2 güne 2 paket süt dayanmıyor akşam yemeklerinde de ayran olsun yoğurt olsun tüketmeme rağmen oluyor canım . bende ilaç kullanmak istemezdim ama doktora söylemekten başka çare kalmadı. inan geçen ayrıntılı ultrasona girdim orada yarım saat 45 dakika sabit yattım kalkamadım. doktorlar yardım etti. kalçam kasıldı resmen. ki ben hareketli bir insanımdır oturmak nedir bilmem gün içinde ama bu sefer daha da ağrıyor. yatsam sıkıntı kalksam sıkıntı en çok zorlayan bacak ağrısı oldu bende.
Merhaba kızlar nası gıdıo?? Raporu aldım alalı evde dınlenıorum telefondan da nıyeyse beceremıorum takıp cıdden zor oluo :)) evde de net yok bılgden gıremıyorum ıns en kısa sürede oda olacak.. Rahatsızlığımı ogrenıncemı bılmem daha Nazlı oldum ağrılarımı dînler oldumu galiba sureklı yatar durumdayım cok fazla ağrım oluyor kramplarım falan cok arttı. Cuma gunü doktora gıtcem allahın izniyle bu sefer kestin cinsiyetini ogrenecem:))
Doktor hareket de önerebilir canım. Günde yarım saatlik tempolu yürüyüş ağrılarımıza iyi geliyormuş. Dediğin gibi kalsiyum takviyesi gerekiyodur belki. Belki de magnezyum verir. Yavrular iyi olsun hepsine razıyız.
inşallah bişiler öneriryoksa doğurana kadar yandım ben. ama şimdi onun tekmelerini hissediyorum sanki anlar gibi o bile yetiyor canım bana. oğlum diyip sevdiğimde tekmelemesi dünyalara bedel. onlar sağlıklı olsunlar biz katlanırız acılara. doğduktan sonra da öyle olmuyormu. annelerimiz biz ateşlenince sabah kadar uyumadan beklemezmiydi. annem der hep anne olunca anlarsın diye daha kucağıma almadan anladım ben annemi. doğunca düşünemiyorum bile :)
evet canım her gün içiyorum süt gibi. yanında bir meyve ile ara öğün olarak kullanıyorum. hamilelikte kullanımının hiçbir sakıncası yok hatta faydası var sordum doktoruma :)Canım çok teşekkürler açıklamaların için. Kefiri süt içer gibi hergün mü kullanıyosun? Bir de doktora sordun mu bizim durumumuzda kullanılmAsı uygun muymuş?
hop Kayserili olan benim :) başka varmı kayseriliii??
Karınlar büyüyor gitgide..48 kilo oldum,neredeyse 4 kilo almışım 18 haftada..enerjim iyi ama yorulmalar sıklaştı..zaman geçsin çabucak,doğsun kuzucuklarımız :)
Litchi içinde yaşayan organizma kısmını açıklayım :) yediğimiz yoğurtta, ayranda, ekmekte,bozada,sirkede,turşuda da yaşayan mikroorganizmalar var :) bunlar olmazsa süt nasıl yoğurda sebze nasıl turşuya dönüşür?Ee seninki içinde yaşayan var biz tarıyor muyuz?
evet canım her gün içiyorum süt gibi. yanında bir meyve ile ara öğün olarak kullanıyorum. hamilelikte kullanımının hiçbir sakıncası yok hatta faydası var sordum doktoruma :)
Litchi içinde yaşayan organizma kısmını açıklayım :) yediğimiz yoğurtta, ayranda, ekmekte,bozada,sirkede,turşuda da yaşayan mikroorganizmalar var :) bunlar olmazsa süt nasıl yoğurda sebze nasıl turşuya dönüşür?
yok kız faydalı ben makara yaptım.Ben zararlı bişey olmasın diye söylemiştim. Yararlı bakterilere sözüm yok :)
oyy bide balık yağı falan kullansam ne hale gelirim bilemiyorum ne güzel geçmiş senin inşallah geçer çalışıyrm bide o kdr zor geçiyor ki saatler bile..oy inşallah biter cnm benim de bitmişti sabah bulantıları başladı yine arada bulanıyor ama gynaferondan yada balık yağından diye düşünüyorum ben...
yok kız faydalı ben makara yaptım.
yok kız faydalı ben makara yaptım.
evet çok ıyı ne kabız oluyorsun ne de otekınden. ben cok kullandım deneyımlıyım ama oyle sorunum şu anda. demır hapı o yönden yaradı bana.Esobacım kabızlık için de iyiymiş kefir. Böylece belki her sabah yağ içmek zorunda kalmam
Kizlar merhaba bebisler nasil.sizler nasilsiniz sayfalar ilerlemis okumadan daldim
neydi aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. bende rüyamda sıgara ıctıgımı goruyorumşimdi bişey dicem güleceksin yazdığını makarna diye okuyorum diyorumki kefirle makarna mı olur ? : )))) benim aklım hep aynı yerde
Kosturmaca cnm bide telle buraya girmek zor oluyo yazmasamda okuyorumoo nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?