2015 Şubat Anneleri

Bu arada ben de öğretmenim ama nöbetlerde sıkıntı yaşama ihtimaline karşı doktordan rapor aldım.öğretmen arkadaşlarda öyle yapabilirler .

bayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum

bizimde 4 saat falan o kadar yorucu oluyor mu ya ? ilk kez deneyecez dura dura gideriz artık napalım faydası olmuyor mu ?

Kizlar 2. Duzey usg icin randdvu aldim pazartesine sekreterine ozellikle sordum merak ettigim icin rekli 4 boyutlu olarakmi gorucez peki dedim tami bebehin yuzunu eli ayagi herseyi cok net goruceksiniz ve cd verilcek size dedi birden heyecan basti bana:)

bayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum

5SAATlik bi yolculuk yapacagım
umarım sıkıntılı geçmez

bizimde 4 saat falan o kadar yorucu oluyor mu ya ? ilk kez deneyecez dura dura gideriz artık napalım faydası olmuyor mu ?

2 saatlik bi mesafeydi gittiğimizde bel agrısında işkence gibiydi bilmiyorum neden böyle oldu doktora sordum bişey demedi şimdiki 5 saatlik mesafe o günü hatırlayınca tedirgin oluyorum

kızlar en basından berıdır plesanta prevıa durumu var bende.. dr doğuma kadar degısebılır durum dıyor ama o_O bılemıyorum.. ılk cocugumu normal doğumla dünyaya getırdım.. sımdı sezeryan olma dusuncesı kalp atışımı bıle yükseltmeye yetıyor.. :KK17:ben gıbı olan varmı ?

geçmiş olsun umarım değişir yeri yukarı çıkar. buradan kimde var bu durum bilmiyorum ama dikkat et bol bol yat.sezeryan olacaksan da korkma ama plesantası aşşağıda olanlar normal doğuramıyor diye biliyorum. her türlü doğum şeklini yaşamış olursun işte :)

geçmiş olsun umarım değişir yeri yukarı çıkar. buradan kimde var bu durum bilmiyorum ama dikkat et bol bol yat.sezeryan olacaksan da korkma ama plesantası aşşağıda olanlar normal doğuramıyor diye biliyorum. her türlü doğum şeklini yaşamış olursun işte :)
ılk doğumumda süper gecmedı ama sezeryan ınanılmaz korkutuyor benı.. Allah hepımızın yardımcısı olsun.

Ben 13-14 saatlik yola gitcem. Geçen bayramda da trafikten dolayı 17 saat gitmiştim. Yorgunluk oldu ama çok etkilenmedim. İnşallah bunda da bi sorun olmaz.. 5 saatlikte hiç bi şey olmaz inşallah içini ferah tut :)

Kizlar 2. Duzey usg icin randdvu aldim pazartesine sekreterine ozellikle sordum merak ettigim icin rekli 4 boyutlu olarakmi gorucez peki dedim tami bebehin yuzunu eli ayagi herseyi cok net goruceksiniz ve cd verilcek size dedi birden heyecan basti bana:)
yarında ben detaylı usg cektırıcem .. bızım pasa cok agır kanlı paso yatıyordu her muayenede.. bakalım bende merak ıcındeyım :KK76:

2 saatlik bi mesafeydi gittiğimizde bel agrısında işkence gibiydi bilmiyorum neden böyle oldu doktora sordum bişey demedi şimdiki 5 saatlik mesafe o günü hatırlayınca tedirgin oluyorum
bebegın ılk aylarında yaptığın yolculukla bu aylarda yaptığın cok farklı.. ayakların sısecektır yüksek ıhtımal..yıne bel ağrısı olabılır.. yınede bunlar gecıcı durumlar .. otobuslemı sahsı araclamı gıdıceksınız.. ?

dur hele şimdiden düşünme , bende düşünmeyim , anacıma kavuşacam onu düşünüyorum sadece

Yapildi canim gidemedim ;( kusuratla kacirdim yine iki yildir ayni vardır bir bayir diyorum üzülüp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama tahmin edersin iste. Bu arada sagolasin cnm dusundugun icin:)

Canım benim her işte vardır bir hayır bakalım bebişin kısmetini de getirir böylesi senin için kesin daha iyi olacaktı Allah ona göre verdi. Benim de Ekim sonunda bir sınavım var ona çalışıcam bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah.

Back
X