2015 Şubat Anneleri

Selam şubat anneleri bende sizi ara sıra takip etsemde yazmak bugüne kısmet oldu nedense üşengeçlikten sanırım.benimde adım vardı listede bilmem duruyor mu acep bu arada ben 20.haftamda olmama rağmen hamileliğin tüm sıkıntılarını çekmeme rağmen hala bebeklerimin hareket lerini hissedebilmiş değilim sizde durum nasıl nide benim ikiz olduğundan karnım epey büyüdü 7 aylık gibi dolanıyorum ortalarda ama daha hiç tekme yemedim bu nasılbirşey anlamadım ben çok hissiz biriyim galiba

Aynı şeyi düşündüm ben de
KENDİLERİ DURMAZLAR ZATEN KV BENİ SEVMEZ SEVİYOMUŞ GİBİ GÖRÜNÜR ANNEMİDE BEN TUTMAM KADIN ZATEN HASTA zaten saygısızlıktan kovmak değil birbirini yiyolar bende o sinirle kovarım yani susmuyolar çünkü

Uyurken o sıcaklık iyi de banyo ya da gün içerisinde sanki üşürmüş gibi geldi. Ondan sordum canımcım.

Ben bizimkilerden bahsettim canım. Sevmiyorsa hiç gelmesin zaten. Bizimkiler de heveslinirse diye böyle düşündüm ama heveslenmezlerse de zorla gelin demem.

Selam canım. Birkaç kişi daha var hissetmeyen yalnız değilsin yani. hareketlerini hissetmek için herşeyi deniyoruz kuruyemiş çikolata armut bile yedik bakalım.

Selam kızlar Nasılsınız, yemek iş güç çocuk derken unutuyorum yazmayı kaç haftalık olduk onu bile unuttum, ama oğluşum sağolsun arada öyle bir vuruyor ki ben bile hayret ediyorum :) Perşembe doktor kontrolü var çok heyecanlıyım kaç kilo oldu merak ediyorum. Sonra temizlik Yapacam...

İyi bari yalnız değilmişim.ben sadece aynı yere toplanırlarsa orda bir sertlik batma rahatsızlık hissediyorum o kadar biraz sevince uzaklaşıyorlar ordan rahatlıyorum bende. Dr.um geçen hafta 15 20 güne kesin hissedersin dedi bide yemekten sonra soluna yat o zaman da hissedebilirsin dedi ama bakalım bekliyoruz merakla tepikleri

Ay canım senin ikiz mi maşallah Hissedersin korkma

ya kızlar annelik iç güdüsü bizde doğuştan var. biz küçükken kendi bebeklerimizi doyurup, altını temizleyip, uyutup, gezdirmiyor muyduk? bence çabuk alışıcaz.

Ah ah benim bebeğim hiç yoktu ki ablamın bebekleri vardı ben o bebeklere iğne yapardım. Sulu boyayla ilaç hazırlayıp enjekte ederdim. Ablamın kaç tane et bebeğini mor mor yapmıştım :)

Benim bildiğim ikisi farklı şeyler ikili test te ense kalınlığına kemiklerine filan bakılıyor kandaki çıkan değerlerle ortalama bir risk değeri veriliyor ama üçlüde tüm iç organlarına bakılıyor o yüzden biri iyi biri kötü çıkabilir de. Ben bu arada hâlâ yaptırmadım çok kararsız kaldım ikili iyi çıkmıştı ona bile çokgerek yokdiyen dr.lar var

Selam canım. Temizlikte yorma kendini.

Ay sende mi hissetmedin iyi kendimi kötü hissetmiyim çünkü tek tük kaldık :) her gün merakla bekliyorum ya insan merak ediyor iyi mi diye :) bu arada tekrar hoşgeldin cnm

sağlık ocağından ebe aradı
yarın aç karnına gel kan değerlerine bakalım dedi
birde aşı yapacak sanırsam
ne kanına bakılacak anlamadım
yne delecekler kollarımı

hayır yani hamile olmadan önce hep ama hep soluma yatardım. yatmazsam uyuyamazdım. inatla vücut dönüyomuş gibi geliyor bana : )
BENDE öyleyım bır bakıyorum gece boyu sağa yatmışım. önceden yuzustu yatmaya cabalardım onu bıraktım rahatsız oluyorum cunku sımdı de sağıma yatınca rahat yatıyorum.

Allahtan abla var, tartışma hiç çekilmez gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…