Hamilelik reflüsü mü acaba bu başımıza gelen :/Hg cnm aramiza
Hg cnm aramiza
Hg cnm aramiza
Geceler kabus gibi yastığımı yüksek tutuyorum tavsiye ederim cnmHamilelik reflüsü mü acaba bu başımıza gelen :/
Geceler kabus gibi yastığımı yüksek tutuyorum tavsiye ederim cnm
Ay olabilir yaHamilelik reflüsü mü acaba bu başımıza gelen :/
Cnm bende iki yastikla yatıyorum ama beni oglan uyutmuyo sorunum oGeceler kabus gibi yastığımı yüksek tutuyorum tavsiye ederim cnm
Maşallah senin bebis cok hareketli bizde fazla ses seda yokCnm bende iki yastikla yatıyorum ama beni oglan uyutmuyo sorunum o
Cnm ben baya erken hissettim oynamaktan boyunu bile olcemiyo doktor ne zaman gitsem garibin boyunu ogrenemiyorhzMaşallah senin bebis cok hareketli bizde fazla ses seda yok
Canım kendinide bebeğinide üzme. Hepimize ara ara geliyor can sıkıcı düşünceler. Bende bu aralar duygusallaştum. Kızımı düşünüp duruyorum. Bana doğumda biley olsa ne yapar kızım diyeLanet gurbet,desteği olmayan bir eş,koca bir yalnızlık,kocaman özlemler... kızım kendini hissettirip ben varım annem diyor,iyiki miniğim var..hiç iyi hissetmiyorum bugün,sürekli ağlama modundayım,huzursuzum..
Benim 3. Ben 14. Hafta olunca hissettim şuanda da çok fazla degil senin ilk bebeğin sanırımCnm ben baya erken hissettim oynamaktan boyunu bile olcemiyo doktor ne zaman gitsem garibin boyunu ogrenemiyorhz
Evet ilk bebegimBenim 3. Ben 14. Hafta olunca hissettim şuanda da çok fazla degil senin ilk bebeğin sanırım
Allah tamamına erdirsin cnmEvet ilk bebegim
Canım lierac in içeriği kısmında aslanpencesi Sarmaşık ve kırk kilit otunun yüksek konsantrasyonu diyor
ben hepsinden birer küçük şişe aldım aktardan ve bir kapta karıştırdım. tüğlenme de yapmadı gayet memnunum. hem doğal hem de uygun bir ürün :)En güzeli böyle yağlar ama hangisinden ne kadar oranda karıştıracağımı bilmediğim için hazır karışık alayım diyorum.
Çatlak icinmi bunlar kizlarben hepsinden birer küçük şişe aldım aktardan ve bir kapta karıştırdım. tüğlenme de yapmadı gayet memnunum. hem doğal hem de uygun bir ürün :)
ben hepsinden birer küçük şişe aldım aktardan ve bir kapta karıştırdım. tüğlenme de yapmadı gayet memnunum. hem doğal hem de uygun bir ürün :)
Canım uyuşmayı sormuştun sanırım bir ara. Doktora sordum bende de oluyordu. Karpal tünel sendromu dedi. Vucuttaki ödem bileklerde özellikle el bileklerinde sinir sıkışması yapıyormuş. O da uyuşma yapıyormuş. Yataktan uyAndığımızda yattığımız taraftaki uyuşma bundanmış. El istirahati gerekirmiş yormıcakmışız. Magnezyum falan vermedi.
Çatlak icinmi bunlar kizlar
bende ssağa yada sola yatınca uyuşuyor yattıgım bölge demek bundanmış
Canım uyuşmayı sormuştun sanırım bir ara. Doktora sordum bende de oluyordu. Karpal tünel sendromu dedi. Vucuttaki ödem bileklerde özellikle el bileklerinde sinir sıkışması yapıyormuş. O da uyuşma yapıyormuş. Yataktan uyAndığımızda yattığımız taraftaki uyuşma bundanmış. El istirahati gerekirmiş yormıcakmışız. Magnezyum falan vermedi.[/Q
Evet canım hoşgeldin bu arada.
Evet canım hoşgeldin bu arada.
Hosbulduk çatlak için ben bademyagi ve kako yağı kullanıyorum umarım iyi gelirEvet canım hoşgeldin bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?