2015 Şubat Anneleri

Kendi istediğim isimden vazgeçip babamın adını mı ısrarla istesem acaba? Caydırıcı olur cengizdn vazgeçer belki.

canımmm bu acıyı bende yaşadım hemde 20 haftalıktı oğluşumm ne dualar ne adaklar neler neler amniyo mu sonuç kötü umrumda bile değildi ama her gittiğimde bir yeri derken seni zehirler dedi dr varmış rabbimin bir bildiği ama bak arkasından yine hamile kaldım eminim acınn dinecek rabbim seni en kısa zamanda sağlıklı bir melekle taçlandıracak bebişini hiç bir zaman unutmayacaksın ama acın hafifliyecek rabbim sabrını verecek sana yeterki allaha sığın güçlü ol

anladım canım geçmiş olsun tedbir amaclı demişlerdir buyuk ihtimal

Ben kızım olacak ama oğlum da olsa baba isimlerini koyamasım çünkü ikimizin babasının adının sonuda .... ettin le bitiyor.upuzun isimleri olurdu. Annemin adı mümkün değil çünkü türkiyede tek onda vardır. Biri duyunca hönnk kalıyor. Adını koyarak sevdiğimizi göstermiş olmuyoruz hoş.
Birde bizde yaşayan kişilerin adı koyulmaz

aynen canım bu sabah kusan bendim. öyle böyle değil midem boşalmasına rağmen içim fena oldu. ben daha öncede içiyordum hiç sorun olmuyordu eğer yine aynısı olursa yarın başka kan ilacı istiyecem doktordan sanırım o yaptı bugün. diş fırçalarken bulaşık makinasından ve çöpten hala midem kalkıyor. geçmedi benimde canım.

canım düşün taşın iyi karar verip oyle koyun ismini bi arkadasımın oğluna da dedesinin ismini verdiler..ama cocuklar acımasız okulda arkadasları dalga geçmiş hep ismi sildirmek için mahkemeye dilekçe verdiler 11 ayın sonunda sildirebildiler..ilerde boyle seylerle ugrasamam diyorsan en bastan koymamakta fayda var

berenay06 canım çok geçmiş olsun anlatılmaz yaşanır bir durum haklısın.Rabbim sabırlar versin en kısa zamanda tekrar kucağını doldursun inşallah.

ay sinir oluyorum şu isim konusunda büyüklere. biz kimseye danışmadık valla. bizim bebeğimiz anca eşimle ben karar veririm hiç kimsede kafamızı bulandırmadı. herkes saygı duydu olması gerekende bu bence.
pirelideve canım daha doğuma var. eşini ne yap et ikna etmeye bak. 3 isim çok ama çok uzun bir isim. o yavrum yarın öbür gün çok zahmet çeker. 2 isim neyse ama 3. bir isim çocuğa yükten başka birşey olmaz. muhammed enes gerçekten güzel bir isim. yine sana düşüyor iş burada inada bindirmeden eşine bu işin olmayacağını tatlı dille anlatmalısın :)

Oh sagol canım yaa a merak ediyodum yarın üçte dersim var sabah bir de kan tahliline mi gidicem diyodum. Bu durumda dersten sonra giderim öyleyse.

ben geçen cuma sağlık ocağında vermiştim kan ama bana aç gel demesinin nedeni açlık şekerime filanda bakılacaktı. hemşire o anda yoktu bende eczanede ağzıma şeker attım. sonra gittim hemşirenin yanına kan vermek için ta sonra aklıma geldi şekeri yediğim ama iş işten geçti neyse allahtan açlık şekeri 83 çıktı şekere rağmen birde yüksek çıksa kafayı tak dur ondan sonra sadece kan ,için aç gitmene gerek yok yani şekere bakılmadığı sürece.

hastanede mi aldırcaksın canım saglık ocakları o saatte kan almaz çünkü

Hastane canım her zaman tahlil yaptırdığım hastanede yaptırayım diyorum. Bir de tetanoz aşısı oldun mu sen canım? Sağlık ocağındaki karma diye duydum onu yaptırmayıp hastanede tetanoz yaptırsam aralarında bir fark olur mu diye düşünüyorum.

ben oldum canım aşımı saglık ocagında..bacagımı sandalyenin metal kısmı çizince panikle doktorumu aradım o da yaptırabilirsin sıkıntı yok dedi yaptırdım..karma aşı başka bişi canım ya oyle olsa 5 doza tamamlamazlar..o bi söylentidir bence..sen yine de için nerde rahat edecekse orda yaptır kafan rahat olsun

Bir de depo Demir'i ferritin bakılacağı zaman aç olmamızı istiyorlar sanırım. Diğer tam kanda gerek olmadığını bilmek iyi oldu açıkcası. Zaten dinlenme verdiler ordan oraya koşturup durmam böylece. Şekerle 83 iyi çıkmış gerçekten canımcım.

Kızlar özellikle istanbulda oturanlara Hellobaby e gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Biz dün dudulluya gittik modokoya. Harika bir bebek odası beğendik 4000 tl gibi uçuk bir rakama hemde
Sonrasında da Hellobaby e gittik. Herşey var. Bi sürü kıyafet aldık. Bizim kıyafet eksiğimiz bitti desem yeridir. Bir tek hastane çıkışı ve külotlu çoraba ihtiyacımız var. Diğer ihtiyaçlarıda 2 ay içinde her türlü bitiririz zaten. Ben son aya bişe sıkıştırmak istemiyorum. Allah izin veririrse 8. ayda bitmiş olur herşey. Son ay oda süsü gibi ufak ayrıntılar için anca yeter bana. Ayrıca doktorumu değiştirdim. Acıbadem de bir Perinatoloğa gidiyordum. Çok masraf çok. Artık yine özele ama başka bir hastaneye gidiyorum. Doktorum bugün kesinlikle farklı bi durum olmadıkça normal doğum yap dedi. Ve benden 2-0 geçti :))
Benden bukadar. Eşim gelince bilgisayarda gelir,geçmiş sayfaları okur bakarım sizde ne var ne yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…