hahahaa ayy inanır mısın gece rüyamda internete girmişim doya doya ordada aynı şekilde benim nerelerde olduğumu soruyordunuz rüyam doğruya çıktı yahu resmen
Slm arkadaşlarım bebek arabasına karar veremiyorum acemi olunca bilgimde yok pek şu tekerlekleri büyük olanlar hoşuma gidiyo marka önerenilecek olan varmı acaba ve kullanışlı bişey istiyorum daha önce kullananlar varmıki
inanın benden şanslısınız en azından alternatifiniz çok
burada bebek mağazası bile yok doğru dürüst
olanlarda 1-2 dükkan anlaşmalı gibi aynı fiyatları istiyorlar markası bile bilinmeyen şeylere
inanın benden şanslısınız en azından alternatifiniz çok
burada bebek mağazası bile yok doğru dürüst
olanlarda 1-2 dükkan anlaşmalı gibi aynı fiyatları istiyorlar markası bile bilinmeyen şeylere
cimcimem burdada öyle tatlım bende mecburen kocayı zorlayıp Bursa' ya götürmeyi planlıyorum alışveriş için gerçi doktorumda orda pek zor olmaz herhalde ama daha uygun olduğunu söylüyorlar
cimcimem burdada öyle tatlım bende mecburen kocayı zorlayıp Bursa' ya götürmeyi planlıyorum alışveriş için gerçi doktorumda orda pek zor olmaz herhalde ama daha uygun olduğunu söylüyorlar
aynen arkadaşım çok gezmiş ama 6. ayda herşeyi düzdük diyor ve çok uyguna almışlar birçok şeyi ablamlarda aynı şekilde hep Bursadan yaptılar alışverişlerini ama tabi gezmek lazım baya
kızlaaar ben geldim. sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı oldum.kolum dirseğimin yukarısı fena ağrımaya başladı.Allahtan sol koluma yaptırdım da işlerime çok mani olmuyor.kan verdim sonuçları yarın alıcam.
şeker yüklemesi yapıyorlar mı diye soracaktım.sağlık ocağı bana yakın yapıyorlarsa süper olur.
aynen arkadaşım çok gezmiş ama 6. ayda herşeyi düzdük diyor ve çok uyguna almışlar birçok şeyi ablamlarda aynı şekilde hep Bursadan yaptılar alışverişlerini ama tabi gezmek lazım baya
kızlaaar ben geldim. sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı oldum.kolum dirseğimin yukarısı fena ağrımaya başladı.Allahtan sol koluma yaptırdım da işlerime çok mani olmuyor.kan verdim sonuçları yarın alıcam.
şeker yüklemesi yapıyorlar mı diye soracaktım.sağlık ocağı bana yakın yapıyorlarsa süper olur.
benimde haftaya aşı günüm ama hiç istemiyorum yaptırmak rüyamda pek iyi şeyler görmedim aşı yapıyorlardı ve ben çok fena oluyordum ağır geliyordu iğne
şeker yüklemesi zaten yaptıramam arkadaşım yaptırmış fenalık geçirmiş bayılmış falan ben birde kusuyorum perişan olurum herhalde o yüzden pek sıcak bakmıyorum o olayada