canım normal doğumu karşılarım tabiki ama ya normal doğuramazsam mecbur olduktan sonra 2.700'ü de vericem ama şu anda bi sıkıntımız yok o yüzden normal istiyorum ama fiyatlar çok uçmuş... 6 sene önce özel bi hastanede çalışıyodum şimdiki normal doğum fiyatı o zamanın sezeryan fiyatıydı bide ordaki bazı doktorlardan biliyorum hastayı bir şekilde kandırarak sezeryana alıyodu ben şimdi normal diye gidicem doktorumu ne kadar tanıyabilirim ki belki Allah korusun bebek ters kordon dolanmış diye türlü yalanlar söylerek sezeryan olmalısın diyecek bu bana göre mecburi sezeryana girer ama ya hastane isteğe bağlı sezeryan derse bebeği rehin mi bırakıcam yoksa yok canımızla milletten borç mu isticez....devlet bu konuda hiç takip etmiyor hastaneleri herkes istediği gibi at koşturuyor kim kimden ne koparırsa....
zaten bulunduğum ilçede topu topu 4 özel 1 devlet hastanesi var (diğer ilçeleri bilmiyorum tabi) telde fiyat vermiyorlarmış illa hastaneye geleceksin diyorlar olmadı tek tek gezicem keseme uyan özel varsa ona gidicem yoksa devleteReyhan araştırsa belki daha ucuza da bulur da hep kontrole oraya gidiyormuş ya ben o yüzden orada olsa daha iyi değil mi dedim. Özel hastaneler herşeye para alıyor gerçekten. O yüzden de fiyatlar hep değişiyor. Allahım yardımcımız olsun inşallah.
Herkese merhaba
Ben de 16 lik hamileyim. Yogunluktan burayi takip etmem zor oluyor. Face grubunuza katmak istiyorum ama gizli oldugu icin ulasamiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
Herkes bebegini saglkla kucagina alir umarim.
zaten bulunduğum ilçede topu topu 4 özel 1 devlet hastanesi var (diğer ilçeleri bilmiyorum tabi) telde fiyat vermiyorlarmış illa hastaneye geleceksin diyorlar olmadı tek tek gezicem keseme uyan özel varsa ona gidicem yoksa devlete
Bebegim iyiymis sukur. Suyu da iyiymis. Supheli kiz diyor hala dr. Surekli bacaklarini kapatiyor. Neyse ayrintili usg de belli olur en kotu. Daha alisveris yaptigim da yok.
Ben skintili insanim canim giyemiyorm daraliyorum tayt kilotlu corap bile giyemem iyle de bi cins kadinim yaniTaytı deneyin canım birde çok rahatım İnan üzerinede tunik oh mis
http://www.milliyet.com.tr/bebekler-karisti-aileler-yikildi-gundem-1939574/
ay kızlar allah korusun. şimdi haberlere bakıyordum. baksanıza....
istanbulda normal doğum fiyatları 500 ile 4500 arasında değişiyor benim dr olduğu hastane çok pahalı olduğu için farklı dr ve hastane arıyorum halaistanbulda devlet hastanelerinin durumu küçük şehirdekilerden berbat ve hep yeni mezunlar var
Allah pasta börek miBen de bugun kurabiye işine gireyim artık. Kaç gündür canım istiyor üşendim yapmadım halbuki tarife göre 20 dakikada hazırlanıyomuş :)
Bende usengeclikten yapamiyorum ama olsada yesem.diye kuduruyorum
Valla hic kalkasim yok oturdum sipamla oynuyorm ben ona sesleniyorjm o vuruyo hic pozisyon bozamam ahahahCanim yapalim hashande bacimada gonderelim :)
Üşenme canim kalk şöyle biseyler yap sonra yanina içecek birşeyler acicik suslen geç otur en güzel yerine :)
Ben günleri de karistirmisim bu arada iyi pazarlar yerine iyi hafta sonlari diye duzelteyim :)
Valla hic kalkasim yok oturdum sipamla oynuyorm ben ona sesleniyorjm o vuruyo hic pozisyon bozamam ahahah
her aksam yuruyus yapmaya calısıyorum..gecen aksam da ebru şallı nın hamilelik platesi videosunu açtım yapmaya calıstım youtube dan ama pek bana göre bişi diilmiş 30. dakika da pert oldum :)Spor yapiyor musunuz kizlar.hafif egzersizler falan.
Evet cnm iyice alistik birbirimize :)Ohhhh o tatli niyetine zaten tadini cikariyosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?