2015 Şubat Anneleri

İsmi koymak bırak babayı sadece anneye düşer bence ya hayret valla bncede açık açıl söyla canm biz başka bişy düşündük die

İsmi koymak bırak babayı sadece anneye düşer bence ya hayret valla bncede açık açıl söyla canm biz başka bişy düşündük die
Ya ben eeeen başta daha 5 haftalıkken isim hiç düşündünüzmü deyince pat diye söylemiştim koz olursa şu erkek olursa şu diye. Susmuştu herkes. Ama eşime alttan alttan söylemişler..

Haklısın canım.

Dua et bana canım ya çok dert ettim bunu. Annelik işte her detayı düşünüyoruz.

Ya ben eeeen başta daha 5 haftalıkken isim hiç düşündünüzmü deyince pat diye söylemiştim koz olursa şu erkek olursa şu diye. Susmuştu herkes. Ama eşime alttan alttan söylemişler..

Benim kayınpederin adı eski erkek arkadaşımın adı. Onlar isteseler bile eşim o ismi koymaz :) ay düşünsenize eski erkek arkadaşını unutamamış falan derler o ismi koyarsak :)

bugün bi kitapta okudum tamda bu haftalarda hamilelik maskesi denilen bi olay oluyormuş alında çenede yanaklarda kızarıklıklar normal bi durummuş

ferritin icin de istenmiyor benim bildigim. Yani bana ac misin diye soran olmamisti ferritin de dahil bir suru seye bakilmisti

ferritin icin de istenmiyor benim bildigim. Yani bana ac misin diye soran olmamisti ferritin de dahil bir suru seye bakilmisti

Boşuna aç gittim desene ama bana aç ol dediler yaw. Var ya Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin. Biri bişey diyor başkası bişey hangibirine inanıcaz belli değil.

İyi demişsin canım. Rabbim bu sene nasip etti Ravza-i mutaharrada namaz kılmayı onun içinde istiyorum. Eşime henüz söylemedim fikirlerimi. İkra ismide bizim matbaamız var oranın ismi. Biz koyduk. O yüzdende düşünebilirim ikra yı.

bugün bi kitapta okudum tamda bu haftalarda hamilelik maskesi denilen bi olay oluyormuş alında çenede yanaklarda kızarıklıklar normal bi durummuş
Evet canım bende okudum. Acıyo hafif ama geçicek inşaAllah:)

Herkeseen Allah razı olsun allahımda beni boyle siniyor galiba ins yeniden guzel haberler alırım hepinize allahım saglikli doğumlar versin Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Herkeseen Allah razı olsun allahımda beni boyle siniyor galiba ins yeniden guzel haberler alırım hepinize allahım saglikli doğumlar versin Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Allah sabır versin ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım ne güzel yerde namaz kılmışsın Allahım yine nasip etsin inşallah sana ve bize de inşallah.

Canım Duaların için Allah senden de razı olsun. Allahım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşturur Bebişlere.

Canım ne güzel yerde namaz kılmışsın Allahım yine nasip etsin inşallah sana ve bize de inşallah.
İnşaAllah canım Rabbim gidemeyenlere gitmeyi, gidenlere tekrarını nasip etsin inşaAllah.

Kızlar bunlardan yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…