2015 Şubat Anneleri

Güzellermiş ama çok şatafatlı değil mi? Biz lazer kesim ışıklı bir şey yapıcaz.sana şatafatlı dedim ben daha aşırısını söyledim.Yapınca resmini koyarım.
Tamam canım mutlaka resmini görmek isterim. Harfler lazer kesim ama ışıklı falan istemiyorum. Önce hastanenein kapısına eve gelincede odanın kapısına asarım diye düşünüyorum.

Selam kızlar..Herkes iyidir inşallah:)İsim konusu konuşulmuş..Bizde kimseye sormayanlardanız:)İlk oğlumun adı Ege..Kayınvalidem o zaman ne koyacaksınız demişti bende Ege demiştim..Eşim için odamı öyle diyor demişti:)Bende tabi ki ikimiz karar aldık dediğimde çok bozulmuştu...Şimdi ikinci geliyor ona da biz karar verdik tabi:)Ama sorsan onuda beğenmediler..Ama kim onların fikrini soran mı var.Anlayacağınız bu çocuk benim ve tabi ki adını ben koycam..Eşimle ikimiz karar vericez aksi halde kıyameti koparırım valla..

Kızlar bu nedir anlamadım ayna mı?Ne işe yarıyor süs eşyası gibi mi?

Kuzum cok hasta teyzeler ates kirklara dayanır oldu ikidir. onca ilac uygulama kiramioz direncli cikti meret kustu bi de tikandikca yavrum oy harap olduk duanzda yer verin bize bu gece nobetteyiz

Canım bizde şükür öle büyükler karışmıyor ama başımıza bela bir kardeşim var illede tutturuyor bir ismi. Bende o ismi istemiyorum. Senin dediği gibi Muhammed olmasını istiyorum eşimde alperen ismini istiyor.
Muhammed Alperen olacak uzun oluyor die bende tereddütlüyüm eşim bnmde karnımı severken Muhammed Alperen diyor. Çevreden soranlara söylediğimizde Muhammed ismini herkes kaldıramaz diyorlar ama sonuçta konuluyor bende Hep bekarken Mustafa koymak istiyordum oğlumun adını ama babasını mustafa bulunca oğluma isim kalmadı :) Muhammed olsun dedim bu kezde yanina eşimin istediği gibi kısa bişi bulamadık bilmiyorum uzun oluyor ama bende çift isimliyim bebeğimde çift olsun isterim ama işte uzun isminde dezavantajları olmuyor değil hani Bakalm hayırlısı olsun herkes inşAllah bebeğine en yakışacak hayırlı ismi koyar sağlıkla doğsunlar da :)

Kuzum cok hasta teyzeler ates kirklara dayanır oldu ikidir. onca ilac uygulama kiramioz direncli cikti meret kustu bi de tikandikca yavrum oy harap olduk duanzda yer verin bize bu gece nobetteyiz

geçmiş olsun canım RAbbim Ya şafi adı hürmetine inşAllah senin evladına ve şifa bekleyen tüm hastalara şifalar versin.
Herkese hayırlı geceler.

Günaydın anneler. Uyku beni terketti geri gelmiyor. Umarım doğumdan sonra da böyle olur diyeceğim ama sanmıyorum.
Eminim o sırada hormonlar eskiye döndüğünden, uykudan gözüm açılmaz.
Şu 5 aydır uyuduğum.sabah yoktur ama ilk kez burada kendimi yalnız gördüm.tek üye olarak takılıyorum sabah sabah.

@Esobacim butun gece ayaktaydim ara ara girdim yoktu kimse. Bugune dek en zor gecemiz oldu kizda dakka uyumadim ve su an artik surunuyorum halim gucum yok. Devamli ateşle cebellestik daha bu saat oldu direnci yeni kirildi ne lanet atesmis.öksürükten tikandi durdu cocuk nefesi gitti kac kere hic bu kadar aralıksız sıkıntı yaşadığımz olmamsti buson olsun da.
Bebelerden sonra istesen de uykudan olsen de uyuyamiyon iste. Bunye yalvariyo ama yok artik oyle bi luks hele bu hastaliklarda yuregin agzinda hep iyi olsunlae yeter varsin uyumayalim bosa cennet analarin ayagna serilmemis bak babalar beklse de biyerden sonra yatip uyuyo

Gunaydin kizlar
3 gundur giremesm iyisiniz d mi annisler..
Eminonune tahtakale ve havuzlu hana gittim bu arada bebek sekerleri ve giysiler beni benden aldi yarabbiiim cok atlilar ya :)
Internette uygun denilen sitelerin fiyatlarindan bile daha uygun
Soyle dusunun bi bebek sekeri 1.25 se orada 1
Istanbullululara tavsiye olunur

bildiğim 3 isim artık verilmiyo nüfusta , en fazla 2 isim birde soyadı

günaydın kızlar :) dün aşımı yaptırdım akşam başım ağrıdı şimdide kolum ağrıyor ne zor iş anne olmakk

benimde kayınpederimin ismi güzel sevdiğim isimlerden ama adam çok sert, duruşu bile sert bende hep oğlan olursa ismi konsun denirse oğlum çeker mi ona diye düşünüyordum Rabbim kız nasip etti bu derdim kalktı ortadan, kv ismini zaten koymam çok önceden söylemiştim, onu da sevmediğimden değilde onun isminde bi tanıdık var çok bahtsız bi de sevimsiz bir isim .

şimdiden tavrını belli etmen daha iyi olmaz mı

annenin ismine aşerdim : ))))) ne ki ?

Canım kayınpederle yalnız konuşmayı denesen? Onu çok sevmene rağmen o ismi çocuğuna koymak istemediğini belirtsen belki ısrar etmez. Eşin onları kıramıyor olabilir.

bu şekilde konuşarak ikna olacaklarını sanmam, öyle olacak olsaydı pirelideve en başta söylemiş istediği isimleri , hiç karışmazlardı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…