- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
kesinlikle canım bende baş ağrısı çok var bu aralar karnımın sertleştiğini hissediyorum benim ağrım olunca bir ağrı kesici atıyorum pamuk gibi oluyorum kızmdada çok içmiştim bişeycik olmuyorKizlar bazi durumlarda ilactan korkmayin dr oneriyorsa kullanin. Ben bu gebeligimde iki kez idrar yolu enfeksiyonu gecrdim cok yuksek bakteri cikti birinde ikisinde de antibiyotik kullandım. Kullnman gereken yerde kullnmamak daha tehlikeli idrar yolu sinsi bi enfeksiyon gecer gibi yapıp yerlesnce dogumu tetikliyor bobreklere de zarar veriyo allah korusun. Icmeniz gerekiosa icin derim
Haklısın canım işte ağzı olan konuşuyo işte. Cengizden vazgeçirebilirim inşaallah.,
görümcene ne oluyosa, cok meraklıysa kendı taksın. benımde erkek kardesım var ama hayatta demem babamın ismini tak dıye, canları isterse takarlar istemezse takmazlar ne annem ne babam karısır bu konuda. benım sana tavsıyem eger hala vazgecmezlerse sen muhammed isminden vazgec. 3 isim olmaz. hem muhammed ismi tabıkı dunyanın en guzel isimlerinden ama bıraz agır ve uzun bır ısım. enes cengiz yaparsınız enes dersiniz ama sen tabıkıde dire sonuna kadar. cok ta sıkma kendını isim konusuna takılıpta. bebegın saglıgı isminden önemli
Korkma canım allahım izniyle biley olmaz, inan olsa bana olurdu ne sancılar çektim ne sancılar bu bebeğimde en son hastanelik oldum, doktorum yemek yemiyordun düzgün diye iyi fırça attı bende Bi yedin 2 ayda 2.5 kilo
Dışlamak olmaz tabiki. Ama isim seçerken çok titizlik gösteriyorum biraz. Nedense takıldım buna. Biraz daha kafa yorayım ben bu mevzuyacnm sen bu iyi seyler yapmamıs olayına cok takılıyosun bence. ismi begenmıyorun desen tamamda. her isimde kotu ınsanlar var. suleymanda takmasın kımse ozaman adam butun cocuklarını öldürmüş, yada fatih , mehmet te takmayalım oda butun kardeslerını kesmıs taht için. bence eşşine de bu sekılde yaklasırsan kabul etmez. cunku cengiz dıyınce adamın aklına cengızhan mı gelıyor? hayır tabıkı babası gelııyor, baska bır yoldan anlat derdını. hem cengizhan en buyuk turk hakanlarından bırıdır, galıba musluman öldürmüş falan demıstın bu konuda, ozaman gunumuze gelelım ve suan muslumanları öldüren ve müslümanım dıye gecınen ınsanların hıc bırının ısmını takmayalım ve ve isimdekılerı dıslayalım, olurmu sence?
Ewt o ismi taşıyanlarada bakmak lazım. Genelde hep aynı isimde olanların huyu benziyo. Çok ince iş ya. Gözümde büyüdübenimde kayınpederimin ismi güzel sevdiğim isimlerden ama adam çok sert, duruşu bile sert bende hep oğlan olursa ismi konsun denirse oğlum çeker mi ona diye düşünüyordum Rabbim kız nasip etti bu derdim kalktı ortadan, kv ismini zaten koymam çok önceden söylemiştim, onu da sevmediğimden değilde onun isminde bi tanıdık var çok bahtsız bi de sevimsiz bir isim .
Alpereni bende çok istedim eşim beğenmedi. Alper de güzel kısa istiyorsan onu da düşünebilirsin. Muhammed alperen çok hoş. BayıldımCanım bizde şükür öle büyükler karışmıyor ama başımıza bela bir kardeşim var illede tutturuyor bir ismi. Bende o ismi istemiyorum. Senin dediği gibi Muhammed olmasını istiyorum eşimde alperen ismini istiyor.
Muhammed Alperen olacak uzun oluyor die bende tereddütlüyüm eşim bnmde karnımı severken Muhammed Alperen diyor. Çevreden soranlara söylediğimizde Muhammed ismini herkes kaldıramaz diyorlar ama sonuçta konuluyor bende Hep bekarken Mustafa koymak istiyordum oğlumun adını ama babasını mustafa bulunca oğluma isim kalmadı :) Muhammed olsun dedim bu kezde yanina eşimin istediği gibi kısa bişi bulamadık bilmiyorum uzun oluyor ama bende çift isimliyim bebeğimde çift olsun isterim ama işte uzun isminde dezavantajları olmuyor değil hani Bakalm hayırlısı olsun herkes inşAllah bebeğine en yakışacak hayırlı ismi koyar sağlıkla doğsunlar da :)
Cnm ogretmeni degisti bizimkinin gelen kadin cok tatli isini gucunu birakti oturdu eylulun yanina ax mincikladi optu senle boyalar yapicaz oyun pynicaz falan yok tatlida bi kadin ilk ogretmeni odev vermis yapamayinca aglamis bugunde onu soluyo ogretmenim ben odev yapamiyorum diyo kadincagizda beraber yapicaz ben ogreticem sana falan dedi sonra yine aglamis baya ben seni ozluyorum seni seviyorum surekli bole sanirim kaybetme korkusu normalde giriskende parkda falan cpcuk gorse girer aralarina arkadas olabilirmiyiz der beraber oynar ama burda uzaktan izliyo sadece 2 gundur okula goturmek icin resmen canim cikticanım çocuk boşuna öyle davranmaz vardır bir sebebi öğretmeninden hoşlanmamış olabilir yada sınıf ortamından diyeyim benim kızımda 4 yaşndayken öğretmenden nefret etti çok sert dediğim deik bir öğretmendi gitmedi doğru düzgün banada anlatmıyordu öğretmeninin ismini söylerken yüzü buruşuyordu sonra mecbur benim sınıfa aldım bende ama 5 yaşındayken sakin bir öğretmene verdim cumartesi pazar bile neden tatil diyordu o kadar seviyordu yani
şimdi sende hamilesin acaba kaybetme korkusu mu başladı bilirsin minikler kurarda kurar ama sor sürekli sen anlarsın bir şekilde
Ben yarın yaptırcam inş.şeker yüklemesi. Haftayada detaylı ultrasonumuz var.bende yaptıracam sanırım şekeri yükl. daha doktorum bişey demedi zamanı var diye heralde , iş arkadaşım yaptırmıştı şeker hafif yüksek çıkmıştı diyet falan yapmıştı dengelemişti falan , önlem almış oldu yani , iyi bişey
Ben yurtdışındayım buradakiler hali kullanmıyorlar ki :) yoksa memlekette bende veriyorum yıkamaya... Ilk oğlumda da ev taşımıştım :)) Allah'a sığınıp yaptım şükür :)
Ben yarın yaptırcam inş.şeker yüklemesi. Haftayada detaylı ultrasonumuz var.
Sabah beri hastanedeyiz kiz iyice tikandi iyi ki tekrar götürmüşuz ses tellerinde odem tutmuş hava yolunu kapamis. Iki kere boguluyo gibi tikaninca korktum baska bsy var diye zaten bi de sürekli bi hırıltı var ses inceldi. Odem için acil durumlrda yapilan bi igneyi yaptilar gitmesek suphelenip daha kotu seyler olablirms rabbm korusun. Müşahede altinda durduk bir iki saat yatis verebiliriz demslerdi smdilik evde istirahat etsin tekrarlarsa getrn yatralm dediler inşallah gerej kalmadan toparlar. Mikrobik biseymis bi de bu kizima uzuldugum kadar katnmdaki kuzum icin de korkuyorum sürekli temas halindeyim bende de olursa öyle bi müdahale sansim nedr onu da bilmiyorum
Yani yogurt coksa beklerken eksimesin diye. Evet suzulunce az tuz at sonra labne niyetine ye.süzdükten sonra mı tuz atmalıyım
Nesibe çok sevdiğim bi arkadaşımın adı ama elayla uyduramadım canım.
ne halı mı yıkadın ? ?? kız napıyon dikkat et kendine , iyi cesaretliymişsin , aman ben verdim yıkamaya 45 lira aldılar mis gibi de yapmışlar 1 günde geldi , koltukları da yıkatacam aynı firmaya bayramdan sonraya kaldı ama yoğunlarmış , neyse ağır iş yapma arkadaşım
ay ben de yıkattım.bi getirdiler.temiz koksun diye oda spreyimi sıktılar üstüne nedir.bi koku bi koku.baş dönmesi bulantı o gün tüm kabuslarım geri döndü.bi günüm zehir oldu.
Cnm ogretmeni degisti bizimkinin gelen kadin cok tatli isini gucunu birakti oturdu eylulun yanina ax mincikladi optu senle boyalar yapicaz oyun pynicaz falan yok tatlida bi kadin ilk ogretmeni odev vermis yapamayinca aglamis bugunde onu soluyo ogretmenim ben odev yapamiyorum diyo kadincagizda beraber yapicaz ben ogreticem sana falan dedi sonra yine aglamis baya ben seni ozluyorum seni seviyorum surekli bole sanirim kaybetme korkusu normalde giriskende parkda falan cpcuk gorse girer aralarina arkadas olabilirmiyiz der beraber oynar ama burda uzaktan izliyo sadece 2 gundur okula goturmek icin resmen canim cikti
anem kanser tedavisi ve ameliyat sonrası idrar enfeksiyonuna kapıldı
ama ilaç aldırmamak için çözüm yolu aradık
en iyi ve sağlıklı olanın kefir oldugunu öğrendik
kefir tüketti ve geçti şükür
Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum , 3 hafta sonra randevum var 23. Haftam bakalım ne dicek doktorm:/Kızlar şeker yüklemesi zamanımız yaklaşıyor galiba, yaptıracak mısınız?
kefir idrar yolu enfeksiyonunamı iyi geliyormuş.benim 3 yaşımdaki kızımda böbrek taşı var.sürekli iye oluyoruz.sürekli iğne.düzenli içirsem korur mu acaba.biraz bilgi verir misin.annene de geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?