- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Internetteki arastirmalarim sonucu kraftin travel sistem bi modelini beğendim ama bi de gidip mağazalarda görmek lazim kullanışlı mi değil mi ? Ben bi sepet besiklerden alcam 6 ay falan bnm yatak odamda durması için ama odasını da kurcammerhaba arkadaşlar,bebek arabası baktınız mı,hangi marka almayı düşünüyorsunuz,park yatak mı yatak odası takımımı alacaksınız...
ara ara dinlen kuzum birde lütfen çocuklara dikkat et inanki dün sıpalar az daha merdivenlerden düşürüyorlardı beni koşuyolar önlerine bakmadan hadi allah kolaylık versin benim kız ters ters bakmaya başladı bile şu alttaki bebekleri görüyo yaaa sinir oluyor kıskanç hatun ben kaçarGünaydın nobetciym bugün okulda tum gun ayaktadaha ilk saat heryer feci kokuyor koridorlarda dolasmak iskence uzun zaman sonra öğürtu tuttu midemi mahvoldum ya
senin niye bu tarih marta kaymışdimi ya aramasaydı hiççç oda var
bende cok korktum anestesiden ama doğumda oyle degılmıs az verıyorlar sanırım . süreyi kısa tutulmak zorundalarmış bebeğe gecmesın dıye narkoz. ve 15 dk da alıyorlarmış bebegı.
yeni tecrubelı anneler daha ıyı bılır tabıı ben ablamdan duydum. onunda 2 sezeryanı bir de şu ağrısız doğumdan var.
Büyük kısmını basarmissin sen yine canım ya..zaten kitaplardaki herseyi uygulamak pratikte çok da mümkün olmayabilirBen sallmadan uyutmayi basaramadim ama saatleme, acliktan uyanmamasi ve gercekten acikip sutun yagli kismini icmesi icmesi icin emzirme saatleri duzenlemesini ondan ogrendim
İlk 6 ay emrin olur bebeem modunda olmak zorunda oluyosun da
Ek gidaya baslarken terbiye de basliyo
Beykoz da oturuyorum canım valla sagolasin aklında bulunsun :) kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz :))Nerde oturuyosn cnm kulagmz delik olsun
Ben uni mezunuyum ama calismiyorum cocuklari buyutunce belki ama yine de kulagmz delik olur
bebek hırkası ören varsa bana örnek yazabilir mi kolayından kızlar, o kdr makbule geçer ki anlatamamsevindirin şu gebeyi be ne bilim su kdr ilmek başla su kdr ör kol kes fln şeklinde
kızlar daha erken biliyorum ama bebek şekerine karar veren varmı
ben biblolu bişey istemiyorum değişik olsun istiyorum ama nette de doğru dürüst bişey yok
yaratıcı fikirleri olan veya orjinal örnekler olan site tavsiye edebilecek biri varmı
ayyy tamam yaa şimdi bir video seyrettim biz bunu ortaokulda el işi dersinde çok yapmıştık
kutuya koymak yerine küçük keselere koyup keselere magnet yapıştırabilirim
canım bak ben bunlardan yapcam zaten bunun ticaretini yapıyoruz o kadar çok bebeğe yaptım nasipse şimdi kendi bebeğimede yapcamcnm ben sabun dusundum cok guzel sabunlar var. hatta kk da girişimci kadınlar kulubu uyelerı mı ne oyle bır bolum var orda satanlarda var. bakıyorum arada. ama belkı sabunu bırakıp kurabıye olayınada gırebılırım. emın degılım henuz
Kaçak çalışmayanı alırız canım. Kontrol ederiz çok riskli kontrol etmeden almak.
canım bak ben bunlardan yapcam zaten bunun ticaretini yapıyoruz o kadar çok bebeğe yaptım nasipse şimdi kendi bebeğimede yapcam
kuzum benim ablam yapıyor istersen face yada iletişim bilgilerini veririm. facete çok fazla resim yok ama istediğin kalıptan yapıyor...bende şimdi onlara baktım melek kanadında uyuyan bebekler hoş duruyor kokulu olsun diyorum birde.
güvenilir site lazım şimdi.
aslında kendim yapmak isterdim ama güvenemem
elbette yazayım canımda modele göre veya adete göre fiyat değişiyor isteyen arkadaşlara özel msj atarım uzun süre kalabiliyor kurabiyeler farklı modellerde var zaten kim ne isterse ona göre bilgi veriyoruz 20 gün dolapta muhafaza edilebiliyor. şimdi bi tane fiyatı söylersem pahalı olur :) o yüzden adete göre fiyat çıkıyorcnm fiyatlarınıda yazsana bakarsın burdanda yaptıran cıkar
Benim ilk hamileligimde lise 1 oln cocuklar nasil bakti bana dun. Haha bu kadin da he sene doguruyor demislerdir. Koridorlar sinuflar nasil kokuyor benim midem de cok fena oldu. Nobetciyim bugun ayhara ara dinlen kuzum birde lütfen çocuklara dikkat et inanki dün sıpalar az daha merdivenlerden düşürüyorlardı beni koşuyolar önlerine bakmadan hadi allah kolaylık versin benim kız ters ters bakmaya başladı bile şu alttaki bebekleri görüyo yaaa sinir oluyor kıskanç hatun ben kaçar
elbette yazayım canımda modele göre veya adete göre fiyat değişiyor isteyen arkadaşlara özel msj atarım uzun süre kalabiliyor kurabiyeler farklı modellerde var zaten kim ne isterse ona göre bilgi veriyoruz 20 gün dolapta muhafaza edilebiliyor. şimdi bi tane fiyatı söylersem pahalı olur :) o yüzden adete göre fiyat çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?