2015 Şubat Anneleri

malesef tamda dediğin gibi.allem edip kullem edip dediklerini yapabilirler.ne diyeyim canım bir araştır mutlaka ucuz bulursun her hastane aynı ücret üzerinden bakmıyor belki daha ucuza bulursun inşallah.

zaten bulunduğum ilçede topu topu 4 özel 1 devlet hastanesi var (diğer ilçeleri bilmiyorum tabi) telde fiyat vermiyorlarmış illa hastaneye geleceksin diyorlar olmadı tek tek gezicem keseme uyan özel varsa ona gidicem yoksa devlete

bebeğim sağlıklı olsun ben sağlıklı bir doğum yapayımda evde doğurmaya bile razıyım, insan bu devirde doktor'a hastaneye bile güvenmiyor para kazanmak için anne babayı üzerek türlü yalanlarla hem doğumda hem de bebek için herşeyi yaptırmaya çalışıyorlar...

Herkese merhaba
Ben de 16 lik hamileyim. Yogunluktan burayi takip etmem zor oluyor. Face grubunuza katmak istiyorum ama gizli oldugu icin ulasamiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
Herkes bebegini saglkla kucagina alir umarim.

Herkese merhaba
Ben de 16 lik hamileyim. Yogunluktan burayi takip etmem zor oluyor. Face grubunuza katmak istiyorum ama gizli oldugu icin ulasamiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
Herkes bebegini saglkla kucagina alir umarim.

Face i boşver burası daha iyi. Face de geçireceğin süreyi burda geçirirsin

Allah hayırlısını versin canım. Hayırlı vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Bebegim iyiymis sukur. Suyu da iyiymis. Supheli kiz diyor hala dr. Surekli bacaklarini kapatiyor. Neyse ayrintili usg de belli olur en kotu. Daha alisveris yaptigim da yok.

Canım gözün Aydın bebişin iyiymiş. Allah hayırlısıyla sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah.

istanbulda normal doğum fiyatları 500 ile 4500 arasında değişiyor benim dr olduğu hastane çok pahalı olduğu için farklı dr ve hastane arıyorum hala istanbulda devlet hastanelerinin durumu küçük şehirdekilerden berbat ve hep yeni mezunlar var

Onlar için de denek oluyoruz işte. Allahım korusun.

Allah pasta börek mi Ben de bugun kurabiye işine gireyim artık. Kaç gündür canım istiyor üşendim yapmadım halbuki tarife göre 20 dakikada hazırlanıyomuş :)

Canim yapalim hashande bacimada gonderelim :)

Bende usengeclikten yapamiyorum ama olsada yesem.diye kuduruyorum

Üşenme canim kalk şöyle biseyler yap sonra yanina içecek birşeyler acicik suslen geç otur en güzel yerine :)

Ben günleri de karistirmisim bu arada iyi pazarlar yerine iyi hafta sonlari diye duzelteyim :)

Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar

Valla hic kalkasim yok oturdum sipamla oynuyorm ben ona sesleniyorjm o vuruyo hic pozisyon bozamam ahahah

Spor yapiyor musunuz kizlar.hafif egzersizler falan.
her aksam yuruyus yapmaya calısıyorum..gecen aksam da ebru şallı nın hamilelik platesi videosunu açtım yapmaya calıstım youtube dan ama pek bana göre bişi diilmiş 30. dakika da pert oldum :)

ben 2011 subat ayında bahcelıevler ozel meltem hastanesınde zorunlu sezeryanı 390 tl ya olmuştum.o hastane baya uygun o zaman benım kadın doğum doktorumda o hastanede görev yapıyordu.sımdı esenyurt devlet hastanesınde.ama ben devlette doğum yapmak ıstemıyorum.bakalım hayırlısı.

2.duzey usg ıncelemesınede ozel meltem hastanesinden randevu aldım ama telde fıyat vermedıler.4 sene once 60 tl ydı.sımdıde tas çatlasın 120 dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…