- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
günaydın kızlar ,
baya yazmışsınız okuyamadım bazılarını bugün gidicem doktora sanırım direk fetal eko çekmiyor gün verecek şans dileyin bana hakkımızda hayırlısı olsun alah hepimizin bebeişlerini korusun sağ salim inşalah
offf aynen ya göbeğimden daha öndeler.75 ten 85 e ulaştım 95 le doğum yapsam doğumdan sonra 105gögüs ağrısı demeyin :'( benim aşırı büyüdü ağrıyo kaşınıyo napıcağımı bilemiyorum kamufile etmekte de zorlanıyorum artık herkesin dikkatini çekiyo çünküzaten büyüktü iyice büyüdü iç çamaşırı bulmakta zorlanıyorum inşlh sütüm olurda buna değer :)
amin canım inşallahrabbim yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah her şey yolunda gidecekgünaydın kızlar ,
baya yazmışsınız okuyamadım bazılarını bugün gidicem doktora sanırım direk fetal eko çekmiyor gün verecek şans dileyin bana hakkımızda hayırlısı olsun alah hepimizin bebeişlerini korusun sağ salim inşalah
amin canım saolasın alah hiçbirimize dermansız dert vermesin hakkımızda hayırlısı inşalahcanım tevekkül et,inşallah her şey yolunda olur.dualarımız seninle.Rabbim gönlüne ferahlık işlerine kolaylık versin..
Canim dosyabyukle diyince cikmiyomu benimki samsung bilmiyorum pekben ıphone dan foto yükleyemiyom sorun mu var acaba
Ilk hamilelikte bnim de cok buyumustu. Dogumdan sonra buyumuyor emzirdikce kuculuyor hatta. Bu defa cok buyumedi cok agri da yok goguslerimde alistilar sanirim artik. Emzirmeyi de yeni biraktim sayilir cunkuofff aynen ya göbeğimden daha öndeler.75 ten 85 e ulaştım 95 le doğum yapsam doğumdan sonra 105
inşallah canım rabbim büyük elbet yardım eder. hepimizin hakkında hayırlısıRabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah her şey yolunda gidecek
Canim baskanhastane yokmu aslinda kagit varsa elinde eko istemiyo diye direk cekmeleri gerekmiyirmugünaydın kızlar ,
Canim guzel haberlerle gelirsib ins. Fetal eko icin 23-24 hafta daha uygun oluyor gun verebilirler bu yuzdenamin canım saolasın alah hiçbirimize dermansız dert vermesin hakkımızda hayırlısı inşalah
canım 5 kilo normal bence.ilk hamileliğimde bende bu ayda 5 kilo almıştım beraber hamile olduğumuz bi arkadaşımda o ayda 10 kilo almıştı.sonra ben onun üstüne diğer aylarda azıtıp 15 kilo aldım ama arkadaşım hiç almadıGunaydin kizlar.
Keyifli agrisiz guzel bir gun olsun ins. Bu gun burda gunes var icim acildi. Doymaz oldum surekli acikiyorum. Sabah tartildim toplam 5 kilo almisim. Zaten kilolu basladim cok bile ama daha fazla almaktan korkuyodum. Tabi sadece son ay 5 kilo aliniyor bakalim sonumuz ne olcak. Sabah sabah kilo muhabbetine nerden girdiysem. Bayadir tartilmamistim korkumdan korktugum kadar degilmis sukur.
Kiz oldugu kesinlesti isim dusunmeye calisiyorum da hic mi fikir olmaz insanin aklinda
bilmiyom ki canım gitcem işte bakalım ne dicekCanim baskanhastane yokmu aslinda kagit varsa elinde eko istemiyo diye direk cekmeleri gerekmiyirmu
ilk hamileliğimde tam tersi gayet normaldi göğüslerim emziriken 95 falandı e sonra normale döndü tabii.ama şimdiden ben 95 e ulaşmak üzereyim.zaten ilkine bakarak baştan beri her şeyiyle çok farklı bi hamilelik geçiriyorum.Ilk hamilelikte bnim de cok buyumustu. Dogumdan sonra buyumuyor emzirdikce kuculuyor hatta. Bu defa cok buyumedi cok agri da yok goguslerimde alistilar sanirim artik. Emzirmeyi de yeni biraktim sayilir cunku
Gunaydin kizlar.
Keyifli agrisiz guzel bir gun olsun ins. Bu gun burda gunes var icim acildi. Doymaz oldum surekli acikiyorum. Sabah tartildim toplam 5 kilo almisim. Zaten kilolu basladim cok bile ama daha fazla almaktan korkuyodum. Tabi sadece son ay 5 kilo aliniyor bakalim sonumuz ne olcak. Sabah sabah kilo muhabbetine nerden girdiysem. Bayadir tartilmamistim korkumdan korktugum kadar degilmis sukur.
Kiz oldugu kesinlesti isim dusunmeye calisiyorum da hic mi fikir olmaz insanin aklinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?