yazdımversene tarifini özelden yaz istersen
aynı şikayeti ben söledim yazdım magnezyum sabah akşam iç dedi canım doktoruna söyle gidinceYa benimde bacaklarıma acayip kramp giriyor amlatılmaz resmen bi saatte bir uyanıyorum sağa dönüp yatsam sağ bacağıma sola dönüp yatsam sol bacağıma giriyor ve sırt üstü uzanmadıkça da geçmiyor magnezyum eksikliğinden diyorlarda nspıcam ne yicem şaşırdım walla
ben de tek çalışıyorum zaten .dağ başı değil ama eşofmanla gelsem bile olur ama dün düğüne gittik. ben geçecem diye herkes sandalyelerini öne çektiler. hey gidi günler. bu azimle ben doğumdan sonra 50 kilo da veririm.kızlar krampa arada muz yıyerek cozum bulabılırsınız ama cok yemeyın malumm kabızlık yapabılır... bıde defactonun kalıpları cok dar suu gıcık zayıf hamısler oraya bakın sız enıyısı... esobam bızı nere paklar bılemıcemmm :) allahtan bızım kurum dag basındada oyle resmı felan takılmıyoruz :)
bende kullanıyorum tsh için ilaç gebe kalır kalmaz doktoruma gittim dozu ayarlamıştı yani normal çıkmasına rağmen artırmıştı dozu ve aylık gidiyorum kontrollere, benim testlerimde 4,01 de referans aralığı içinde (4,02 max değer)yani tam sınırda kalmışsın benim düşüncem bebek etkilenmemiştir ciddi anormal bir yükseliş olmamış
yok sormadım doktora ben canım bir şey kullanmıyorumcanım doktor ile görüştün mü hiç ilaç falan kullanıyo musun? benim geçmişti yine hortladıbi arkadaşıma sordum magnezyum veriyo dr o rahatlatıyo dedi benm dr lar bişe söylemedi olur normalden başka
bende kullanıyorum tsh için ilaç gebe kalır kalmaz doktoruma gittim dozu ayarlamıştı yani normal çıkmasına rağmen artırmıştı dozu ve aylık gidiyorum kontrollere, benim testlerimde 4,01 de referans aralığı içinde (4,02 max değer)yani tam sınırda kalmışsın benim düşüncem bebek etkilenmemiştir ciddi anormal bir yükseliş olmamış
oy teyzeleri çok şükür geldik doktordan şimdi. Bebişimiz biraz hareketli sağ tarafa ayakları gelmiş ve sürekli vurup ittirdiği için ağrılar çok normal dedi içimi ferahlatan herkesede çok teşekkürler :) Seviyorum sizi :) mcxxxxx :)
Eki Görüntüle 1237293
Cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum kızlar. Burda 13 haftalık. Dr bu ay sonu çağırdı. Merak ediyorum:)
benim yarın randevum var doktoruma sorayım seni de bilgilendirirmyok sormadım doktora ben canım bir şey kullanmıyorum
pek anlaşılmıyor senin resimden . anlamadım ama erkek doğdu içime. bana 13+1 de söylemişti cinsiyetini.Eki Görüntüle 1237293
Cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum kızlar. Burda 13 haftalık. Dr bu ay sonu çağırdı. Merak ediyorum:)
Ilık duş iyi geliyor benim de bacaklarıma canım sana da öneririm, sonra da yastık koyup ayağımın altına uzanıyorum , varis cok oluşmadan atlatırız inş :)cok dogru demıssın aslında derdımızın caresı bu ama bı yere kadar uygulayabılıyoruz ıste. eskı enerjım hıc yok benımde. avm ye gıdıyorm en fazla 3 dukkan sonra bacaklarım feryad edıyor
bence bu bir erkek :)
pek anlaşılmıyor senin resimden . anlamadım ama erkek doğdu içime. bana 13+1 de söylemişti cinsiyetini.
Hadi bakalım hayırlısı olsun:) teşekkür ederim arkadaşlar. Dr tam anlamadı içine kız doğuyor ama yanılabilirim daha çok erken dedi. Bir kızım var.
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar selammmm doktordan geldim %100 erkek dedi :) oğluşum geliyorrrr :)Allah isteyen herkese nasip
Etsin darisi ögrenemeyenlere
Siyah cok hosuma gitti ya bu hangi markancnmben akşam bunları alıcam gidebilirsem biri 50 küsür diğeri 30 küsür dü. internet mağazasında. kısa kollu ama olsun hırka giyerim hava soğuyunca. hava benim için soğumayacak sanırım.
kız nasıl bişi anlamadın eli kolu burnu ağzı bacağı beli daha ne olsun :) cumartesi çekildim esobacım hiç sorma ya bu fotoyu aldık ama kalbinde beyaz leke varmış kuzumunayrıntılıya gitcez 29 eylülde hemde profesore göstercez inşallah bişi çıkmaz
gebeSiyah cok hosuma gitti ya bu hangi markancnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?