- 12 Ocak 2014
- 3.927
- 2.487
- 448
- 35
İki isim yazdırırlar kimliğe o zaman cengiz enes diyeEnes ismini çok beğendim tek isim köyün Enes olsun cengizi de kulağına okurlar göbek adı olarak kalır.
Kendi istediğim isimden vazgeçip babamın adını mı ısrarla istesem acaba? Caydırıcı olur cengizdn vazgeçer belki.Ananem 3 cocuk doğurmuş 3 ünün de adını koyamamış , hep sinir olurdum bu duruma . Eşim de illa babasının adını koyacaktı ben de ekledim yanına kendi babamın ismini bana ne , Benm de söz hakkım olsun değil mi azbuçuk yakını oluyprım sanırım bu bıdığın
canımmm bu acıyı bende yaşadım hemde 20 haftalıktı oğluşumm ne dualar ne adaklar neler neler amniyo mu sonuç kötü umrumda bile değildi ama her gittiğimde bir yeri derken seni zehirler dedi dr varmış rabbimin bir bildiği ama bak arkasından yine hamile kaldım eminim acınn dinecek rabbim seni en kısa zamanda sağlıklı bir melekle taçlandıracak bebişini hiç bir zaman unutmayacaksın ama acın hafifliyecek rabbim sabrını verecek sana yeterki allaha sığın güçlü olBitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
Ewt üzmek istemiyorum kayınpederimi. Kendisiyle aram çok iyi hiçte bozmak istemiyorum.bana 2 isim bile fazla geliyor sen 3 isim diyosun biraz da çocuğu düşünün, eşine derdini anlat uygun bir şekilde kayınpederi de üzmeden izah edin bence
anladım canım geçmiş olsun tedbir amaclı demişlerdir buyuk ihtimalCanım ayrıntılıda kanama alanı çıkmıştı. Aspirin içiyodum onu kestik kan sulandırıcı iğneye devam ediyorum. Dinlendirelim demiş doktorlar bakalım uzun süreli mi rapor vericekler bilmiyorum sorucam bugun ayrıntılıyı yapan doktora.
gecer ins ya cok gicik bir agri
cocuk da olunc yorgunluk artiyormus. Magnezyum neyse de kalsiyum midemi fena yapiyor icemiyorum
eslaa bu sabah sendi di mu midem kotu diyen. Bn de kan ilaci yuzunden cok kustum ya da kalsiyum. Icemez oldm bu yuzden. Bir de hala dis fircalarken midem kalkiyor durduramiyorun cikiyor.
Bol bol yaticaz artik hamilelik boyke bisey
canım düşün taşın iyi karar verip oyle koyun ismini bi arkadasımın oğluna da dedesinin ismini verdiler..ama cocuklar acımasız okulda arkadasları dalga geçmiş hep ismi sildirmek için mahkemeye dilekçe verdiler 11 ayın sonunda sildirebildiler..ilerde boyle seylerle ugrasamam diyorsan en bastan koymamakta fayda varSöyledim ben istiyorum olcak diyo. Babasına karşı çıkamıyo galiba. İyi bi anında söyliycem inş.yada doğuma yakın kimliğe onu yazdırma çok uzun dicem. Sizce yazarlarmı kimliğe 3 isim ? Toplamda 18 harf oluyo ismi
anladım canım geçmiş olsun tedbir amaclı demişlerdir buyuk ihtimal
farketmez canımKızlar tam kan tahlili için aç veya tok gitmek farkediyor mu? İçinde ferritin yok.
farketmez canım
hastanede mi aldırcaksın canım saglık ocakları o saatte kan almaz çünküOh sagol canım yaaa merak ediyodum yarın üçte dersim var sabah bir de kan tahliline mi gidicem diyodum. Bu durumda dersten sonra giderim öyleyse.
Oh sagol canım yaa a merak ediyodum yarın üçte dersim var sabah bir de kan tahliline mi gidicem diyodum. Bu durumda dersten sonra giderim öyleyse.
hastanede mi aldırcaksın canım saglık ocakları o saatte kan almaz çünkü
ben oldum canım aşımı saglık ocagında..bacagımı sandalyenin metal kısmı çizince panikle doktorumu aradım o da yaptırabilirsin sıkıntı yok dedi yaptırdım..karma aşı başka bişi canım ya oyle olsa 5 doza tamamlamazlar..o bi söylentidir bence..sen yine de için nerde rahat edecekse orda yaptır kafan rahat olsunHastane canım her zaman tahlil yaptırdığım hastanede yaptırayım diyorum. Bir de tetanoz aşısı oldun mu sen canım? Sağlık ocağındaki karma diye duydum onu yaptırmayıp hastanede tetanoz yaptırsam aralarında bir fark olur mu diye düşünüyorum.
ben geçen cuma sağlık ocağında vermiştim kan ama bana aç gel demesinin nedeni açlık şekerime filanda bakılacaktı. hemşire o anda yoktu bende eczanede ağzıma şeker attım.sonra gittim hemşirenin yanına kan vermek için ta sonra aklıma geldi şekeri yediğim ama iş işten geçti neyse allahtan açlık şekeri 83 çıktı şekere rağmen birde yüksek çıksa kafayı tak dur ondan sonra sadece kan ,için aç gitmene gerek yok yani şekere bakılmadığı sürece.
Eki Görüntüle 1248460 Eki Görüntüle 1248461 Eki Görüntüle 1248462 Eki Görüntüle 1248464 Canım her taraftan çekmeye çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?