2015 Şubat Anneleri

valla acıkcası su lohusalık donemınde bende pek ıstemıyorum kımseyı . ılk bı ıkı hafta tamamda sonra herkez dagılsın evıne :) ama bunu kırmadan nasıl soyleyecegım bılmıyorum. cocugumla yanlız kalmak ıstıyorum. kımsıde gelsınler dıye yalvarıcaksın dıyo. hıc zannetmem ama zaman ne gosterır bellı olmaz. benım bı arkadasım hem annesınden hem kv den farklı sehırde yasıyor. o dogumdan once demıs. 3 gun musade size 4. gun herkes evıne gıtsın benım bebegımle ynalız bırakın dıye. hakıkatten oyle oldu. 4 gun yanlız kaldı ve gül gibi baktı cocuguna. simdi konusuyoruz da yıne olsa yıne oyle yaparım dıyo. daha cok ayak bagı oluyolar bısey yaptıkları yok falan dıye anlatıyo

kızlar bu kokulu sabunlardan ablam yapıyor isteyene iletişim bilgilerini verebilirim....

cnm resim ve ücret yazarsan fikir sahbı oluruz hepımız. benım aklımdada sabun yada kurabıye var. artık fıyata ve modele gore karar verecegım. tek fıyat yazmak tabıkı olmaz ama soyle 100 adet ıcın fiyat yazarsanız cok makbule gecer

Kız kadında merak etmiştir de gelmiştir yanına seyirlik diye niye düşündün , gerçi tanıyosun belki huyu öyledir onu bilemem de biz gelinlerde de yanlış anlama potansiyeli yüksek oluyor kv ye karşı ne bilim, belki biz iyi geçindiğimizden de böyle düşünüyo olabilirim. kv kendi kv sinden çektiklerini anlatır duygusallaşırız birlikte

ben yanlış mı bilmiyorum ama 40 gün lohusalık döneminde yalnız kalınmamalı diye biliyorum , yani dini açıdan , bazı durumlar olabiliyomuş ,

Ya benim de annem ank da ben ist teyim sırf kadının düzeni bozulmasın ama yanıMDA da olsun diye doğumu ank da mı yapsam diyorum..tek başıma bakamazmisim gibi geliyor gerçi eşim her konuda çok yardımcıdır aksamlari işten gelince kesin yardım eder ama gündüz tek başıma nasıl yaparım diyorum

Ne espirisi yaa fesat iste , mutlu oluyo sanki bunlar bizim kötü halimiz olunca ya :) ben eminim artık bööle bu rekabet içindeler

cok merak ettım bu lafın ustune ne dedı :) ayrıca ne kadar ıyı olsalarda kımse kendı kızına davrandgı gıbı gelınıne davranmıyor. hoş bende annemle aynı kefeye koyamam

şu an işteyim akşama ablamdan fiyatlarını öğrenip resimleri yüklerim canım...

Ay birden kafamda canlandida allah su kv lere akil fikir versin ama canim hic uzulma bak benikde kv gorumce yakinimda ama hic geliriz bakariz yapariz demiyolarda zorlancaksin biraz cocugu nasil getirip goturceksin falan diyolar annemde calisiyo venim en fazla 3 gun izin alip gelebilse diyorum yeter bide sezeryan benim ama cabuk toparlanip her isimi kendim yapar kimseyede minnet etmem diye dusunuyorum bence sende uzulm tekde olsan coxugunada bakr isinide yaparsin en azindan kafan rahat olur bide benim kv gorumce 3 er paket sigara iciyo ellerinden dusmuyo istemem ondan gelmelerini zaten

cok merak ettım bu lafın ustune ne dedı :) ayrıca ne kadar ıyı olsalarda kımse kendı kızına davrandgı gıbı gelınıne davranmıyor. hoş bende annemle aynı kefeye koyamam
ne diyebilir ki sustu kaldı haklıydım çünkü

ya aslında ben bebek bakımı degılde ev işi gelen gıden olucak onu dusunuyorum. yoksa bebege bakmak ınan gozumde buyumuyor. ne cahıller bakıyor bızmı yapamayacagız? ama yemek yapmak lazım evı toplamal temızlemel lazım , gelen lerde olur onlara ıkram lazım. asıl bunlar dusundurucu

bende hem kendi aileme hem eşimin ailesine uzakta yaşıyorum geçen eşim anneme "ocakta bize geleceksin anne ona göre bi plan yapma" dedi kendi annesinin gelemeyeceğini gelirsede bi işe yaramayacağını biliyor..Kv ler kız bekliyordu torunlarda evlatlarda hep erkek kız olsaydı bizimki atardı yatağını buraya bakalım erkek oldugunu duyunca kaç gün sonra kırk nazla gelecekler?

günaydın kızlar markafoni de mothercare in kampanyası var herşey çok güzel ne alacağıma karar veremedim sizde bakın

ben yanlış mı bilmiyorum ama 40 gün lohusalık döneminde yalnız kalınmamalı diye biliyorum , yani dini açıdan , bazı durumlar olabiliyomuş ,

ya soyle bırsey var annenin psikolojik durumu falan onemlı. sen kendını ıyı hıssedıyorsan ben ce sakıncası yok ama amınım buyuklerde aynı seylerı soyleyecek. hatta ben uykumda konusurum bagırırm falan ama cocukluktan berı boyledır. kv gecen onu dıyo sen lohusalıkta napıcaksın yanlız bırakmamak lazım senı. ne alakaysa valla bılmıyorum ama eşime sımdıden soyledım ben kımseyı ıstemıyorum yatıya dıye. oda gelmezlrse kızıcaksın sımdıden buyuk konusma dedı bılmıyorum ınş tukurdugumu yalamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…