2015 Şubat Anneleri

bugun bebeğimin pıt pıtlarını henüz hissetmedim, hadi ama pıtırcık:)
Sorma cnm ya bende vallabekliyotum senin kilon kaç? Ben 60 kiloyum 3 kilo aldım ama bişi yok daha. Çok merak ediyorum minnağımı valla hareketleri hissetsemde iyş olduğundan emin olsam :)

Hızlı çıkmışlar ne çabuk taşındılar yaw , demekki içten değillermiş bakarız derken , zor bir dönem olacak senin için ama kalkarsın altından Allah yardım eder canım ,

kızlar kızlar, hiç eski sayfaları okumadan hemen buraya yazıyorum , doktordan geldim bugün kontrolüm vardı 5 haftanın sonunda , bebeğimin durumu iyiymiş sat ile uyumlu gelişimi güzel dedi doktor ve de KIZIMIZ olacağını söyledi :))) mutluyum huzurluyum , merak ettiğim soruları da sordum , sizede yazayım
tetanoz aşısı : bence yaptır ben eşime de yaptırmıştım dedi.
grip aşısı: ben önermiyorum dedi
ayrıntılı ultrason: üni. hast. yaptır dedi
idrar yaparken karnım ağrıyor dedim , pirelideve sende de vardı canım bu , sıkışma dedi , sıkışmak ilerde enfeksiyon riskini artırıyor daha çok sorun yaşarsın dedi ,

Ultrason için en uygun tarih ne dedi cnm ? Yani detaylı için?

kızlar birşey sorucam sanki böyle karnımdan birşey kayıyor 3 gündür 2 kere hisettim yermi değiştiriyor benim kız acaba ?
birde böyle göbek deliğimin oraya bişey bi acıtıyor tekmeleri sertmi olur ya hop ediyorum valla

Sorma cnm ya bende vallabekliyotum senin kilon kaç? Ben 60 kiloyum 3 kilo aldım ama bişi yok daha. Çok merak ediyorum minnağımı valla hareketleri hissetsemde iyş olduğundan emin olsam :)

aynı benim de 1,68 e 58 kilo ile hamile kaldım 3 kilo aldım.ben arada hissediyorum çok güzel bi duygu. ben de geç hissedenlerdenim. endişelenme inşallah bi an evvel hissedersin.

Saglikla grlsin kizcen cnm gozun aydin

Canim o hamileykende icti simdi evde kendi cocuklarininda yaninda ictigi icin baskalarininkinede ole davraniyo kizda kirilmasinlar diye bisey demiyo ama olmazki yazik ya el kadar bebek
doğrudur canım alışmış o başkalarınada aynı davranıyor sanırım sen yinede izin verme canım

merhaba arkadaşlar bende 19 haftanın içindeyim hayırlısıyla inşallah kızım olacak ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum yaptıran arkadaşlar varmı acaba dr um bana 20-21. haftalarda yapalım dedi izmirde ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar varsa paylaşırsanız sevinirim

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
benim iştahım ne zaman açılacak yaa hala bişey yiyesim yok

Isimler konusulmus. Guzel isimler. Son zamanlarda farkli ve modern isim olsun anlayisi var. Gerci ben kucukken de varmis. Kendi ismim basta olmak uzere Toprak,Kaya,Yagmur gibi doga isimlerini sevmiyorum. Ama saygi duyuyorum. Ben eski bir isim koymak istiyorum. Bana da saygi duyulsun ama yok. Illa duyulmamis,garip anlamlari olan isimler olacak. Salih Erdem koymayi dusunuyoruz esimle. Cevremdekilerin modernligine uyamiyor Salih ismi. Halbuki anlami hos. Kulaga hos geliyor. Dede ismi mi yok kapicimizin ismi gibi cagdas disi veya asagilama ismi olarak goruluyor. Gicik oldum. Sevme ama saygi duy. Ben seviyorum ve ah insanlarin on yargisi diyorum.

dün akşam olan olayı anlatayım size hatırlarsanız eltim hamile ve bana söylememişti bende kızmıştım dün beni aradı ve özür diledi bebeği istemediğini sürekli ağır işler yaptığını ve bir sürü ilaç içtiğini söyledi kaldım öyle,dedim ki istemiyor olabilirsin ama sağlıksız bir bebeğe sahip olmak daha mı iyi, ama beni ilgilendirmez sen bilirsin hakkınız da hayırlısı oldum akşamdan beri aklımda Allahım sağlıklı bir bebek olur inşallah

inş inş darısı hepimize olur inşş bende antalyada dolşırken çok şık bir gecelik görmüştüm ama giyince nedense kendimi hastane için seksi buldum aslında öle açık vs de değildi heee sorun bende yavrum topuklu ayakkabı bile nadir giyerim sonra kalın askılı bir gecelik aldım beyazlı bembişli ne para vermiştim ama şimdikine nasipmiş üstüne bir hırka giyerim olur biter

GRİP İÇİN ÖNERİM VAR.
eğer grip olduysanız, eklem ağrısı, ateş vs varsa, 1 limonu sıkın, içine bir asprin eritin ve yatağınıza bi çarşaf serip, eşinizden bu karışımı tüm eklemlerinize sürmesini isteyin. el ayak bilekleri, dizler, dirsekler, kalan karışımı da tüm vücuda sürüp , güzelce uyuyun. terletecek biraz ama kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
çok hastalanıp, yatak bağımlısı olduğumda yarım saat veya 1 saat içinde beni ayağa kaldıran tek şey bu oluyo. sonuçta içilen bir şey değil. o yüzden bi deneyin.

hıhhh niyeymiş çok güzel isim bence kime ne hemm anne baba beğenmişse benim babamın adıda osman eğer abim koymasaydı oğluşuna ben koycaktım kesin güle güle kullansın kuzun ismini

sizin bebeğiniz sizin kararınız, herkes istediğini düşünsün küçük bir ters cevap herkesi susturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…