2015 Şubat Anneleri

aynen aynen bizimkiler de aynı. işten gelip mutfağa koşuluodum bi de. kendimize göre yemeğimiz var ama gelirken 4 kişi geliolar size göre nerden yemeğim olsun. 2 kişiyiz sonucta. ben o kdr konuşamıyorum malesef. eşim ailesine çok titiz öle desem kavga çıkarır benle. şimdi hamileyim die biraz daha fazla söleniorum. ama durum değişmiyor malesef.

Ben ayda bir tsh a baktırıyorum onun haricinde doktor ilk yaptırdığımız gibi detaylı istemedi. Haklısın değişiyor olabilir yeniden baktırmakta yarar var.

doktor mu istedi tahlili

kendi doktorum değil dahiliyeye gittim aylık kontrol için çıkmış tsh ımda çok şükür normal sınırda sadece tsh isteyecekti bi de kan değerlerime bakalım dedim istedi o da , kansızlığım yoktu benim de yine de değişmeler olabilir diye görmek istedim bi

Canım tetenoz için doktorun ne dedi? Riskli gebeliklerde tetenoz aşısına gerek yok diye biliyorum. Her doktor da ayrı söylüyor.

demişler ya sigara bırakılmaz ara verilir diye. bilmiyorum ne yaparım ama aklımdan hiç çıkmadı daha. beyninde bitmesi gerek.
vala varya bende öle sanki böle doğurayım 1 paket hemen sömürcem ara verenlerden olcam heralde

boyle olunca daha kıymetlı olursun merak etme :)

vala varya bende öle sanki böle doğurayım 1 paket hemen sömürcem ara verenlerden olcam heralde
sömürcen hee. :)) biz bir kez bırakmıştık kuzenimle 21-22 yaşlarında akşama kadar ama akşam gıttık bir paket aldık parkta oturduk içtik yarısını. şimdi öyle diyorum ama bebek doğunca bakıcam mantıklı olmaya çalısıcam .

evet bende oyleyım 3 ten sonra vakıt gecmıyor. bugun zaten kendımı hıc ıyı hissetmıyorum. tansıyonum cok dusmus. az once içim fena oldu bı ölçtüm 8-5 tansıyon. tuzlu ayran ıctım. şimdi faturalarla ugrasıyorum.

Canım tetenoz için doktorun ne dedi? Riskli gebeliklerde tetenoz aşısına gerek yok diye biliyorum. Her doktor da ayrı söylüyor.

sormayı unuttum ben ya :S niye gerek yok diyorlar acaba. sıkıntımı olur yoksa.

boyle olunca daha kıymetlı olursun merak etme :)
benim bu ilişkilerde felsefem objektif olmak. kendi aileme davrandığımdan farklı davranırsam haksızlık olurmuş gibi geliyor. kendi kardeşimde olsa aynı şekilde davranıyorum. genel olarak misafir pek seven biri değilim iki taraftan da biri gelecekse 10 gün önceden bilmem gerekiyor hazırlık yapayım.
çok strese giriyorum yemek yapmayı da pek beceremiyorum ondan sanırım. eşimde tam tersi 7/24 evde 100 kişi olsun çok mutlu olur.

dayanamıyom bacım öle güzel kokuyo ki bana nerdeyse izmariti yicem tabi içmeyen bilemez bu duyguyu ama ben 12 senedir içiyorum 11 haziranda öğrendim hamile olduğumu o gün kestim verdim paketi eşime doğurunca nolur bilemiyorum :)

bu dönemde düşmesi normal dedi dr bana ama zaten ben hep düşük tansiyonluyom 9 a 5 hep daha da düşmesin mümkünse benimki çıkıyo direk masa başında çalışmak oturarak çalışmak zor çok bilirim yani

ben bugun sağlık ocağına kayıt yaptırdım neyseki ebe hiç öyle geç kalmışsın falan demedi:)

o neymiş ya öyle. biz de hep korunuyoruz hamileyken erken doğuma sebep olabilir ya da enfeksiyon fln olur diye ama hamile kalınca rahim ağzında sıvıdan bi tıkaç oluşuyor nasıl geçsin plesantadan. bu efsane bence

benim vücudum tepki gösterdi sanki kokuyu almıyorum. yanımda yöremde ıcsınler hıc koku gelmiyor. canım da cekmıyor bırı ıcınce falan. ama şu anda mesela bir şeye sinirlendim çok fenaa elim ayağım titredi. normal şartlarda bırakmış olsaydım kesin koşa koşa gidip alırdım.

o neymiş ya öyle. biz de hep korunuyoruz hamileyken erken doğuma sebep olabilir ya da enfeksiyon fln olur diye ama hamile kalınca rahim ağzında sıvıdan bi tıkaç oluşuyor nasıl geçsin plesantadan. bu efsane bence
bende bu konuda çok yazı okumuştum ama öyle bir şey duymadım.

hamilelikte magnezyum eksikliği diye bi bak netten. ağrıı çekersın de eksiklik de iyi bişey değil. bence kullan

Ben de alıyım söylediğin markaları Migros'tan bir denerim. Sadesi kötüymüş meyvalı iç diyorlar sende meyvalı mı içiyorsun?
ben sade içiyorum. yarı kefir yarı su koyup sulandırıyorum. koyu bir kıvamı var çünkü. meyvelilerde güzel. ama onlarda tabii biraz katkı maddeleri var :/ meyveli ile başlayıp sonra sadesine kendini alıştırabilirsin. ben sadeyi sulandırıp tarçın döküyorum üstüne. öyle seviyorum, tabii herkesi damak zevki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…