2015 Şubat Anneleri

Hımm şimdi anladım canım çok iyi ozaman çok saol

Tulum alirken bacak arasından her iki Bacağın yanlarinda citciti olanlari tercih ederseniz bez degisirken sıkıntı yasamazsiniz canlar. Tumden soymaya gerek kalmadan altini aliyorsun iyi oluyor.

polar battaniye bilhassa cok tuylu olan seyler dokunabilir alerjik olabir kuzular. O ponponlu gibi kabartmasi olan ince polar bi battaniye var meshur tuyleri traslanmis gibi ondan bitane kafi duruma göre penye battaniye ustunden sarmak gerekebiliyor disarda veya banyo sonrasi kisa süre.

Küvet olayi bebekler iyic ziprlasna kadar zaten o yuzden cok da büyük almaya gerek yok sonra onu evde koyacak yer de sıkıntı oluyor. En guzeli alisinca banyoyu ısıtma imkani varsa kucaginizda yikamak uc aydan sonra öyle yikadim ben hep kizimi herkes kolayins gore bi yontem buluyor tek tavsiyem yikama isinden cekinip korkmayin. Buyukler atliyor sen beceremezsin diye firsat vermeyebiliyor ee acemilik insan cekinebiliyor sonra hep yardim alinca alismak zor oluyor benm bi arkadasm iki yasina dek annesinin gelmesink bekledi yikamaya bastan cesaret edemedi sonra da devami geldi oyle.

Erkek cocugu giymez diye biseyyok kicanim ben 3 yasina kadar hep gidrxim kotunun icine
Simdi kis icin ici pamuk kapli kotlar yapiyorlar da kurtardik corap olayindan

bende gıydırmeyı dusunuyrum ogluma ama esım fecı karsı cıkıyor. onun cocukluk sendromu olmus. ılkokula yenı basladıgında annesı pantolonun altına gıydırıyomus usumesın dıye. bı gun düşmüş bu dizini sıyrmıs. corap yarasına yapışmıs ama kımse anlamasın dıye eve gelene kadar ogretmene falan elletmemıs. tabı eve gelınce yara kurudugu ıcın o corabı ordan cıkarmak amelıyat gıbı olmus. şimdi anlatıyor da cocuklugumun en kotu gunlerınden bırıydı dıyo. ogluma yasatmam bunu kesınlıkle gıydırmezsın falan dıyıp karsı cıkıyor baklaım napıcaz. tayt falan alırım bende :)

Heryerim buz gibi ayaklarımı ısıtamıyorum. Kat kat giyinsem terliyorum ama bir vücudum ısınmadı. Nedendir ki?

ocak annelerinde biri vardi 22. Haftada sanirim o da hic hissetmemis henuz olabiliyor iste bazen 24.haftayi bilr bulan oluyormus canim ona dr oyle soylemis yeri gelmişken unutmadan soyleyim dedim evham yapan tuma annelere

sizi güldüreyim
arkadaşım var oda hamile öğrendik ki oğlu olacakmış.i 6 yaşındada bir oğlu daha var kardeşinin ismini sorduk ne olsun diye RONALDO koycakmış çocuk dünyası çok geniş

canım o genişlik tek çocuklarda olmuyor ben ve erkek kardeşim sadece iki kardeşiz bebeğimin tek dayısı olacak. Oda ilk yeğen tabi hevesli ama isim konusunda uzlaşamıyoruz. Gelmiş bana diyor ki buldum abla doruk drogba koyalım kardeşimde koyu GS taraftarıdır adını Doruk Drogba yapıyor ve bu dayı koca 20 yaşında üni. gidiyor

Külotlu Çorap kucuk donemler icin iyi değil sıkı oluyor ya kan dolaşımını etkiliyor. Onun yerine iclik tarzi seyler var simdi penye yuzdeyuz pamuklu ayakli ama pjamadam ziyade Külotlu corap gibi. Onlarla cok rahat ettik hem oyle cok bunaltmiyor da kuzucuklari. Sanirim sevi bebeden aliyordum onları bulursam resim ekliyim aklinizda olsun

Ay bir ben sapittim dogumdan sonra saniyodum varmis cinsimden
Valla ben de pskopata baglamistm
Annem abim esim yavrulaar her manyakligimi idare ettiler
Ki elinde olan bisey degil insanin

Canim ben oglumdan once sevmek icin bile bebek almis degildim kucagima
İnternetten videolardan kitaplardan
Az biraz sagdan soldan oyle bir bakiyorsun ki.. Zaten dogana kadar bi suru bilgi birikimi ediniyo insan

evet ya şimdiden okumaya baslamak lazım. guzel egıtıcı yazıları paylaşalım burda hepımıze yararı olsun

hehheh ben o annelerden olamam heralde ben paçoz bir şekilde doğururum çocuk da korkar ben bu kadındanmı çıktım diye

bende oyle dıyorum :) kesin sac baş dagılmıs surat bembeyaz, gozlerın etrafı morarmıs kendımı hep boyle hayal edıyorum :)

ikili test normal cıkarsa üçlününde normal çıkma olasılıgı nedir?

canım bnm oğluşun ensesi kalındı sınırdaydı tam 2 li nn riskler düşük çıkmıştı. Dr 3lüde istemişti onuda yaptırdık 3 lü de daha düşük çıktı risklerimiz. inş seninde öyle olur içini ferah tut

Oha ya kadinin ettigi lafa bak
Agzim acik kaldi
Bu kadar kotu olunur mu ya dusuk yapmis kadinla konusma bicimine bak tone tobe

Aynen işte bi hareketlenseler merak etmeyiz en azından benimde okulda öğretmenler var onlar da söylüyor 5. Aydan önce hissetmedik diye ama panik oluyor insan işte gerçi her bebek aynı olmuyormuş o da var yada arkadaşlar çok tecrübeli ayırtedebiliyor

Valla lohusa kafasiyla hic cekilmez

evet ya şimdiden okumaya baslamak lazım. guzel egıtıcı yazıları paylaşalım burda hepımıze yararı olsun

işyerinde bir bayan bana getirmiş bağırıp çağırmadan çocuk eğitimi diye
yazıları büyüteçle okumak lazım
çok küçüktü sıkıldım bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…