- 17 Haziran 2014
- 343
- 190
- 53
Hımm şimdi anladım canım çok iyi ozaman çok saolcnm resmı acarsan tekerleklerın uzerınde ıkı farklı oturmalık oluyor. bırısı normal puset digerı elımızdede tasıdıgımız ana kucagı. bunlar seyyar cıkarılıp takılabılıyor. ılk bı sene ana kucagını kullanabılırsın. onun oturma yerı falan bebek ıcın daha uygun. bır yastan ıtıbaren pusete gecıyosun. ayrıca ana kucagını evde sallamak ıcın ve arabada oto koltugu olarakta kullanabılırsın
kızlar şimdi masaja bir randevu aldım
adamın adı gökçe
yaşı 62
Erkek cocugu giymez diye biseyyok kicanim ben 3 yasina kadar hep gidrxim kotunun icine
Simdi kis icin ici pamuk kapli kotlar yapiyorlar da kurtardik corap olayindan
EVET bana hemsıre dedı belkı kilodan hıssetmemıssındır. ya benım arkadaşta 50 kilo ama hıssetmıyor. demek herkesın bır degıl. ben buradakılerı okumasam bılmezdım bıle bebegın oynadığını endıselenmezdımde. ama burda okuyoruz herkesın oynuyor falan ondan endıselenıyoruz. canım bebek ıyı olsun da oynamasın. ben sadece merakımdan o kadar takıyorum kafaya.
sizi güldüreyim
arkadaşım var oda hamile öğrendik ki oğlu olacakmış.i 6 yaşındada bir oğlu daha var kardeşinin ismini sorduk ne olsun diye RONALDO koycakmışçocuk dünyası çok geniş
Ay bir ben sapittim dogumdan sonra saniyodum varmis cinsimdencanım bide doğumdan sonra lahusa psikopatlığı varrr kii aman Allahım.annem kaldı yanmda zaten başkası çekemezdi heralde.her şeye deli oluyorsun gözü üstünde kaşı olana kafa atasın geliyor.kayın.v bir hafta sabredebildi bana.sen onlara hiçten sabredemezsin yani.böööyle yanında haliiim seliim biri olsun ne dersen hee diyecek.sen dünya dikdörtken desen itiraz etmeyecekk
Canim ben oglumdan once sevmek icin bile bebek almis degildim kucagima
İnternetten videolardan kitaplardan
Az biraz sagdan soldan oyle bir bakiyorsun ki.. Zaten dogana kadar bi suru bilgi birikimi ediniyo insan
Ne masajı bu?
Heryerim buz gibi ayaklarımı ısıtamıyorum. Kat kat giyinsem terliyorum ama bir vücudum ısınmadı. Nedendir ki?
hehheh ben o annelerden olamam heralde ben paçoz bir şekilde doğururum çocuk da korkar ben bu kadındanmı çıktım diye
ikili test normal cıkarsa üçlününde normal çıkma olasılıgı nedir?
ne masajı istersen
Oha ya kadinin ettigi lafa bakcanım daha önce kv ile ilgili sorunlarımı yazmıştım zaten kadın düşük yapınca ne yaptında düşürdün diyen bi kadın zaten aramızda duvar var resmen eşimlede öle sırf benle değil oğlunu delirtmekle meşgul hep bide tam menapoz döneminde kadın delirdi anlıcağın dediğin gibi gelir bide hizmet bekler o yüzden hiç gelmesin ama eminim zırt pırt gelir inşallah çok yağmur yağarda çıkamaz evden kar yağsın hatta don tutsun eve çıkamasın (yokuşta benim evde )
bende oyle dıyorum :) kesin sac baş dagılmıs surat bembeyaz, gozlerın etrafı morarmıs kendımı hep boyle hayal edıyorum :)
Aynen işte bi hareketlenseler merak etmeyiz en azından benimde okulda öğretmenler var onlar da söylüyor 5. Aydan önce hissetmedik diye ama panik oluyor insan işte gerçi her bebek aynı olmuyormuş o da var yada arkadaşlar çok tecrübeli ayırtedebiliyorEVET bana hemsıre dedı belkı kilodan hıssetmemıssındır. ya benım arkadaşta 50 kilo ama hıssetmıyor. demek herkesın bır degıl. ben buradakılerı okumasam bılmezdım bıle bebegın oynadığını endıselenmezdımde. ama burda okuyoruz herkesın oynuyor falan ondan endıselenıyoruz. canım bebek ıyı olsun da oynamasın. ben sadece merakımdan o kadar takıyorum kafaya.
Valla lohusa kafasiyla hic cekilmezKENDİLERİ DURMAZLAR ZATEN KV BENİ SEVMEZ SEVİYOMUŞ GİBİ GÖRÜNÜR ANNEMİDE BEN TUTMAM KADIN ZATEN HASTA zaten saygısızlıktan kovmak değil birbirini yiyolar bende o sinirle kovarım yani susmuyolar çünkü
evet ya şimdiden okumaya baslamak lazım. guzel egıtıcı yazıları paylaşalım burda hepımıze yararı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?