sanirim ama transfer belli degil benimde hayirlisi olur ikimizinde insallah

hayırlısı olsun. bu sefer ikimizin tutucak bence tedavın sonuclansın hele. stres yapmayalım musmutlu yaşayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…