2015 Şubat Anneleri

benide aglatıcaksın ama .. iyi dusun iyi olsun cnm inş saglıkla dogucaktır bebegın. hepımız dua edıyoruz.

markasını bilmem de ben travel sistemlere fena kafayı taktım ama 700 tl den az bulamadım gönlüme göre

Ya ben bu bebek arabası, puset, ana kucağı, oto koltuğu olayını anlamadım. Bi de travel falan yazıyo arabaların kategorilerinde, iyice kafam karıştı. Şimdi bebek arabasına puseti monte edebiliyoz hem de evde, gezmede falan mı yatırıyoz ona? Ana kucağı ile pusetin farkı ne? oto koltuğu tamamen farklı bi şe mi? travel olunca noluyo?

yaparken hissetmedimde şuan kolumda ağrı var yarına geçer.çok büyütcek bi şey değil canım yapılmasıda önemli.

şeker yüklemesi çokda fenalık geçirtcek bi şey değil ama aç karnına şekerli su pek hoş olmuyor ne yapacaksın bebişler için katlanıyoruz.benimde acabalarım vardı hatta doktora sordum değişik görüşler var yaptırmayan dr lar var diye falan yaptırmamız gerektiğini önemli olduğunu söyledi.bende güveniyorum doktora kaç senenin doktoru kadın bana da çocuğum diyor

aynen travel olunca ana kucağı kısmını aldın mı geri kalan kısım iskelet gibi kalıyor ve çok pratik oluyor ve boyunu da ayarlayabiliyorsun aracınız da varsa özellikle hem ana kucağı taşıyayım hem bebek arabası derdi olmuyor çok pratik birşey yani

kızlar çok fırlama arkadaşlarım var benim kızım için aldıkları emzik sizinle paylaşmak istedim :) severler böle ilginç şeyleri

Eklentiler

• images.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 57

ooo hoşgeldin.evet bayadır yoktun.şükür iyimişsin.göbek büyütüyormuşsun.maaşallah kızz.sen baya baya hamile kategorisine geçmişsin.benim daha bol giysiyle anlaşılmıyor.

sen bu takıntın bebek doğunca bitcek mi sanıyorsun.uyumasa takıntı,uyusa nefesini kontrol etme takıntısı...kakasını yapmasa takıntı,yapsa rengi takıntı..neler neler ..annelik başlı başına takıntıya talip olma hali.ömür boyu takıntı endişe...evham yapmayın.sakin olun yeter.her duyduğumuz başımıza gelmez.duayı ve tedbiri eksik etmeyelim yeter.

canlar araba bagajiniz uygunsa rahat oluyor amortisorlu tekerlegi olan travel sistem arabalar
Ben benim oglana oyle almistim puseti araba koltugu yani ana kucagi da takiliyor buyuk tam yatar araba ust parcasi da var 0 -3 yas kullanabiliyosun

ben 3 yıl arayla doğurdum.ilkinde 2 doz yaptırmıştım.2.de gerek görülmedi.olmadım.imza attım mı atmadım mı onu hatırlayamıyorum.

ev yoğurdunun yüzeyinde biriken su
da iyileşmeyi hızlandırır.ama hemen çözüm bekleme.dilde de çok kötüymüş yaa.oraya da bişey sürülürmü ki.geçmiş olsun

Benim de kayinvalidem anakucagi almam icin bebisime bahsis atti :)
Tavsiyesi olan var mi
Harcanmadan alayim koyayim kenara

Çörek çörek dedikce ben de sizin oraların meşhur çöreğinden isteyeceğim sanırım :) ah bir de eskişehir simidini tek geçerim :)

Gondreyim canim sana hem coreginden hem simitinden :)

Canim öyle duyulmamamis markalar ciktiki karsima ama muhteşem arabalar. Gün geçtikçe bebek arabasına daha çok para vereceğim gibi geliyor yeni yeni şeyler görüp atastiriyorum. Şuan iki tane beğendiğim var fakat çok pahali. Ama değer oda ayri. Silver cross surf ve mima bu iki markaya hayranim suann :)

valla bende bursaya gitmek istiyorum alışveriş için
hem daha çok çeşit var hem daha ucuz buradan

Bizde inegole gidip beşiğine baksak diyordum. O kadar uygunmu bursa ya nerelere gitmek gerekir nelere bakilir orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…