2015 Şubat Anneleri

markasını bilmem de ben travel sistemlere fena kafayı taktım ama 700 tl den az bulamadım gönlüme göre

inanın benden şanslısınız en azından alternatifiniz çok
burada bebek mağazası bile yok doğru dürüst
olanlarda 1-2 dükkan anlaşmalı gibi aynı fiyatları istiyorlar markası bile bilinmeyen şeylere

inanın benden şanslısınız en azından alternatifiniz çok
burada bebek mağazası bile yok doğru dürüst
olanlarda 1-2 dükkan anlaşmalı gibi aynı fiyatları istiyorlar markası bile bilinmeyen şeylere

cimcimem burdada öyle tatlım bende mecburen kocayı zorlayıp Bursa' ya götürmeyi planlıyorum alışveriş için gerçi doktorumda orda pek zor olmaz herhalde ama daha uygun olduğunu söylüyorlar

Scooter gibi bebek arabası ne güzel :) bizim hangi yollarda ya da kaldırımlarda kullanıcan ki bunu :) ah evropa evropa kaldırımları bile cillop gibi.
kendimi hayal ettim şimdi bizim caddede o şekilde.
deli kadın diye adım çıkar kesin.

cimcimem burdada öyle tatlım bende mecburen kocayı zorlayıp Bursa' ya götürmeyi planlıyorum alışveriş için gerçi doktorumda orda pek zor olmaz herhalde ama daha uygun olduğunu söylüyorlar

valla bende bursaya gitmek istiyorum alışveriş için
hem daha çok çeşit var hem daha ucuz buradan

kız kaykay bu . daha çok verırsın merak etme.
valla bende bursaya gitmek istiyorum alışveriş için
hem daha çok çeşit var hem daha ucuz buradan

aynen arkadaşım çok gezmiş ama 6. ayda herşeyi düzdük diyor ve çok uyguna almışlar birçok şeyi ablamlarda aynı şekilde hep Bursadan yaptılar alışverişlerini ama tabi gezmek lazım baya

kızlaaar ben geldim. sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı oldum.kolum dirseğimin yukarısı fena ağrımaya başladı.Allahtan sol koluma yaptırdım da işlerime çok mani olmuyor.kan verdim sonuçları yarın alıcam.

şeker yüklemesi yapıyorlar mı diye soracaktım.sağlık ocağı bana yakın yapıyorlarsa süper olur.

aynen arkadaşım çok gezmiş ama 6. ayda herşeyi düzdük diyor ve çok uyguna almışlar birçok şeyi ablamlarda aynı şekilde hep Bursadan yaptılar alışverişlerini ama tabi gezmek lazım baya

artık bi iznimi pazara denk getirip giderim bende

benimde haftaya aşı günüm ama hiç istemiyorum yaptırmak rüyamda pek iyi şeyler görmedim aşı yapıyorlardı ve ben çok fena oluyordum ağır geliyordu iğne
şeker yüklemesi zaten yaptıramam arkadaşım yaptırmış fenalık geçirmiş bayılmış falan ben birde kusuyorum perişan olurum herhalde o yüzden pek sıcak bakmıyorum o olayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…