neydi aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. bende rüyamda sıgara ıctıgımı goruyorum
Kosturmaca cnm bide telle buraya girmek zor oluyo yazmasamda okuyorum
Evet cnm whatsap cok rahat oluyohazırlıklar tam gaz diyosun : ) he bende evdeyken telden giriyorum bir çile resmen bi de en iyi mutfakta çekiyor net :) orada evin en sıcak yeri mübarek zor oluyor vesselam telden
demişler ya sigara bırakılmaz ara verilir diye. bilmiyorum ne yaparım ama aklımdan hiç çıkmadı daha. beyninde bitmesi gerek.Şuan aç değilim yemekten yeni geldim şekerim :) annem tam 7 yıl içmedi sigarayı sonra geri başladı dedimki anne o kadar zaman içmedin niye şimdi geri başlıyosun yapma dedim bana ne de iyi "eski dost düşman olmazmış" inşallah sen başlamazsın bi daha görme pis rüyalar öyle
evet çok ıyı ne kabız oluyorsun ne de otekınden. ben cok kullandım deneyımlıyım ama oyle sorunum şu anda. demır hapı o yönden yaradı bana.
bende dedım benım kanım tavan kullanmıyım dıye de dınlemedı adam. yarın yenıden kan sayımı yaptıracam gıdınce gostereyım.Demir hapı bana da iyi geliyodu ama doktorum bıraktırdı kanım çokmuş. Dedim iki yıldır hap kullanıyorum anca yeni yükseldi dedim ama bırak dedi gerek yok fazla yüklemeye dedi.
demişler ya sigara bırakılmaz ara verilir diye. bilmiyorum ne yaparım ama aklımdan hiç çıkmadı daha. beyninde bitmesi gerek.
Wv
Evet cnm whatsap cok rahat oluyo
bende dedım benım kanım tavan kullanmıyım dıye de dınlemedı adam. yarın yenıden kan sayımı yaptıracam gıdınce gostereyım.
bir de siz ilk tahlil yaptırdıktan sonra başka yaptırdınız mı._? sonuçta değeerler değişmiş olabilir. benım doktor hıc tahlıl ıstemıyor.
Bi kac arkafasa msj attm bilgi almak icin ama donen olmadiWv
Evet cnm whatsap cok rahat oluyo
işte. ben bıraktım artık sinirlenmiyorum. kendi kendime sinirlendiğimi farkettim. nie kendimi üzüyorum dedim. dağınıksa dağınık artık toplamıyorum. haber verseydiniz keşke diyorum geldiklerinde de.
aman aman misafir moduna da girmiyorum dolapta ne varsa artık.
benim eşim annesi bile olsa gelemlerini istemıyorsa bız akşam evde yokuz dıyor. cekınmıyor pek. gecen dugun vardı d.salonu bıze yakındı. aksamdan gelıp sızde kalalım demıs annesi (7 kişi) eşimde bız akşam evde yokuz demiş. sabah kahvaltıya geliriz o zaman demiş, o da 4 te uyanıyorum pazar gunlerı ondan önce gelirseniz kapıyı açmam demiş. kımse gelmedi. düşüncesiz olanı bende düşünmem dıyor.
Cnm grupta calisan cok var bos zamanlarimizda yazisiyoruz zatenwhatsap iyi de iş yerinde akşama kadar telefonla çıt çıt olmuyor ya
doktor mu istedi tahlilisabah bende kan tahlili yaptırdım meşhur tsh için o da çıkmamış ama kan değerlerim gayet iyi görünüyor tsh da çıksın öyle gösterecem bakalım doktora o da benle aynı fikirde mi olacak : )))
valla kocam saolsun süpürüyor biz dağınık değiliz pek etraf dağınık olmaz hiç ilk bakışta derli topludur ama toz içindedir : )))
ya yok anlamıyor evdekiler orda masanın başında otur otur gel bende yaparım diyen çok duydum :) ah o kafa yorgunluğunu bilseler bi
Benim de iznim gelecek hafta bitiyor. Bu haftadan telefonlar başladı bile. Bana yemeğini sabah yap çık akşama hazır olsun diyen bile oldu. Sabah hangi arada yapıcam kahvaltıyı zor yapıyoruz.
gelebilselerdi kaçırmazlardı ama problem çıktı gelemediler. hamile değilkende mesela evden geliyorlar çalışan yok diyelim ,bende yedide işten gidiyorum. şakasına da olsa geldilerinde açız yemek yok mu dıye soruyorlardı. bende neden yemeden geldiniz evden geliyorsunuz diyordum. kötü gelin, eve gelene öyle denmez dıyeceksınız ama alınmıyorlar pek ben biraz aklıma geleni söylerim. bir de onlar utanmıyorsa ben hiç utanmam.vay be valla helal olsun :) bu kadarını ben bıle dıyemezdım :) karsı tarafın anlaması lazım. aksam yokuz dıyor nıye sabah gelelım dıye ısrar edıyosun dımı ama. garıpler ıste. bıde 4 te gelselerdı tam olurdu :)
ya ama işte kimine göre bütün gün oturuyorsun ki napıyorsun günde 500 kişiyle konuşuyorum telefonda beyin oluyo kazan gibi halkla ilişkiler bizim burası iyidir ilişkilerimmasa bası işi işten gormeyen de cok dedıgın gıbı. sabah 8 den aksam 6 ya kadar monitore bakmaktan gozlerım şaşı oluyor :) kafa desen bi dunya. boyle olunca ayaklarını uzatsanda gecmıyorkı yorgunluk. beyin yorgun , uyumak lazım, dinlenmek , sessizlık, huzur lazım huzur
önemli olan eşinizle anlaşarak bunu çözmeniz canım. tabi ki benim de o eski zamanlar kadar değil ama kadınız erkeklerin nasıl ihtiyacıysa bazen bizimde ihtiyacımız olabiliyor işte. çok sarsılmadan halletmeye çalışıyoruz işte.
hee bu arada herkes için söyliyim..
bir arkadaşım benle hamile kaldı biz eşimle hamileyken her yaptığımızda eşim korundu. o arkadaşım korunmamış benden bir hafta sonra sezeryan oldu ve çocuk bembeyaz çıkmış aynı dr da doğum yaptık doktor demiş siz korunmadınız mı demiş yani... dikkatli olalım bu konuda. bana çok ilginç gelmişti nasıl olur diye ama spermler plesentadan çok rahat geçebilirmiş kızlar bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?