Güzellermiş ama çok şatafatlı değil mi? Biz lazer kesim ışıklı bir şey yapıcaz.sana şatafatlı dedim ben daha aşırısını söyledim.Yapınca resmini koyarım.Eki Görüntüle 1250330 Eki Görüntüle 1250327 Eki Görüntüle 1250329 Eki Görüntüle 1250330
Kızlar bunlardan yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce?
Tamam canım mutlaka resmini görmek isterim. Harfler lazer kesim ama ışıklı falan istemiyorum. Önce hastanenein kapısına eve gelincede odanın kapısına asarım diye düşünüyorum.Güzellermiş ama çok şatafatlı değil mi? Biz lazer kesim ışıklı bir şey yapıcaz.sana şatafatlı dedim ben daha aşırısını söyledim.Yapınca resmini koyarım.
Çok şıklar valla.Tamam canım mutlaka resmini görmek isterim. Harfler lazer kesim ama ışıklı falan istemiyorum. Önce hastanenein kapısına eve gelincede odanın kapısına asarım diye düşünüyorum.
Canım Rabbim şifa versin inşaAllah.Kuzum cok hasta teyzelerates kirklara dayanır oldu ikidir. onca ilac uygulama kiramioz direncli cikti meret kustu bi de tikandikca yavrum oy harap olduk duanzda yer verin bize bu gece nobetteyiz
Muhammed enes eşimle ortak kararımız bide yanına kayınpederimin ismi gelcekmiş. Çok seviyorum kayınpederimi ama zamanında iyi birinin adı değilmiş. Derler ya kişi adına çeker diye. Koymak istemiyorum ondan. Bende dediğiniz gbi düşünüyorum kimliğe yazılmasın kulağına okunsun onlar hitap etsin isterlerse.
Kuzum cok hasta teyzelerates kirklara dayanır oldu ikidir. onca ilac uygulama kiramioz direncli cikti meret kustu bi de tikandikca yavrum oy harap olduk duanzda yer verin bize bu gece nobetteyiz
Söyledim ben istiyorum olcak diyo. Babasına karşı çıkamıyo galiba. İyi bi anında söyliycem inş.yada doğuma yakın kimliğe onu yazdırma çok uzun dicem. Sizce yazarlarmı kimliğe 3 isim ? Toplamda 18 harf oluyo ismi
Muhammed enes eşimle ortak kararımız bide yanına kayınpederimin ismi gelcekmiş. Çok seviyorum kayınpederimi ama zamanında iyi birinin adı değilmiş. Derler ya kişi adına çeker diye. Koymak istemiyorum ondan. Bende dediğiniz gbi düşünüyorum kimliğe yazılmasın kulağına okunsun onlar hitap etsin isterlerse.
Zor işler valla ya. Bide diyo ki eşim bu çocuğumuzun ismini koysunlar kırmayalım sonrakilere karışmazlar. Ama öyle olacağını da hiç zannetmiyorum yani. Niye benim yavrumun ismini başkası koyuyo ki ? Görümcemin çocuklarına hiç karışmadılar. Benim yaşım küçük diyemi böyle yapıyorlar bilemedim ki. Ay ne dert etmişşm ben bu konuyu meğerse. Ewt ewt konuşcam ciddi bi şekilde. Şimdi konuşsam belki annesine söyler annesi bişey der niye falan der. Doğuma yakın mı söylesem o zaman karışmazlar belki eşim söylemezse.
Ben kızım olacak ama oğlum da olsa baba isimlerini koyamasım çünkü ikimizin babasının adının sonuda .... ettin le bitiyor.upuzun isimleri olurdu. Annemin adı mümkün değil çünkü türkiyede tek onda vardır. Biri duyunca hönnk kalıyor. Adını koyarak sevdiğimizi göstermiş olmuyoruz hoş.
Birde bizde yaşayan kişilerin adı koyulmaz
Canım kayınpederle yalnız konuşmayı denesen? Onu çok sevmene rağmen o ismi çocuğuna koymak istemediğini belirtsen belki ısrar etmez. Eşin onları kıramıyor olabilir.
günaydın kızlar :) dün aşımı yaptırdım akşam başım ağrıdı şimdide kolum ağrıyorne zor iş anne olmakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?