2015 Şubat Anneleri

Doktor hareket de önerebilir canım. Günde yarım saatlik tempolu yürüyüş ağrılarımıza iyi geliyormuş. Dediğin gibi kalsiyum takviyesi gerekiyodur belki. Belki de magnezyum verir. Yavrular iyi olsun hepsine razıyız.

Canım sen dinlenmene bak Allah hayırlısını verir inşallah.

inşallah bişiler önerir yoksa doğurana kadar yandım ben. ama şimdi onun tekmelerini hissediyorum sanki anlar gibi o bile yetiyor canım bana. oğlum diyip sevdiğimde tekmelemesi dünyalara bedel. onlar sağlıklı olsunlar biz katlanırız acılara. doğduktan sonra da öyle olmuyormu. annelerimiz biz ateşlenince sabah kadar uyumadan beklemezmiydi. annem der hep anne olunca anlarsın diye daha kucağıma almadan anladım ben annemi. doğunca düşünemiyorum bile :)

Karınlar büyüyor gitgide..48 kilo oldum,neredeyse 4 kilo almışım 18 haftada..enerjim iyi ama yorulmalar sıklaştı..zaman geçsin çabucak,doğsun kuzucuklarımız :)

Aynen

Canım çok teşekkürler açıklamaların için. Kefiri süt içer gibi hergün mü kullanıyosun? Bir de doktora sordun mu bizim durumumuzda kullanılmAsı uygun muymuş?
evet canım her gün içiyorum süt gibi. yanında bir meyve ile ara öğün olarak kullanıyorum. hamilelikte kullanımının hiçbir sakıncası yok hatta faydası var sordum doktoruma :)

Karınlar büyüyor gitgide..48 kilo oldum,neredeyse 4 kilo almışım 18 haftada..enerjim iyi ama yorulmalar sıklaştı..zaman geçsin çabucak,doğsun kuzucuklarımız :)

4 kilo alarak 48 kilo mu oldun? Boyun kaç çok çok zayıf olduğunu düşündüm de birden.

Ee seninki içinde yaşayan var biz tarıyor muyuz?
Litchi içinde yaşayan organizma kısmını açıklayım :) yediğimiz yoğurtta, ayranda, ekmekte,bozada,sirkede,turşuda da yaşayan mikroorganizmalar var :) bunlar olmazsa süt nasıl yoğurda sebze nasıl turşuya dönüşür?

evet canım her gün içiyorum süt gibi. yanında bir meyve ile ara öğün olarak kullanıyorum. hamilelikte kullanımının hiçbir sakıncası yok hatta faydası var sordum doktoruma :)

Ben de alıyım söylediğin markaları Migros'tan bir denerim. Sadesi kötüymüş meyvalı iç diyorlar sende meyvalı mı içiyorsun?

Ben zararlı bişey olmasın diye söylemiştim. Yararlı bakterilere sözüm yok :)

oy inşallah biter cnm benim de bitmişti sabah bulantıları başladı yine arada bulanıyor ama gynaferondan yada balık yağından diye düşünüyorum ben...
oyy bide balık yağı falan kullansam ne hale gelirim bilemiyorum ne güzel geçmiş senin inşallah geçer çalışıyrm bide o kdr zor geçiyor ki saatler bile..

Kizlar merhaba bebisler nasil.sizler nasilsiniz sayfalar ilerlemis okumadan daldim

Esobacım kabızlık için de iyiymiş kefir. Böylece belki her sabah yağ içmek zorunda kalmam
evet çok ıyı ne kabız oluyorsun ne de otekınden. ben cok kullandım deneyımlıyım ama oyle sorunum şu anda. demır hapı o yönden yaradı bana.

şimdi bişey dicem güleceksin yazdığını makarna diye okuyorum diyorumki kefirle makarna mı olur ? : )))) benim aklım hep aynı yerde
neydi aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. bende rüyamda sıgara ıctıgımı goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…