Göbek deliğiniz mi ağrıyor anlamadım ama ben ilk oğluma hamileyken son iki ayda öyle bir ağrıdı ki göbeğim ve Çevresi Meğerse çatlıyormuş doktorum sprey verdi krem verdi uzun zaman çektim. Karnım son iki ayda büyümüştü Öncesinde böyle sorunum olmadı. Şu an tek taze çatlağım yok ama zaten harita gibi olmuştu ilkinde :)göbek deliği ağrıma sıkıntısı bende de varhatta göbeğimin alt kısımları da dün ve bugün ara ara ağrıo. ben hep büyümedendir diye yorumluorum. yada bazen gaz/kabızlık nedeniyle de olabilio. sıkıntı edilecek bi durum yok bence inşallah :)
Merhaba arkadaşlar, ben hala hasta ölüyorum resmen ama Bayram gelmeden halılarımı yıkadım evi temizledim şükür herşey bitti.. Tabi hala hastayım ölüyorumm mmmmmmama ayakta kalmaya çalışıyorum neyse şeker yüklemesi yaptıran oldu mu, doktora gittim randevum vardı sabah bizede dedi doktorum... Ilk kez yaptıracam ilk oğluşumun da yaptırmamıştım... Bu konuda fikrim yok gerekli görüşte mi Söylüyorlar yoksa normal mi bilmiyorum
Karnin buyudugu ici oyle geliyotecrübeliler cevap verebilirseniz sevinirim
ben yürürken karnımın sallandığını hissediyorum aşağı düşecek hissi var özelikte evde yürürken tutarak yürüyorum dün artık tülbent bağladım rahat ettim bunun nedeni ne olabilir bilen veya fikri olan yazarsa sevinirim
selam kızlar
14 ekımde ayrıntılı usg miz var... ben şasnlıyım bu usg yıde yapan kendı doktorum ekstra bır usret vs.. vermeyecğim... zaten kendısı anormal bır durum görurse gereklı yerlere yollayacaltır...
tetenoz aşısını sordum ... evde doğurmayacaksan hastanenın hıjyenıne guvenıyorsan boşuna yaptırma dedı...
şeker yuklemesınede yaptırmalsıın cocuğun genel sağlığını etkıleyebılır
yaptırmayacaksanda doğuma kadar perhiz yapmalısın dıkkatlı olmasın dedı... bızde yaptırmaya karar verdık...
ilşk bebeğimde de tetnıoz aşını olmadım ama şeker yuklemesını yaptırmıştım..şimdi bende bu şekilde düşünüyorum...
bakalım inşallah bebeklerımızde bır problem çıkmaz.... çok endışelenıyorum
Merhaba arkadaşlar, ben hala hasta ölüyorum resmen ama Bayram gelmeden halılarımı yıkadım evi temizledim şükür herşey bitti.. Tabi hala hastayım ölüyorumm mmmmmmama ayakta kalmaya çalışıyorum neyse şeker yüklemesi yaptıran oldu mu, doktora gittim randevum vardı sabah bizede dedi doktorum... Ilk kez yaptıracam ilk oğluşumun da yaptırmamıştım... Bu konuda fikrim yok gerekli görüşte mi Söylüyorlar yoksa normal mi bilmiyorum
Mecburluk işte :) ama çok şükür kendimi hafif hissediyorum bununda çok etkisi varnasıl halı falan yıkadın ya... dıkkat et.ben eğilince bıle rahatsız hıssedıyorum kendımı
Canım ben de de aynısı oldu göbek deliğimin tam yanı batıyo gibi nası acıyodu özelliklede oturup kalkarken doktra gtiim göbek ve göbeğin yanındaki agrılar bebekle ilgili bi problem göstermez dedi göbek tersine dönüyor acı agrı olacak dedi ama çok agrın olursa git tabi bende önce göbek fıtığı falan sanmştm ama değilmş hamilelerde olabiliyomşkızlar merhabalar herkese ,
uzun zamandan sonra tekrar burdayım . yoğun bir süreçten geçtim. işyerindeki kavgalar gürültüler tartışmalar derken yaklaşık 3 haftadır görüşemedik .
sizlerden yardım rica ediyorum . göbeğimde bir acı var . ara ara oluyor . sanki göbek deliğim batıyor .
tecrübeliler cevap verebilirseniz sevinirim
ben yürürken karnımın sallandığını hissediyorum aşağı düşecek hissi var özelikte evde yürürken tutarak yürüyorum dün artık tülbent bağladım rahat ettim bunun nedeni ne olabilir bilen veya fikri olan yazarsa sevinirim
Ben yurtdışındayım buradakiler hali kullanmıyorlar ki :) yoksa memlekette bende veriyorum yıkamaya... Ilk oğlumda da ev taşımıştım :)) Allah'a sığınıp yaptım şükür :)ne halı mı yıkadın ? ?? kız napıyon dikkat et kendine , iyi cesaretliymişsin , aman ben verdim yıkamaya 45 lira aldılar mis gibi de yapmışlar 1 günde geldi , koltukları da yıkatacam aynı firmaya bayramdan sonraya kaldı ama yoğunlarmış , neyse ağır iş yapma arkadaşım
ozaman gerildiği için acıyordur. internettn baktımda. sebebi rahim ve karın büyüdüğü için olabiliyormuş. olmadı doktoruna sor canım. en doğru bilgiyi o verir. çünkü başıma gelmedi öyle bir acıma hissi.
oyyyy kuzun mu hasta ? çok geçmiş olsun annesii okul başladı mı hastalık bitmiyor canım ne yazık ki dikkat et ateşine ılık duş aldır bol bol zencefilli ballı süt içir inşş çabucak geçer canımKizlar bazi durumlarda ilactan korkmayin dr oneriyorsa kullanin. Ben bu gebeligimde iki kez idrar yolu enfeksiyonu gecrdim cok yuksek bakteri cikti birinde ikisinde de antibiyotik kullandım. Kullnman gereken yerde kullnmamak daha tehlikeli idrar yolu sinsi bi enfeksiyon gecer gibi yapıp yerlesnce dogumu tetikliyor bobreklere de zarar veriyo allah korusun. Icmeniz gerekiosa icin derim
Korkma canım allahım izniyle biley olmaz, inan olsa bana olurdu ne sancılar çektim ne sancılar bu bebeğimde en son hastanelik oldum, doktorum yemek yemiyordun düzgün diye iyi fırça attı bende Bi yedin 2 ayda 2.5 kiloya benimde ilk defa oldu . korktum bi an ama şuanda birşey yok gibi artarsa ararım doktoru.
canım çocuk boşuna öyle davranmaz vardır bir sebebi öğretmeninden hoşlanmamış olabilir yada sınıf ortamından diyeyim benim kızımda 4 yaşndayken öğretmenden nefret etti çok sert dediğim deik bir öğretmendi gitmedi doğru düzgün banada anlatmıyordu öğretmeninin ismini söylerken yüzü buruşuyordu sonra mecbur benim sınıfa aldım bende ama 5 yaşındayken sakin bir öğretmene verdim cumartesi pazar bile neden tatil diyordu o kadar seviyordu yaniHerkeze guznaydin
Ya brnimde cok canim sikkin kizim okula gitmek istemiyo bugun baya aglamis pgretmeni arayip cagirdo beni gecen yil daha istekliydi simdi niye bole.anlamadim gitti surekli anne seni col seviyprum diyo sanki onu birakip gidiyorum gibi neyapcagimi bilemiyorum durmadi eve getirdim ama yarinda aglarsan asla gelip almicam seni dedim ama icim parcalaniyo tabi cok zor bi durum
benim yengem babasına günde bir çay bardağı verirdi kendi sütünden kanser tedavisinde çok iyiymiş ama öyle içmezler tabi diğer sütlerle karıştırıyolardıanem kanser tedavisi ve ameliyat sonrası idrar enfeksiyonuna kapıldı
ama ilaç aldırmamak için çözüm yolu aradık
en iyi ve sağlıklı olanın kefir oldugunu öğrendik
kefir tüketti ve geçti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?