gelebilselerdi kaçırmazlardı ama problem çıktı gelemediler. hamile değilkende mesela evden geliyorlar çalışan yok diyelim ,bende yedide işten gidiyorum. şakasına da olsa geldilerinde açız yemek yok mu dıye soruyorlardı. bende neden yemeden geldiniz evden geliyorsunuz diyordum. kötü gelin, eve gelene öyle denmez dıyeceksınız ama alınmıyorlar pek ben biraz aklıma geleni söylerim. bir de onlar utanmıyorsa ben hiç utanmam.
bende dedım benım kanım tavan kullanmıyım dıye de dınlemedı adam. yarın yenıden kan sayımı yaptıracam gıdınce gostereyım.
bir de siz ilk tahlil yaptırdıktan sonra başka yaptırdınız mı._? sonuçta değeerler değişmiş olabilir. benım doktor hıc tahlıl ıstemıyor.
doktor mu istedi tahlili
ayyy benim cuma günü tetenoz aşım var. ayrıca sabah aç karınla gidicem hemşire tahlil filanda yapalım dedi. oyy birde ağrı yapıyormuş sanırım.en son ilk okuldaydım aşı olduğumda daha da olmadım aşı filan. olayımda kurtulayım şu aşıdan D: ondan sonra birde kan uyuşmazlığı iğnem var. o daha beter resmen bacağım koma haline giriyor
vala varya bende öle sanki böle doğurayım 1 paket hemen sömürcem ara verenlerden olcam heraldedemişler ya sigara bırakılmaz ara verilir diye. bilmiyorum ne yaparım ama aklımdan hiç çıkmadı daha. beyninde bitmesi gerek.
gelebilselerdi kaçırmazlardı ama problem çıktı gelemediler. hamile değilkende mesela evden geliyorlar çalışan yok diyelim ,bende yedide işten gidiyorum. şakasına da olsa geldilerinde açız yemek yok mu dıye soruyorlardı. bende neden yemeden geldiniz evden geliyorsunuz diyordum. kötü gelin, eve gelene öyle denmez dıyeceksınız ama alınmıyorlar pek ben biraz aklıma geleni söylerim. bir de onlar utanmıyorsa ben hiç utanmam.
sömürcen hee. :)) biz bir kez bırakmıştık kuzenimle 21-22 yaşlarında akşama kadar ama akşam gıttık bir paket aldık parkta oturduk içtik yarısını. şimdi öyle diyorum ama bebek doğunca bakıcam mantıklı olmaya çalısıcam .vala varya bende öle sanki böle doğurayım 1 paket hemen sömürcem ara verenlerden olcam heralde
ya ama işte kimine göre bütün gün oturuyorsun ki napıyorsun günde 500 kişiyle konuşuyorum telefonda beyin oluyo kazan gibi halkla ilişkiler bizim burası iyidir ilişkilerimama işte şişiyor beli zaman sonra 3 ten sonra iptal eve gidip uyumak istiyorum
Canım tetenoz için doktorun ne dedi? Riskli gebeliklerde tetenoz aşısına gerek yok diye biliyorum. Her doktor da ayrı söylüyor.
benim bu ilişkilerde felsefem objektif olmak. kendi aileme davrandığımdan farklı davranırsam haksızlık olurmuş gibi geliyor. kendi kardeşimde olsa aynı şekilde davranıyorum. genel olarak misafir pek seven biri değilim iki taraftan da biri gelecekse 10 gün önceden bilmem gerekiyor hazırlık yapayım.boyle olunca daha kıymetlı olursun merak etme :)
dayanamıyom bacım öle güzel kokuyo ki bana nerdeyse izmariti yicem tabi içmeyen bilemez bu duyguyu ama ben 12 senedir içiyorum 11 haziranda öğrendim hamile olduğumu o gün kestim verdim paketi eşime doğurunca nolur bilemiyorum :)sömürcen hee. :)) biz bir kez bırakmıştık kuzenimle 21-22 yaşlarında akşama kadar ama akşam gıttık bir paket aldık parkta oturduk içtik yarısını. şimdi öyle diyorum ama bebek doğunca bakıcam mantıklı olmaya çalısıcam .
bu dönemde düşmesi normal dedi dr bana ama zaten ben hep düşük tansiyonluyom 9 a 5 hep daha da düşmesin mümkünse benimki çıkıyo direkevet bende oyleyım 3 ten sonra vakıt gecmıyor. bugun zaten kendımı hıc ıyı hissetmıyorum. tansıyonum cok dusmus. az once içim fena oldu bı ölçtüm 8-5 tansıyon. tuzlu ayran ıctım. şimdi faturalarla ugrasıyorum.
o neymiş ya öyle. biz de hep korunuyoruz hamileyken erken doğuma sebep olabilir ya da enfeksiyon fln olur diye ama hamile kalınca rahim ağzında sıvıdan bi tıkaç oluşuyor nasıl geçsin plesantadan. bu efsane benceönemli olan eşinizle anlaşarak bunu çözmeniz canım. tabi ki benim de o eski zamanlar kadar değil ama kadınız erkeklerin nasıl ihtiyacıysa bazen bizimde ihtiyacımız olabiliyor işte. çok sarsılmadan halletmeye çalışıyoruz işte.
hee bu arada herkes için söyliyim..
bir arkadaşım benle hamile kaldı biz eşimle hamileyken her yaptığımızda eşim korundu. o arkadaşım korunmamış benden bir hafta sonra sezeryan oldu ve çocuk bembeyaz çıkmış aynı dr da doğum yaptık doktor demiş siz korunmadınız mı demiş yani... dikkatli olalım bu konuda. bana çok ilginç gelmişti nasıl olur diye ama spermler plesentadan çok rahat geçebilirmiş kızlar bilginize...
benim vücudum tepki gösterdi sanki kokuyu almıyorum. yanımda yöremde ıcsınler hıc koku gelmiyor. canım da cekmıyor bırı ıcınce falan. ama şu anda mesela bir şeye sinirlendim çok fenaa elim ayağım titredi. normal şartlarda bırakmış olsaydım kesin koşa koşa gidip alırdım.dayanamıyom bacım öle güzel kokuyo ki bana nerdeyse izmariti yicem tabi içmeyen bilemez bu duyguyu ama ben 12 senedir içiyorum 11 haziranda öğrendim hamile olduğumu o gün kestim verdim paketi eşime doğurunca nolur bilemiyorum :)
bende bu konuda çok yazı okumuştum ama öyle bir şey duymadım.o neymiş ya öyle. biz de hep korunuyoruz hamileyken erken doğuma sebep olabilir ya da enfeksiyon fln olur diye ama hamile kalınca rahim ağzında sıvıdan bi tıkaç oluşuyor nasıl geçsin plesantadan. bu efsane bence
hamilelikte magnezyum eksikliği diye bi bak netten. ağrıı çekersın de eksiklik de iyi bişey değil. bence kullanBacak kasılması bende çok acayip. Gece sürekl uyanıyorum bacağım çekilir gibi oluyor göbeğime kadar geriliyor göbek gerilince panik oluyorum kuzum rahatsız oluyor mudur diye doktora sorucam ama onlarda ilaç veriyormuş bunun için ilaç kullanmak istemiyorum
vala varya bende öle sanki böle doğurayım 1 paket hemen sömürcem ara verenlerden olcam heralde
ben sade içiyorum. yarı kefir yarı su koyup sulandırıyorum. koyu bir kıvamı var çünkü. meyvelilerde güzel. ama onlarda tabii biraz katkı maddeleri var :/ meyveli ile başlayıp sonra sadesine kendini alıştırabilirsin. ben sadeyi sulandırıp tarçın döküyorum üstüne. öyle seviyorum, tabii herkesi damak zevkiBen de alıyım söylediğin markaları Migros'tan bir denerim. Sadesi kötüymüş meyvalı iç diyorlar sende meyvalı mı içiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?