- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.921
CANIM ADANADA SEYHAN BAŞKENT HASTANESİNE ÇOK GÜZEL DİYORLAR İSTERSEN BİR ARASTIR CANIM ARKADAŞIM ÇOK MEMNUN KALDI VE ŞİMDİ YAVRUSU KOCAMAN OLDUElifnaz adanada başkent üniversitesine bağlı başkent kışla hastanesi var ben orada doçent doktor erhan şimşek diye bir doktora muayene için gittiğimde kovulmaktan beter muamele gördüm doktorun ilgisi nerdeyse hiç yok sorduğun sorulara doğru düzgün cevap bile vermiyorlar hemşiresi ve diğer personelleri desen aynı çok kötü muamele gördüğümden ve doktordan da hiç memnun kalmadığımdan dolayı bir daha o hastaneye adım atmadım bende tüp bebeğe başladım ama balcalıda fakültede yapılacak tedavim sen özelde yaptırmayı mı düşünüyorsun başkent hastanelerinin birinde tayfun bey diye bir doktor varmış ona çok iyi dediler ama tüp bebek tedavisi yapıyor mu bilmiyorum sen bir araştır tayfun bey ile bir görüş istersen Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize İnşaAllah.
BU ARADA ARKADAŞIM AŞILAMA YAPTIRMIŞTI İLKİNDE TUTTU KİSTİ OLDUGU HALDECANIM ADANADA SEYHAN BAŞKENT HASTANESİNE ÇOK GÜZEL DİYORLAR İSTERSEN BİR ARASTIR CANIM ARKADAŞIM ÇOK MEMNUN KALDI VE ŞİMDİ YAVRUSU KOCAMAN OLDU
Sende benim durumumdasin cnm sonuc bekliyoruz daha dogrusu ben haric herkez sonuc bekliyor ama bennolmiyacagina neredeyse eminim hatta 2 ay daha tup tedavisi icin beklemek zorunda kalicam nasil gecer 2 y diye dusunuyorum hakkimizda hayirlisi olsunKızlarr uzun zamandan sonra tüp bebek düşünürken yeniden aşılama defteri açıldı bizim için değişik hiçbir şey hissedemiyorum nedense tedaviye yeni başladık ama pek de ümidim yok açıkçası hatta şimdiden yeni tüp bebek merkezi arayışına girdim bile eşimle bu yüzden tartışma yaşıyorum hep ümitsiz oluyorsun diye kızıyor bana ama ne yapayım ya olmazsa diye benim arayışlarımda bıktım artık yıpranmış hissediyorum kendimi daha şimdiden kimse anlamak istemiyor beni benim de elimden dua etmek geliyor ancak Rabbim ne verirse hayırlısını versin İnşaAllah.
He valla ben bekliyorumSende benim durumumdasin cnm sonuc bekliyoruz daha dogrusu ben haric herkez sonuc bekliyor ama bennolmiyacagina neredeyse eminim hatta 2 ay daha tup tedavisi icin beklemek zorunda kalicam nasil gecer 2 y diye dusunuyorum hakkimizda hayirlisi olsun
14 gün sonra aslında ama 10 gün ve 12 günde test yapanlarda varben de tedavi gordum ve transfer gunum belli oldu. 16 araluk. transferden kac gun sora hamilelik belli olur ?
14 gün sonra aslında ama 10 gün ve 12 günde test yapanlarda var
Nadiren silikde olsa cikar benim oyle olmustu ama kalp atisini duymadan hamilryum deme sakin kendine ben kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum cok kotu bir durumpeki cok tesekkur ederım. idrar testinde de cıkar mı ? evde yapılan hamilelik testlerden yani ?
Nadiren silikde olsa cikar benim oyle olmustu ama kalp atisini duymadan hamilryum deme sakin kendine ben kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum cok kotu bir durum
Suan tedavideyim ignelerimi yapiyorum transfer gunum belli degil henuz ayin ucunde kontrolum var belli olur sanirim hayirlisi insallahcok uzuldum valla senın adına. cok kotu bi durum. peki tekrar tedaviye mı başlıcaksın ? ınsallah bebegin olur tez zamanda.
hayır ben daha transfer olacagım. 16 aralıkta. ilaclarımı kullanıyorum. gunum belli. ayın ucunde ne kontrolun var. yumurtlama iğneleri mi oluorsun ?Sen sonuc bekliuosun galuba
Benimde uzun protokol bastirici igneleri oluyorum suan ayin ucunde benimde kontrol ama yumurta cogaltici ve gelistirici igneleri o gun vercek sanirim ama transfer belli degil benimde hayirlisi olur ikimizinde insallahhayır ben daha transfer olacagım. 16 aralıkta. ilaclarımı kullanıyorum. gunum belli. ayın ucunde ne kontrolun var. yumurtlama iğneleri mi oluorsun ?
birde bu ilk tedavı denemem. uzun protokoldandı. epey uzun surdu. bir yıl falan. beklemede geçtiğimiz süreleri sayarsam.
Benimde uzun protokol bastirici igneleri oluyorum suan ayin ucunde benimde kontrol ama yumurta cogaltici ve gelistirici igneleri o gun vercek sanirim ama transfer belli degil benimde hayirlisi olur ikimizinde insallah
Amin insallah yeni yil bize umutlarumizi verir insallahhayırlısı olsun. bu sefer ikimizin tutucak bence tedavın sonuclansın hele. stres yapmayalım musmutlu yaşayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?