2015 Şubat Anneleri

Zararı neymiş acaba? Ben de alıcam zararlıysa almıyım.

ya bilmiyorum ki belki astım için zararlıdır sadece, şimdi iş yerindeki arkadaşlarıma sordum da bizim çocuklar küçükken bizde aldık dediler, arkadaşlarımda bilinçlidir yani bende bilemedim : )))

ben bir kaç kez kızımın hareketini hissettim mutlu oluyorum sonra @gulbesseker gazımı bebğim diye sevmişim lafı aklıma geliyor :) emin olamıyorum

ya bilmiyorum ki belki astım için zararlıdır sadece, şimdi iş yerindeki arkadaşlarıma sordum da bizim çocuklar küçükken bizde aldık dediler, arkadaşlarımda bilinçlidir yani bende bilemedim : )))

Ablamın kızı da bebekken alerjik astım gibi oluyordu doktor buhar makinası önermişti iyi olur diye. Ben de bilemedim şimdi.

cnm bu tarz travel sistemlerde 600 den asagıya yok zaten. daha uygun bırsey alıcam dıyorsan pusetin komple cıktıgı model degılde ana kucagı pusetın ust uste knuldugu modellerden alabılırsın ancak
cnm bu tarz travel sistemlerde 600 den asagıya yok zaten. daha uygun bırsey alıcam dıyorsan pusetin komple cıktıgı model degılde ana kucagı pusetın ust uste knuldugu modellerden alabılırsın ancak
bişey soranilirmiyim arkadaşlar hem oto koltuğu hem ana kucağı olanlar bu arabalarmı neresi ana kucağı oluyoki birde acaba kaç aylık olana kadar kullanabilir bilginiZ varmı

sağolasınız canlar ciğerler dün bol bol hasret giderdik kızımla.ilk kucağıma aldığımda annecim artık sana sarılabilirmiyim demesi aklımdan çıkmıyor, anlatılmaz yaşanır.

Benzer durumu annemle ben yaşamıştık.
Ben 4 yaşındayım su çiçeği oldum.
Annneannem vefat ettiği için annemin su çiçeği olup olmadığını bilmiyorduk da.
Annem kardeşime hamile doktorlar kesinlikle karantina demişler ama biz daha bursaya yeni taşınmıştık annemlerin beni öyle götürüp bırakacakları kimse yok. Evin bir odasında ben hapis gibiydim. Birde yaralarım deli gibi kaşınıyordu ağlardım anneme nolur beni kaşı derdim ama annem yaklaşamazdı bana. Akşam babam işten gelince bni kaşısın die kendimi önüne atardım çok zor süreçti.
Şükür sizde böyle bir durum olmamış canım ve onu emanet edeceğin bir akrabanız varmış.

Ne bileyim c benim kiz eylulde dogdu 3 aylik oldugundada corap giydiriyodum kis icin fikir almak istedim:)
Erkek cocugu giymez diye biseyyok kicanim ben 3 yasina kadar hep gidrxim kotunun icine
Simdi kis icin ici pamuk kapli kotlar yapiyorlar da kurtardik corap olayindan

Yorgun savascidan selamlar. Dersim erken bitti geldim temizlige giristim hasat oldum tabi yaz bitsin artik bu kapi pencere kapanmadikca toz kir bitmiyor hic hemen batiyor heryer. Ayakta uyuyorum su an kizani alasiya kadar yatip dinlensem ne iyi olur.

cinsiyet degisen biri daha va sanirim iyice kilciklanmaya basladim bayrami beklemeyip haftaya bir baska dr gideyim bari

bişey soranilirmiyim arkadaşlar hem oto koltuğu hem ana kucağı olanlar bu arabalarmı neresi ana kucağı oluyoki birde acaba kaç aylık olana kadar kullanabilir bilginiZ varmı

cnm resmı acarsan tekerleklerın uzerınde ıkı farklı oturmalık oluyor. bırısı normal puset digerı elımızdede tasıdıgımız ana kucagı. bunlar seyyar cıkarılıp takılabılıyor. ılk bı sene ana kucagını kullanabılırsın. onun oturma yerı falan bebek ıcın daha uygun. bır yastan ıtıbaren pusete gecıyosun. ayrıca ana kucagını evde sallamak ıcın ve arabada oto koltugu olarakta kullanabılırsın

ilk olarak ınsallah hayırlısı olur cnm ikincisi allah gonlune gore versın. ayrıca deme oyle dogum vıdeolarında gayet süslü annler, makyaj sac falan gayet şıklar :)

Neeee naptın sen dostum senin göbek kilodan dolayı hissetmemişsindir normal üzülme . Ben 3 kilo aldım benim sorun ne anlamıyorum
EVET bana hemsıre dedı belkı kilodan hıssetmemıssındır. ya benım arkadaşta 50 kilo ama hıssetmıyor. demek herkesın bır degıl. ben buradakılerı okumasam bılmezdım bıle bebegın oynadığını endıselenmezdımde. ama burda okuyoruz herkesın oynuyor falan ondan endıselenıyoruz. canım bebek ıyı olsun da oynamasın. ben sadece merakımdan o kadar takıyorum kafaya.

kızlar şimdi masaja bir randevu aldım
adamın adı gökçe
yaşı 62

ilk olarak ınsallah hayırlısı olur cnm ikincisi allah gonlune gore versın. ayrıca deme oyle dogum vıdeolarında gayet süslü annler, makyaj sac falan gayet şıklar :)

hehheh ben o annelerden olamam heralde ben paçoz bir şekilde doğururum çocuk da korkar ben bu kadındanmı çıktım diye

Canim ben oglumdan once sevmek icin bile bebek almis degildim kucagima
İnternetten videolardan kitaplardan
Az biraz sagdan soldan oyle bir bakiyorsun ki.. Zaten dogana kadar bi suru bilgi birikimi ediniyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…